Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Vet du själv vem du är? (bs-mm, bs-ff, trekant)

Inte jag som skrivit denna....

Vet du själv vem du är ? ---*

Det här blir lite av en chansning. Det känns svårare om man ska skriva om något som man själv tycker att det känns lite främmande, men jag försöker i alla fall.

Vet du själv vem du är?

Även om man lever i ett förhållande, lungt och fridfullt. Man har sin partner, det varmt efterlängtade barnet som hunnit bli två år, villa, bil och allt det där, så kan plötsligt saker hända, som delvis vänder upp och ner på tillvaron. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara något negativt, men definitivt omtumlande.

Hasse är gift med Monica sedan tre år. Det var när dom bestämde sig för att skaffa barn som dom samtidigt bestämde sig för att först gifta sig. Således blev det ett hastigt påkommet bröllop, ingentig vräkigt och påkostat, och bara närmaste släkten var närvarande. Det blev ändå en lyckad och trevlig tillställning, och ser man till tidpunkten när deras barn sedan föddes, så vet då sjutton om tösen inte blev till på bröllopsnatten. Alla har väl säkert förstått att bröllopsnatten var ljusår bort från första gången dom älskade, men ungefär samtidigt som dom började planera att gifta sig så slutade även Monica med p-pillren.

Dom hade varit tillsammans ända sedan högstadietiden, men egentligen börjar den här storyn ytterligare något år tidigare, för att få hela bakgrunden.

När Hasse gick sjuan i grundskolan var hans bästa kompis en kille som heter Anders. Dom hade ju varit kompisar flera år redan, men det var väl ungefär den här tiden dom kom på att tjejer kunde vara intressanta, mer än för att reta, jaga med vattenpistol eller hålla för dörren när dom ska ut från toa. Dom hade båda kommit i puberteten, så hormoninvasionen i deras hjärnor gjorde att det var otroligt spännande att läsa porrtidningar, spana på brudarna vid badet... Det fanns ju någon enstaka modig som solade toppless, och även om det inte lyckades så bra, så försökte dom att klättra upp i var sitt träd en bit från tjejernas omklädningrum vid badet, för att försöka se något genom fönstren som satt nästan uppe vid taket. Något enstaka bröst skymtade väl förbi, men inte så mycket mer, så fantasin fick fylla i det som fattades.

Precis som så många andra killar i deras ålder så var dom ju inte så modiga att dom försökte ragga, och tjejerna å sin sida tyckte mest att dom jämnåriga killarna var så barnsliga, att dom helst sökte sig till äldre killar. Istället blev det någon gång om sänder att dom träffades hemma hos antingen Hasse eller Anders, läste porrtidningar och kompisrunkade. Det var ju en spännande sysselsättning som lustigt nog blev bara mer och mer spännande för varje gång dom gjorde det. Vid ett tillfälle gick snacket ungefär så här:

- Du Hasse, har du någon gång hållt i en annan killes kuk ?
- Nä, har du ?
- Nä, inte jag heller, men jag tänkte, om vi gör det åt varandra så kan man kanske tänka sig hur det blir om en tjej gör det. Jag menar, bara det att någon annan runkar åt en.
- Det har du nog rätt i. Ska vi testa ?

Nyfikenheten brann, och strax satt dom intill varandra och kramade var sin hård tonårspitt.
- Det är ju skithäftigt ! flämtade Anders.
- Jo jävlar alltså.... Visst står pappersrullen berdvid dig ? sa Hasse ansträngt.
Det tog inte lång stund så hade dom runkat varandra till utlösning, och två stora papperstussar indränkta med sperma låg intill dem. Det blev förståss fler gånger, men det dom alltid snackade om var förståss att få göra "det" på riktigt, med en tjej.
Då och då fick dom båda lite ångestkänslor av att det dom gjorde inte var rätt, men det stoppade dom bara kortvarigt, tills vårterminen i nian, när Hasse träffade Monica och dom blev störtförälskade. Skolan slutade, killarna kom ifrån varandra, och träffades bara sporadiskt, men det blev ju aldrig som förr, när dom läste porrtidningar, diskuterade tjejer och runkade.

Åren rann iväg, Hasse var alltså 27år, gift och hade en dotter på två år. Han hade inte hört av Anders på säkert tre-fyra år, men nu plötsligt ringde han:
- Tjena Hasse! Anders här. Läget ?
- Men satan, jag trodde du emigrerat, det är ju flera år sen sist !
Efter att dom gått igenom de väsentliga punkterna av de senaste åren sa Anders:
- Det var ju inte så mycket att fundera på när jag fick jobb i Stockholm, så jag drog ju iväg, men nu ska jag faktiskt göra en jobbgrej hemma i Falun på fredag, så jag tänkte att vi kanske skulle ses ?
- Så klart! Skitkul ! Vad ska vi hitta på ?
- Det behövs inte så mycket... Jag tänkte att du du har ju fru och batting, så vi kan väl bara ses hemma hos er om det är okay. Jag tänkte mest på att träffas och snacka gamla minnen.

Vare sig Hasse eller Anders tänkte på deras runklekar när det gällde gamla minnen, dom hade ju förståss gjort mycket annat tillsammans också, så dom bestämde att det skulle bli middag hemma hos Hasse på fredag kväll.

Det blev ett glatt återseende, med mycket snack och många skratt. Anders fick snabbt finna sig i att ha blivit den nya idolen för Mimmi, Hasses och Monicas dotter, som gärna satt i hans knä och nyfiket pillade med hans mustach. Dom bestämde rätt snabbt att Anders skulle sova över, så kunde dom ju även ta sig en drink, för Anders hade ju ändå ingen som väntade hemma... Han var fortfarande singel. Monica gick till sängs strax efter tio, för hon jobbar inom vården och skulle börja klockan sju nästa morgon, men grabbarna satt kvar och snackade minnen. Mimmi hade hållit igång hela kvällen, så Hasse konstaterade nöjt att "Nu sover hon länge imorgon bitti, så då får man sovmorgon."

När Anders gissade att Monica somnat började han med låg röst:
- Du undrar kanske varför jag är singel, men ett par år efter att vi gick ut nian konstaterade jag att jag måste vara bög... Jag lyckades ju aldrig få till det med en tjej. Det enda häftiga sex jag upplevt är faktiskt med dig.

Hasse skrattade:
- Nä lägg av nu ! Jag minns ju hur du dreglade över tjejerna i tidningarna vi hade, och hur du blev alldeles vild när du såg fått se en skymt av Maggans fitta i omklädningrummet vid badet...

Anders, du är inte bög, du har nog bara haft lite otur med tjejer !
- Jag tror inte det där... I och för sig har jag väl aldrig träffat någon annan bög heller, som jag blivit kär i, men jag tror nog jag skulle kunna bli det, om jag bara visste var man raggar bögar.

Hasse hade svårt att ta honom på allvar, men till sist bytte dom i alla fall samtalsämne, och till sist, vid tvåtiden gick dom till sängs. Dvs, Anders skulle sova på soffan. Efter en del spritintag så somnade dom snabbt, och Hasse sov som en stock när Monicas väckarklocka ringde halv sex nästa morgon. Anders var däremot vaken. Han hade nyss varit på muggen och krupit ner igen, men han låtsades sova när Monica klev upp och gjorde sig i ordning. Han tänkte mycket på det Hasse sagt, att han inte var homosexuell, men egentligen var han lite störd över att inte bli trodd på.

Monica kom från toa, på väg tillbaka till sovrummet för att klä sig. Hon hade bara trosorna på sig, och det var stringmodell, som hon satt på sig för att fresta Hasse kommande kväll. Anders såg först hennes läckra bröst som rörde sig sexigt när hon gick, och sedan hennes välformade bakdel när hon försvann in i sovrummet. "Shit... Hon är ju ta mig fan skitläcker!" tänkte han och kände hur det ryckte i kuken. Han fortsatte blunda när hon kom ut igen, fortsatte till köket för att ta sig lite frukost och sedan försvinna ut för att åka till jobbet. Han fick åter funderingar på om Hasse kanske hade rätt, när han försiktigt klämde på den stenhårda kuken, men bestämde sig ändå för att fullfölja det han tänkt tidigare.

Anders klev upp log lite åt synen av kalsongerna som såg ut som en pyramid, men det var inte bara Monica som rådde för det. Det var även det han hade i tankarna just nu. Han öppnade försiktigt dörren till sovrummet där Hasse sov, gick in och stängde dörren bakom sig. Hasse såg ut att sova hårt och det passade ju perfekt, så han kröp över den sänghalvan där Monica sovit, lättade försiktigt på Hasses täcke och konstaterade strax att han sov naken. Kuken var lite större än han mindes från tonåren, men det var inte bara titta han tänkt sig. Han slöt försiktigt sina fingrar runt Hasses kuk, som strax började blodfyllas och bli allt hårdare. När den stod hård böjde han sig fram en bit till och slöt sina läppar runt ollonet. Hasse stönade till, började vakna, och tänkte genast att det var Monica som var morgonpigg och ville ha ett nyp innan hon skulle jobba... Det hade ju hänt förr. Således öppnade han inte ögonen genast, utan njöt bara av den spelande tungan och den sugande munnen. Han sträckte ut hande för att stryka Monica över håret, men stelnade då till när han kände Anders korta sträva hår.

- Åhh, helvete... Vad gör du!? flämtade han förskräckt.
- Vi kom ju aldrig till avsugning då vi lekte i tonåren, så jag tänkte bättre sent än aldrig. Hur känns det ? viskade Anders och slöt läpparna runt kuken igen.
- O satan, du är inte klok... Om du försöker ragga mig som bögkompis så går det jävligt dåligt, men fan så skönt du suger. flämtade Hasse och kunde inte förmå sig att hejda Anders.

Anders blev mera modig när han märkte att han inte blev bortstött, så han makade sig närmare Hasse, så han nu hade sina putande kalsonger strax framför Hasses ansiktet. Dom hade ju egentligen aldrig slutat vara kompisar, och efter deras tonårslekar så visste dom ju att dom inte behövde vara blyga för varandra, så Hasse ville ju inte vara sämre, utan släppte ut Anders stake från sitt fängelse, och greppade den.

En djup suck hördes från Anders när Hasse började runka den hårda kuken. Själv kände han hur det började pirra oroväckande i underlivet och stönade vällustigt, så Anders skulle förstå att satsen var på väg. Hasse fortsatte suga, om möjligt ännu mer intensivt, och strax fick han munnen full med sperma. Hasse hade blandade känslor... Skönt var det ju, men att bli avsugen av en kille... Han kände sig då definitivt inte homosexuell. Hela händelsen var omtumlande, och samtidigt mindes han ju från tidigare, att det var alltid hundra procent rättvisa som gällde, så givtvis skulle han betala tillbaka.

Hasse tvekade lite, men slöt ändå läpparna runt Anders hårda stake. En droppe av försats gav en föraning om smaken på det som skulle komma, och så farligt var det väl kanske inte, så han började suga och runka kuken allt intensivare. Anders lät sina välluststön beskriva hur han mådde, han kände hur det pirrade i kuken, faktiskt häftigare än han upplevt med någon tjej, dvs de två han kortvarigt varit tillsammans med.

- Herrejävlar! Nu kommer nog mitt livs största sats! kved han och Hasse tvivlade inte. Han svalde förtvivlat när kaskad efter kaskad sprutade i en till synes aldrig sinande ström. Till sist lade sig Anders bakåt, på rygg och flämtade:

- Jag är mer övertygad nu... Så där har ingen tjej fått mig att komma... Säg inte att jag inbillar mig.
Hasse var inte övertygad. Han tyckte sig känna Anders så väl att han visste att något inte stämde. Efter att själv ha ransakat sitt samvete om vad han just gjort, så insåg han ju att även han njutit av att bli avsugen av en kille, men inte kände han sig som att han var bög för det... Möjligen en liten smula bi... Han bestämde sig för att försöka reda ut begreppen med Anders.

- Du Anders... Dom tjejer du varit tillsammans med tidigare... Är det några jag känner ? Jag menar, stan är ju ändå inte så vansinnigt stor.

- Nja, kanske min första. Vi blev tillsammans i slutet av gymnasietiden, och det höll väl i sig över sommaren. Minns du Malin, som gick i vår klass, jag tror det var i sjuan, men sen av någon anledning bytte till en parallellklass, och till sist bytte skola...
- Jo precis! Jag såg henne rätt ofta, det var nog ettan på gymnasiet. Hon hade vissa lektioner på Lugnet gymnasiet, där jag gick. Menar du att ni var tillsammans ?
- Ja hur så? Var det så konstigt?
- Jag ska väl inte döma, men det kändes inte som det var din typ av brud... Hon kanske hellre skulle passa som morsa till dig.

- Lustigt att du säger det... Det var ungefär så jag kände det när jag gjorde slut. Hon bestämde hur jag skulle klä mig, om jag skulle städa eller diska, när vi skulle älska osv... Först trodde jag bara att jag var så lat och oföretagsam att det kanske var bra att hon styrde mig, men ju längre tiden gick kände jag att jag inte fick ha någon egen vilja, så det var då jag bestämde mig att göra slut.
- Och, ursäkta att jag är närgången.. Hur funkade det i sängen då ?

- Jo det blev ju ganska ofta, för hon var pilsk som fan, men av någon anledning ville hon inte gärna runka mig, och att suga kuk var aldrig tal om, men hon ville gärna att jag skulle smeka och slicka henne, och det hände till och med att jag fick en utskällning om jag var för snabb när vi låg med varandra.

- Den bruden skulle nog inte jag stanna hos heller... Det där känns då som ljusår från Monica. Jag tror rent av att jag måste skryta över henne då, för vi har det då himla bra i sängen. Men din andra tjej då ? Visst har du träffat någon fler ?

- Jo en till... Det var i Stockholm, när jag nyss flyttat dit. Hon var fem år äldre än jag, väldigt olik Malin, men på något sätt var dom ändå lik varandra efter några månader, så jag skyndade mig att göra slut när jag började känna att jag mådde dåligt, som jag gjorde med Malin.

- Du har så haft världens otur, men jag tror ändå att om du träffar rätt tjej så så skulle du bli lycklig... Betydligt mera lyckllig än med en karl i sängen. Tänk så vansinnigt mycket fördomar det finns fortfarnade... Om du presenterar en pojkvän för dina bekanta så skulle många av dom du trodde var dina vänner, plötsligt försvinna, så en kille skulle definitivt inte lösa alla problem.

Hasse hade lyckats plantera en frö med funderingar. Anders tänkte att kanske hade han rätt, men samtidigt, att nu när han var vuxen, få suga av en kille var definitivt inte motbjudande. Dom avbröts i sitt snack av att Mimmi kom kravlande upp i sängen. Efter en stunds mysa med henne så klev dom upp och klädde sig, för att göra lite frukost. Anders hade definitivt blivit Mimmis idol, så idag dög det inte att pappa gav henne frukostgröten.

Hasse och Anders hade mycket att snacka om, så dagen gick fort. Hasse hade flera tankar som han bearbetade, men han sa inget. Anders började prata om att åka hem, men då började Hasse hejda honom, för det skulle sänka hans planer för kvällen. Han visste bara inte hur han skulle lägga upp snacket, för han ville först prata med sin fru när hon kom från jobbet:

- Du som ändå inte har någon som väntar hemma... Visst kan vi väl få skämma bort dig med en middag till ? Jag tror att även Monica tyckte det var trevligt igår kväll, och imorgon ska hon ju inte upp och jobba, så då behöver hon ju inte ha någon brådska i säng.
- Det låter ju trevligt, men då ska då jag åtminstone stå för maten. Jag åker en sväng till affären och plockar ihop lite, så gör jag mat sedan.

Hasse var nöjd med den lösningen, och när Monica kom hem höll Anders fortfarande på med maten, så Hasse fick tillfälle att prata ostört med sin fru.
- Det här kommer kanske lite hastigt, men jag fick lite fula tankar i huvudet idag. Anders har snackat om sina misslyckade försök med att få en sambo, och det känns som det rent av är synd om honom, och då kom jag att tänka på det du sa någon gång förut... Kommer du ihåg när du skrek åt mig: "Varför har du inte en kuk till, jag vill ha en i fittan också!" Ja, du minns kanske var jag hade min just då...
- Jag förstår vad du menar, det känns frestande, även om det nästan bara var ett skämt när jag sa det. Men hur skulle du ta det, med en konkurrent i sängen, och har du pratat med Anders?
- Jag klarar det nog, om du inte byter ut mig definitivt efteråt, för jag älskar ju dig hur mycket som helst. Jag och Anders har snackat rätt mycket om hans misslyckanden med tjejer och han har visst aldrig träffat någon som kan älska tex som du, men jag har inte bjudit in honom till vårt sovrum... Jag ville ju prata med dig först.
- Snacka om att känna sig syndig, men okay, vi kör. Men du får snacka med honom, och hur du nu tänkt lägga upp det hela... Jag vågar då inte ta initiativet.
- Jag tänkte vi skulle se en film när Mimmi somnat, och tipsar honom att han kan börja med att smeka dig. Jag kommer att hjälpa honom igång, men han vet inte att du är beredd på det. Tror du det funkar?
- Fan så kåt jag blir... Hoppas bara att du inte blir svartis...

Dom åt Anders ugnsstekta fläskfilé med allt vad som hörde till, och njöt verkligen av den goda maten. Hasse viskade snabbt kvällens planer till honom, och han höll först på att banga ur, men när Hasse sa: "Monica har tjatat länge om att hon vill prova trekant, men jag har aldrig vetat vem vi skulle bjuda in, så nu när du dök upp, så slog mig tanken att du är ju perfekt för det. Jag vill inte släppa in någon okänd i vårt sovrum. Det blir en överraskning åt Monica, för hon vet inget, men jag tänkte vi skulle se en film... Den börjar rätt oskyldigt, men det är en porrfilm, så när det blir lite aktivitet på filmen kan du prova att börja med en arm runt henne och smeka hennes bröst. Jag lovar, hon kommar att tända rätt kvickt.

Spänningen steg under kvällen, även om dom alla försökte att inte visa det, för Monica och Anders hade ju fått lite olika information, och dom ville ju inte avslöja det dom trodde var hemligt. Till sist blev det i alla fall läggdags för Mimmi. Hennes nya idol fick läsa kvällssaga, och under tiden dukade Monica fram lite dricka, godis och chips, som för en vanlig filmkväll. När Mimmi somnat sa Hasse:
- Nu är det då lugnt för i kväll, jag startar filmen.
Hasse lyckades, precis som han tänkt, att få Monica i mitten, och filmen började rätt oskyldigt. Det handlade om ett par som höll på att flytta, och killens bror hjälpte dom att bära möbler, men när dom fått dubbelsängen på plats så började det hända saker. Killen viskade hetsigt att dom skulle inviga nya huset, och hade hunnit få av henne både klänningen och behån, när hans bror kom bärandes med ett sängbord, så sedan var trekanten i full gång.

Anders sneglade mot Hasse, som för att få klartecken. Hasse nickade så diskret han kunde.
- Den här filmen gör ju att man vill sitta nära någon. Gör det något att jag flyttar mig närmare? sa Anders med grötig röst, flyttade sig mot Monica och lade armen runt henne, så handflatan landade ovanpå hennes bröst. Monica svarade inte med mer än en flämtning, men gjorde heller ingenting för att hindra honom, så han lät handen kupa sig över hennes ena bröst och krama lätt.
- Du har då mycket snyggare bröst än den där tjejen i filmen... Visst får jag visa Anders? sa Hasse och började knäppa upp hennes blus.
Monica sa fortfarande inget, men hennes andhämtning och de rodnande kinderna skvallrade att hon var kåt som en marskatt. Hon lät sig villigt bli avklädd, och för att inte göra någon av killarna avundsjuk, så smekte hon deras kukar samtidigt utanpå byxorna, och drog efter en stund ner deras blixtlås samtidigt. Hennes händer greppade två styva kukar genom kalsongerna, samtidigt som Anders flämtande konstaterade:
- Åhh, du har string... Och du är rakad... Fan så sexigt!
- Två hårda kukar är också sexigt... Visst kan vi skita i den här filmen och gå in i sovrummet istället? flämtade Monica.

Sagt och gjort. Monica klev ur sina byxor när hon reste sig, så hon hade bara stringtrosorna på. Killarna släppte också sina byxor, och slängde sina tröjor på väg mot sovrummet. Väl inne i sovrummet så tänkte Monica testa killarnas bögskräck... Hon var ju ovetande både om vad som hänt på morgonen, och vad som hänt i tonåren.
- Ställ er bredvid varandra. sa Monica och sjönk ner på knä. Hon drog ner deras kalsonger och två stenhårda kukar pekade rakt mot henne. Hon greppade dom båda och runkade sakta. Hon gned kukarna även mot varandra och provsmakade båda. Hon märkte att dom inte protesterade av att vara så tätt inpå varandra så hon bestämde sig snabbt att gå ett steg till. Killarna blev definitivt förvånade, men inte avskräckta, när hon tog deras händer och styrde till den andres kuk och viskade:
- Nu får ni visa mig hur killar gör när ni leker med varandra, så ska ni få lite att bli frestad av under tiden.
Monica lade sig bredbent på rygg på sängen, med fittan mot killarna. Hon så fachinerat hur dom runkade varandra och samtidigt förde hon stringen åt sidan och började smeka fittan. Två fingrar gled djupt in, kom ut blanka av hennes saft och började sedan massera hennes erigerade clitoris.
- Ni ser ju skithäftiga ut killar... Vill ni knulla mig nu?
- Så klart... Du är så läcker älskling, vill du ha oss samtidigt?
- Mmmm... Visst har vi några gamla kondomer kvar? Du vet Anders.., vi planerar fler barn, så du får inte spruta i mig, men jag vill ändå ha dig i fittan, så får Hasse testa mitt trånga hål samtidigt.

Anders lade sig på rygg och Monica grenslade hans ansikte, så han fick provsmaka musen medan hon rullade på kondomen. Hon vände sig sedan och lät staken oändligt sakta glida in, men hon stoppade aldrig förrän kuken var inne ända till roten. Anders kramade hennes trinda bröst och bad henne böja sig fram, så han kunde dia henne. Samtidigt smorde Hasse in kuken och fortsatte sedan med Monicas anal. Innan han började pressa in kuken kramade han Anders pung och lekte lite med kulorna, mest bara för att reta honom, och att göra Monica förvirrad.
- Herregud vilken kramfitta, och Hasse kramar mina kulor... det här kommer inte att bli så långvarigt som jag hoppats på. flämtade Anders.
I nästa ögonblick stannade Monica upp i sin ritt, och kände hur Hases kuk tryckte på mot hennes anus. Hon slappnade av och strax kände hon hur kuken började glida in. Hon frustade och flämtade med ansträngd röst:
- Nu jävlar blev det trångt.., men fan så skönt... Rör på er grabbar! vrålade hon med grötig röst, och grabbarna gjorde sitt bästa för att uppfylla hennes önskan. Hasse rörde sig väldigt försiktigt i hennes trånga anal, och förbluffades av hur tydligt han kände Anders kuk som åkte fram och åter på andra sidan den tunna skiljeväggen. Flämtningarna och stönen växte sig allt starkare, och Monica var den som först kände vällusten bli henne övermäktig.
- Jaaaaaaa! Spruta för fan! brölade hon och skakade sanslöst i hela kroppen samtidigt som hennes underliv kramade frenetiskt runt de två kukarna. Anders stämde in i hennes brölande och hans pulserande kuk fyllde kondomen till bristningsgränsen. Hasse försökte stöta så gott det gick i det nu extremt trånga hålet, och det behövdes inte mycket innan även han stämde in i kören, så efter bara några minuter hade dom nu alla tömt sina krafter. Trodde dom i alla fall.

Hasse lade sig på sidan om, men Monica låg kvar över Anders. Hon tänkte att eftersom hela idén till det här kom från Hasse, så skulle hon testa hur svartsjuk han skulle bli. Hon böjde sig ytterligare fram och lät sin tunga söka hans. Strax var dom invecklade i ett intensivt tungkyssande, och dom kände båda hur kåtheten återvände. Hasse kände mycket riktigt ett stick av svartsjuka, men gjorde ändå inget för att hindra det som skedde, för utan tvekan blev han även kåt själv.
- Förlåt Hasse, men jag vill ha Anders för mig själv en stund. sa Monica och vände sig hastigt. Hon slet av den välfyllda kondomen som hängde från kuken och tog sedan hans halvstyva verktyg i munnen. Det tog inte lång stund innan han var rejält hård igen, och Anders tunga spelade ivrigt i hennes fitta.
- Du slickar som en gud, Anders! Hit med ett nytt gummi så han får knulla mig också! flämtade hon till Hasse, och till hennes förvåning så rullade Hasse även på kondomen.
Monica vände sig snabbt igen, grenslade staken men lade sig sedan fram över Anders och visade att hon ville rulla runt och komma under honom. Anders började stöta hårt i henne och hon tjöt hela tiden av njutning. Hasse smög in en hand mellan dom älskande och gned hennes klitta, så det behövdes inte lång stund innan hon kreverade igen. Nu ville även Hasse vara med och knulla, så han bestämde sig för att skynda på Anders, genom att ta lite glidmedel på et finger och trycka upp i hans anal, och med andra handen krama hans pung. Resultatet blev precis det Hasse ville. Anders fyrade av sin raket med ett vrål, och åter pumpade han en förvånansvärt stor sats i kondomen. Monica var vild under honom och tjöt:
- Fortsätt! Jag kommer ju igen snart!
Hasse puttade då lätt i den utmattade Anders så han förstod att han skulle få avlösning, och det tog bara några sekunder så körde nu Hasse kuken hårt i botten på hennes längtande fitta. Hasse satte upp ett våldsamt tempo, och nu skötte Anders om att smeka klittan, så strax kreverade hon igen, Hon lät inte så mycket, för hennes krafter var definitivt på upphällningen, men den kramande fittan fick ändå Hasse att skicka en sats med hårda sprut rakt upp mot hennes livmodermun. Han ville ändå inte riktigt sluta, så han fortsatte stöta sakta, tills kuken förlorade sin hårdhet.

Dom låg sedan alla tre utslagna ett långt tag, till Anders kände att han var tvungen att säga något:
- Jag förstår att du är lyckligt gift Hasse. Du har ju inte bara en trevlig fru... Hon är ju ett underverk att älska med också. Tack Monica för att jag fick vara med er... Det här överträffar allt annat jag varit med om tidigare.
Dom snackade en lång stund, och till sist började kåtheten återkomma, så det blev ytterligare en trekant, där killarna nu bytt plats så även Anders fick prova hennes trånga anal. Det blev en lika fantastisk upplevelse igen, och precis som förra gången så var det Monica som först tjöt fram sin orgasm. Hon vickade ivrigt på rumpan för att få känna båda kukarna röra sig i henne, och känslan som båda killarna kände, att gnida kukarna mot varandra med bara en tunn vägg emellan, gjorde att dom båda sprutade nätan exakt samtidigt. När vrålen och stönen ebbat ur lade sig först Anders framåt över Monica, och sedan tippade dom båda åt sidan. Dom var rörande eniga om att det varit en häftig upplevelse, och att dom gärna ville testa igen. Inte den här helgen, men både Hasse och Monica ville att Anders skulle hälsa på fler gånger. Dom somnade till sist alla tre i samma säng, för att nästa morgon bli väckta av en lyckligt oförstående Mimmi.

Det hela gick vägen för Hasse och Monica. Ingen svartsjuka, och Monica ville trots allt inte byta man, även om hon egentligen kände att hon inte skulle ha några problem att älska Anders också.
Hasse förde in en ny idé i sammanhanget:
- Tänk efter ordentligt innan du svarar på det här: Det blev ju himla lyckat med Anders... Skulle du kunna tänka dig en trekant med någon tjej också, och i så fall, känner du någon som kan tänkas vara intresserad?
Han såg riktigt hur tankarna snurrade hos Monica, men hon tänkte inte länge innan hon svarade:
- Det kan jag visst tänka mig, och jag vet en som kanske skulle vara intresserad, bara hon inte har gått och skaffat sig någon pojkvän nu nyligt, men när jag träffade henne för ett halvår sedan var hon då singel. Det är en tjej som jag var kompis med i grundskolan. Vi gick i samma klass upp till åttan, men sedan flyttade hennes föräldrar, så hon försvann ju också, jag vet att dom flyttade tillbaka ett par år senare, men vi blev aldrig lika nära kompisar igen, även om vi sågs så och då. Mest var det väl kanske mitt fel, för jag hade ju dig då.
- Så ni gjorde som jag och Anders... Onanerade tillsammans, i brist på en riktig partner.
- Jo precis... började Monica, men hejdade sig, för plötsligt hade hon avslöjat något som hon aldrig tänkt berätta för någon, men hon tänkte även i nästa sekund att det hade ju även Hasse gjort. Att han och Anders runkat tillsammans hade hon ju ingen aning om. När tanken sjunkit in fortsatte hon:
- Så häftigt att du vågade erkänna, men du har ju rätt. Vi var rädda för stora kukar, rädda att det skulle göra ont att bli av med oskulden och rädda för att bli med barn, ja vi var nog rädda för det mesta just då, men det började faktiskt redan när vi var elva, tolv år tror jag. Ingen av oss hade då fått mens, men vi var nyfikna och inspekterade varandra mellan benen, och så småningom blev vi ju mer och mer avancerade. Det var faktiskt Annica, som hon heter, som gav mig mitt livs första orgasm. Jag minns att jag blev skiträdd först, för jag fattade inte vad som hände, men sedan blev det ju som blodad tand, om du fattar.
- Jo nog fattar jag. sa Hasse och började berätta om sina upplevelser, men han utelämnade det som hänt i lördags morse, när Monica jobbade.

Monica ringde Annica, och bjöd bara hem henne på en fika, för att få kolla läget, om hon fortfarande var singel osv. Monica försökte då göra sig nyfiken och fråga varför hon var singel, och fick då höra en svavelosande historia om killen hon bott ihop med, som efter ett par år visat sig ha TVÅ tjejer till, så han åkte ut, nästan med huvudet före, och det hade hon inte kommit över ännu, så hon hade bestämt sig att tills vidare vara singel. Ett vanskligt läge, men Hasse åkte som överenskommet ut för att tvätta bilen, så tjejerna fick snacka ostört. Monica sa först blankt nej, och var på väg att ge sig iväg, men Monicas vädjan och beskrivning om hur hon själv fått njuta av två killar, fick henne att åtminstone hejda sig, och efter att Monica avslöjat en massa intima detaljer om hur hon älskat med två killar, så gav hon till sist med sig. Dom skulle träffas redan till helgen blev till slut överenskommelsen.

Resterande dagar av veckan gick Annica och tänkte på vad hon gett sig in på, och ju mer hon tänkte på det, desto mer kände hon hur hon saknade ett riktigt skjut. När fredagen till sist kom så var hon rejält tänd, så hon hade svårt att bärga sig genom middagen som dom började med. Mimmi var ju fortfarande vaken, så det var bara att ligga lågt. Hasse hade laddat videon med samma film som sist, men han började inse att den kanske inte behövdes. Plötsligt satte sig Annica i hans knä, kysste honom och sa retfullt:
- Och vad säger Monica om du vill knulla med mig? Blir hon inte svartis?
- Tror inte det, för även om jag tycker du är både trevlig och sexig, så har jag inte tänkt byta bort Monica. När hon övertalade dig så var det väl mer för att betala tillbaka det jag fixade till henne.
- Jo jag vet... Jag ville bara retas lite, så få se nu hur hon reagerar. sa Annica och styrde hans hand in under klänningen. Dom satt så att Monica kunde se vad som hände, även om ingen naken hud syntes. Monica stod med Mimmi på armen och var på väg att göra henne klar för för natten, så hon hann känna att det här kanske skulle glida henne ur händerna. Hur långt skulle Hasse och Annica hinna innan hon fått Mimmi att sova?

Medan Monica läste kvällssaga för Mimmi hörde hon Annica kvittra ibland, typiskt som att någon kittlade henne på en mycket känslig punkt, och ett par djupa suckar hördes även från Hasse. Monica kände hur hon faktiskt höll på att bli sur.
Mimmi somnade ändå rätt fort, så Monica lämnade henne, bara för att konstatera att Hasse och Annica redan fortsatt in i sovrummet. Hon väntade sig att få se dom knulla när hon öppnade dörren, och vore det så, så skulle hon inte kunna hålla tillbaka ett smärre utbrott. Det hon fick se var att dom båda satt på sängen. Annicas trosor låg på golvet, blixtlåset i klänningen var öppet, så överdelen var nerhasad och blottade hennes toppiga, platta bröst. Hasses t-shirt låg också på golvet, och ur gylfen stod kuken i stram givakt. Monica hann bara visa sig så kom dom emot henne.
- Välkommen till en erotik-kväll. viskade Annica sensuellt och började knäppa upp hennes blus. Hasse smekte henne över rumpan, fram över venusberget och började samtidigt knäppa upp hennes jeans. Snart hade dom smekt av Monica alla kläder, och sedan klädde dom då av varandra det som återstod.
- Kom, vi gör som förr, få se om det kan driva din karl till vansinne. sa Annica och drog med sig Monica till sängen, och dom hamnade i en sextionia. Hasse insåg allvaret i det hon sagt, för det här var bland det häftigaste han någonsin sett. Han blandade sig i, genom att smeka deras bröst, och försöka att tränga sig fram med sitt ansikte och få provsmaka båda fittorna. Han kämpade tappert för att inte runka, men det var definitivt inte lätt.

Tjejerna stönade allt intensivare, och han väntade sig att någon av dom strax skulle komma, men plötsligt slänger sig då Annica på rygg:
- Kom och knulla mig nu ! Och kom med fittan så jag får slicka dig tills det går! tjöt Annica och fick strax både Hasse och Monica över sig.
Hasse tryckte in kuken brutalt i den välsmorda fittan. Han hade sin frus kåta blick framför ansiktet, och började stöta våldsamt i Annica.
Annica var som ett vilddjur under som, Hasse kände hur fittan blev allt trängre och till sist kreverade hon.
- Jag sprutar. kved Hasse diskret till sin fru, och när hon såg detta i hans ansträngda ansikte gnuggade hon fittan frenetiskt mot Annica, så även hon kom bara ögonblicket senare.

Dom testade sedan fler varianter, tex när tjejerna åter låg i en sextionia, med Annica ovanpå, och Hasse knullade samtidigt hennes anal.
- Jävlar så häftigt det gååååååååår! brölade Annica, Monica tjöt i falcett och Hasse stönade dovt när han fyllde hennes tarm. Efter allt smekande, slickande, knullande och för all del även skrattande, så somnade dom tillsammans, precis som det hände när Anders var på besök.

Även detta äventyr avlöpte således lycklligt. Hasse och Monica var flera erfarenheter rikare, men funderade ändå om dom skulle våga upprepa samma sak igen. Tänk om det inte skulle gå lika bra, så dom fantastiska minnena från första trekanten kanske förbleknar av ett senare misslyckande, men dom hade ju nästan lovat Anders en fortsättning... Skulle han bli besviken om det inte blev något? Till sist var det Monica som kläckte en idé:
- Vi bjuder hit både Anders och Annica, så får det bli ett häftigt gruppsex. Jag tänkte att dom två, två vilsna själar, besvikna och misstänksamma efter tidigare misslyckanden, kanske rent av finner varandra. Jag menar att då behöver inte vi känna någon skuld för att det inte blir fler trekanter.
Hasse nappade, och dom båda bjöds in till helgen som var två veckor senare, men båda gästerna var förståss ovetande om att det skulle bli ytterligare en person.

Anders anlände först den aktuella dagen. Han funderade varför det var dukat för fyra, plus en liten tallrik till Mimmi då förståss, men han fick bara ett undvikande svar. Svaret kom istället inklivande genom dörren en stund senare, och både Anders och Annica tittade då misstänksamt på varandra, och undrade vad som var på gång. Innan dom började äta ställde sig Hasse tätt framför Annica och Monica tätt framför Anders. Dom kysste sina gäster och Hasse sa, så att alla skulle höra, samtidigt som han smekte hennes bröst:
- Det här känner jag på mig bllir en kväll att minnas. Du Annica, det här är min kompis Anders, som är precis lika singel som du, och även han har varit med oss och lekt tidigare. Frågan är väl bara om vi hinner äta först.
- Det här blir då bara värre och värre, flämtade Anders medan Monica knådade hans svällande kuk, och skulle just börja ifrågasätta om det ändå inte var läge att äta först, för Mimmi var ju vaken. Han hann bara tänka tanken, men inte säga något, innan det ringde på dörren igen. Den enda som inte såg förvånad ut var Monica, för hon hade bett sina föräldrar att ta hand om Mimmi under kvällen, så dom kom just för att hämta henne. Monicas föräldrar trodde förståss bara att det skulle bli fest i största allmänhet, så dom sa bara "Ha det så trevligt" när dom gick ut med Mimmi.
- Så där ja, nu kan vi ställa frågan igen, ska vi äta först, eller..? Maten är bara kallskuret, så den klarar av att vänta. sa Monica med ett saligt leende.
Anders svarade med att börja klä av henne, och strax blev det då även fart på Hasse, som klädde av Annica. Sedan drogs dom mot varandra, och Monica kommenderade killarna att klä av varandra. Annica förbluffades över att dom faktiskt gjorde det, och när även dom var nakna så drog dom till och med några försiktiga runktag åt varandra. Monica fortsatte hålla komandot, och bad Annica att dom skulle slicka varandra precis som tidigare, så killarna fick order om att bara sitta och se på, medan tjejerna tillfredställde varandra. Dom klarade inte av att vara helt passiva, utan fingrade nyfiket där dom kom åt. Anders var kåt till bristningsgränsen. Att bara sitta så nära och se två tjejer som slickande, stönande gör allt för att hetsa varandra till orgasm... Det var definitivt mer än han varit med om tidigare. Han såg vad Hasse gjorde och inspirerades att göra lika.

Hasse tog lite glidmedel i handen och tryckte sakta in långfingret i sin frus anus. Han så på rörelserna i hennes kropp att hon reagerade som han hoppats. Ett annat finger stoppade han i fittan, och började köra båda fingrarna ut och in. Anders gjorde lika med Annica, och tjejerna reagerade våldsamt. Tjejernas tungor virvlade mot den andras klitta, och orgasmerna kom rusande som ett expresståg. Tjejerna gav upp var sitt vrål, och Hasse nästan skrek för att överrösta dom: Gnugga klittan, så dom inte tappar farten! Nu jävlar ska dom tjuta!

Tjejerna hade helt tappat förmågan att tillfredställa varandra, och bara tjöt fram sin njutning. Annica tycktes för ett ögonbick tappa både andan och orken, men strax märkte Anders hur hennes underliv började krampa igen, och samtidigt tjöt hon:
- Kuuuuuk! Jag vill ha kuuuuk!
- Ta för dig då, din kåta hynda, det finns två stycken! flämtade Monica och tippade av Annica. Samtidigt fick hon iden som kanske skulle få tyst på Annica för en stund:
- Rid Anders, så ska du få se på fan vad som händer sen.
Hasse fattade direkt vad Monica tänkt sig, så han sträckte sig efter glidmedlet och smetade in staken. Annica hade redan satt upp en farlig fart i sin ritt, så Monica grenslade Anders ansikte, stirrade Annica i ögonen för att få henne att lyssna, och försökte säga, samtidigt som hon kände en ivrig tunga börja utforska sin fitta:
- Sitt stillllla liiiite... Ohhh vilkeeen tungggaaa.., NuuUUU skaa duuu fååå ditt liiiivs knulllll.., Hårdare Anders!, jag kommeeeeer snaart!!!
Annica hann inte tänka sig vad som var på gång innan hon kände Hasses kuk börja trycka mot anus. Hon hann tänka att det nog skulle göra ont, men precis då gled kuken in, och känslan blev den rakt motsatta:
- JAAAAA! Knulla min röv! Knulla min fitta!.. Jag tror jag dÖÖÖÖÖR!!! skrek hon och exploderade samtidigt i en ny orgasm. Killarna hade ju just börjat, men var ju ändå inte opåverkade av all kåthet som hängde i luften, så dom stötte så mycket det gick i den ställningen. Annica skakade, tjöt och stönade. Hasse flämtade:
- Nu ska du få en sats som blir som ett lavemang.... Nu jävlar kommer det två liter! kved han, och övergick till att bara bröla ut sin njutning. Han hade kuken inkörd i botten i Annicas rumpa och underifrån stötte samtidigt Anders i vilt raseri. Monica vrålade, Anders llikadant, och och Annica började tjuta på nytt, innan hon i nästa ögonblick föll ihop avsvimmad.

Monica och Hasse satt ju lämpligt framför och bakom Annica, så dom tog emot henne och lade ner henne på rygg. Monica skyndade iväg efter en hadduk, som hon spolade med kallvatten för att badda Annicas ansikte.
Annica kände den kalla handduken, och fick en känsla av att hon svävade fritt i rymden, föll hastigt neråt, men landade sitt sist ändå mjukt. Det var just då hon öppnade ögonen igen:
- Var är jag?.. Vad gör ni med mig?.. Tänk att det är så underbart att dö... Jag måste ha varit helt borta en stund. flämtade hon matt.
- Det har du också. Och du har just blivit grundligt dubbelknullad. Mår du bra?
- Jag minns att det gick för mig, en komplett sanslös orgasm, det kändes som jag flög rakt ut i rymden med två sprutande kukar i mig. Jag hörde er vråla långt bort i fjärran och sedan tror jag att jag sov på ett moln en stund, tills Monica väckte mig.
- Och den här kvällen har just bara börjat... Hur ska det här sluta? flämtade Anders, som inte svimmat, men var ändå lika överväldigad.

Efer en stunds vila kom dom ändå överens om att dom skulle äta Monicas kycklingsallad som fanns i kylskåpet. Hasse övertygade både Anders och Annica om att stanna över natten, så då kunde dom dricka vin till. Den tidigare ansträngningen hade tagit så mycket av deras krafter att det blev ingen rusning till sovrummet efter maten, men det hängde ändå sex i luften, för ingen hade mer än trosor eller kalsonger på sig. Anders satt i vardagsrumssoffan och och Annica kom emot honom med ett finurligt leende. Hon ställde sig på knä i soffan, grensle över hans ben, så hennes bröst kom i precis lagom munhöjd.
- Jag måste erkänna att först blev jag förbannad när jag kom hit, och såg att dom bjudit in någon mer, men jag har ändrat mig... Dig vill jag känna mera på ikväll. Anders han inte svara innan Monica yttrade sig. Att Anders inte sa något kan ju i och för sig även bero på att han diade Annicas ena bröst intensivt, Bröstvårtan blev snabbt stenhård och pekade snett uppåt, så han bytte bröst, för att få se båda lika sexigt uppnosiga, när Monica då sa:

- Åja, du får nog inte ha honom helt för dig själv, men du får ju även låna Hasse om du vill... Jag känner på mig att det inte blir mycket sova i natt.
Den sista detaljen hade hon ju i och för sig fel i , för ingen av dom skulle visa sig ha kapacitet för att älska en hel natt, men det började i alla fall hetta till igen, när Annica hade gett Anders ett nytt stånd, styrt in kuken i benöppningen på sina trosor och satt nu och gungade fram och åter, så staken gneds mot den prydligt ansade strimman hon hade kvar av sitt könshår.

Monica och Hasse gick från var sin sida fram till turturduvorna i soffan, och började dra dom med sig.
- Nu ska ni inte ha någon privat liten knullfest här... Kom så går vi till sovrummet igen. sa Hasse.
- Det där skulle du nog inte säga om du visste vad som väntar. fnittrade Monica, och fick en förvånad blick tillbaka från Hasse.
- Vad har du nu tänkt ? Blir det kastrering ? skrattade han, men var egentligen inte alls orolig.

- Nä, vi vill ju vill ju gärna att ni kan fortsätta tillfredställa oss med era knullpåkar, men nu tänkte jag ni skulle få bevisa att ni inte har bögskräck. Jag och Annica har ju visat vad vi kan, så nu är det er tur. Låt oss se på en riktig avsugning. log hon, väldigt övertygad om att killarna skulle backa ur.
Både Hasse och Anders förstod att hon trodde det, för det syntes i Monicas illmariga flin, så dom kände sig därför peppade att få bort flinet i hennes ansikte.
Dom lade sig åt var sitt håll i sängen och greppade varandras kuk, för att i nästa ögonblick sluta läpparna runt kompisens stake. tjejerna bara gapade chockade, och kom sig inte för att säga någonting, men synen gjorde dom rejält kåta. Den första att börja skruva oroligt på sig var Anders, så Monica väntade bara att han skulle spruta i Hasses mun, men just då tjöt Annica och slet i Anders:
- Nej sluta ! Du ska spruta i mig, och inte slösa varm härlig sperma på Hasse ! Kom och knulla mig !
Hasse reagerade direkt och gjorde henne till viljes.
Monica fick nu ytterligare bekräftat att Annica nog tänt till rejält på Anders, så hon lät dem knulla ifred, och ställde sig istället på alla fyra för att bjuda in Hasse till en ritt.
Hasse stöte vilt i sin fru som stod med rumpan i vädret. Både han och Monica såg hur Anders stötte med långa drag, utstuderat sakta, för att förlänga njutningen. Annicas armar höll krampaktigt runt hans hals, och dom kysstes hela tiden intensivt. Allt eftersom Annicas flämtande ökade började även Anders öka takten, tills dom båda till sist kreverade våldsamt. Annicas tjut började intensivt men tonade snabbt bort, så Anders flämtade:
- Svimma inte igen älskling ! Jag vill knulla fler gånger med dig, var enda dag, alltid ! Jag älskar dig !
Det var precis dom orden hon hade hoppats på att få höra. Hon lindade även benen runt Anders och höll honom i ett stadigt grepp medan de sista orgasmryckningarna riste i hans kropp. Annica skakade för all del också, för hela sängen ruskade av att Hasse just gett Monica en tripp till sjunde himlen. I nästa ögonblick borrade han staken o botten, stannade upp och stönade fram:
- Nu blir det barn älskling! Det gåååååår!

- Hur kan du veta att det blev barn ? undrade Monica nyfiket när dom hämtat andan.
- Jag bara kände det på mig. Jag siktade på ditt ägg och avfyrade allt jag orkade.
- Det är väl som du alltid brukar göra då. För övrigt kan jag bara säga att min mens har gått över tiden två veckor, och jag mådde inte särskilt bra när jag klev upp i morse, så jag misstänker att du lyckats redan.
Hasse blev glad åt nyheten, och hoppades att det inte var "falskt larm". Anders och Annica hörde inte så noga på snacket, för dom var helt upptagna av varandra. Dom låg och småpratade och kelade. Dom stördes ibland av att Hasse och Monica retades lite, pikade dom och frågade hur länge dom känt varandra, och många gånger dom haft sex. Dom brydde sig inte om det dom hörde, för det kändes ändå så rätt.

Monica kröp diskret närmare Anders, och kramade hans kuk så den började hårdna igen. När den började kännas tillräckligt hård sa hon till Annica:
- Vet du en sak bruden ? Det finns en hård kuk här... Visst brukar du veta vad man gör med sådana ?
- Det finns mycket man kan göra med en sådan svarade hon och ålade snabbt ner så hon kunde smaka på godbiten. Eftersom hon nu låg så att Anders inte kom åt, så började istället Hasse leka med hennes fitta. Kåtheten steg igen, och strax ville Monica se lite action, så hon viskade:
- Du gör mig så kåt när jag ser hur du njuter av Anders... Låt mig se dig rida kuken !

- Det här är nog mitt livs vansinnigaste dag, men fan så häftigt... Kolla så hård han är igen. flämtade Annica och tog ett par runktag innan hon sjönk ner över staken. Monica såg fachinerat hur kuken, blank av Annicas safter gled in och ut i den utspärrade fittan. Hon kunde inte motstå frestelsen att smeka och försiktigt krama Anders pung, och Hasse tog sig samtidigt ann Annicas bröst, knådade dem och nöp lite i vårtorna, som genast blev så där ruskigt hårda igen.
- Du är underbar älskling, jag älskar små uppnosiga bröst... och din fantastiska mus... Jag måste ha hamnat i himmelriket! flämtade Anders.

Hasse och Monica rörde sig hela tiden runt dem, sög på en bröstvårta här, smekte en klitta där eller kramade en spänd pung, osv. Dom älskande kände sig verkligt uppvaktade och det var precis det som behövdes för at dom verkligen skulle orka uppnå orgasmen, trots alla tidigare övningar. Anders trodde definitivt att han redan gjort kvällens sista sprut, men synen av Annica, och Monica som lekte med hans kulor, och hade ett finger i hans anus, gjorde underverk, så till sist pressade han ändå fram en skvätt till.
- Din kåtbock! Du ser så nöjd ut när det går! tjöt Annica och galopperade sista biten mot mål.
- Jag döööör! brölade hon till sist och föll fram över Anders.

Naturlligtvis gjorde hon det inte på riktigt, men en rejäl vila behövde hon. Även Hasse och Monica fick prova att älska, med fyra händer som hjälpte till att hetsa dom, och det var definitivt en lustfylld upplevelse. Dom konstaterade senare att det skulle blli trångt med fyra personer i dubbelsängen, så Monica bäddade med två extramadrasser på golvet i vardagsrummet. Dom gick alla till sängs, och det var inte minsta tvekan om att Annica och Anders ville ligga så nära varandra som möjligt. Dom började redan här diskutera en framtid tillsammans, och när snarkningar började höras från sovrummet, ville Annica bara kramas.
Alla som provat att sova på detta sätt på var sin madrass på golvet, vet hur vansinnigt irriterande det är när man försöker gosa, och efter en stund konstaterar att madrasserna gllidit isär och man ligger båda två direkt på golvet. Annica satte sig tvärt:
- Det här blir fan inte bekvämt. Känner du för en nattpromenad? Det tar väl ungefär tjugofem minuter hem till mig.
- Du menar att vi bara skulle smita?
- Inte riktigt. Vi kan ju skriva ett meddelande, att vi kommer tillbaka när vi vaknat, men det jag skulle vilja mest av allt just nu, så är det att veta att du finns tätt intill mig när jag vaknar, och vill älska igen. Bara vi två... Intensivt och svettigt.

Anders nappade såklart, så dom klädde sig och gick iväg. Dom somnade tätt ihopslingrade i Annicas säng, och hon fick älska precis så där intensivt som hon önskade nästa morgon.
Monica var upp på toa tidigt nästa morgon. Hon mådde pyton och spydde rejält, men hade ändå ett leende på läpparna. Nu behövdes inget g-test... Hon visste redan. Hon hittade sedan lappen och visade Hasse:

- Deras bilar står då kvar, så dom kan ju inte ha stuckit allt för långt. konstaterade Monica.
- Säkert har dom gått hem till Annica, dom skrev ju hur som helst att dom skulle komma tillbaka, så det är väl bara att vänta.

Det blev inte så lång väntan, för dom kom promenerande hand i hand medan Monica och Hasse åt frukost. Leendet i Annicas ansikte gick inte att missta sig på, när hon genast började kvittra:
- Egentligen skulle ju ni två ha stryk som hittar på något så här galet, men jag tänker ändå tacka er, för trevligare och mysigare kille kan man ju knappast hitta! Anders och jag har i och för sig bestämt oss att ta det lugnt, men vi kommer nog att träffas varje helg i alla fall, så vi får se hur det utvecklas... Jag kanske blir Stockholmare jag också, vem vet.

- Jag måste erkänna att jag var rätt skraj för hur det här skulle utvecklas, men det ser ju ut att gå bättre än jag ens vågat fantisera om. Någonstans kände jag att ni två borde passa ihop. skrattade Hasse.
- Jo jäklar så bra det passar, vi har testat igen nu på morgonen! Skrattade Anders och kramade Annica.
Kramandet blev intensivt, hon nästan klättrade på honom och nafsade i hans örsnibb.
- Herregud kvinna, jag blir så vild när du gör så där... Jag vill ju på en gång, igen då.

- Då är det väl bara att sätta igång... Dom som bor här verkar ju ändå inte ha mycket till hämningar.
- Har du sagt det så... sa Anders och satte upp henne på köksbordet.
Hans ena hande letade sig in i hennes trosor och den andra släppte fram kuken. Utan omsvep trängde han in i henne medan Monica och Hasse faschinerat tittade på.
- Satan så kåt man blir av att se dom där. sa Hasse och satte upp Monica intill Annica.

Det var nog bara ren tur att köksbordet höll, för nu knullades det vilt, tjejerna tjöt, och började försöka kyssas medan killarna flämtande ökade takten.

- Finns det något bättre än en hård kuk ? tjöt Monica.
- Jo, TVÅ hårda kukar ! Vi måste fortsätta träffas, så man får sig en dubbelmacka någon fler gång ocksåÅÅÅÅÅÅÅ ! tjöt Annica tillbaka, och sista ordet blev kombinerat med ett utdrageet stön, när det gick för henne igen.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bikillen27

  • Publicerad Publicerad: 2006-09-18

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (11 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

skml skrev

snyggt. sexigt

Betyg: 5
Snövit skrev

Det här är min största fantasi. Fan vad jag blev kåt nu!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter