Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Vått vid havet

Sommarens vackraste dag tar vi båten och far ut i havsbandet. Vi har packat mat och dryck och planerar att vara borta hela dagen. Myndigt och med äganderätt placerar du dej vid årorna i vår smäckra eka och jag sätter mej mittemot dej på aktertoften så att vi kan se på varann under hela färden. Det enda du har på dej är ett par shorts och solen bränner redan dina muskulösa skuldror när du med kraftiga tag för årorna i en cirkelrörelse, om och om igen.Jag ser på din kropp, hur musklerna spelar under din solbrända hud och hur dina bröstvårtor har styvnat i den kyliga brisen. Du ser min blick och ler, frågar om jag blir kåt av att se dej så avklädd.....

Jag ler tillbaka och lägger händerna på mina lår och drar dem sakta uppåt. Med i rörelsen följer min vita solkänning som står i skarp kontrast till min mörka solbränna...mer ochh mer av mina slanka lår blottas och jag ser hur musklerna i din hals spänns, inte enbart av ansträngningen det innebär att ro. Jag lutar mej tillbaka och lägger upp ena benet på relingen medan jag fortsätter att föra klänningsfållen uppåt. Du sväljer hårt och frågar med tjock röst om jag glömt att ta på trosor.

Jag drar klänningen ytterligare en liten, liten bit uppåt och låter dej se. Jag har mina allra tunnaste vita silkestrosor på mej och du kan se att i grenen börjar dom bli lite fuktiga. Dina tunna shorts förmår knappast hålla tillbaka ditt grova stånd, det spänner hårt mot tyget och visar mej att du reagerat på vad jag låtit dej se. Vill du ha show, så ska du få det......jag drar sakta ner det tunna axelbandet över min välformade axel, låter fingret följa längs kanten på tyget samtidigt som jag för det nedåt. Nu kan du se rundningen av mitt bröst, du ser det vita som är min osolade jungfruhud bryta av mot den solbrända armen, och kontrasten gör dej plötsligt vanvettigt kåt.

Jag ser hur det rycker i din kuk innanför shortsen och fortsätter att smeka av mej överdelen av min klänning, ett helt bröst befrias och det mjuka runda med den toppiga styva vårtan exponeras för din blick. Jag doppar min hand i vattnet och ritar ett salt spår över min vårtgård och ut på toppen av den helt erigerade vårtan. Du stönar dovt, jag vet att du älskar att se mej leka med mej själv och jag ska ge dej något att titta på......jag släpper fram det andra bröstet också, och när du ser hur jag kupar mina händer under brösten och sakta smeker över vårtorna med tummarna släpper du ena åran och tar ett stadigt tag om din kuk genom shortsen.

Jag fortsätter att leka , mina händer är bruna och starka mot mina vita bröst när jag tvinnar bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, drar, plockar och nyper. Med en blick på dej för jag ett bröst mot min mun, sträcker ut min våta tungspets och slickar i mej saltet från den hårda vårtan. Du gnider din hårda påle genom byxtyget, du är så kåt nu att lite försats redan vätt igenom och din blick är lite desperat. Du hade väl knappast trott att vi inte ens skulle hinna ut till skäret innan du sprutade första gången.....

Leende faller jag på knä framför dej, knäpper upp dina shorts och medan du tar spjärn mot toften och höjer dina höfter, lirkar jag av dina kläder så att din nakna stjärt möter den lena välslipade sittbrädan. Kuken sprätter fram, villig och redo. Den är härligt grov och ådrig, ollonet är glansigt av försats som tränger fram och jag tränger mej in mellan dina särade ben, tar mina bröst i händerna och formar dom runt din kuk. Du börjar jucka, först sakta, men sedan snabbare och snabbare...för varje hård stöt går ollonet emot min haka och jag böjer på huvudet för att istället ta det mellan mina våta läppar. Jag smakar på din salta försats, ollonet glider in i min mun och åker ut igen med ett ljudligt ploppande. Min mun är full av saliv och ordentligt våt när du med en hård stöt kör den styva kuken mot min gom och använder båda dina händer runt min nacke för att trycka mej ner över dej. Nu munknullar du mej vilt samtidigt som mina bröst håller din kuk i ett mjukt grepp och det dröjer inte länge innan jag känner hur det rycker i staken och du fyller min mun och hals med din tjocka vita sperma.

Jag sväljer och sväljer, slickar mej om läppparna för att inte gå miste om en droppe och sträcker mej sedan upp för att ge dej en djup kyss. Din tunga utforskar min mun och du känner den kvardröjande smaken av din heta sats. Jag nafsar lätt på dina läppar, men sätter mej ner igen...vi måste ju nån gång komma fram till vår egna lekplats på skäret!! Du fattar årorna igen och jag tittar på dina hårda starka händer, med kraftiga fingrar och drömmer om vad dom kan göra med mej. Med rytmiska årtag som nästan vaggar mej till sömns i solen för du oss ut mot det ensliga skäret där vi ibland tillbringar våra sommardagar, avskilda från världen, sysselsatta endast med varandra.

När ekans botten skrapar mot klippan väckas jag ur min slummer, vi är framme! Vi klättrar ur båten, bärandes på allt pick och pack man behäver för en dags på skäret. Filtar, sololja, mycket dricka och en hel del ätbart. Badkläder har vi inte brytt oss om dock, vi föredrar båda att bada nakna. Efter den ganska långa båtfärden känner jag hur min blåsa pockar på uppmärksamhet, jag behöver kissa! Det finns naturligtvis ingen toalett på skäret, man får sätta sej där man kan få lite avskildhet men idag har jag bråttom, bråttom!!! Alltså går jag bara en liten bit bort innan jag lyfter klänningen runt mina höfter, snabbt drar av trosan och hukar mej ner och låter kisset flöda. Jag ser hur det sprutar fram ur mej och hur det glittrar i solens varma strålar. Det är underbart skönt att kissa och att en mild bris smeker min stjärt gör det inte sämre...Märkligt nog blir jag nästan kåt av att kissa ute i naturen!!

När jag kissat färdigt släpper jag ner min klänning och vänder mej om. Där står du och ser på mej, och har antagligen gjort hela tiden. Du rodnar när jag söker din blick och mumlar att jag har en vacker rumpa....Jag blir förbryllad, för den har du aldrig rodnat inför tidigare, men tänker inte så mycket mer på det, nu vill jag BADA!!! Vi slänger av oss dom få plagg vi har på och springer som lyckliga barn ner mot badklippan, kastar oss i vattnet och hojtar och stojar i kylan. Efter badet spriger vi frustande upp mot filtarna vi brett ut på den solsmekta klippan och slänger oss ner för att låta solen värma upp våra kroppar. Vi ligger där bredvid varann, utsträckta i vår nakenhet med fingrarna sammanflätade, fortfarande med pytteskinn och köldrysningar. Jag sträcker mej efter drickaflaskan och inser först nu hur enormt törstig jag är..man måste vara försiktig såna här heta dagar och få i sej mycket vätska.

Jag lutar mej över dej och erbjuder dej vatten, mitt bröst trycks mot din arm och du tittar på det och rodnar som en skolpojke igen. Du tar en liten, liten klunk och trugar sedan mej att dricka mera, vilket jag också gör. En lång stund ligger vi bara där och njuter av solen,värmen, havets ljud och närheten till varandra. Jag känner din hand smeka min kind och du säger med mjuk röst: Älskling, du borde dricka lite till, det är så hett idag. Du räcker mej flaskan igen och jag dricker några stora klunkar innan jag ens reflekterar över varför det är så viktigt för just mej att dricka. Så minns jag plötsligt hur du stod bakom mej när jag kissade och poletten faller ner...du vill att jag ska bli mer kissnödig!!

Jag drar djupt efter andan och känner hur det hettar till mellan mina ben när jag förstår att du blev upphetsad av att se mitt kiss, se mej tömma min blåsa på den kala klippan! Jag tar några klunkar till och låter några droppar av vätskan falla ner på min bröstkorg...dropparna ritar ett spår på min saltglittrande hud och jag ser hur du följer dom med blicken, och hur du snabbt sneglar ner mot min fitta...leende anar jag vilka associationer du gjort. Jag särar lite lätt på mna ben där jag ligger, jag börjar bli fuktig mellan benen och vinden smeker så skönt. Jag ser att du noterar hur jag vrider på mej och snart känner jag din hand på mitt lår. Fingertopparna stryker sakta upp mot ljumsken, vidare in mot min nyansade mörka tofs strax ovanför springan, väldigt försiktigt ned över kullen och in mellan mina ben....

Mjukt och ljuvt drar du med ett finger på var blygdläpp, med ett milt tryck får du dom att dela sej så att det våta heta därinnanför blottas för din hand och din blick. Du utforskar min fitta med dina ögon, du känner på varje veck och skrymsle med dina känsliga fingertoppar, men undviker hela tiden den svullna hårda knoppen som är min klitta och det våta heta hål som är min fittöppning. Till slut vibrerar hela min kropp av kåthet, när du sakta, oändligt sakta böjer dej ner och låter din tunga lapa över den styva pärlan och glida in i grottan. När du ömsom vibrerar med tungspetsen över klittan och ömsom lapar med långa hårda tag samtidigt som du låter ett par fingrar stöta hårt i min savande fitta kan jag inte hålla mej länge, du vet exakt hur du ska slicka min fitta för att jag ska komma över hela ditt ansikte.

Att jag nu dessutom börjar bli rejält kissnödig efter all dricka förhöjer känsligheten i fittan..jag är kåtare och trycket av dina fingrar inne i mej retar blåsan. För varje tag över klittan med din hala tunga kommer jag närmare orgasmen, men det känns starkare och högre på nåt sätt, när jag är så här kissnödig. Tillslut kan jag inte så emot längre, jag kommer i en våldsam orgasm, fittan savar och du blir våt i hela ansiktet av mina safter. Du trycker dina fingrar djupare in i mej och lirkar runt med dom, töjer och masserar mitt inre. Gång efter gång kommer du åt min urinblåsa som nu är ganska full.

Jag lirkar mej ur ditt grepp och viskar att jag måste gå och kissa och då rodnar du igen...jag ler och väntar, reser mej sakta och dröjande fö att ge dej tid att våga säga.....Till slut stöter du fram att du vill följa med och jag frågar retsamt om du också är kissnödig. Du är blossande röd om kinderna när du med blicken trotsigt fäst i min säger att du vill titta på, se på mej när jag kissar. Jag tar din hand i min och så går vi en bit ifrån vårt lilla läger. Du andas tungt och din kropp är spänd, jag ser hur din kuk börjar svullna igen och tanken på att du blir kåt av att se mej kissa, att se det gyllene flödet från min kropps gömda håligheter gör också mej upphetsad.

Vi stannar på en flat klippa nära vattnet och jag släpper din hand och hukar mej ner men du säger med tjock röst att du vill att jag ska stå upp, du vill se hur strålen lämnar min fitta och rinner längs mitt ben innan den blir till en pöl vid mina fötter. Jag ställer mej bredbent på den kala klippan, min solbrända starka kropp med dom lysande vita partierna är mitt i ditt fokus. Du äter mej med din blick och din hand smeker nästan frånvarande din kuk som har blivit styv och hård som ett spett igen och står svajande rakt ut med ollonet blottat. Jag låter händerna falla ner och koncentrerar mej på att kissa, det är inte lätt att släppa efter och låta det komma, dels för att jag står upp, och dels för att jag är iakktagen.

När jag står där och ser dej sakta runka din hårda kuk och vänta på att få se hur jag kissar blir jag plötsligt våldsamt kåt och mina bröstvårtor styvnar omedelbar, jag blir våt mellan benen och mjuk i knäna. När jag slappnar av så känner jag plötsligt hur det kommer och jag säger lågt till dej att titta noga, för nu kissar jag. Du spärrar upp ögonen och runkar intensivare när du ser den glittrande strålen välla fram mellan mina blygdläppar....en plötslig ingivelse får mej att skjuta fram höften och med fingrarna sära på läpparna så att strålen slår en blänkande båge i solskenet innan den plaskande faller till marken.

Med fingrarna så nära min klitta kan jag inte låta bli att smekande föra fingertoppen över min knopp som svullnat och så vidare ner mot den varma strålen som bryts i en kaskad av glimmande droppar. Jag ser på dej som är i extas nu, du runkar kuken hårt och med andra handen håller du ett stadigt tag runt pungen. Jag använder mina inre muskler till att knipa av strålen och säger hest till dej att komma hit, du går som i trace tills du står alldeles framför mej, med ollonet mot min tofs. Din hand letar sej in mot min våta fittskåra och du stönar när du fingrar i det blöta, samtidigt som din andra hand runkar snabbare och snabbare. Ditt ollon pressas rytmiskt mot min svullna sträva klitta och jag känner hur det pirrar i hela kroppen av det förbjudna vi gör. Jag kissar på din hårda kuk och du njuter av det!!

Jag kniper av den varma ångande kisstrålen igen och vi sjunker ner på den skrovliga stenen. Din kuk står hård och bultande i solskenet och min fitta är våt och längtande. Vad är naturligare än att jag klättrar upp på dej, sätter ditt bultande ollon mot min våta fittöppning och glider neråt. Din styva stake fyller upp mej, pressar fittväggarna åt sidan samtidigt som jag kramar runt din kuk med dom, kramar för att hålla kisset inne tills det är som skönast. Jag rider dej långsamt, tills du sätter dina hårda händer på mina höfter och trycker min vidöppna fitta djupt ner över ditt knullhårda stånd. När du bottnar kuken i mej kan jag inte hålla emot längre, samtidigt som jag kommer i en våldsam orgasm släpper jag loss mitt kiss och det flödar ur min våta fitta ner över din kuk, rinner över din pung och väter dina lår. När du känner kittlandet och hettan pressar du kuken in i den sträva vätan en sista gång och skjuter din sats med ett kvidande.

Dina händer är under min stjärt och du leker med fingrarna i våra blandade safter som droppar ur min krampande fitta...din andedräkt är het mot min hals när du viskar att det här är det ljuvligaste och kåtaste knull du nånsin haft.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sassie

  • Publicerad Publicerad: 2007-02-02

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (13 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

kinky_par85och86 på klubb6 skrev

Mycket trevlig novell! :) Riktigt mysig och upphetsande!

Betyg: 5
Becca skrev

Den va riktigt bra! när man läste det kunde man leva sig in i det riktigt bra !!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter