Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Västkustsemester ---*

Äntligen var skolan slut och hela sommaren låg framför mig med semester och sommarjobb.

Jag vaknade tidigt, klockan var inte mer än sex, men jag var pigg som en mört. Jag skulle ju ut och lifta! Jag hade hyrt en stuga på västkusten, närmare bestämt i Fiskebäckskil och där skulle jag stanna en hel vecka. Allt gick bra från början.

Sen fick jag lift med en urtråkig karl i tio mil som inte alls var upplagd för en lite flört, hur jag än la ut mig och kråmade. Han pratade hela tiden om sin bil, sommarstuga och till slut enbart om sin fru och de två barnen. I Mariestad stod jag nästan två timmar innan en Volvo stannade in.

-Jag såg dig på långt håll, sa killen, nästan innan jag hunnit få upp bildörren.
Det var en helskön kille, runt 30 år, halvlångt mörkt hår och helt underbara ögon. Vi snackade hit och dit och jag blev kåt på honom. Jag tittade ner i hans skrev och blev nöjd med vad jag såg. Det var inte så mycket i och för sig, för han hade på sig ett par blåbyxor med en massa fack för hantverkarverktyg.

Ja, sånt vet jag inte mycket om men hantverkarn´ vill jag gärna lära mig lite mer om! Han kom direkt från jobbet, sa han, arbetade som snickare och tyckte det var jordens bästa yrke. Min egen kuk stod ung, kraftig och kåt i mina alltför trånga jeans. Han tog sig ibland i skrevet och då såg jag att det var lika med honom. Hans hand stannade längre och längre perioder i skrevet, och jag själv började talla på mig.

Mitt i en mening la han en hand i skrevet på mig och sa:
-Jag tror att du sitter och kåtnar till? sa han illmarigt och fräckt.
-Ja, sa jag, det är väl inte så konstigt, man kan väl inte bli annat än kåt om du sitter och pillar dig på kuken hela tiden. Han körde in bilen till en liten parkeringsficka och fortsatte att smeka mig på låren. Vi flyttade över till baksätet och jag knäppte upp hans skjorta och smekte honom, kåt och galen, ner över bröstet och magen.
-Sug mig! sa han.

Det ville jag gärna, men först skulle han bli riktigt kåt. Jag smekte honom utanpå byxorna och smårunkade honom genom det kraftiga bomullstyget. Hans kraftiga valk blev större och större och jag blev rädd att den aldrig skulle sluta växa. Till slut var han så kåt, att hans kraftiga nävar pressade ner mitt ansikte mot sin kuk och nästan skrek ut:
-Sug nu!

Sakta drog jag ner dragkedjan i gylfen och han krånglade av sig byxorna själv. Jag hasade mig ner mot golvet och plockade fram hans bultande kuk ur kalsongerna och började suga honom. Jag lät tungan spela över springan, över flänsen, ja, runt hela kuken, där jag kom åt. Han tog ett bastant tag om mitt långa ljusa hår och pressade in sin ådriga kuk, långt ner i min hals. Han juckade hårdare och hårdare, med kraftiga uppåtstötar, och med ett vrål sprutade han hela min mun full med sperma. Den rann ner utefter min hals och jag slickade i mig de sista dropparna från mungipan.(kom ihåg att det här var före man visste något om, att det existerade något som heter HIV!) Hans enorma organ hade gjort att jag kände mig som när jag kom från tandläkaren, att ha suttit med öppen mun så länge gjorde att det värkte i käkarna!

-Sug av mig också! bönföll jag. Jag var så kåt att byxorna höll på att sprängas i bitar, men han tycktes vara helt borta och svarade mig inte.
Jag tog mig upp i sätet igen och kysste honom i halsgropen och sedan på munnen. Han svarade och körde tungan runt runt i min mun, och långt ner i svalget.
-Underbart gott, sa han hest. Han började smeka min kropp, och till slut hade jag bara jeansen på mig. Han slet ner dem, och som vanligt hade jag inga kalsonger på mig, så jag låg där naken inför hans lystra blickar.
Han smekte mig runt kuken och upp efter magen, in i anushålet, och min kuk växte sig större och starkare. Med trutande mun började han suga mig och hans huvud arbetade upp och ner över min kuk. Hans fingrar smekte mina testiklar och hans fingrar var långt in i tarmen på mig. Jag kände att det inte var långt kvar till utlösning och uppmanade honom att suga lite hårdare. Han tittade upp mot mig och sa;
-Snart vännen, snart!

Han gjorde det för att retas, men hans mun var över min kuk igen och hans tunga spelade skönt över ollonet. Samtidigt lekte han med, rev och slet i min pung, ollonet svällde upp och jag exploderade i en rasande sats.

Utmattad sjönk jag ner på sätet. Vi rökte en cigarett och kopplade av. Vi presenterade oss lite närmare, och han sa att han hade en lägenhet i Lidköping, han ville att jag skulle följa med dit. När vi började närma oss hans hemstad, sa jag att jag kunde titta in till honom på hemvägen istället. Jag fick hans adress och telefonnummer och lovade dyrt och heligt att höra av mig.

Han släppte av mig på vägen mot Vänersborg och när hans bil försvunnit bakom närmaste kurva, så rev jag hans papperslapp i bitar och kastade det i diket. Jag var ute för att knulla hela veckan, och det skulle vara med olika varje gång. Jag var nog lite dum, men efter så många månader i ofrivilligt celibat, ville jag leva livets glada dagar.

Resten av resan gick som smort, det går bra att lifta ensam när man är en kille på 20 vårar! En bonde ville köra mig två mil extra in till Fiskebäckskil, men jag sa nej, jag klarar mig ändå. Kåtheten lyste i hans ögon, men jag orkade inte med mer nu, i varje fall inte så snart.

När jag kom fram gick jag in på Sturebaren och tog en fika, undrade över vad jag nu skulle göra. Det var så här: Jag hade inte hyrt stugan förrän på lördagen och nu var det bara fredagskväll. Jag hade garderat mig tidsmässigt ifall jag skulle ha otur med liftandet. Men det hade gått fort att komma ner hit från Västerås, så nu stod man här utan tak över huvudet! Jag gick ner till stranden och kikade lite, och där var en massa killar som fiskade krabbor från klipporna. Jag började snacka med dem och en lite äldre kille presenterade sig som Börje, 17 år och från Stockholm.

Han bodde hos sin farfar här nere hela sommaren. Han hade en underbar kropp, solbränd och hans små badbyxor avslöjade en kraftig bula mellan benen. Vi fortsatte att snacka och medan solen så sakta började sänka sig över kobbar och skär, försvann de andra killarna en efter en. Till slut var det bara Börje och jag kvar.
-Var bor du? undrade han.
Jag svarade att jag inte hade någonstans att sova förrän dagen efter. Han pekade, skrattande på ett par badkurer som stod efter stranden.
-Där kan du väl sova, om du inte är rädd att någon kommer och våldtar dig, sa han lite småfräckt och skrattade.
-Närå, sa jag, skulle det vara en som dig skulle jag inte tacka nej!
Han tittade lite blygt på mig och sa:
-Det var inte så jag menade, det finns många tjejer här och får dom reda på att du är här nere, så måste dom prata med dig också. De vill testa alla nya killar som kommer hit.
-Nej tack, det får nog vara för min del.
Han tittade lite konstigt på mej, innan han reste sig och sa att det var dags att gå hem och sova.
-Ha det så skönt i kuren, ropade han när han gick bort över klipporna mot sin farfars hus.
-Vi ses senare!
-Det gör vi säkert, see you!

Jag gick ner till badkurerna och tittade. Bekvämt skulle det inte bli, men för en natt skulle det säkert gå bra, värre ställen har jag sovit på under mitt liftarliv! Jag la ut en del kläder jag hade med mig på britsen och försökte göra det så bekvämt som möjligt. Jag fantiserade om Börje, men efter ett tag gled tankarna in på Lenny därhemma. Varför kan han inte visa sina känslor? Han vet att jag älskar honom, och vi har kysst varandra flera gånger, men sen är det stopp. Driver han med mig? Eller vågar han helt enkelt inte? Det var mycket för hans skull jag stuckit ner ensam på semester, för att glömma honom. Jag nynnade tyst en av Jobriaths låtar innan jag somnade in i en rastlös sömn på den smala britsen.

Med ett ryck vaknade jag. Någon gick runt badkuren! Plötsligt slets min dörr upp och jag kikade bländad ut mot det svaga ljuset. Där stod Börje! Mitt hjärta började lugna ner sig men jag låtsades sova. Börje kom in och stängde dörren efter sig.
-Sover du? viskade han fram.
Jag svarade inte, i det dunkla ljuset i badkuren var han ännu vackrare än jag mindes honom. Han böjde sig ner och smekte min kind. Jag mumlade något och vände mig på rygg. Hans händer smekte mig ner över bröstet och upp igen. Försiktigt, försiktigt, så la han sin hand på min bultande kuk. Han smekte mig varsamt och till slut kunde jag inte hålla mig längre, utan vaknade upp och låtsades bli rädd.
-Det är bara jag, sa han förskräckt.
-Va! sa jag, är du ute så här sent?
-Ja, jag tänkte på vad du sa och kunde inte somna.
-Hur mycket är klockan?
-Hon är nästan ett, svarade han.
-Men sover din farfar då?
-Jadå, han sover som en stock, sa Börje skrattande. Jag trodde att du frös, så jag tog med en filt. Jag tackade och tog ett tag om hans huvud och pussade honom på munnen.
-Det var första gången en kille pussade mig, sa han
-Men inte den sista, hoppas jag, svarade jag.

Vi satt bredvid varandra på den smala britsen och smekte där vi kom åt. Han andades nervöst och stötigt.
-Är du rädd? frågade jag.
-Ja lite, svarade han blygt. Det känns lite främmande.
Jag drog ner filten på golvet och la mig på den och väntade på att han skulle lägga sig vid min sida. Han la sig bredvid mig och jag reste mig upp på ena armbågen och studerade honom noga. Jag ville ta de t så lugnt som möjligt för att inte skrämma honom. Jag smekte honom upp efter låren och la min hand på den kraftiga bulan mellan hans ben. Han stönade och sa att det var skönt.
Sakta klädde jag av honom plagg efter plagg och när han var helt naken tittade jag förundrat på hans kropp. Han tog sin egen kuk i handen och runkade den i ett rasande tempo. Hans runkarhand for upp och ner efter lemmen och jag var rädd att det skulle gå för honom innan jag ens hade fått av mig kläderna.
-Vänta, sa jag.
Hastigt slet jag av mig kläderna och la mig sedan vid sidan av honom igen. Jag tog hans sköna kuk i handen och runkade den sakta.
-Det här brukar du väl göra ofta? frågade jag.
-Ja, svarade han grötigt, varje kväll innan jag somnar och ibland på dagen också.
Jag böjde mig ner och sög hans kuk. Han andades tungt och kastade kroppen hit och dit på filten. Han kastade sig över mig och började torrknulla mig häftigt. Han kysste mig snabbt, liksom i förbifarten.
Åh - vad jag tyckte om honom!

Han tog ner sin hand och fingrade försiktigt på min kuk, men efter ett tag runkade han så häftigt att jag trodde jag skulle explodera. Runka, det kunde han allt!
-Kan du inte suga mig? frågade han helt plötsligt.
-Jo, vi lägger oss så att du kan suga mig också, vill du det?
-Kan väl försöka, svarade han.
Vi la oss i en 69:a och jag kände Börjes lilla mun runt min grova kuk. Han sög in min kuk djupt och han hostade till och jag trodde han skulle storkna.
-Nej, inte så, sa jag, ta det lite försiktigt. Vi har inte bråttom, sa jag till honom och höll tillbaka att skratt.
Han följde min uppmaning och jag kände hans tunga över mitt ollon och hans händer runt min kuk ömt och försiktigt. Under tiden sög jag hans kuk och smekte honom runt låren, upp efter skinkorna och ner i skåran. Försiktigt stoppade jag in ett finger och hans kropp spändes i en båge och han stönade.
-Gör det ont? undrade jag.

-Nä, fortsätt, svarade han med ett sörplande ljud. Han började kasta sig fram och tillbaka. och det var svårt att hålla kvar hans kuk i munnen. Han munknullade mig hårt, han stönade och flämtade, och hans kuk blev större och större i min mun. I flera kraftiga stötar sprutade han plötsligt i min mun och han snyftade;
-Förlåt, jag kunde inte hålla mig.
Jag svarade honom inte, utan drog honom upp intill mig och kysste honom. Min kuk stod ännu hård, stor och fordrande, och jag var kåt som en katt i mars!
-Du får gärna knulla mig i baken, sa Börje, det har jag sett i en porrtidning att man kan göra.
Vill du det?
Vilken fråga! Men jag var inte lika säker på att han skulle klara av min ganska kraftiga kuk.
-Vill du verkligen det? frågade jag honom.
-Ja, jag vill att det ska vara skönt för dig, och jag vill verkligen prova. Alla killar brukar skoja om att bögar knullar varandra i baken, och jag har alltid undrat hur det känns.
Jag tog lite saliv i handen och smorde in hans lilla hål. Han stönade och jag körde in ett finger liksom för att prova, och vickade det fram och tillbaka. Jag kom på att jag hade sololja med mig och tog upp flaskan ur väskan och smorde in min värkande kuk med den blanka oljan. Jag gjorde det ordentligt, för jag själv är jag inte heller så van att knulla, så det var bästa att ta det cool and easy.
Han la sig på magen, någonstans har jag läst att det kanske inte var det bästa, utan från sidan kanske är bäst när båda är ovana, men jag vågade inte experimentera. Det får väl gå som det går, tänkte jag. Sakta förde jag kuken mot hålet och pressade försiktigt på, det var trångt och Börje stönade svagt.
-Gör det ont?
-Ja, men fortsätt, svarade han.
-Det bränns bara lite, fortsatte han och vickade till med stjärten och jag var djupt inne i honom. Vi låg så en stund, men efter ett tag började jag sakta dra ut kuken och Börje svettades och stönade.

-Va skönt! sa han, kör in den igen! Jag började sakta att knulla honom och han tog tag i min hand och kysste den. Han bet tag i ett finger och hela tiden kastade han sig hit och dit på det hårda underlaget.
Jag var otroligt kåt och kysste hans nacke och rygg. Svetten rann i strida stömmar ner efter ryggen och jag hade aldrig förut känt mig så nära en människa. Han lyfte upp sitt ansikte mot mitt och i en lång passionerad kyss förenades vi. Hans tunga lekte med min och mina taskor slog hårt mot hans skinkor. Jag letade under honom och pressade upp honom mot mig. Jag fick tag i hans kuk som nu var lika hård igen, och runkade honom febrilt. Han sköt upp sin ända och började göra kraftiga motjuck.
Min hand runkade hans härliga kuk, men han tog bort den och började runka sig själv istället. Jag knullade honom fortare och fortare, jag bet tag i hans nacke och hela världen exploderade. Synen av hans runkande hand, hans härliga stön, allt i en enda röra. Det gick för mig i en kaskad av färger.

Tungt föll jag ner på honom och han stönade våldsamt. Efter ett tag så sprutade han för andra gången. Min kuk var ännu hård, men den slaknade allt mer. Vi låg så en stund, sen drog jag mig sakta ur och ramlade över på rygg i den trånga hytten. Börje, den underbare, böjde sig ner och kysste och slickade mig på halsen.
-Det var jätteskönt sa han. Tycker du inte det?
-Jo, underbart, stönade jag fram.

Han kröp tätt intill mig och jag drog filten över oss. Det var hårt på golvet, men vad gjorde väl det? Börje la sitt ena ben över mitt, fingrade lite förstrött på min kuk och med ena handen ömt kramandes om den, somnade han. Jag låg länge och tittade på honom, han gnydde lite i sömnen och kröp närmare.
Efter ett tag somnade även jag, lycklig över en så bra början på semestern. Innan jag somnade tänkte jag på vad jag sagt till mig själv när jag rev sönder adressen jag fick av killen från Lidköping. Jag hade redan ångrat mig, jag skulle bara vara med Börje hela veckan.
Varför prova en massa killar när man funnit den bästa?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Krister skrev

Trevlig novell

Betyg: 3

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter