Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Vad skall man hitta på?

Det var en vanlig tisdag och Sara fick möjlighet att åka hem tidigare från arbetet. Normalt slutade hon vid fyratiden på eftermiddagen, men nu så skulle det vara konferens så chefen sa till henne att hon fick sluta för dagen.

Vad gör man när man plötsligt får flera timmar till övers för sig själv. Hon satte sig i bilen och körde till butiken och handlade, sedan åkte hon hemåt. Det var en fin varm vårdag och Sara tänkte att hon skulle ta en promenad när hon kom hem.

Hon körde in på gården och klev ur bilen, tog matkassarna och gick mot bron. Hon satte sig en kort stund på bron och bara njöt av det vackra vädret. Sedan gick hon in i huset. Packade upp varorna och tog av sig ytterkläderna. Hon bestämde sig för att byta om till skogskläder och gick ner i källaren där kläderna hängde.

Hon tog av sig sina vanliga kläder och grävde i garderoben efter skjortan och skogsbyxorna när hon plötsligt fick tag på en plastpåse med några böcker i. Hon tog tag i en bok och kom ihåg att det var ju filmerna som hennes man lånat av grannen. Han hade satt dessa i garderoben för flera veckor sedan, men hade inte tittat på dem ännu. Hon kom nu ihåg att han hade sagt det till henne för länge sedan.

Hon tittade på omslaget till filmen. Det var en erotisk film som utspelade sig vid tiden för sekelskiftet. På framsidan av fodralet kunde man inte avgöra att det var en porrfilm, men när hon tittade på baksidan, så var det en hel del vågade bilder. Det var inte någon hårdporr, men den verkade vara välgjord.

Saras nyfikenhet tog överhanden och hon gick upp ur källaren iklädd endast trosor och en t-skirt. Hon slog på tv apparaten och satte i filmen sedan gick hon och satte sig i soffan och slog på videon med fjärrkontrollen.

Filmen utspelade sig i småstadsmiljö ungefär 1915 och den handlade om en bondflicka som kommit i till storsamhället för att arbeta i en affärsrörelse. Filmen hade pågått i ca 10 minuter, innan den första erotiska akten utspelade sig. Det var en episod när huvudrollsinnehavaren blev smekt av en yngling på ett konstnärligt erotiskt sätt. Det var inget samlag, men kvinnan fick orgasm med hjälp av ynglingens fingrar i hennes sköte.

När filmen pågått en halvtimme, var Sara ordentligt kåt. Hon upptäckte att hon smekt sej själv i skrevet så att trosorna var alldels fuktiga av hennes sav. Efter ett tag så drog hon av sig trosorna och smekte sig i skötet med sitt pek- och långfinger. Hennes bröstvårtor styvnade och blev likt mogna smultron, där de stack ut under t-tröjan.

Hon kände att hon skulle vilja ha en riktig kuk i sig nu, för hon började bli alldeles darrig av kåthet. Hon reste sig upp och gick till köksbordet där fruktskålen stod. Där i skålen låg de nyinköpta bananerna. Hon kunde inte hålla sig, utan tog en banan ur skålen och gick till diskbänken. Där sköljde hon frukten i varmt vatten, samtidigt som hon tittade på filmen.

Filmen var inne i ett skede där kvinnan älskade med den tidigare ynglingen i filmen. I sekvensen red hon honom samtidigt som han smekte hennes bröst. Sara märkte det knappt själv, men hon hade obemärkt för in den varmtvättade frukten i sin blöta fitta. Hon gick fram till soffan där hon lade sig tillrätta och började föra in bananen fram och tillbaka i sin grotta.

Nu reste hon sig upp på knä och förde in bananen bakifrån. Volymen på teveapparaten var ganska högt på, så hon märkte inte att hennes man kommit hem. Han hörde ljudet av teven ut till hallen och tog av sig skorna. Därefter gick han in rummet och såg en syn han sent skulle glömma.

Sara var i en annan värld nu, där hon stod på knä och onanerade med frukten bakifrån. Hennes man fattade situationen och tog av sig sina byxor och gick fram till sin kvinna. Han smekte henne på hennes fulländade höfter och hon vände sig om och log mot honom. Med sin andra hand tog hon tag i hans pulserande kuk, samtidigt som hon fortsatte att onanera med frukten.

Hon drog ur bananen och sade till honom att köra in kuken bakifrån, precis som de gjorde på filmen. Han lydde hennes uppmaning och förde sin lem mot hennes sköte. Han kände hettan från hennes grotta. När han förde in kuken kände han den varma våta och vällustiga känslan, som bara hon kunde förmedla.

Nu formligen skrek hon att han skulle köra in den i botten och hon var nära höjdpunkten. Hon svankade kraftigt och stötte rytmiskt och tungt emot honom, när han tryckte in lemmen. Efter ett tag stötte hon bort honom och sa att hon ville honom framifrån. Hon vände sig om och lade sig tillrätta, med sitt sköte mot honom, samtidigt som hon tog tag i kuken ända nere vid roten.

Hon böjde sig framåt och började försiktigt slicka på ollonet just där på strängen på undersidan där hon viste att han var extra känslig. Med ett stadigt grepp om pungen kände hon att han var het och nära att explodera. Hon lät tungan spela över ollonet, längs efter kuken ner till pungen.
Sara var som besatt av den bultande kuken, som het och hård villigt lät sig slukas av hennes läppar.

Plötsligt skälvde hon till kraftfullt, i en ljuvlig orgasm. Med den heta kuken i munnen njöt hon av den omtumlande känslan av tillfredställelse. I samma ögonblick kände hon med handen, hur hans pung drog ihop sig. En kaskad av sperma sköljde i hennes mun och ansikte.

Efteråt låg de länge på golvet och lät andningen och kroppen anpassa sig till en normal rytm. De var bägge överens om att detta skulle de göra igen och igen och………..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: RegioThule

  • Publicerad Publicerad: 2007-09-24

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter