Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Vad fan är K.V.

(Den här novellen har varit publicerad här tidigare men försvann när porrigt låg nere. Kom gärna med kritik, bra eller dålig. //Peter)


Vad fan är K.V. (oskuld, trekant, anal) av jop.


Det var nästan ljus ute, solen höll på att gå upp. Jag såg ner på den sovande, fortfarande fastspända, flickan bredvid mig. Ansiktet var helt avslappnat, munnen lite halvöppen. Nu såg hon inte lika vuxet kaxig ut som igår kväll, det syntes tydligt att hon bara var en tonåring.Jag sträckte mig efter en pläd som jag bredde ut över hennes kropp, men brydde mig inte om att ta bort bältena runt hennes midja och överkropp.

***

Jag tänkte tillbaka till vårt samtal för ca 10 timmar sedan.
Ãââ€r du helt säker SandraÃ₝, hade jag frågat henne och samtidigt sett rakt in i hennes klarblåa ögon.
Ã₝JaÃ₝, hade hon sagt och besvarat min blick utan att blinka.
Ã₝Du vet att du inte kan bac
Ã₝Ja, jag vet vad jag gör. Jag vill att den första gången skall vara med dig och att du lär mig. Ã₝
Ã₝Jag är ganska krävande när jag sätter igång och vi kommer säker att hålla på hela natten.ÃâtarÃ₝, hade hon protesterat. Ã₝Jag vet vad du vill att jag ska ställa upp på, och har fantiserat om det länge. Nu vill jag göra det på riktigtÃ₝
Ã₝Fast det egentligen är förbjudet?Ã₝kommer aldrig att skvallra, det vet duÃ₝
Jag hade till slut givit med mig. Hon hade i alla fall fått chansen att ångra sig.

***

Några timmar senare vaknade jag åter till med ett ryck. Jag måste ha somnatn hade gått upp och jag kände att jag måste gå ut och slå en morgondrill. Sandra sov fortfarande. Försiktig tog jag bort bältet som höll fast henne innan jag smög ut så tyst som möjligt. Det var redan varmt och även lite kvavt ute. Ã₝Det komm att bli åskväder snart. Bäst att njuta av solen ett slagÃ₝, tänkte jag och lade mig ner på rygg i gräset.

Det var bara två dagar kvar innan semestern skulle börja. De senaste åren hade jag aldrig planerat något utan bara kollr att ha råd att bjuda med ett par kompisar. Fast de två utvalda visste inget ännu. Nu på söndag skulle de Ã₝kidnappasÃ₝ och resan till Spanien inledas. Några få invigda hade hjälpt mig med planläggningen.

Jag blue dagdrömma om en badstrand fylld med läckra, brunbrända, välskapta, badnymfer. Alla tjejerna på beachen var klädda i små, nästan osynliga, baddräkter. Och de visade ogenerat upp sina långa ben, runda goa rumpor och välformade bröst. En av dem böjde sig fram mot mig och undrade om inte jag ville smörja in henne på ryggen. Villigt oljade jag in hela hennes kropp med solcreme. Precis när hon skulle till att ge mig en kyss som tack återvände jag bryskt till verkligheten av att någon skakade i min axel. Det var Sandra.

- Godmorron! Tack för i natt, sa hon med sömndrucken stämma. - Förlåt att jag somnade.
- Det gör inget, svarade jag. - Hur känns det idag? Nu då premiären är avklarad.
- Bra, skitbra faktiskt. Det känns som om jag äntligen vet vad jag vill göra i fortsättningen. Fast jag är lite öm i kroppen. Det var lite ovana ställningar. Dög jag?
- Du var klart godkänd för att vara debutant. Lägg dig ner så ska jag massera dig lite, så du inte får träningsverk.
-Vänta, jag tyckte det ringde. Det är kanske din mobil.
- Springer du och svarar jag orkar inte.
Hon stack iväg men var snart tillbaka med mobilen i handen.
- Det är Bengt, han tackade oss för att vi ställt upp. Han vill prata med dig?
- Ok.

Jag tog Nokian och hann inte mer är säga Ã₝hejÃ₝ innan jag fick världens utskällning i örat. Bengt, det är min chef, undrade hur i h-vete kan kunde åka iväg på nattjobb med en sommarpraktikant. Det valigt utan dessutom förbjudet. Facket skulle rasa. Aktierna skulle rasa osv.
Efter en lång tirad avslutade han med ett stort tack. Den viktiga kunden var skitnöjd med att vi ställt upp med så kort varsel. Det kanske skulle bli mer arbetstillfällenför firman. Facket skulle jubla, aktierna skulle stiga osv.
Han avslutad med att ge oss ledigt resten av dagen och så ville han prata med Sandra igen. Jag gav henne luren. Jag hörde att hon sa Ã₝Tack så super, super, mycketÃâ‚ägg men att han istället skulle bjuda mig och en kompis till Köpenhamn. Vi skulle få flyga dit och bo på hotell. En hel vecka. Fan vad glad jag är. Det är första gången jag som jag får åka utomlands. Jag ska ta med Hanna. Bara våra föräldrar går med på det.

***

Hanna är Sandras bästa kompis. Hon och Sandra, som egentligen heter Alexandra Larsson, är jämnåriga och har känt varandra sedan de var 4-5 år. För lite drygt tio år sedan hade de två hade träffats, hemma hos mig faktiskt, då min mor var dagmamma åt dem. De sov hon ofta över hos oss för deras mammor jobbade även nätter, de var ensamstående sjuksystrar. Flickorna hade fortsatt hålla kontakt med oss även sedan de blivit tonåringar.
Det var tack vare att jag kändeSandra som Bengt utsett mig till hennes handledare de sex veckor, under sommarlovet innan sitt första år på gymnasiet, som hon fått praktikplats hos oss. Hanna hade fått jobb i en blomsteraffär.
Vi tre har en speciell relation och försöker behålladen genom att träffas en gång i veckan, oftast torsdagar, och tillbringa kvällen tillsammans.
Förra året bodde, jag en tid i England så då blev det ju glest mellan gångerna. Men så fort jag flyttat till stan igen återupptog vi vår tradition
Under det knappa året jag hade varit borta hade tjejerna vuxit till sig och mognat enormt. Hanna var lite kortare än Sandra men även lite kurvigare. Båda hade ganska långt hår. Hannas var ljust och rakt medan Sandras brunt och lockigt. Till sättet kunde de båda 16-åringarna vara tvillingar. Båda flickorna hade nära till skrattet och var lättpratade och kul att umgås med. Fast på sista tiden hade Hanna verkat lite rastlös och spänd.


***

- Va kul för er. Ni har ju aldrig varit utomlands. Jag tycker också att du har varit duktig, om ni inte får åka själva så bjuder jag din eller Hannas mamma på en biljett.
- Tack, va snällt. Förresten, vilka ska åka med dig till Spanien egentligen? Någon av dina blåsta bimbotjejer? Eller några tuffa killar som kan hjälpa dig att ragga?
- Nej, ingetdera, du vet mycket väl att jag inte har sällskap med någon just nu. Det är två av mina bästa vänner och man kan lugnt säga att de inte är några brudmagneter precis.
- Har det ska bli. Utomlands och Bengt sa att jag skulle få en sak till också om jag ville.
- Vad då?
- Jag skulle få ditt jobb när jag gått ur skolan!

Jag hann inte svara för i samma stund gav mobilen ifrån sig ett pipande läte som förkunnade ett nytt SMS. Meddelandet var kort men obegripligt. Ã₝K.V. 12Ã₝ stod att läsa på displayen. Jag fattade ingenting. Det mystiska var att ett liknande SMS hade kommit i förgår också, fast då på kvällen, när jag kollad det K.V. 7Ã₝
- Vad du ser brydd ut Johan, sa Sandra
- Ja, jag är lite fundersam. Vet du vad Ã₝K.V. 7Ã₝ eller Ã₝K.V. 12Ã₝ betyder?
- Ingen aning, svarade Sandra. - Vemär ett Comviq kontantkort tror jag. Så det kan va vem som helst.
- Ring upp!
- Jag gjorde det i förrgår, men det var ingen som svarade, sa jag.
- Fick du ett då med? Det är kanske någon som driver med dig? Tur att jag var här när nu, då kan du inte misstänka mig i alla fall, skrattade Sandra.
- Och Hanna är nog också oskyldig. Vi var ju tillsammans när det första kom, sa jag.

- Kan inte du ringa och berätta för Hanna om resan, bad Sandra. - Jag måste gå och kissa innan jag gör på mig.
- Det är bäst att vi väntar till vi kommer hem, hennes chef gillar inte att man ringer på arbetstid.
- Ok. Var är vi förresten?
- Ca 15 mil hemifrån. Jag orkade inte köra längre, jag blev sömnig av att höradig snarka. Stick och pinka så åker vi. Jag har för mig att det ligger en lanthandel ett par km bort. Jag börjar bli hungrig.
- Jag snarkar inte! Sa hon förnärmat, - Vi kan väl stanna vid en sjö sen och ha en picknick. Och bada, du luktar gammal svett.
Innan jag hann svara sprang hon iväg till bilen, hämtade sin ryggsäck och försvann ut i skogen.
När hon kom tillbaka var hon ombytt till blus och shorts. När hon klev in i bilen såg jag tydligt att hon inte hade någon BH.

Mitt minne hade svikit mig lite. Det var längre än jag trott. Jag började misströsta och tro att de lagt ner butiken som med allt annat på landsbygden. Men det hade de inte, den var öppen. Vi handlade mat, dryck, och ett spritkök plus massa annat somn. Numren kanske hade tur med sig.

Tanten bakom disken tipsade oss om en fin liten badsjö som låg en bit ifrån stora vägen.
- Brukar det vara mycket folk där? Frågade Sandra expediten.
- Nej, det är nästan aldrig någon där nuförtiden. Men det har det nästan aldrig varit. Jag och min gubbe har haft mycket roligt där. Faktum är att vår äldsta dotter blev till där. Fast ser lite för unga ut för att bli föräldrar redan. Det är kanske lika bra att ni köper med er några kondomer ifall det pockar på, skrockade gumman. - Nej förlåt, vad säger jag? Hoppas jag inte generade unga fröken.
- Ingen risk. Jag tål det mesta, sa Sandra fnittrande. - Fast vi behöver inga, vi är bara kompisar.
- Men ni måste ha färskvatten i alla fall, sa tanten och vände sig mot mig, - Kommer du med och bär. Jag har en gammal plastdunk på lagret.
Jag följde med henne och när dörren mot butiken slog igen efter oss stannade hon och såg mig rätt in i ögonen.
- Var rädd om flickan pojk. Hon påstår att ni bara är kompisar. Men inte då. Hon är kär i dig, det syns på hennes kroppsspråk. Lita på en gammal kärring.

Tankarna snurrade runt i huvudet. Skulle Sandra vara kär i mig. Det är klart att jag vid något tillfälle, flera faktiskt, fantiserat om Sandra. Hur söt och trevlig hon är och även om att ligga med henne. Det gör man ju om nästan alla tjejer man träffar. Men sen att ta steget till att verkligen göra det är stort. I alla fall när det gäller Sandra som jag sett växaupp. För växt upp hade hon ju onekligen gjort. Hon är läcker.

Innan vi sa adjö till den frispråkiga, pratglada, damen fick vi fick en vägbeskrivning. Hon sa att vi skulle åka vidare på stora vägen ytterligare 5-6 km tills vi kom till en stor lada. Där skulle vi svänga höger in på en grusväg och köra ytterligare ett par km. Väg visade sig vara fel ord. Det var mer en smal, gropig, stig som slingrade sig genom en gles lövskog. Sandra var på ett sprudlande humör och pladdrade hela tiden. Honberättade om sina och Hannas bravader. Drog vitsar, allt fräckare.

Jag sneglade då och då på min medpassagerare. Allt oftare kom jag på mig själv med att kika ner mot Sandras urringning. På grund av värmen i bilen hade hon knäppt upp fleraå körningen. Men det var svårt för Sandra var så söt att titta på. Ståndet ville inte gå ner.

Mitt i en historia om en tysk, en engelsman och en Göteborgare fick vi syn på sjön. Den glittrade inbjudande mellan björkarna.
- Det skabli härligt med ett dopp. Sa Sandra förväntansfullt i stället för att berätta själva poängen - Ska vi bada näck?
- Hoppa i du så sätter jag igång och kokar kaffe, sa jag för att vinna tid. Ville inte skylta med ståndet.
- Ok badkruka. Glöm inte tvålen och tandborstgrejerna.
- Du får allt hjälpa till och bära.

Väl nere på stranden släppte Sandra ner sin del av packningen på marken och började klä av sig. Jag vågade knappt titta, men kunde inte låta bli. När blusen var av vände hon sig mot mig. Hon höll ena armen för brösten.
- Sätt igång då. Skulle du inte sätta på kaffet.
- Jo jag ska. Jag beundrar bara utsikten, sa jag.
För syns skull låtsades jag se mig omkring. Sjön var inte så stor, ett par km lång och kanske 400 meter bred. Ungefär halvvägs till motsatta sidan låg en ö. Den såg ut som en kamelrygg i profil.
- Jag tycker jag känner igen de där två pucklarna, sa jag till Sandra.
- Va fräckt. Kallar du mina tuttar för pucklar. Din dromedar.
- Nej ön. Kolla. Jag känner igen den där ön.
- Det tror du bara.

Mitt intresse för ön försvann som i ett trollslag när Sandra började dra ner sina shorts. Under hade hon ett par hade stringtrosor på sig och Ãââ€tringenÃ₝ hade åkt in mellan hennes skinkor. Från min position, såg rumpan alldeles naken ut. Kuken hade slaknat lite men nu var det kört igen. Enda chansen var att gå och koka kaffe och inte titta på Sandra.
När Trangiaköket var igångjag kasta en blick ner mot vattnet. Sandra hade simmat ut en bit och var nu på väg norrut längs stranden. Det var läge att doppa sig. Snabbt drog jag av mig allt utom kalsongerna och hoppade i. Det var skönt i vattnet fast en massa stora stenar på botten. En var formad nästan som en stol. Jag satte mig på stenen, vattnet gick nästan till halsen på mig.
- Så du vågade dig i, frustade Sandra som kom simmande mot mig.
Kuken reste sig till fullt stånd när hennes bröst kom inom synhåll. Det bör©. Snabbt stack jag ner ena handen i kalsongerna och lirkade ut kuken genom gylfen och började runka. Jag måste lätta på trycket. Det tog som tur var inte många minuter innan jag sprutade som en undervattensfontän. Lättad lirkade jag tillbaks lemmen ixorna och vadade in.

Vi åt som utsvultna vargar. Som tur var hade Sandra dragit på sig en T-shirt och bytt stringtrosorna till ett par vanliga bomullstrosor. När allt var uppätet la vi oss ner på filten. Jag kunde känna Sandra höft mot min. Tur att vi låg på mage.
- Tänk om det var här som tanten i affären blev av med oskulden, fnittrade hon.
Oskuld. Visst fan, minnet kom tillbaka.
- När du simmade omkring, såg du om det låg några hus på andra sidan? Frågade jag.
- Jag tror det. Två eller tre stugor. Men jag kollade inte så noga. Vad ser du så konstig ut för?
- Jag tror jag har varit här en gång tidigare, fast då på andra sidan.
- Har du? Vad gjorde du där?
- Vi var ett gäng som var där på fest.
- Och varför kom du på det när jag pratade om tanten?
- Det var inte tanten, utan det andra.
- Oskuld? Blev du av med "svennisen" här? Berätta! Hur gammal var du? Ta med alla snuskiga detaljer.
- Jag vet inte om det lämpar sig för liten fjortis små rosenöron, svarade jag lite undvikande
Planen var att om jag retar henne lite skulle hon glömma bort saken och vi skulle byta samtalsämne.
- Jag är ingen fjortis, protesterade Sandra. - Jag är en nyfiken medeltonåring. Fast du kanske blir generad?
- Faktiskt lite. Kan vi inte snacka om något annat? Bad jag.
- Om jag berättar en sexhemlighet om Hanna och mig först?
- Vi får se. Men jag trodde att ni är oskulder. Jag har aldrig sett er ihop med några killar. Ni är väl inte lesbiska?

- Hi hi, fnittrade Sandra. - Christer i våran klass trodde att vi var det, för han hade heller aldrig sett oss ihop med någon kille. Han var lite kär i Hanna och frågade henne rätt ut.
- Vad svarade hon? Frågade jag nyfiket.
- Hon stack ner handen i Chrilles brallor och kramade hans snopp och runkade av honom lite innan hon sa att vi inte var lesbiska utan bisexuella men att han tyvärr hade en för liten Ã₝gaddÃââmjölka.
- Du svarade inte på min första fråga. Är ni lesbiska?
- Tok heller, men vi är nogräknade. Fast jag har sett ut den kille som jag vill ha och det har Hanna också.
- Vem är det? Sa jag med lite besvikelse i rösten.
-Det säger jag inte om inte du berättar för mig vad som hände när du blev Ã₝manÃ₝. Men jag kan säga så mycket att jag älskar den personen av hela mitt hjärta och att han fattar långsamt ibland.
- Ok, jag ska, men du sägernågon.
- Jag lovar.

*****

- Vi var fyra killar som alltid höll ihop Affe, Bosse, Roffe och jag. Föräldrarna till en av dem hade en sommarstuga och vi hade tjatat till oss att få åka dit och fira midsommar. Våra föräldrar var lite misstänksamma och sökte igenom vårt bagage för att leta efter sprit. Och sedan skjutsade en av papporna oss till stugan. Vad de inte visste var att vi hade mutat Affes bror att åka dit dagen innan med ett flak öl och två flaskor Koskenkorva. När vi blivit avsläppta letade vi rätt på alkoholen och korkade upp.
I stugan bredvid bodde en familj med två barn, två tjejer Lena och Petra. De var nog ett par år äldre än oss. Deras föräldrar hade åkt till ett par vänner i stan och flickorna var ensamma. Självklart bjöd vi in dom till oss, så fort vi druckit några öl och blivit tillräckligt modiga. De tackade till vår förvåning ja och lät sig även bjudas på groggar.

Bosse tålde inte så mycket och somnade snart. Flickorna var mer vana men blev snart fnissiga. Petra verkade vara den av de två tjejerna som var den mest pådrivande. Det var i alla fall hon som kom på att vi skulle spela klädpoker. Men vi hittade till vår besvikelse ingen kortlek.
Ã₝Skit sammaàPetra, Ã₝Vi gör så här vi tar varsin ölburk och ställer dom på gräsmattan och så lägger vi fem bullbitar på varje burk. Och sen väntar vi på att en fågel kommer och tar en brödbit eller att en bit blåser ner på marken. Då måste den som valten ta av sig ett plagg. För att det ska bli rättvist måste alla ha på sig fem plagg.Ã₝
Det lät lite komplicerat men vi killar var med på allting om det skulle medföra att vi fick se nakna tjejer.

Petra blev den som ficrrade fascinerat, först på hennes fina toppiga bröst, innan blickarna sökte sig neråt mot underkroppen och några svarta könshår som stack ut under trosornas resårkant.
Nästa som råkade illa ut var Lena. Hon var mer blyg och hade väldigt svårt för att få av sig på överkroppen, hon ville hoppa av. Då ingrep Petra och sa till henne att om hon gett sig in i leken så får man leken tåla och så tog hon resolut av Lena hennes BH. Lena var lite mulligare än Petra och hennes bröst var även lite större. Bådatjejernas vårtor pekade dock stolt uppåt och båda hade ljuvliga ungflickskroppar.

Nästa strippare blev både Affe och Petra. En skata välte deras burkar så allt måste av. Affes hade ramlat först och Petra var återigen hjälpsam och drog nerhans kalsonger. Då hans penis blev synlig blev det helt tyst. Han hade stånd. Affes stake var nog så skräckinjagande. Inte så lång men väldigt tjock. Roffe gick bakom Petra och drog ner hennes underbyxor. Hon sparkade själv av sig dem och stod där helnäck. Jag stirrade som förhäxade på den svarta hårbusken mellan hennes ben. De var den första tjej som jag sett naken.

Förtrollningen släppte inte förrän Petra satte sig ner på en bänk. Affe och Roffe satte sig snabbt på var sin sida om henne. Jag sneglade på Lena hon stod helt stilla och såg lite generad ut. Jag tittade bort mot bänken igen och trodde inte mina ögon. Petra satt med vitt skrevande ben och mellan dom låg Affe och slickade hennes fitta. Snabbare och snabbare lät han tungan åka upp och ner längst blygdläpparna. Hennes andhämtning blev allt tyngre och hon särade på benen ännu mer. Han stannade till med tungan precis vid ingången till hålet och smakade på hennes saft. Sen körde han in tungan så långt han kunde och lät den vispa runt. Rolf smekte under tiden Petras bröst och runkade samtidigt. Hon stönade medan hon ivrigt pressade dom blöta läpparna hårdare mot Affes ansikte. Så skrek rakt ut och hela hennes kropp ryckte i häftiga spasmer.

Ã₝Nu är det erat ha det lite sköntÃ₝, sa Petra och satte sig på huk framför Roffe. Hon lade armarna om hans höfter och tog hans kuk i sin mun. Petra lät den glida ut och in mellan läpparna tills den hade blivit alldeles stel och hård. Hon slickade den i helfes tjocka lem samma behandling hennes mjuka läppar slöt sej kring ollonet och sög staken till fullt stånd. Med handen drog hon några snabba, runkande tag över hans blankhala kuk och mer behövdes det inte för att Affes kuk sprutade.

Petra hade blivit kåt på nytt och fick syn på mig där jag stod med en enorm ståkuk. Hon pressade ner mig på rygg på golvet och satte sej grensle över mej. Hennes fasta bröst gungade till när hon försiktigt sänkte sej. Vårtorna, härligt rosa och styva, stod raktut. Så siktade hon in staken och sänkte sej helt. Utan något som helst motstånd kom jag ända in till botten. Min första fitta. Jag knullade. Hon började höja och sänka sej i snabb takt. Hon stönade och kastade huvudet bakåt medan jag tog tag om hennes gungande bröst och kramade dom hårt. Petra lät sin ena hand glida ner och hon började bearbeta sin kittlare medan hon red allt fortare.
Jag försökte komma ihåg allt jag läst i porrtidningar och sett på video men förgäves. Jag bara låg där. När jag förstod att hon var på väg tog jag tag i hennes höfter och började stöta upp emot henne allt vad jag orkade. Plötsligt kände jag hur hela fittan drogs ihop som i kramp. Det kändes som om en varm, blöt handske pressade sej runt staken och jag kände att inteheller jag kunde hålla tillbaka längre utan sprutade och sprutade.
Turligt nog blev hon inte med barn, men fan vad jag var nervös tills jag fick reda på att hon hade fått mens.

*****

Jag tystnade och såg på Sandra. Vi låg på mage, sida vid sida, på filten.
- Nå, vem är den lycklige som du trånar efter. Vad heter han?
- Jo han... he
- Kom igen nu.
- Men jag sa ju det. JoÃ₦han. Det är ju du, din dumbom. Och nu vill jag att dumig Johan. Du måste. Jag vill också bli av med oskulden här. Som du och tanten och försök inte säga att du inte vill. Jag har nog sett att du har haft stånd bra länge nu.
- Men, började jag men Sandra avbröt mig omedelbart.
- Inga men. Du vet att jag vet vad jag vill. Jag har älskat dig så länge som jag minns. Och du måste ta mig nu när du kåtat upp mig med dina snuskhistorier. Jag spricker annars.
- Är du helt säker, frågade jag henne och såg rakt in i hennes klarblåa ögon.
ätter igång och vi kommer säker att hålla på hela dagen.
- Vad du tjatar, protesterade hon. Precis som igår om jobbet. Sluta, jag har fantiserat om det nog länge. Nu vill jag göra det på riktigt.

Jag gav upp. Det fanns inte en chansatt jag kunde stå emot längre. Alla mina betänkligheter var som bortblåsta. Jag bara måste ha henne och det nu!
- Det kan vi ju inte riskera, sa jag och vände mig på sidan och la handen på Sandra stjärt och smekte den lätt. - vänd på dig.
Sandra stönade först till vid min beröring men snurrade snabbt runt på rygg. Jag såg på henne. Hon log mot mej och utan att säga något drog hon ner mitt ansikte mot sitt och gav mej en snabb mjuk kyss på munnen.
- Bra. Ta av dig linnet..
Jag reste mig upp på knä och bara såg på henne. På de långa, slanka, solbrända benen. Och när Sandra lydigt fått av sig t-shirten, på de lagom stora, fasta, brösten som stolt pekade rakt upp.
Så kysste jag henne. Hon besvarade hungrigt min kyss och vi låg en stund och lät våra tungor möttas och leka med varandra.

Sandra andades tungt nu och de vackra brösten hävdes upp och ned i takt med andetagen. Jag kunde inte låta bli, utan sög in den lockande högra bröstvårtan, som var omringadav en ljusbrun vårtgård, i min mun och smaka på den.
- Det är så skönt, mumlade den kåta tjejen under mig.
- Vänta du bara, sa jag med kåthes röst. - Av med trosorna nu. Jag vill se din fitta. Jag vill se var jag ska tränga in.
Sandra sparkade av sig trosorna med rekordfart.
- Visa upp den, hetsade jag henne.
Hon svarade med att dra upp sina knän i höjd med armhålorna och särade på dom så mycket hon kunde. Jag satte mig på knä medanför hennes underliv och fick en perfekt möjlighet att studera hennes mus som blottades i all sin glans. Givetvis var den rakad. Den rosafärgade fittskåran glänste av fukt och de svullna, lätt särade, blygdläpparna var så inbjudande att jag inte kunde låta bli att röra dem.

Jag dök snabbt ner ned ansiktet mot den blottade fittan och började slicka och använda tungan på alla upptänkliga sätt jag kunde komma på. Jag skiftade mellan, att stimulera klitoris, att reta alla nervbanor som fanns på yttre och inre blygdläppar och att s ut i vattnet, i riktning mot den där stenen som jag upptäckte förut.
- Vad gör du, undrade Sandra.
- Du ville ju bada, sa jag. - Och jag vill ha en egen sjöjungfru.
När vi nått målet släppte jag ner henne. Drog av mig kalsongerna och satte mig på stenen innan jag tog en av Sandras händer och tvingade ner den mot min fullt erigerade lem.
- Runka den lite, bad jag.
Till min förvåning dök hon ner under vattenytan och tog, utan att tveka, halva kuken i munnen. Hon börjadesuga, massera kukskaftet med läpparna och tungan. Hon höll på till hon inte orkade hålla andan längre. När hon dök upp över utan för att andas tog jag tag i henne och hindrade ett nytt dyk.
- Kom gumman, sätt dig i mitt knä, beordrade jag.

Jag styrde henne så hon satte sig grensle över mina knän. Så tog jag tag i hennes höfter och drog henne närmare mig. Hennes kön gled närmare mitt. Jag förde ner en hand mot Sandras sköte tills fingrarna rörde lätt vid hennes blygd
- Herregud flicka, vad kåt du är. Det är den våtaste fitta jag någonsin känt, viskade jag, innan jag trängde in två tätt sammanpressade fingrad in i hennes mus. De mötte inget motstånd.
Jag drog henne ytterligare närmare mig och lät händerna söka sig tillhennes rumpa. Den var verkligen skön att ta på. Jag smekte de fasta halvkloten hela vägen från ländryggen ner mot baksidorna av låren. Ibland lät jag ett finger följa fördjupningen mellan skinkorna ner mot ändhålet. När jag kände att fingret nått den lilla öppningen förde jag in fingertoppen en liten bit och började fingerknulla henne där.

Sandra andades allt tyngre och lutade sig mer och mer mot mig. De mjuka brösten trycktes hårt mot min överkropp och hennes fitta hade hamnat nästan rätt på min kuk och hon gned sig lustfyllt mot den. Jag tog tag i hennes höfter och flyttade henne en bit så att ollonet nuddade hennes slidmynning.
- Du smeker så skönt, mumlade Sandra. - Men ta mig nu jag står snart inte ut.
Jag lyfte upp henne, riktade in min kuk mot den hägrande tonårsfittan och började sänka ner henne.
Sandra stönade förväntansfullt och manövrerade sig själv tillrätta när mitt ollon nuddade den lockande öppningen mellan blygdläpparna. Sakta, sakta lät jag kuken trät in i tidigare. Jag hade aldrig känt någonting liknande i hela sitt liv. Jag fick nästan orgasm direkt, så jag var tvungen att sitta still ett tag, med kuken begravd inne i henne. Men Sandra hade andra planer. Hon kunde inte sitta still utan började rida på kuken, upp och ner. Hennes ansikte utstrålade ren kåthet. Jag juckade tillbaka hårt och hela kuken smaka på hennes fitta i varje stöt.
Sandra red mig som om hon aldrig gjort annat. Hennes allt ojämnare andning blandades med ett otydbart jämrande läte. Hon var nära att komma nu. Jag tog tag i hennes hår och drog hennes ansikte mot mitt. Stack in min tunga i hennes mun och instinktivt sög hon på den precis som hon gjort med min kuk tidigare.

Sandra närmade sig snabbt klimax och när det gick för henne blev hon som förbytt. Hon skrek rätt ut, hennes trånga fitta kramade hårt runt min kuk och hon nästan hoppade i mitt knä. Jag slog armarna om henne så att hon inte skulle ramla av och svarade på hennes rörelser med hårda motjuck föratt ge henne så mycket njutning som möjligt.
När hennes orgasm ebbat ut blev Sandra alldeles slapp. Hon var nätt och jämt vid medvetande. Jag beslöt att det var bäst att bära in henne till land. Jag lyfte upp henne och kuken gled motvilligt ur. Med Sandra slängd över axeln gick jag upp till filten och la ner den livlösa tösen på mage.

Det hade ju inte gått för mig ännu och så snart jag märkte att hon kvicknat till lite beordrade jag upp henne på alla fyra. Jag ställde mig tillrätta bakom henne, tog kuken i handen och riktade in den svullna, blöta tonårsfittan. Med händerna runt hennes midja trängde jag åter in i henne. Sandra gnällde till lite.

På marken bredvid mig låg ett bregottpaket. Värmen hade smält innehållet, det liknade nästan matolja. Jag fick en idé. Jag kikade ner på Sandras särade skinkor och fick syn på ett nytt mål. Hennes rövhål. Jag hade aldrig tagit någon där förut. Nu hade jag chansen och jag skulle ta den.
Jag tog upp margarinpaketeällde ut lite mellan flickans skinkor. Med hjälp av fingret smorde jag in mynningen av hennes stjärthål.
Jag drog ut kuken ur fittan och smorde in mitt organ med resten av innehållet. Så särade jag mer på skinkorna, riktade in ollonet mot den lilllla... det gör ont! Sandra gnällde högt.
- Tyst, du ville ju bli av med oskulden och det ska du bli, i alla hål. Du vänjer dig snart.
- Men...
Nu var halva inne.
- Aaaaaajjjjjjjjjjjj.....
Jag brydde mig inte om att hon snyftade lite. Jag fortsatte att knulla det trånga hålet. Det kändes som om kuken skulle skinnflås, men jag körde ändå in den i hela sin längd. Sandra slappnade snart av lite och jag började jucka på allvar. Hennes rövhål var otroligt. Det var så trångt, så varmt, så skönt. Jag tänkte knulla Sandras röv igen, så ofta som möjligt.

Sandra snyftade avtog mer och mer. Hon började gillade det. Till sin egen förvåning började en ny häftig orgasm byggas upp djupt inne i hennes underliv. Hon förde ner sin ena hand under sig, ner mot fittan och började själv smeka sin clitoris. Den extra stimulansen gjorde att hon snart började skrika igen, men den här gången av lust inte av smärta.
- Knulla Johan, Knulla mej röven! Jag älskar det! Ja så... Hååårrrdddaaarree!!!!
Det gick för Sandra. Hon skrek osammanhängande medans hon tryckte sig bakåt mot min kuk.
Hennes häftiga orgasm framkallade min egen. Det tog inte många sekunder tills det gick för mig. Det svartnade för ögonen på mig medans jag sprutade stråle efter stråle in i Sandra stjärt. När pungen var tom kollapsade jag bredvid Sandra.
- Din fuling, sa Sandra när vi hämtat oss. - I rumpan!
- Din sötnos, kontrade jag. - Du får skylla dig själv när du har en sådan läcker bakdel.

***

En timme senare hade vi badat och tvättat av oss igen. Packat ihop våra saker och påbörjat den resterande vägen hem. Vid kommungränsen ungefär ringde Sandras mamma och undrade var hennes dotter var. Jag gav Sandra mobilen.
- Hej mamma.
- Vi är snart hemma.
- Ja, jag vet. Men vi fick mycket att stå i. Johan tycker att jag har varit duktig.
- Ja han är en bra handledare, jag gillar att jobba under honom.
- Ja, jag vet att jag borde ha ringt, men jag har haft häcken full. Hej då.

- Du är ju inte klok, sa jag när samtalet var slut. - När du ändå har mobilen, kolla om det har kommit något SMS.
Det hade det. Ett tredje idiot-SMS. Den här gången stod dch ösregnade om vart annat.
- Fan, jag hittar inte min nyckel, sa Sandra efter att ha rotat en stund i sin väska. - Jag vägrar gå ur bilen. Jag sitter här tills det regnat klart.
- Är inte din mamma hemma?
- Hon kommer om en kvart, tror jag, sa Sandra efter att ha kikat på klockan på instrumentpanelen
- Ok, vi väntar till hon dyker upp, svarade jag. - Ska vi kliva över i baksätet och hångla lite?
- Nä! Tänker du inte på annat din sexgalning?
- Jo.
- Vadå?
- Låt mig tänka!
- Skryt inte.
- Hmm, sa jag lite surt, - låter det så då säger jag inget

Medan jag låtsades tjura tänkte jag tillbaks på vad som hänt idag. Det kanske inte hade varit så smart att ligga med Sandra med tanke på min plan. Att lura henne och Hanna till Köpenhamn och där Ã₝kidnappaÃ₝ paret till Spanien för att fira semester med mig där. Tror inte jag kan låta bli att älska med Sandra igen. Måste försöka lura ur Sandra hur hon tror att reagera, för jag vill inte förstöra vänskapen mellan tjejerna.

Vi satt där tysta och stirrade på regnet genom vindruta. Jag kunde inte riktigt få Hanna ur skallen.
- Gillar du Hanna? Sa Sandra plötsligt som om hon läst mina tankar.
- Hur menar du? Svarade jag lite avvaktande.
- Om du vill ligga med henne, såklart.
- Jag vet inte, har aldrig funderat på det.
- Haha. Ljug inte. Alla killar undrar hur alla tjejer är i sängen. Du skulle säker knulla henne också om du fick chansen. Eller hur? Hon skulle i alla fall inte säga nej.
- Va? Sa jag helt paff.
- Hon kommer att bli skitsur när jag berättar att jag blev av med oskulden först. Hoppas att Köpenhamnsresan gör att hon får annat att tänka på.

Under tiden vi snackade hade Sandra tagit min mobil och fifflade med knapparna.
- Vad gör du? Frågade jag. Lättad över att slippa svara på om jag ville ligga med Hanna eller inte.
- Svarar på ditt SMS, frågar efter enledtråd till vad KV betyder.
Svaret kom överraskande snabbt, Ã₝sextantÃ₝ stod det på displayen.
- Är det en gammal hora? Skrattade Sandra.
- Är sex allt du tänker på? Har du inget annat i skallen?
- Nite kelsjuk.
- Nä, sa jag och låtsades vara ointresserad. - Ville du inte nyss så kan det kvitta och vad tror du dina grannar säger om bilen börjar skaka och hoppa?
- Du får väl ta de lite lugnt. Förresten har kärringen mitt emot sett en sådan här bil parkerad här flera gånger tidigare, hon tror nog att morsan har en hemlig älskare. Det kanske är du som varit här och satt på henne? Sa hon fnittrande.

Jag blev lite kallsvettig, det var nog mycket riktigt min bil hon hade sett.Men jag hade varit där i andra ärenden.
Sandra hade dock redan släppt den tråden och krånglade sig ur säkerhetsbältet och kröp över ryggstödet till baksätet och satte sig och väntande.
- Skit i kärringen! Kommer du eller måste jag klara mig själv? Sa hon och drog av sig långbyxorna.
Ã₝Ja skit i henneÃ₝ tänkte jag och inom ett par sekunder satt ja bredvid henne där bak. Hon slog armarna om min hals och kysste mig krävande.
- Ta fram den. Jag vill sugar vi för en kort stund bröt kyssen.
Jag knäppte raskt upp min livrem, drog ner gylfen och befriade kuken. Sandra började sakta och metodiskt att smeka den. Hon gjorde det så fint och mjukt, men med handen om roten, så att ollonet skulle få så litet retning som möjligt. Så böjde hon sig ner och lät sitt hår stryka över mitt ollon, en underbar känsla! Hela min kropp ryckte och rös till. Hon sträckte ut sin tunga och rörde vid min nu slemmiga kuktopp. Innan jag visste ordet av försvann min stolthet ihennes mun. Hon sög och jag blundade.

Det märktes att hon inte var en speciellt erfaren kuksugerska men hon gjorde sitt yttersta. Hon var blöt och saftig i munnen och jag kunde känna den varma tungan spela över mitt sprickfärdiga ollon. Men hon slutade när det var som skönast.
- Nu är det din tur, sa Sandra och satte sig upp igen och la upp ett ben över mina.
Utan att tveka började jag försiktigt smeka det mjuka, varma låret. Sandra drog trosorna åt sidan och blottade sitt underliv. Min hand gled automatiskt dit och hon särade lite mer på benen så att jag lättare skulle komma åt hennes väntande fitta.
- Ta för dig, viskade hon sexigt.

Jag kunde inte låta bli att borra in ansiktet i härligheten, kyssa lä kuk djupt inne i min fitta. Kved Sandra.
- Jo nu ska vi knulla, sötnos... mumlade jag med munnen full av fitta. - Lägg upp benen på ryggstöden.
Jag ställde mig på knä mellan de utspärrade benen och strök mitt ollon över hennes varma, underbara fitta. När jag lät mitt ollon glida över hennes klitoris, jämrade hon sig svagt och viskade åt mig att komma.
Då sjönk jag in i henne ända till roten. Hon sträckte ut sina armar mot mig och jag tog emot henne i en blöt kyss. Vi kysstes, slickades och juckade i en vild och underbar takt. Jag struntade fullkomligt i om bilen rörde sig eller inte.
Efter bara några minuter gick det för Sandra. Hon kastade huvudet bakåt och snyftade nästan.
- Jag dör, åaäååh gud, vad sköööönt... Kom i mig nuÃ₦ SprutaÃ₦, viskade hon i örat på mig.

Min kuk var sprickfärdig men innan jag han spruta kom en bil och körde in på Sandras gårdsplan. Det var hennes mamma. I raketfart ordnade vi våra kläder. Det var sn gylfen för kuken ville inte in och det var nära att skinnet fastnade i blixtlåset.
- Stackare, sa fnissade Sandra och klappade försiktigt på bulan i mina byxor. - Jag kan fixa den ikväll, om du vill?

Sandras mor kom fram till bilen, med ett stort solparasoll som skydd för regnet, och hjälpte sin dotter med packningen. Hon såg lite undrande ut när hon upptäckte att vi satt i baksätet men sa inget. Hon hade egentligen ingen chans att säga något för Sandra började pladdra och berätta om resan till Köpenhamn. När mamman för ett kort ögonblick tittade bort passade Sandra på att ge mig en puss på kinden.
- Jag kommer ikväll, viskade hon i örat på mig. - Kan du hålla stånd tills dess? Vi får se till att du blir dubbelt kompenserad. Jag lovar.
- Ok. Ska försöka. Vilka vi?
- Det märker du. Jag älskar dig. Vi ses ikväll.
Så försvann hon in i huset.

***

En kvart senare var jag hemma. Tog en tidning, lade mig på soffan, och tänkte läsa den. Men jag kunde inte koncentrera mig på innehållet. Bokstäverna bara flöt ihop och förvandlades till Sandra i olika former. Till hennes söta ansikte, till hennes runda bröst och till hennes lockande bakdel. Fan, jag längtade redan efter henne så myccr


När jag vaknade flera timmar senare var jag hungrig och fortfarande kåt. Suget efter mat var lättast att stilla. Gick ut i köket och slängde i mig lite matrester som fanns i kylskåpet. Hade precis plockat undan efter mig när telefonen ringde. Det var inget mystiskt meddelande den här gången utan Sandra som sa att hon och Hanna var i antågande, att de ville ha fika och att de hade något viktigt som de ville tala med mig om.

Jag hann knappt bli besviken över att även Hanna skulle komma, jag ville ju ligga med Sandra igen, innan det ringde på dörren. Där stod de två, klädda i bylsiga tröjor och träningsoverallbyxor, med var sin stor ryggsäck i händerna.
- Är kaffet klart än? Undrade Hanna.
- Jag vill ha Oboy! Påpekade Sandra. - och massor av mackor. Jag är hungrig.
- Jag med, fnittrade Hanna. - Jag har inte fått Ã₝någotÃ₝ i mig på hela dagen som Sandra. Hon har ju fått i sig både det ena och det andra har hon berättat.
- Säi köket med dig, uppmanade Sandra mig. - Vi kollar på MTV så länge.
Utan att vänta på något svar från mig slängde flickorna ifrån sig sina ryggsäckar på hallgolvet och fortsatte förbi mig in i vardagsrummet och slog sig ner i soffan och slog på tv-apparaten.

Med en djup suck gick jag ut i köket och satte igång med beställningen. Medan jag donade hörde jag hur tjejerna, om och om igen, försökte dämpa och kväva fnitterattacker. För varje anfall hade de svårare att hålla sig. Jag blevnyfiken och gick in till dem. De hade tagit av sig de tjocka tröjorna och hade nu bara linnen på överkroppen.
- Vad är det som är så roligt? Och vad är det viktiga som ni ville snacka om? Frågade jag.
- Ska vi? Sa Hanna och tittade på Sandra.
- Inte än, vi väntar, tills efter fikat, svarade hon. - Annars får vi nog inget, fika alltsåÃ₦
- Den här låten är skitbra och vad söt han är, sa Hanna och höjde ljudet för att markera att samtalet var slut.
Det tyckte, gillar inte pojkband, utan återvände till köket och stängde dörren efter mig.

Medan jag väntade på att kaffebryggaren gjorde sitt jobb plockade jag fram min mobil och bläddrade fram det senaste kufiska meddelandet. Utan att tänka mig förllsammans. Då gick det upp ett ljus, bägge tjejerna var naturligtvis inblandade. De gör ju allt tillsammans, de hade väl haft sim-kortet var sin dag. Och siffrorna var deras födelsedagar, Hanna fyllde den sjunde o Sandra den tolfte.
Det var inte bara jag som tänkte blåsa dom, de försökte lura mig. Men de ska få igen, straffet ska bli hårt och orättvist.
- Vem var det som ringde? Jag tyckte jag hörde en signal. Det var väl inte morsan? Undrade Sandra
- Nej, det var en kompis. Sa jag.
Jag tänkte inte avslöja att jag visste, änÃ₦

Fem minuter senare satt vi i köket. Flickorna kalasade på kaffe, Oboy och smörgåsar. De var verkligen hungriga och stoppade glupskt i sig tugga efter tugga. Jag hade ju redanå jag satt bara och njöt av att titta på dem. De var enormt söta bägge två. Min blick drog sig ofta ner mot deras bröst, speciellt till Hannas. Sandra såg det, tror jag, men hon sa inget.
- Jag måste på toa, sa Hanna när faten var tomma.
- Jag följer med. Jag behöver också, ekade Sandra.
- Varför måste tjejer alltid gå flera stycken samtidigt, undrade jag. - Vad gör ni där inne, och så länge?
- Hjälper varandra, svarade Sandra.
- Med vad då?
- Säger jag inte. Du tål inte att höra sådant.
- Jo, kom igen nu.
- Vi torkar varandra torra där nere när vi kissat. Sa Hanna fräckt.
- Men det är skitsvårt. Ju mer vi torkar och gnuggar, ju våtare blir den, fnissade Sandra.

Jag skrattadeför mig själv och tjejerna avlägsnade sig ur köket. Så kom jag på jag att ju hade spelat på dagens dubbel. Bäst att kolla om jag hade vunnit. När jag gick in i rummet för att kolla på text-tv hörde jag hur Sandra o Hanna förde ett viskande samtal därinnepå toan. Jag satte mig i soffan. Det hade inte kommit något resultat från loppen än.

Jag zappade bland kanalerna till dess flickorna återvände från toan. I förbifarten slängde de in sina ryggsäckar i sovrummet. De satte sig på var sin sida om mig i soffan, tätt, tätt intill. Deras höfter och lår trycktes hårt mot min kropp
- Det är dags nu, sa Sandra. - Att prata lite allvar med dig.
- Det låter olycksbådande, sa jag. - Sätt igång då.
- Jo, vi vet om att det är du, dinrejen. Visserligen hade tjejerna tydligen kommit på oss lite. Fast fortfarande visste de två inte hela sanningen. Bra.

- Men det var jätte jättesnällt av dig att tänka på oss. Vi älskar dig för det, sa de och kysste mig samtidigt på var sin kind.
- Du får fundera ut vad du vill ha som belöning, sa Hanna. - Men det är en sak till först. Säg det du Sandra.
Ett kort ögonblick trodde jag att det var om telefonbuset. Men inte, det var allvarligare än så.
- Jo, viskade Sandra, lite tvekande, i mitt öra. - Du vet att Hanna och jag gör nästan allt tillsammans och tycker jämt lika och Ã₦ och jag älskar dig. Jättemycket.
- Och det gör jag med, mumlade Hanna, som repat mod, i mitt andra öra. - Jättemycket! Srar vi om du har något emot attÃ₦
- Att bli Hannas kille också, fyllde Sandra på med. - Vi vill vara dina tjejer bägge två. Att jag råkade bli först att lura brallorna av dig var bara en tillfällighet.

Kärleksförklaringeten av, och kroppsvärmen, från de två läckra 16-åriga flickkropparna, lämnade mig givetvis inte oberörd. En avslöjande upphöjning började synas i byxorna. Självfallet märkte Sandra det, hon har ögon som en örn. Snabbt stack hon ner sin hand i mina byxoroch kramade min, nu stenhårda, stake.
- Kolla, han har en levande orm i byxorna, småskrattade hon. - Det kanske är bäst att vi suger ut giftet ifall den är på jakt efter en liten oskuldsfull mus.

Överraskad, men nöjd, över händelseutvecklingen gjorde jag inte ens symboliskt motstånd när flickorna med förenade krafter tryckte ner mig på rygg i soffan. Flickorna placerade sig på knä på golvet och pillade fram kuken ur byxorna.
- Nå Hanna, ta på den. Är den inte fin. Runka honom! Hetsade Sandra sin väninna.
Hanna tog försiktigt tag i den och runkade sakta.
- Ja, bättre än den där Christers kospene.
- Kolla! Den sväller ännu mer av berömmet. Smaka på den.

Hanna stack ut tungan och slickade, prövande, sakta upp och ner för skaftet på kuken. Utan att sluta runka den med taktfasta tag. Sandra böjde sig fram och började slicka på min pung. Hennes tunga vandrade uppåt över kukroten och plötsligt hade jag två munnar som slickade min stenhårda lee att det skulle gå för mig redan, så jag tog tag i Hannas ljusa hår och tvingade bort hennes huvud från mitt kön.

- Res dig upp och ta av dig byxorna, beordrade jag henne.
Muttrande gjorde Hanna som jag bad. Hon hade gärna velat suga en stund till och blev lite missnöjd när hon såg Sandra överta hennes plats. Men hon verkade nöjdare när jag lade handen på hennes lår och kände på det sköna hullet. Handen fortsatte uppåt till hennes underbyxor och den lilla kullen som spände under trosorna. Jag strök över den och lät ett av fingrarna glida upp och ner. Hanna började röra sig mot fingret. Hon tryckte skötet mot min hand och ville ha fingret mitt i sprickan.
- Jag vill att du känner på den innanför mina trosor, viskade Hanna.
- Gärna, sa jag. - Vi går in i sovrummet.

Flickorna nästan sprang in till sängen och slet av sig kläderna på vägen. Jag gjorde likadant. Kåt som aldrig förr. När jag såg ligga Hanna naken, med skrevande ben, kunde jag inte låta bliatt ta henne mellan benen igen. Fittan kändes våt och svullen och precis som Sandra var hon slätrakad. Prövande förde jag in ett finger mellan hennes blygdläppar och in en bit i hennes inre.
Sandra började suga på sin kompis ena bröstvårta samtidigt som hon hjälpte mig att smeka och massera hennes underliv. Jag kysste Hanna. Våra tungor lekte med varandra en stund innan jag övergick till att bearbeta det lediga bröstet. Vi stönade snart ikapp av kåthet.
- Nu måste du knulla mig. Jag vill, knulla, knulla, kved Hanna.
- Ja, knulla henne, jag vill se när du tar Hannas oskuld, sa Sandra med kåthes röst.

Försiktigt lade jag mig ner mellan hennes lår. Hanna slog ben och armar om mig. Mitt röda, blanka ollon lekte i fittöppningen. Hanna darrade med underlivet av längtan efter att få känna kuk i sig. Hon kunde inte ligga stilla så Sandra tog resolut tag i min kuk och hjälpte till att få den på plats.
Med hjälp av min kroppstyngd trängde jag sakta in min hårda kuk i hennes oskuldsfitta. Först spände hon sig lite men när Sandra stack in sin tunga mellan hennes läppar och kysste henne, slappnade hon av och med ett kvidande läte höjde hon sitt underliv och snart var hela kuken inne. Känslan av att ha kuken i begravd i henneän vad hon kunde stå ut med. Efter ytterligare några juck kom hon i en vild härlig orgasm.

Trots att det inte hade gått för mig ännu, var det något av det skönaste jag varit med om. Jag kände mig totalt avslappnad och harmonisk där jag låg, blöt av svett, ovanpå Hanna. Jag rullade motvilligt av henne och kom att ligga på rygg mellan flickorna. De flyttade sig tätt intill mig. Deras nakna kroppar trycktes mot min kropp. Styva bröstvårtor trycktes mot mitt bröst och våta fittor mot mina lår. Snart kände jag även deras händer leka med min kuk. Jag ville inte vara sämre utan grävde in mina händer mellan deras lår och pillade i flickornas underliv. Bägge fittorna var svullna och fuktiga.

Den här stereoeffekten var en verklig upplevelse. Som i trance drog jag en av dem över mig. Det råkade bli Sandra. Hon ställde sig gränsle över mina ben, hukade sig ner och långsamt sänkte hon sig ner över min kuk. Nu var det Hannas hand som hjälpte till att fått kuken på plats. Jag juckade hårt uppåt och kuken gled in i fittan. Sandra höjde och sänkte sitt underliv. Hon knullade mig frenetiskt. Jag fattade ett hårt tag om hennes höfter och förstärkte rörelserna. Hanna smekte omväxlande min pung och, när hon kom åt, Sandras clitta.

Sandra vände sig ett kort ögonblick mot Hanna.
- Sätt dig på hans ansikte.
Hanna klättrade upp vid mitt huvud och satte sig tillrätta. Sänkte ner fittan mot min mun. Jag satte tungan rätt mot Hannas clitoris och satte igång att slicka henne. Hennes fittsaft flödade ner över mitt ansikte. Inget smakar så gott som en flickas saft när hon är riktigt kåt.
Hanna kunde inte vara still utan satte i gång att gnugga fittan över hela mitt ansikte. Min tunga hamnade ibland mitt för hennes slidöppning och ibland mitt för hennes anus. Jag slickade och tryckte med min tunga överallt. Hörde hur hon stönade. Tydligen var det extra skönt när jag samtidigt tryckte in tungan i hennes fitta och näsan stimulerade hennes clitta.
- Slickar han dig skönt? Undrade Sandra
- ÖhÃ₦MmmmÃ₦ ÅhhhÃ₦ det är så skönt. .
Sandra blev helt vild när hon såg och hörde sin kompis njuta. Hon red min kuk allt hastigare. Hon var nära klimax.
- Nu är det min tun. Vred på mig åt Sandra till, så jag kunde suga och slicka på hennes bröst medan jag knullade Hanna. Sandra drog ner min hand till sin fitta och jag pullade henne villigt. Hannas ena hand kom också dit och hjälpte till. Sandra bet mig i axeln, för att inte skrika och störa grannarna, när det gick för henne.

Hanna och jag knullade vidare. Vi stönade ikapp. Så kom de välbekanta sammandragningarna och jag kom med en djup suck samtidigt som jag fyllde hennes fitta med den första spermaladdning som någonsin avlossats där.
Sandra knuffade bort mig och ersatte snabbt min kuk med sin tunga. Hon slickade i sig den sperma som började sippra ut mellan blygdläpparna samt smekte och slickade Hannas clitta tills hon fick sin andra orgasm.

Med ett flickhuvud på varje arm pustade jag ut, tillfredsställd.
- Jag älskar er tjejer, sa jag, - men ni kommer nog att bli min död.
- Tycker du att det är skönt att ligga med oss?
- Ni är OK, klart godkända för att vara nybörjare. Men vi får nog öva mer.
- Ha! Vi är skitbra älskarinnor, men du får gärna knulla mig när du vill och hur du vill.
- Mig också. Nu! Sa Hanna och tog min hand och drog den mot sina bröst.
- Smek dom, bad hon. - Smek brösten, du smeker så skönt och gör mig så kåt.

Med smicker kommer man långt och givetvis gjorde jag henne till viljes. Under tiden jag koncentrerade mig på att lekta med de tonårsfasta, uppnosiga brösten, runkade Sandra min kuk som stolt restesig under hennes behandling.
Jag övergav Hannas bröst och sökte mig ner mot hennes underliv. Hon lyfte upp ena benet och la det över mina ben så jag lättare kunde komma åt. Jag förde in pekfingret mellan blygdläpparna, och in en bit i fittan, samtidigt som jag stimulerade clittan med tummen.

Efter några minuters fingerknullade drog jag bort handen. Hanna protesterade men jag ignorerade hennes missnöjesyttringar. Jag la mig på rygg och drog med mig Hanna i rörelsen så att hon låg påmig. Snabbt la hon sig tillrätta så att hennes fitta låg över min kuk. Så började hon gnida sitt kön mot mitt. Först med små, nästan omärkbara rörelser, men snart med allt större. Jag smekte henne över ryggen, stjärten, och baksidorna på hennes lår. Lät f på kuken. Jag såg hur lemmen for ut och in mellan Hannas våta blygdläppar. Den glänste av fittsaft. Jag tog tag i hennes höfter och hjälpte henne att hålla takten, samtidigt njöt jag av att se hennes bröst gunga upp och ner i takt med våra knullrörelser.
- Oh så skönt, stönade Hanna.
Det tog inte så lång tid innan det gick för henne. Hon föll ihop och låg som en säck potatis över mig. Samtidigt sprutade jag åter en laddning i henne.

- När är det dags för min belöning? Frågade jag när vi återhämtat oss lite. - Jag vill se er älska med varandra.
- Du får vänta, fnittrade Hanna. - Jag känner mig alldeles skinnflådd i musen.
- Fan att vi ska åka åt var sitt håll, gnällde Sandra.
- Vi får ta igen det sedan.Jag behöver nog ett par veckor att vila upp mig på. Svarade jag innan jag somnade.

****

Så var dagen inne. Jag stod bakom en pelare på Kastrup. Hannas och Sandras plan hade landat och jag såg hur de kom gåendes med sina väskor. Även på långt håll såg de läckra ut, klädda i vita kjolar och gula tröjor. Plötsligt hördes ett Pling-Plong och en kvinnoröst från högtalaranläggningen.
Ã₝Ett meddelande till Hanna Pettersson och Alexandra Larsson. Meddelandet lyde. För mer information hänvisas till Always kundtjänstÃ₝.

Tjejerna som nu bara var ett par meter från mig stelnade till. Jag kunde ana hur deras hjärnor gick på högvarv. Såg hur de kollade efter skyltar och började knalla iväg.jde efter på behörigt avstånd. När de lutade sig över den relativt höga disken, som var obemannad, smög jag närmare. Innan de hann vända sig om stack jag in handen under deras kjolar och tog var sitt bowlinggrepp om deras rumpor. De reagerade blixtsnabbt.
- Vad i helvete, skrek Hanna.
- Jävla pervo, tjöt Sandra i falsett.

Så såg de vem det var.
- Johan, illskrek de bägge två, - Vad gör du här.
- Väntar på mina två bästa vänner och det är ju ni två. Vill ni åka med mig till Spanien?
- Va, menar du oss, fick Hanna ur sig innan hon kastade sig om halsen på mig. - Ja vill!
Sandra bara hoppade av glädje.
- Fy för dig Johan. Vilken överraskning. Vi ska döda dig när vi kommer hem men först ska vir
De såg lite skamsna ut när de kom på att jag visste att det var de som telefontrakasserat mig. Precis när Hanna skulle säga något hördes en ringsignal.
- Det låter som det kommer från dig Sandra. Det är bäst att du svarar, sa jag.

När Sandra skulle ta upp mobilen från sin handväska, som hon ställt ifrån sig på disken, råkade hon i ivern knuffa ner den på andra sidan och ner på golvet. Hon var tvungen att gå runt och hämta den. Plötsligt försvann hon ur Hannas och min åsyn menvi kunde höra henne.
- Hallå Sandra, svarade hon.
- Hej mamma. Jo, resan gick bra.
Vi följde efter för att se vart hon tagit vägen. När vi rundade disken såg vi henne stå på knä på golvet, och lutade sig med armbågarna på en bordsskiva. Hennes rumpa pekade förföriskt åt vårt håll.

När jag fick syn på hennes välformade skinkor flög fan i mig. Snabbt ställde jag mig bakom henne. Det stod en ljusstake på bordet. Jag tog stearinljuset, lyfte upp kjolen, och började bearbeta Sandras könsorgan med den. Hon försökte koncentrera sig på samtalet men hennes underliv reagerade omedelbart på beröringen och försökte undvika ljuset.

Hennes vickande på rumpan gjorde mig kåt och utan att tänka efter drog jag ner min gylf och tog fram kuken. Drog så hennes trosa åt sidan och lät ollonet nosa på fittan. När hon kände det vred hon sig, som en mask på en metkrok, för att undvika intimare närkontakt med min kuk. Men jag var obeveklig. Med ett stadigt grepp om hennes höfter trängde jag, utan pardon, in mellan blygdläpparna. De var trots hennes spelade ovilja fuktiga. När kuken var inne till roten började jag knulla henne med rytmiska juck.
Ingen av oss hörde det svaga surret från övervakningskameran.

Sandra försökte lämna över luren till mig.
- Mamma vill prata med dig, skrek hon innan hon fortsatte väsande - Sluta din jävla sexdåre.
Hanna skrattade så hon höll på att spricka.
Jag vägrade både att ta emot luren eller att sluta knulla och hon kände sig tvingad att fortsätta samtalet. Dessutom märkte jag att hon tänt till ordentligt. Hon besvarade mina juck samtidigt som hon försökte prata med sin mor.
- Ska jag sluta?, Viskade jag.
- Duu skuulleee baaaraaa vååågaaa.andra samtalet och la luren på bordet
Och det gjorde jag. Med ett stön tömde jag pungen och fyllde Sandras fitta med min sperma. Hon stimulerade sin clitta med ena handen och kom även hon. Jag tog telefonen och slängde några ord med Sandras mor.

- Vad fan tänker du med? Vad ska morsan tro? Sa Sandra efter att samtalet var slut. - Hade allt blod runnit ner i kuken på dig, så du fick blodbrist i hjärnan eller?
- Jag är din. Du får göra vad du vill med mig, när du vill och hur du vill. Var det inte så du sa? Du är min sexleksak nu.
Sandra insåg när hon var slagen.
- Du har rätt, suckade hon. - Jag är din slav nu och lite telefonsex är väl inte så farligt. Fast jag trodde telefonsex var typ när man pratar med varandra, inte att bli knullad när man pratar med sin mamma.
- Du får skylla dig själv när du har en sådan läcker rumpa. Det sa jag ju redan sagt. Och det var bara ett smakprov på min hämnd. Ingen lurar mig utan att få betala ett dyrt pris.
- Glöm inte att straffa mig, pep Hanna. - Vi gjorde det tillsammans.
- Du ska inte slippa undan, svarade jag henne skrattande.
- Bra, sa hon med ett lyckligt leende.
Det knäppte till i högtalarsystemet igen och en grötig dansk röst hördes.
- Ni tre vid Always disk. Tack för liveshowen. Men vad fan betyder KV.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: jop

  • Publicerad Publicerad: 2005-10-09

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter