Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Utbytesstudenten IV


Det blev kramar och pussar och avskedstårar när hon steg på båten hem. Återigen skulle hon åka på natten så hon fick igen dela hytt med en annan kvinna. Hon var redan i hytten när Sofia kom.
- Hej, sa hon, vi ska visst dela hytt.
- Hej, sa kvinnan, som inte talade svenska så bra, men dom förstod varandra mycket bra i allafall. Hon hette Hannele och Sofia tyckte genast om henne. Hon var i 30-årsåldern och skulle till Stockholm på en kurs. Hon hade ett sött ansikte och vacker figur, och Sofia tyckte faktiskt att hon var sexig. Hon hade aldrig tidigare tänkt så om en tjej. Vid middagsbordet, dit dom gått gemensamt, berättade Sofia vad hon varit med om i Finland.
Dom drack flera glas vin och Sofia blev mer och mer talför. Så småningom kunde hon inte hålla sej utan nämnde lite om att hon strulat med mannen i huset. Hannele blev intresserad och ville veta mera detaljer, så hon berättade om äventyret vid ladan och hur bonden nästan kommit på dem där. Hon kände att hon blev kåt av att berätta det för Hannele. Under tiden dom pratade så rörde Hannele ofta vid Sofia. Hon la alltid handen på hennes arm när hon ville berätta eller fråga om något, och Sofia hade inget emot det. Hon kände även hennes
ben snudda vid sitt eget emellanåt och hon tyckte Hannele också såg kåt ut. Till slut talade Sofia om vad som hände på båten på väg till Finland. Dom pratade så mycket så det tog flera timmar att äta, men nu var dom klara.
- Ska vi gå och lägga oss nu, frågade Hannele.
- Ja fast jag vill nog ta en dusch först, sa Sofia.
- Ok det ska jag nog också. Vi kan singla slant om vem som ska duscha först.
- Jag tar krona, sa Sofia
Det blev Sofia som fick duscha först. Hon var inte det minsta blyg för Hannele så hon klädde av sej naken innan hon klev in. När hon kom ut med en handduk om sej klädde Hannele av sej och Sofia tittade i smyg på hennes kropp. Hon hade vackra ganska stora bröst, smal midja och runda höfter. Sofia såg att hon också var rakad.
När Hannele kom ut hade Sofia lagt sej i underslafen. Hannele gick fram naken och började dona med bädden där ovanför. Sofia stirrade på fittan som befann sej rakt framför henne. Hon kunde inte låta bli utan sträckte fram handen och smekte låret. Hannele ryckte till lite men stod sedan stilla och Sofia blev djärvare med handen. Hon smekte nu de runda skinkorna och sen upp på magen. Hon hörde Hannele sucka och sen tog hon sin hand över Sofias hand och drog den ner till fittan. Sofia reste sej upp på armbågen och började smeka blygdläpparna, och så småningom lät hon ett finger glida in emellan. Där var det fuktigt och halt och Sofia blev förvånad över att hon blev så kåt av att smeka någon annans fitta.
Nu satte sej Hannele ner på huk och drog bort täcket från Sofia.
- Vilken vacker kropp du har, sa hon
- Det har du också, sa Sofia
- Har du haft sex med någon tjej förut, frågade Hannele.
- Nej och jag visste inte att jag ens kunde bli kåt på en tjej. Men jag är jättekåt nu, sa Sofia.
- Jag har bara haft sex med en tjej för många år sen, sa Hannele. Får jag kyssa dej?
- Mmm, sa Sofia och putade med munnen.
Hannele böjde sej fram och deras läppar möttes. Tungorna blev ivrigare och ivrigare och deras händer var överallt. Sen kysste och slickade Hannele Sofias bröstvårtor och vidare ner på magen och till slut kände Sofia tungan komma in mellan blygdläpparna.
- Stick in ett finger, stönade hon.
Under tiden tungan masserade klitoris stack hon in först ett finger, sedan två som hon körde ut och in i Sofias genomblöta fitta. När hon till slut kom in med ett tredje finger blev det för mycket för Sofia och hon kom med ett tjut i en häftig orgasm.
Hannele kröp upp och lade sej jämte henne och kramade om henne efter en stund.

Sofia kelade med hennes bröst och lät fingertopparna rotera runt bröstvårtorna som växte sej styva.
- Mmm, sa Hannele och suckade.
Då kröp Sofia ner och slöt läpparna runt den styva vårtan och sög och slickade på den medan handen vandrade ner över magen och smekte venusberget först och sedan blygdläpparna.
- Åh Sofia, sa Hannele, slicka mej snälla.
Sofia hade aldrig gjort det förut men hon började slicka Hanneles fitta omsorgsfullt. När hon fladdrade med tungan på klitoris stönade Hannele högt och när hon stack in några fingrar och började köra dom ut och in så darrade hela Hanneles kropp innan hon kom med ett utdraget stön. Sen hördes bara hennes häftiga andetag innan hon lugnat ner sej. Sofia var alldeles kladdig i ansiktet av Hanneles safter när hon kröp upp och kysste henne och Hannele slickade hennes läppar rena. Sedan somnade de tätt omslingrade.
När dom vaknade fick dom bråttom att tvätta och klä sej för båten var nästan framme. Dom beslöt att hålla kontakten och växlade e-postadresser innan dom kramade om varandra.När Sofia varit hemma ett tag så beslöt hon sej för att skriva ner sina sexuella äventyr. Hon behövde onanera ofta under tiden hon skrev eftersom det gjorde henne så kåt. Det dumma var att hon aldrig kunde visa sin berättelse för någon. Men kanske nån gång i framtiden, tänkte hon.
Hennes svenska-lärare hade uppmanat henne att skriva men tänk om han visste vad hon skrev. Han kanske också ville knulla henne om han fick läsa den här berättelsen, tänkte hon, den lilla flickan som fått smak på äldre kukar och även en fitta.
Men det får ni inte veta.

SofiaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-01

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Björn skrev

Vilken härlig serie. Skönt med människor som bejakar sin sexualitet....

Betyg: 5
Ken skrev

Nakna i Duschen Lesbiska Tjejer smeker Fittan till Orgasm sedan Slickar dom Våta Kåta Fittorna På Varandra tills Det Går o Orgasmer Sprutar ur Fitthålen! MUMS VA GOTT!!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter