Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Utbildning av unga kvinnor


- I den bästa av världar... började kvinnan på andra sidan bordet... Så tystnade hon. Hennes ljusgrå ögon vilade lugnt på mig och jag kände mig lite osäker. Jag böjde på huvudet och strök av lite handsvett på jeansen. Hon följde mina rörelser med blicken.
- Jag är väl kvalificerad... sade jag lågt. Jag såg plötsligt upp på henne och fortsatte ... jag lovar, jag skall göra mitt bästa! Ingen skall bli missnöjd!

Kvinnan log stilla. Såg ner i sina papper men såg strax upp igen.
- Vi har testat över 200 män och 100 kvinnor i år, berättade hon. Det är en mycket bra årgång. Men vi kan bara välja hälften av dem... Jag har dina betyg här och de ser mycket bra ut.
- Jag skall inte dra ut på plågan, fortsatte hon. Du är godkänd!
Hon räckte mig handen över bordet och jag lutade mig framåt och tog den. Hjärnan kokade.

Jag kunde inte låta bli att minnas testet... som jag drömt om sedan jag var 12. Jag log lite generat. Alla män drömde om det där testet och ALLA fick genomgå det. Men alla blev inte utvalda. Å andra sidan hade man flera år på sig, från 27 till 50, så alla som ville fick vara med något år. Misskötte de sig då var de brända. Man testades bara inför första tillfället...

Kvinnan reste sig och jag reste mig också. Hon var kort och rund, nådde mig till bröstet och var minst 70 år gammal. Men det brydde man sig inte om. När man hörde hennes röst och såg henne röra sig förstod man att hon var en mästare.
- Följ med mig, bad hon, jag skall berätta mer... Hon tog min hand och kroppen började hetta till av förväntan. Min lycka var gjord! Men det var ganska mycket jobb.

Kompisarna stod utanför när jag kom ut. Jag försökte se så normal ut som möjligt men de asgarvade när de såg mig.
- Syns det så jävla tydligt? frågade jag. Hörrni, den där kvinnan åt mig med blicken... hur gick det för er? Vart ska vi? Vi måste fira!
Två till hade gått igenom, två hade fått meddelande om att de stod på tur till nästa år och tre stycken i gänget var för unga. De klagade högljutt på åldersgränsen och menade att det var OSOLIDARISKT... Vi skrattade åt dem och de tystnade fort. Vi kände oss odödliga...

Utbildningen skulle ske i samband med konfirmationen senare på våren. Det var alltid samma upplägg. Vi fick 5 veckor på oss och första veckan tilldelades vi en flicka, därefter var det flickorna som valde man, ja, eller kvinna. Visst kunde det bli orättvist men jag hade rätt höga tankar om mig själv och var inte särskilt orolig. Många tog ledigt från jobbet första veckan... bara för att kunna koncentrera sig...

Nu skulle det ske. Jag såg mig omkring i kyrkan. Det var säkert 300 personer där, kanske hundratalet kvinnor. Några såg nästan uppklädda ut... jag skrattade lite nervöst och insåg att jag kanske skulle ha brytt mig mer om kläderna. Äsch, de var hela och rena, jag hade faktiskt gått och klippt mig också. I min hand hade jag ett foto av en mörkhårig tjej med en smilgrop i ena kinden, munnen log och visade spetsiga hörntänder. Hon såg på mig med stora blå ögon och jag tyckte hon var det snyggaste som fanns. Hon hette Amanda... jag smakade på namnet och njöt... pirret i kroppen började vandra ner till pungen... Shit, inte här...

Orgeln började spela och jag riktade fokus framåt mot altaret. Prästen började prata från ambon och jag tänkte försöka lyssna. Hon pratade om kärleksbudskapet och att man skulle bemöta andra som man själva ville bli bemött... jag slutade lyssna. Hon fattade sig kort och snart gick hon mer och satte sig. Plötsligt satte orgeln igång igen, alla reste sig och började sjunga. Jag hade inte hängt med men reste mig snabbt... Var fanns tjejerna? Jag vände mig mot utgången och där stod de. Jag såg fler som hade vänt sig och jag mötte blicken av en man tvärs över gången. Vi log mot varandra i samförstånd.

Ihop-parandet tog nästan 1 timme. Det var rörigt på gränsen till kaotiskt. Därefter skulle en grupp gå över till hotellet tvärs över torget. Det var bokat på flera hotell i stan. Alla flickorna hade var sitt rum och vi gick till dem. Jag försökte prata lite med Amanda men hon var tyst... Jag förstod henne. Hon andades ytligt och stirrade rakt framför sig. Jag log och förde undan en slinga av hår vid hennes hals. Hon ryckte till och stirrade ilsket på mig... Ohoh, tänkte jag. Tuff brud! Jag stoppade händerna i fickorna... faan, here we go again... jag studerade henne ur ögonvrån. Hon var säkert 175 lång, inte helt färdigväxt men hon rörde sig snyggt och gick med bestämda steg över kullerstenarna. Stor stickad tröja med för långa ärmar, grå tajta byxor och smala gympaskor. Hon skulle just fylla 16... Ett ögonblick såg hon på mig, hennes blick var nästan jagad. En våg av ömhet drog genom mig och jag såg på hennes känsliga läppar som nu var hårt sammanbitna, rufsiga hårtestar i vinden.

Jag försökte att inte lägga upp en plan. Jag hade blivit avrådd från planering.
- Inget blir som du planerar, hade den gråögda kvinnan sagt. Improvisera, låt henne få tid... Hon vet vad som gäller... det svåraste för dig blir att styra din kuk... Den gråögda kvinnan hade skrattat till och skakat lite på huvudet. Sedan hade hon lagt handen lätt på mitt lår och sett mig i ögonen.
- Men min medsyster hade mycket höga tankar om dig, sade hon uppmuntrande. Tack, tänkte jag torrt.

Amanda slängde sig i den stora sängen och drog upp benen under sig och slog armarna om dem. Jag sökte med blicken och fann en radio och satte på den. Valde en musikkanal och satte mig på sängkanten. En rockklassiker flöt ur högtalarna. Amanda såg oavvänt på mig men sade fortfarande inget. Jag började lacka till lite.
- Du, sade jag, hur skall jag komma nära dig om du bara håller tyst?
Hon knyckte med nacken och såg förbi mig ut genom fönstret.
- Men vad vill du att jag skall säga, frågade hon och jag hörde hur irriterad hon lät. Det här känns ju skitknäppt... Hon drog upp axlarna och jag såg att hon blivit ett ointagligt fort av gråsten. OK, dags att vara lite flexibel.
- Du får bara ont i axlarna om du spänner dig sådär, sade jag lätt. Lägg dig ner istället... ett blixtrande ögonkast från Amanda... på mage, så skall jag massera dig... fortsatte jag och började dra upp tröjärmarna. Hon tittade avvaktande på mig, såg forskande på mina händer men beslöt att göra som jag bad henne. Hon sträckte ut sig på sägen och lade armarna under huvudet och tittade ut genom fönstret. Mmmm... tänkte jag.
- Du måste vara försiktig, sade hon snabbt. Hade hon hört min tanke...?!
- Lugn, sade jag, jag är skitbra på att massera.

Jag gnuggade händerna mot jeansen för att få upp värmen. Sen lade jag dem på hennes skulderblad mot nacken och började känna mig fram.
- Tränar du nått? frågade jag.
- Fotboll ett par ggr i veckan, svarade hon och tänkte ett tag... jag gillar vattenskidor också...

Min fantasi var redan igång, vattenskidor... bikini...
Jag fortsatte fråga och hon svarade. Det var ett bra sätt att hålla tankarna på massagen. Hon frågade lite om mig, om det var första gången, om jag var gift och jag svarade ja på båda.
- Blir inte din fru svartsjuk då, frågade hon och hon lät lite orolig.
- Nej då, skrattade jag. Det är ju ett bra betyg till henne också att jag är här...
- Det förstås...

Hon började mjukna upp – känslan var så påtaglig att pirret i kroppen kom tillbaka med full kraft. Jag svalde. Hennes kropp började svara på mina händer, jag drog med tummarna över ryggens filéer och hon svankade lite när jag nådde ryggslutet. Jag förde upp den stickade tröjan mot hennes axlar och hon drog av den... Byxorna hade låg midja och hennes höfter syntes ovanför linningen... Hon suckade... mina händer började massera hennes stjärt och jag var tvungen att göra en kraftansträngning för att fortsätta neråt låren och inte börja smeka hennes kön... Jag ställde mig på knä mellan hennes ben och drog med händerna över dem... utanpå byxorna... upp mot stjärten... Långsamma, kraftiga tag. När hon höjde stjärten mot mig blev det för mycket... Det spände och bultade i mitt skrev, kuken låg styv mot mitt lår och jag var tvungen att flytta den lite. Jag satte mig upp och reste den upp... DÅ vände hon på huvudet som för att säga något men hon kom av sig, ett ögonblick stirrade hon på min hand innanför byxorna, sedan började hon fnittra hysteriskt... När hon lugnat sig satte hon sig upp och såg allvarligt på mig.
- Vill du verkligen ha mig, frågade hon osäkert. Hon lade huvudet lite på sned och suckade djupt.
- Jag vill ha dig så jag blir galen, sade jag och slog armarna om henne. Du är den sexigaste kvinna jag sett... jag böjde ner huvudet i hennes hår och hon försvann i min famn. Hennes smala händer smekte försiktigt min skjorta över ryggen. När jag åter mötte hennes blick såg jag att hon var tänd, blicken brände som eld och hennes läppar var särade. De darrade lite och hon vätte dem med tungan och jag smakade på dem, lätt, lekte med tungan, mötte hennes tungspets och lät henne smaka på mig.

Oh, herrejävlar... nu började det bli svårt. Amanda kysste mig trevande, smekte av mig skjortan och började knäppa upp mina byxor. Jag var tvungen att hjälpa henne, jag tog ut kuken som svängde upp som en stålfjäder, jag tog ut pungen också och krängde av mig byxorna helt. Amanda satt på sängen och log... hon tog prövande om lemmen och började smeka den.
- Är det bra så? frågade hon.
- Mmmm... var allt jag fick fram.
- Men jag kan göra såhär också, sade hon och lutade sig fram och slickade den...
- hhhhh... stönade jag... Hjärnan försökte vara kreativ, fortsatte hon såhär skulle jag spruta henne i munnen och det var nog inte rätt sätt att börja. Jag lät henne hållas en liten stund.
- Nu är det min tur igen, sade jag sen och välte henne över på rygg. Hon skrattade uppsluppet. Jag lade mig bredvid henne och knäppte upp hennes byxor och lirkade av dem. Smekte hennes hud och slickade den... Hon tog av sig bhn och jag slickade hennes bröst... hon andades ljudligt och tungt... höjde ryggen mot mig och jag skickade och kysste hennes mage och ner mot skötet... rörde med tungan i hennes krusiga fitthår och kände hur hon darrade... Jag kunde nästan inte tänka, jag ville se hennes fitta, smeka den, slicka den och jag flyttade mig ner mellan hennes den, höjde upp knäna så att hon låg blottad framför mig... jag började på lårens insida, kysste min väg uppåt, lät tungan glida mellan blygdläpparna och kände hennes salta fukt... mmmmm... jag tog i lite hårdare... och kände hur hon kved till och drog sig undan. Jag såg upp mot henne och hon halvsatt och stirrade ner på mig. Gud, hon var ju oskuld, flickan! Jag drog mig upp mot henne igen och började från början... Vände henne på rygg, började massera hennes kropp igen... fick henne att slappna av... kysste och drog over huden med tungan, masserade isär hennes stjärt och slickade henne försiktigt i stjärtskåran, nedåt, framåt. Hon kved och rörde höfterna hot mig... Jag reste upp hennes höfter och lade mitt ansikte under för att få fri tillgång... aaaahhhh, vilken fitta... mörkt krulligt hår, en liten öppning omgiven av en tunn hinna och en rosa och gräddvit liten klitta längst fram... hon gnydde och tryckte sig mot min tunga och jag slickade henne ivrigt... mina andetag var ryckiga och kuken sprängde... jag flyttade mig upp mot hennes ansikte igen, kysste henne häftigt och smekte hennes fitta och stjärt med handen... Tryckte min kuk mot hennes lår... Väntade... Otåligt...

- Ta mig då, viskade hon. Jag måste få känna din kuk... Hon behövde inte säga det två gånger.
Jag ställde mig på knä bakom henne och smekte hennes ljuvliga stjärt, böjde mig ner och slickade hennes fitta en sista gång och lät sedan kuken glida i skåran. Hon stönade och jag tryckte mig in. Hon kved till, jag blundade och drog mig ut igen och tryckte in lite till... Hon började andas häftigt och mötte min stöt och jag pumpade långsamt... små elektriska stötar löpte ner mot pungen och jag kände att det snart var dags...

- Mera, kved Amanda, ta mig hårdare! Hon andades i stackato.
Nej, så faan heller, tänkte jag, detta går inte an. Jag drog mig ur och hon skrek rakt ut. Snabbt gled jag upp med handen och tryckte in tre fingrar i henne. Jag knullade henne med handen, lät den sjunka in... såg upp mot hennes ansikte och såg tårarna strömma nerför ansiktet. Läpparna var förvridna i ett varggrin. Hon red min hand, flämtade och grät och musklerna i magen drog ihop sig som i konvulsioner, hela hennes kropp darrade kraftigt och hon gnydde våldsamt... Jag fortsatte tills jag märkte hur darrningarna började avta. Då trängde jag in igen och hon mötte mina stötar med all önskvärd kraft. Jag fyllde henne, igen och igen och kuken fick aldrig nog... Och jag visste att jag skulle vilja berätta om detta för alla jag kände... men allt som skedde här inne var konfidentiellt... livet ut.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter