Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Uppsatsen

Det började bli sent och jag hade fortfarande inte blivit klar med rapporten som skulle lämnas in imorgon till läraren. Det är jobbigt att plugga på universitet ibland, och just nu kändes det mesta tråkigt och omöjligt. Det var inte det att jag inte hadejobbat med rapporten. Nej, jag hade skaffat fram information från Internet och biblioteket och jag hade intervjuat experter och allt möjligt, men när det kom till skrivandet låste det sig för mig helt. Skrivandet hade tagit en vecka och jag var fortfarande inte klar. Jag funderade mycket på mitt ämne; Valarnas cykel, en studie från födelse till död. Valar var intressanta och jag hade funderat mycket på dessa stora magnifika djur, och det var därför som jag valde just valar att skriva om. Det fascinerade mig mycket.
Jag var trött och kände att jag var utled på att sitta och stirra på min bärbara datorskärm, och inspirationen och lusten att skriva hade försvunnit all världens väg. Jag lutade mig tillbaka i soffan och blicken råkade hamna på filmaffischen för gamla filmen” Belle de Joue”, eller som den kom att kallas i Sverige “ Dagfjärilen”, en gammal halvporrig filmklassiker från 1967. Den blonda snygga Catherine Deneuve tittade bakåt på mig med förvånade ögon och hon vänder sig mot mig för att fåhjälp mot de män som stirrar på henne. Jag älskar den filmen och jag hittade postern på Internet, och den har en hedersplats på min vägg i studielägenheten.
Men att sitta och stirra på en snygg brud hjälper inget vidare för att återfå inspirationen, man kommer bara in på erotiska irrfärder och sedan sitter man där med en rejäl upphetsning och en hård kuk, men för tillfället ingen brud att stilla det med. Cigarretterna var slut så jag beslutade mig för att ta mig till en kiosk som fanns i närheten. Promenaden och cigarretterna skulle kanske hjälpa mig att komma igång med skrivandet igen. Sagt och gjort, jag lämnade Deneuve i mörkret och gav mig iväg.

Det var kallt ute och det fanns kvar lite snö här och där. Jag mötte ingen, det var som om jag var den enda människan som fanns kvar på jorden. Kylan rensade mitt huvud lite men jag kom inte på en enda bra ide. När jag kom in i kiosken tittade kvinnan bakom disken på mig med stora ögon. Hon var en äldre kvinna runt de sjuttio, gråhårigr, kallt.
- Ja visst är det så. Hej på dig Patrik, men ser du inte det där?
Hon pekade diskret på en ung brud som stod lite längre in i kiosken, där tidningshyllorna fanns, och jag såg omgående de nakna brösten på tidningens framsida som tjejen stod och tittade intresserat i. Jag började flina men leendet dog bort när den gamla kvinnan tittade på mig med sträng blick.
- De där snusktidningarna är ingenting för en ung flicka att stå och bläddra i, viskade hon till mig och snörpte på munnen. Jag förstår inte var världen är på väg, hade jag gjort något liknande på den tiden jag var ung hade någon slagit mig, det säger jag bara.
- Tiderna förändras verkligen, sa jag och kunde inte låta bli att titta på tjejen. Hon lade varken märke till mig eller Amanda, hon var helt uppslukad av porrtidningen. Du Amanda, du har inte lite cigarretter kvar?, sa jag för att avleda hennes uppmärksamhet från den porrtidningsläsande tjejen.
- Ja det är klart Patrik, du vet att det alltid finns kvar cigg till dig. Men du har inte funderat på att lägga av med den ovanan, det är inte bra för dig.
- Jag funderar på att sluta med det efter nyår, tror jag, slog jag till med. I själva verket hade jag inga planer på att sluta med det just nu.
Jag betalade för ciggpaketen och fick som vanligt rabatt. Jag upptäckte plötsligt att den unga tjejen var på väg till kassan med porrtidningen i handen. Jag tyckte mig höra Amandas indignerade fnysning när tjejen närmade sig och jag väntade inte på att få se explosionen dem emellan så jag skyndade mig ut. Jag vet inte riktigt vad som hände sen men jag ställde mig och rökte utanför kiosken, bara för att vänta på tjejen. Jag vet inte riktigt varför, jag har inget svar på det, men det har antagligen med porrtidningen att göra. Jag vill inte generalisera men nog är det väl ändå ganska ovanligt att det är tjejer som köper porrtidningar? Eller är det bara jag som lever under föreställningen att det är ett manligt nöje? Hur som helst så stod jag där och rökte när tjejen kom ut.
- Hej! Jag var rädd att jag skulle vara tvungen att tillkalla polisen, sa jag. Jag hade mobilen i handen men nu ser jag att du klarade dig oskadd.
- Varför skulle polisen behöva komma? Frågade hon och skrattade osäkert.lt enkelt.
- Jasså? Men jag brukar vara här och köpa porr lite då och då och tanten är alltid trevlig och tillmötesgående mot mig.
- Kanske hon inte vill skrämma iväg en trogen kund, men till mig var hon helt uppriktig. Hon förklarade attnär hon var liten skulle ingen tjej ha vågat köpa porr som du just gjorde.
- Är det något fel med att tjejer köper porr då? Är inte tjejer lika kåta som killar, eller är porren reserverade för killar!
- Nej nej, ta det inte så. Jag har ingenting emot att tjejer köper porr, herregud. Jag förstod inte varför hon plötsligt blev så förbannad men jag skulle ta det lugnt nu framöver. Bor du i närheten?
Hon nickade.
- Jag bor inte långt härifrån faktiskt och det skulle vara trevligt med lite sällskap. Det finns mycket som unga tjejer måste se upp med på kvällarna.
- Jag hoppas att jag inte verkar för påflugen men jag har lite alkohol hemmavid och vill gärna ha någon att dela det med. Jag ville bara sjunka genom jorden och dö när hennes ögon riktades mot mig.
- Vi känner knappt varandra men du vill redan bjuda mig på sprit? Hennes ögon tittade på mig med skärpa och jag svalde hårt.
- Ja just det, svarade jag fumligt.
- Okey det låter trevligt. Du verkar vara en trevlig kille och dessutom så är du snygg. Jag gillar egentligen inte att läsa porr helt ensam, det blir mysigare om man har någon med sig.
- Jag har porrfilmer hemma om du känner för att se lite rörliga bilder istället.
Hon svarade inte på det där sista utan vi började gå i riktning mot min lägenhet.

- Vi har inte presenterat oss förresten, sa jag när vi kommit hem till mig. Jag heter Patrick.
- Oj så dumt av oss att inte ha presenterat varandra. Hon skrattade och tog av sig den tjocka vinterjackan. Jag heter Sofia. Trevligt att råkas med dig Patrik.
Jag kunde inte släppa henne med blicken för under skyddet av den tjocka jackan hade jag inte haft möjlighet att se hennes kropp. Den var helt fantastisk, nu när jag äntligen kunde titta på den. Och hennes klädsel verkade inte alls vara matchad för vädret utomhus; kortkort kjol, tunn och nästan genomskinlig rosa topp och svart bh under. Håret korpsvart och fylliga sensuella läppar. Brösten var runda och fnske. Jag har inte särskilt mycket utrymme men vardagsrummet är det största rummet så där kanske vi ryms båda två, om vi har tur. Gå och sätt dig i soffan så ordnar jag fram något att dricka.
Hon nickade bara till svar och försvann in i vardagsrummet. Jag tittade på henne när hon sjönk ned i soffan, den korta kjolen gled upp lite. Jag skyndade in i det trånga köket, öppnade en av skåpen där det fanns en oöppnad flaska Absolut, sedan plockade jag fram en tvåliter cola och två djupa glas, och sedan skyndade jag till henne. Hon satt och bläddrade lite fram och tillbaka i tidningen, granskade en bild på en avklädd blondin som visade upp sina stora, runda bröst på tre sidor. Jag slog mig ned bredvid henne och hällde upp spriten i båda glasen.
-Tycker du att hon är snygg? Frågade hon och pekade på den blonda bruden som visade tuttarna. Hon drack lite ur glaset och tittade på mig.
- Ja det tycker jag nog, svarade jag lite tvekande. Den bruden hade jag gärna sett i verkligheten tänkte jag,men jag var förhäxad av Sofias vackra ögon.
- Jaha, suckade hon och spelade upprörd. Och varför blir jag inte förvånad över det svaret?! Vad är det med er killar egentligen? Om man har blont hår och gigantiska fotbollar till tuttar så är det nog för att vara attraktiv i era ögon.
- Ja jo, men egentligen är bröstens storlek oviktiga, svarade jag tafatt. Men ni då, tjejer faller ju för killar med stora muskler och stor…Jag vågade inte säga ordet rakt ut.
- Jag gillar muskler hos killar, svarade Sofia. Och jag gillar stora kukar som du tänkte säga.
Jag kände att jag rodnade och jag förmodar att jag mest av allt liknade en tomat i ansiktet. Men Sofia var så avspänd och lugn, och hon verkade gilla att snacka om tuttar och snopparoch allt. Hon fortsatte framåt i tidningen och hamnade på en sida som annonserade ut olika porrfilmer.
- Den här gillar jag, den vill jag se någon gång, sa hon när hon hade läst den korta informationen om dem. Hör; Kåt liten slyna får fullt med kuk i alla tänkbara hål och hon blir påsatt av flera killar samtidigt! Absolut spermabad för denna lilla flicka utlovas garanterat. Det låter mycket upphetsande.
- Ja det håller jag med om. Om du vill kan jag beställa den redan nu åt dig på nätet?+0c när jag drog ut en låda där jag gömt alla mina femton DVD-porrullar. Jag letade efter någon som kanske skulle passa.
- Jag tycker om att se på tjejsex, sa Sofia som en uppmaning.
- Det har jag inte, i alla fall inte en hel film med bara brudar. Det finns filmer med enstaka scener med tjejsex men inte en hel film, lessen.
- Det gör ingenting, bara det är mycket sex och ingen handling, så är det lugnt. Jag gillar allt inom sex, Patrik, gör inte du det?
- Jo. Här har jag kanske en film som du kommer att gilla.

Jag blev modig medan vi satt och kollade på filmen. Jag lade armen runt henne och till min stora förvåning och glädje lutade hon sig mot mig. Filmen slutade med en ordentlig trekant, två skitsnygga brudar och en kille som tog hand om dem.
- Det var en bra film. Den gillade jag, sa Sofia efteråt. Men nu har jag blivit alldeles blöt i trosorna. Jag är jävligt kåt, Patrik. Jag vill ha kuk!
- Vilken tur du har Sofia för nu vill jag ha fitta!
Jag närmade mig henne trevande och jag hade ingen aning om hon menade allvar eller inte. Men Sofia löste dilemmat genom att flytta sig närmare mig och hon lutade ansiktet mot mig och kysste mig, hennes läppar var heta och fuktiga. Jag fick lite mod i mig och lade ena handen på hennes bröst och kramade det lätt. Jag hörde att hennes andetag blev djupare och hon blundade och lade ansiktet mot min axel, och jag tror att hon njöt av behandlingen. Jag började smeka hennes bröst med båda händerna, det var underbart.
- Jag gillar postern där på väggen, sa hon plötsligt och jag såg ut som ett frågetecken innan det gick upp för mig att hon menade filmaffischen. Bruden där på bilden är mycket vacker.
- Ja, hon är min stora idol kan man säga, jag tror att jag alltid har älskat henne.
Sofia drog av sig toppen och jag kände hur kuken stelnade i kalsongerna när jag fick se henne i bh:n. Hon var en fantastisk syn, sexig som bara den. Den svarta bh:n visade sig vara en push-up som lyfte upp de fantastiska brösten och den gjorde att de såg ännu större ut, vilket jag inte hade något emot.
- Gillar du dom? Frågade hon och tittade på mig med undrande ögon.
- Jag älskar dom!
- Och varför gör du ingenting med dom då?
Jagstvårtan som snart blev hård som sten. Jag knådade dom med mina händer, lät tungan glida fram överallt på brösten och jag hörde hur Sofias andhämtning blev hesare och kåtare. Hon förde upp sina händer och grep tag runt mitt huvud, och hon förde min sugande mun mot sina sensuella läppar och vi möttes i en blöt, kåt och underbar kyss. Min tunga försvann in i hennes mun och grävde omkring samtidigt som jag förde in handen under hennes löjligt korta kjol och smekte hennes fitta med fingrarna genom de tunna trosorna. Hennes andhämtning ökade och hon kysste mig på axlarna. Jag var själv i fullkomlig extas och jag ville egentligen bara slita av henne trosorna och knulla henne på en gång, strunta i förspel, men hon kanske tyckte att förspel var det viktigaste elementet. Det gick upp för mig hur lite jag egentligen visste om den här fantastiska tjejen.
- Herregud så kåt du gör mig, viskade hon i mitt öra.
Sofia förde ned handen och smekte bulan som hade uppkommit på mina jeans. Hennes smekande påkuken gjorde mig om möjligt mer kåt och jag flämtade. Mina fingrar letade sig in i hennes blöta trosa och jag smekte hennes fitta, och efter en kort stund lät jag ett finger glida in i hennes heta grotta och jag fingerpullade henne en stund. Jag kände hur hennes fitta drog sig samman runt mitt finger och jag ville ingenting hellre än att knulla henne då.
- Åh herre gud ge mig kuk nu! Kved Sofia och tryckte sin varma kropp mot min.
- Snart gullet, snart ska du få känna på den, viskade jag i hennes öra. Men först vill jag att du suger den.
- Åh så underbart, stönade hon och drog sig undan en bit så att jag kunde dra av mig byxorna och kalsongerna. Kuken var hård och redo och jag sjönk ihop i soffan. Sofia närmade sig och greppade kuken med handen och började mjölka den med långsamma härliga rörelser. Hon närmade sig med öppen mun ollonet, andades lätt på den och sträckte ut tungan och slickade ollonet. Jag spände mig och stretade emot för att inte komma på en gång, när Sofia lät kuken försvinna in mellan hennes läppar och ner i halsen där den stannade en kort stund. Det var bara att konstatera fakta, hon var en mästare på att suga kuk och det kanske hon lärt sig genom läsning av porrtidningar eller genom praktiska erfarenheter. Jag sttt det var omöjligt att inte spruta.
- Nu vill jag smaka på din fitta, gnydde jag och drog upp henne från den hukande ställningen och så lade hon sig i soffan med uppspärrade ben. Den är underbar!
- Mindre snack nu kåtbocken.
Jag sjönk ned vid hennes fitta, sträckte ut tungan och slickade henne. Hon stönade högt och vred sig fram och tillbaka samtidigt som hon tryckte sitt sköte mot mitt ansikte så att min tunga gled längre in, och jag slickade som en galning samtidigt som hon skrekrakt ut hur skönt och härligt det kändes för henne, och hon lade sina fasta lår på mina axlar och knep åt, så att jag inte kunde röra mig ur fläcken. Jag njöt av att slicka henne, och det gjorde mig upphetsad, att ha hela hennes fitta så pass nära ögonenvar verkligen en fröjd. När jag tittade upp med ögonen kunde jag se hennes underbara bröst och hennes vidöppna mun.
- Åh ja ja ja, precis så det är så jävla skönt, kved hon.
- Men nu måste du få kuk.
Jag reste mig upp och stötte in hammaren med en enda stöt och Sofia pep till av lycka, och jag stötte in och ut med hårda tag och jag flämtade som en tjur. Jag tittade ned på henne och njöt av synen, såg hur min kuk for in och ut ur hennes blöta villiga fitta, och jag pumpade på. Hon omväxlande skrek och tjöt och vred sig hit och dit och det var fullkomligt underbart att knulla henne.
- Nu vill jag ha den där bak, flämtade hon.
Sofia ställde sig på alla fyra. Jag smekte hennes runda skinkor och smiskade dom, och hon pep till när jag daskade till henne på baken. Men det var tydligt att hon njöt av det, hon tyckte om att bli smiskad, och jag smiskade henne, lite hårdare för varje gång. Hon tittade på mig och gav mig en blick som var svår att tyda men jag antog att det var en uppmaning till mig att hon ville ha kuk nu. Jag såg att hennes skinkor hade blivit lite röda, en lätt rodnad, av min smiskning men det struntade jag i för det gjorde mig upphetsad av att smiska henne. Jag tänkte att till nästa gång måste jag köpa en piska så att jag kunde smiska henne ordentligt. Om det nu blir en andra gång. Jag tog kuken i ett stadigt grepp och förde bara in den halvvägs i hennes trånga analöppning, sedan drog jag ut den igen, gav henne en liten smäll igen på skinkan så att hon pep tilg snällt min lilla slyna, annars blir det ingenting.
- Åh min Bad boy är det den leken du vill leka, lille bad boy, okej då, snälla rara lilla pojke jag vill gärna att du knullar mig nu innan jag kommer…
Jag smiskade till henne en sista gång men därefter tryckte jag in hela kuken i hennes anal och började knulla henne med hårda brutala stötar. Hon flämtade till och stönade och skrek högt men hon njöt helt av min behandling. Jag hade aldrig provat att ha analsex med en brud tidigare men detvar en underbar upplevelse som jag gärna provar mer av i framtiden, kanske till och med tillsammans med Sofia igen. Snart började jag känna att det inte var långt kvar tills utlösningen skulle komma, och jag pustade och flåsade som Stora stygga vargen innan han blåser ned grisarnas hus. Sofia kände tydligen hur det var med mig. Hennes andhämtning var flåsande och hon verkade vara nöjd med det jag presterat, jag var i alla fall mer än nöjd.
- Så du är redan trött lilla pojken, sa hon och jag drog mig ur. Vill du komma i mitt ansikte din lilla stygga pojke?
- Ja hemskt gärna din lilla slyna, lyckades jag flämta fram och sedan satte jag mig i soffan.’
Sofia satte sig på huk framför mig och började runka min sprutklara kuk och jag klarade inte av att hålla igen särskilt länge och med ett tjut så sprutade jag min sats över hela hennes ansikte och lite av det hamnade på golvet. Fullständigt slutkörd sjönk jag flämtande ned i soffan, jag orkade inte göra annat än att bara ligga och flämta och försöka få ned pulsen lite. Sofia slickade av sina fingrar och log elakt mot mig. Sedan vet jag inte vad som hände för jag somnade.

När jag kom till medvetande igen undrade jag till att börja med vem tjejen var som låg bredvid mig i soffan. Det var som att jag aldrig hade sett henne tidigare och jag blev lite rädd, en naken tjej låg jämsides med mig, och jag var också naken och jag undrade vad och vem hon var. Men tillslut gick det upp för mig, dimmorna i hjärnan skingrades och jag lade min hand på hennes bröst, för att väcka henne.
- Go morron, sa Sofia och gäspade. Är du redo för en ny omgång?
- Självfallet. Jag är som scouterna alltid redo, men kanske inte just nu. Jag känner mig inte så fräsch just nu, jag tror att jagggar också?
- Mmm. Jag pluggar, hoppas kunna bli doktor någon gång i framtiden.
- Jag älskar dig Sofia. Du är underbar.
Jag kysste henne på munnen samtidigt som jag lade handen på hennes lår och försiktigt förde den mot hennes fitta, och jag upptäckte att jag inte alls behövde duscha eller käka något innan jag skulle vara redo för en ny omgång.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: roboguy

  • Publicerad Publicerad: 2008-01-11

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter