Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Upplevelse via nätet ---*

Trots att det var jag som surfade in på diverse sexsidor var det min fru Susanne som tag initiativet till en fantastisk sexupplevelse via Internet. Susanne hade utan min vetskap satt in en kontaktannons och efterlyste ett ungt par, helst under 20, som var fräscha, utåtriktade och som ville prova något nytt. Det var när svaren strömmade in som jag förstod...

Vi fick gallra en hel del bland unga män med stor kukar, som de sade, innan vi hittade ett par svar som vi tände på. Vi beslöt att kontakta ett ungt par, Jack som var ett adoptivbarn från Korea - hette egentligen Johannes men blev tråkad i skolan och bytte - och var 19 och hans flickvän Susanne som var 20. E-mailen skickades med allt hetare innehåll och vi bjöd hem dem till oss så fort vi hittade en passande helg. Efter att ha varit gifta i 18 år såg vi fram emot något spännande...

På kvällen var det den värsta stormen i Skåne på mannaminne och när det unga paret väl tagit sig hem till oss, var de dyblöta, rufsiga men vid gott liv. Bastun sattes igång och vi fick vänta med den goda maten tills lite senare. Med en kall Hof i handen kunde jag konstatera att Jack hade en vältränad kropp, en slak kuk som var tjock men kort och trots sin tuffa framtoning visade sig vara en vanlig, blyg kille. Annika var en riktig Kajsa Kavat. Käck, energisk, hela tiden på språng. I bastun var det hon som snackade och det gjorde inte mig ett endaste dugg. Jag kunde istället sluka den smala, vita (solade aldrig tösen?) kroppen med de små, toppiga brösten. Den renrakade fittan kåtade upp mig enormt och kuken började röra på sig. Det kändes som att prata med en 14-årig tös. Susanne kom snart in i hennes fnitterstadie, vilket betydde att hon var på strålande humör, och tjejerna förde diskussionen framåt. När Annika undrade varför Susanne aldrig rakade fittan, var det som om vi diskuterade vädret. Utan att rodna, vilket min kära fru annars har lätt för, berättade hon att hennes käre man (tack!) ständigt tjatade på henne men hon ville inte se fjantig ut. Hon var ju trots allt 38 och inte 14. Hon visste att jag blev uppkåtad av Lolitor och jag registrerade hennes gliring.

Annika började att räkna upp fördelarna som den försäljerska hon var under arbetstid. Plötsligt drar hon upp sina smala,vita ben. Hennes röst är mer personlig och betydligt hesare när hon fortsätter att berätta hur skönt det är att vara rakad. Hennes högra hand glider runt hennes rakade fitta. Den lilla bastun känns plötsligt väldigt varm. Och väldigt liten. Susanne lyssnar intensivt och är antagligen omedveten om att hon särat sina ben så att hon dels tränger mig närmare Jack och dels ger Annika fri insyn. Hon fortsätter att lyssna med blossande kinder. Omväxlande ser hon på Annikas söta ansikte och omväxlande på Annikas rakade fitta, där de svullna blygdläpparna är lätt särade. Min kuk står rakt upp och jag ser att Jack börjar runka sin korta, men grova kuk med långsamma drag. Annika tar Susannes ena hand och låter den glida upp och ned över hennes rosa skåra. Susannes välmanikyrerade fingrar leds först av Annikas lilla hand, men
börjar snart treva runt Annikas blöta kön utan hennes ledsagande. De cirklar runt, runt de yttre blygdläpparna, och berör Annikas vita hud lätt, lätt. Annika stönar lätt för varje ny beröring och börjar spela med sina händer över de små brösten.

Vårtorna är små, knappt synbara, och hon rullar dem mellan fingret och tummen, en efter en. Den andra handen använder hon för att dra ned den fortfarande lite avvaktande Susanne närmare sig. Först nu sänker sig Susanne ned mot Annikas underliv. Annika sitter snett framför mig och jag har full insyn när min fru sträcker ut tungan och börjar slicka sin första fitta. Min kåthet vet inga gränser och jag runkar frenetiskt.

Mitt emot mig sitter Jack och jag ser att han tittar på min kuk. Våra blickar möts och han ler när han ser min frågande blick. Han lyfter bort min högra hand från min kuk och sjunker ned med sin mun över min pulserande lem. Jag vet att det är fel och vill först ta bort honom, men han suger mig på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Under Jacks fantastiska avsugning ser jag som i en dimma hur Annikas söta ansikte förvrids. Susanne har hittat hennes klitoris och slickar rytmiskt med tungspetsen på Annikas känsliga punkt. Ett av Susannes långa fingrar glider ut och in i Annikas vackra flickfitta. Kuken växer i Jacks varma mun och jag känner satsen komma. Mina rörelser blir allt mer okontrollerade. Annikas stönanden övergår till skrik.

Susanne kör två, nej tre fingrar ut och in i Annikas fitta. Tempot är nästan brutalt. Hennes tunga spelar frenetiskt över Annikas klitoris. Min orgasm kommer och jag stönar rakt ut som en kåt älg när jag pumpar sperma långt ned i Jacks hals.

Han rycker bort sitt ansikte och bastuväggen tar sats efter sats. Annika skriker att hon kommer. Några få sekunder senare går det för henne. Orgasmen är våldsam och Susanne kläms fast mellan hennes smala ben i flera sekunder. Annika ålar sig hit och dit medan orgasmvågorna sköljer över henne. I flera minuter halvligger Annika i den lilla bastun med Susanne ovanpå henne. De småpussas och låter varandra händer lätt smeka partnerns mjuka kvinnohud.

När Susanne reser sig upp ser hon Jacks grova kuk. Hon ler ett kåtmättat leende och vänder sig om.Med baken putande mot Jack är han inte sen att reagera. Hans kör vant in kuken i Susannes blöta fitta stående bakom henne. Susanne lutar sig mot mig och trots Jacks frenetiska pumpande, lyckas vi förenas i en lång kyss. Susanne gnyr,uppenbart rejält uppkåtad efter hennes lesbiska lek med Annika, och jag har kvar den salta smaken efter Annikas fitta när Susanne asvlutar kyssen. Kärleksakten är intensiv. Jack pumpar henne i ett frenetiskt tempo, hans stora pung daskar högljutt mot hennes fitta och hans starka händer gräver in sig i hennes höfter. För varje drag blir hans stönande allt högre, liksom tonarten. Ett gällt skrik skär genom bastun. Jag tittar på Susanne men det är Jack som skriker. Han pumpar sin sperma samtidigt som Susanne låter sin högra hand bearbeta sin klitoris. Jacks ben viker sig och han drattartillbaka på britsen med ett utmattat, utdraget stön. Susanne ger ett besviket gnäll och lyckas få in den halvslaka kuken i hennes fitta igen. Hon rider på Jacks halvslaka kuk en kort stund och kommer så i sin efterlängtade orgasm. Hon skriker och gnyr på ett vilt sätt som jag inte upplevt sedan vi var nygifta! Med ett utdraget stön sjunker hon ned på Jacks påle, lutar sig fram och tar med darrande armar tag i mina lår.
Svetten droppar från hennes panna som en läckande kran.

Fyra trötta men lyckliga människor duschar under tystnad. Jag tittar på Annika och Jack som väljer att tvåla in varandra. Först nu, när de står sida vid sida, ser jag att Annika är mer än huvudet högre än Jack. Både jag och min fru är långa, jag är precis två meter och min fru 181 cm. Men Annika är inte långt ifrån Susannes ståtliga höjd. Mina tankar går tillbaka till deras e-brev. Annika berättade hur hon älskade att gå på gym. Tighta kläder och sugande, dunkande, explosiv musik fick henne att tända till. Det var förresten på ett gym som hon träffat Jack och de hade hängt ihop i två år nu. De var varandras motsatser; Jack lite tystlåten och långsam i sitt sätt; Annika som sagt sprallig, snabb och pigg på det mesta.

Ett riktigt charmtroll som nu tog Susanne med sig in i sovrummet. Min vackra fru blev instruerad av denna söta, vältränade tös att lägga sig ned på rygg och sära med benen. Annikas flinka händer hade snart löddrat in och rakat av det hår Susanne så tappert hade kämpat för i alla våra gifta år. Blygdläpparna var lätt särade och ganska så stora. Utan hår såg de ännu större ut och jag fick en oerhörd lust att smaka på henne nyrakad. Men en annan person hann före. Annika bara sjönk ned över hennes sköte och började slicka. Inget förspel, ingen pardon. Susanne var så kåt att jag hörde det smackande direkt. Hon savade friskt av Annikas behandling och min kuk stod som ett järnspett. Två långa, smalafingrar letade sig in i det blöta hålet. Susanne gnydde och stönade. Hon viskade Annikas namn om och om igen och lät sina händer omsluta Annikas söta huvud. De tryckte Annikas närmare hennes fitta och Annika förstod. Hon gjorde tungan smal och hård och började i ett rytmiskt tempo slicka Susannes svullna klitoris. Jag lyckades slita mig från scenen och såg på Annikas inbjudande, smala bak. Äntligen skulle jag knulla den tös jag drömt om i flera dagar. Hennes blöta fitta var så vacker och det var som om den sög mig till henne. Jag ställde mig bakom henne och tryckte försiktigt in min hårdakuk. Hennes slida var glatt och jag gled snabbt in till hennes botten. Min hårda, pulserande kuk i hennes fitta fick henne att rycka till, och hon gav ifrån sig ett skrik av förvåning. Hennes koncentration på min frus fitta hade varit så total att hon inte märkt mig. Susanne tittar upp och våra kåta blickar möts. Hon faller med ett leende tillbaka på kudden. Annika försöker slicka henne igen, men jag pumpar henne så hårt att det inte går. I stället kör hon in ett tredje finger i Susannes rakade fitta. Ur Susannes strupe kommer en blandning av rop och kvidande. I ett frenetiskt tempo pumpar Annika fingrarna ut och in, samtidigt som hennes ena tumme bearbetar den svullna klitorisen. Det blir för mycket för Susanne som kommer i en häftig orgasm. Hon svankar kroppen uppåt och river med sina vassa naglar Annikas rygg när vågorna forsar över henne. En, två, tre...fyra gånger skriker hon rakt ut, alla skriken åtföljda av ett utdraget kvidande. Jag ser Annikas arm att hon fortfarande pumpar sina fingrar in och ut ur Susanne och blir ännu mer tänd. I ett vansinningt tempo dunkar jag min kuk ut och in. Mina smala händer håller hårt om hennes höfter. Våra stön förenas i det allt varmare sovrummet och jag känner hur kroppen gör sig beredd för ytterligare en sats. Annika kastar sig framåt på Susanne, jag glider ur med ett högt plask och faller framåt av överraskningen.

Varsamt knuffar Annika ned mig på rygg vid sidan av min flämtande fru. Först nu ser jag Jack stå och runka vid Susannes sida. Så fort Annika grenslar mig, lägger han sig på Susanne och börjar knulla henne i mjuka, långsamma drag. Min smala påle dunkar lätt och jag ser hur Annika siktar in sig på den. Men då får jag en chock. Hon låter ollonet vila mot sitt anus och trycker på lite lätt. Flera gånger spottar hon i handen och smörjer in sitt rövhål och plötsligt ger ringmuskeln efter.

Känslan är obeskrivlig. Långsamt pressas min kuk in i ett varmt, torrt hål som klämmer kuken som i ett skruvstäd. Jag tror att hon skall stoppa efter att den glidit in en bit, men Annika sätter sig djupare och djupare på kuken. Hennes mun är helt öppen och ögonen har en drömsk blick; jag tror inte att hon ser mig. När mer än halva kuken är inne börjar hon rida mig, långsamt, långsamt. Jag motstår viljan att öka tempot för att inte skada henne, men det är svårt. Gud,vilken känsla! Jack börjar frusta mer och mer och jag ser att Susanne smeker sin kliltoris allt snabbare. Han lutar sig på raka, muskulösa armar och hans vältränade underliv pumpar upp och ned. Jag kan se hans grova kuk, dränkt med sekret från min frus fitta, glida ut och in som en pistong och smackandet från Susannes fitta visar hur kåt hon är. Annika ökar tempot något och nu börjar hon rida mig i ett sugande, underbart tempo. Hennes små, runda bröst rör sig i en vacker rörelse upp och ned. Min orgasm kommer och kommer och exploderar alltför tidigt. Spannvis med sperma pumpar upp i hennes trånga anal. Mina vrål blandas av hennes skrik och jämrande att jag kom för tidigt. "Inte än" kvider hon, "inte äään!". När sista droppen pressats ur, slutar hon inte att rida mig. Hennes fingrar börjar bearbeta hennes klitoris.Hon låter benen arbeta och tar sin andra hand och kör upp två smala fingrar i hennes väntande fitta. Fingarna glider djuptin i den rakade, blöta och underbart vackra fittan och ur hennes strupe kommer ett dovt, nästan manligt stönande. Jag ser fascinerat på sexscenen framför och ovanför mig, och förvånas över att min kuk åter börjar bli styv. Den underbara röven gör underverk och jag känner hur min kuk hårdnar.

Plötsligt hör jag Susanne skrika till. Jag tittar till vänster och ser Jack tränga in i henne bakifrån. Helt upptagen av Annika hade jag inte märkt att de bytt ställning. Svetten glänser på Jacks muskulösa överkropp, hans muskler sväller och verkar vilja tränga ut genom den tonårigsspända huden. Hans händer vilar runt Susannes höfter medan han kör in sin hårda kuk med brutala stötar. Återigen har han ett långsamt tempo, men kompenserar det med en väldigt lång rörelse och med fysisk styrka. Susanne trycks framåt för varje stöt och kan till slut spjärna emot mot väggen. Jack torkar svetten ur pannan och drar ut sin styva kuk. Den sprätter till och svajar svagt bakom Susannes vita skinkor.

Susanne vänder sig om och lät sina läppar omsluta hans hårda och ådriga kuk. Hon hann knappt börja innan Jack ropade till. Stönande tog han tag i hennes vackra ansikte och tryckte sin kuk djupare in i Susannes mun. Oförberedd av Jacks tilltag, hostade hon till och drog sig ur. Sekunden efter började Jacks kuk började pumpa sperma över hennes ansikte och hans vrål ekade mellan sovrummets väggar.

Annikas rörelser blir allt mer ryckigare, den jämna, varsamma takten är som bortblåst. Hon gnyr och kvider medan hennes fingrar far som lärkvingar över hennes svullna klitoris. Med ett plötsligt vrål kastar hon sig framåt. Just som min kuk glider ur hennes kramande rövhål går det för Annika och hon kvider gällt för varje våg som sköljer över henne. För varje sammanknipning faller hon ned mot min svettiga kropp och till slut ligger hon på min mage, häftigt andandes. Genomsvettig.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter