Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Upplärd av Göran och Berit(ageplay, straight)

Inte jag som skrivit denna..

Upplärd av Göran & Berit ---*

Berit log mot mig när vi kom in genom dörren, man känner sig alltid lika välkommen när man kommer hem till Berit och Göran. Mina föräldrar har umgåtts med dem så länge jag kan minnas. De bor några hus bort på vår gata. De har en dotter som heter Tove som är lika gammal som mig. Vi har varit riktigt bra kompisar när vi var yngre men på senare år har vi fått olika intressen och bara träffats vid sådana här tillfällen. När hon fyllde 20 så fick hon en lägenhet i stan av sina föräldrar. De är läkare båda två, så de hade råd. Själv skulle jag nog få bo kvar här ute på landet ett tag till för min pappa är plåtslagare och min mamma förskollärare...

Den här kvällen var vi inbjudna till familjen Book på middag. Berit och Göran hade precis varit på Kanarieöarna och firat Görans 60-årsdag så de var riktigt bruna båda två. Jag har alltid varit fascinerad av Berit för att hon alltid ser så elegant och välvårdad ut. När det är fest klär hon sig alltid lite utmanande men inte för mycket. Hon är ganska fyllig utan att vara tjock på nåt sätt, allt sitter liksom fast och är hårt fastän det är rätt stort... Berit var mitt första onani objekt. När de var på fest hos oss så skenade mina tankar lätt iväg och jag blev ofta tvungen att gå in på toaletten för att runka och lugna ner mig.

Det hade aldrig hänt någonting mellan oss, jag hade ofta tänkt att ge henne en hint om vad jag fantiserat om, men modet svek.
Inte heller Tove och jag hade någonsin varit nära men henne var jag heller inte lika attraherad av, på senaste tiden har jag funderat på om inte hon är lesbisk, för hon har aldrig visat något större intresse för killar över huvud taget.

Vid maten hamnade jag bredvid Berit. Bara doften av henne gjorde mig så kåt att det började spänna i byxorna. Som vanligt flödade vinet på dessa middagar det gjorde ju inte saken bättre att samtalsämnet började handla om att Tove flyttat hemifrån och ifall hon hade någon kille och då var vi snabbt inne på mig och tjejer. Visst har jag legat med tjejer men det hade aldrig varit riktigt lyckat då jag blev så nervös men det var inget jag ville prata om i det här sällskapet så klart. Berit såg på mig att jag var besvärad.
- Inte behöver du bli generad Erik, sa hon och höll om mig med den ena armen och klappade mig på låret med den andra. Hennes hand kom så högt upp att hon kom åt min nu allt mer styvnande kuk. Jag märkte att hon märkte, för handen låg kvar en sekund så hon hann med en snabb smekning. Mitt hjärta började slå i 190 både av upphetsning och nervositet.

Jag rättade till min kompis och sköt in stolen så att inte Berit skulle se den fläck av försats som bildats på byxorna. Berit sneglade på mig och log så där mysigt igen. Hon tog tag i min hand under bordet och la den på sitt lår. Jag kände kanten på hennes stay-ups och när Berit tryckte sitt ben närmare mig så vågade jag smeka hennes lår ända upp mot troskanten. Vid det här laget var jag alldeles yr och i min egen värld.

- Hallååå Erik, kan du skicka vinet Erik, bad Göran.
- Ja visst här, sa jag och gav Göran flaskan med vänsterhanden.
- Ungdomar är så där nuförtiden, de lyssnar inte, sa pappa
Som tur var satt han och pappa i en djup diskussion så de märkte inte alls vad som var i görningen och mamma var på toaletten, tror jag.

Jag blev nu lite modigare och tryckte mina fingrar lätt mot Berits fitta som var väldigt varm vid det här laget. Ett finger letade sig innanför troskanten där det var mer än fuktigt det var riktigt blött och jag kände inga hår alls. Min djärvhet hade stärkts av vinet så jag lutade mig fram lite och tryckte in långfingret helt i Berits hala fitta. Berit suckade till men det var bara jag som märkte det, tror jag. Jag satt så en stund och lät fingret massera hennes fittväggar samtidigt låtsades jag lyssna på de båda männens diskussion.
Berit kinder hettade och hon skruvade oroligt på sig.
- Jag måstet nog gå ut och ta lite luft, sa Berit och drog sig bort från min hand.

Fan jag gick för långt ! Tänkte jag och kände besvikelsen stegras.
När Berit och mamma kom tillbaka så fortsatte middagen och allt verkade som vanligt men jag vågade inte ens titta på Berit. Tänk om hon hade berättat för mamma!!
Jag blev alldeles kallsvettig av tanken.

- Nä nu tänkte jag att vi skulle inviga bastun,
- Den blev klar i veckan, det är bara Berit som provat den,
vad säger ni ska vi prova?? , sa Göran
- Vad mysigt vi ska bara gå och hämta lite badkläder , svarade mamma
- Nä det finns grejer här, om inte annat så har vi alltid handdukar, sa Göran.

Då blev det bestämt. Vi skulle alltså basta alla fem tillsammans! Det kändes lite underligt med föräldrarna inte minst med tanke på hur kåt jag var. En sak var klar jag skulle börja med att rulla mig i snön.

Göran hade gjort egen snaps som han bjöd på innan vi gick ut till bastun som låg i ett fristående uthus. Det räckte med att gå i badtofflor i snön för att min kompis skulle lugna sig ordentligt. Jag hade hittat ett par av Görans gamla fotbollsshorts, de satt lite tajt men det skulle kanske hjälpa mig att hålla saker och ting på plats. Pappa och Göran hade också shorts medan damerna hade virat in sig i vita handdukar.

Väl inne i bastun satte jag mig på översta laven tillsammans med Göran och bredvid honom satte sig Berit. Mamma och pappa satte sig på den första för de tyckte det var väl varmt där inne. Göran fortsatte att hälla upp snaps och jag var inte omöjlig och det började sätta sin spår i värmen.

Göran hoppade ner till mina föräldrar för att skåla lite. Berit passade på att lägga upp benen på laven mot mig och lutade sig mot väggen, jag kunde inte låta bli att titta på svett dropparna som rann ner mellan hennes välfyllda bröst som hon tryckt upp med handduken. Berit tittade på mig och log igen samtidigt som hon drog upp knäna mot sin mage så att jag kunde skymta hennes fitta men det var svårt att se för det var så mörkt. Berit tittade ner på de andra som satt med ryggen mot oss innan hon särade lätt på benen så jag fick perfekt insyn. Mellan hennes lår tittade två hel rakade blygdläppar fram och jag kunde inte slita min blick. Vid det här laget hade min kuk växt som aldrig förr och tittade med ett glansigt huvud upp över kanten på shortsen. Jag satte mig likadant som Berit med knäna för att de andra inte skulle se mitt tillstånd.
Det pulserade ordentligt och det hade varit underbart att bara få runka och spruta hela vägen över till Berit, på Berit! Berit hade tydligen bestämt sig för att retas ordentligt med mig för nu tog hon tag med båda händerna under sig och drog isär så att fittan öppnade sig och sen förde hon sakta in ett finger. Jag hade helt glömt att vi inte var ensamma, jag var som i trans. Plötsligt började de andra hojta och skrika där nerifrån och jag hann bli lite rädd innan jag insåg att det bara var för de var på väg ut i snön igen.

Berit tittade snabbt på mig och sa :
- Sätt dig vid fönstret och säg till mig när de är på väg in, jag ska bara göra en sak.
Jag gjorde som hon sa. Hon satte sig bredvid mig och drog med van hand ner mina shorts så att kuken hoppade ut.
- Oj då här var det en som var glad, sa hon och tog tag i min ömmande pung med ena handen och började sakta runka mig med den andra. Hon smetade ut min försats med sin tumme och fortsatte sedan att sakta smeka min kuk.

- Vad hård den är , jag måste få känna den i mig snart, sa Berit.
Berit böjde sig fram och sög in kuken i sin varma mun, precis när jag var på väg att komma tittade jag ut och såg att de andra så klart var på väg tillbaka så jag fick snabbt dra upp och sen valde jag att springa ut i snön för jag hade aldrig kunnat lugna ner mig där inne. Berit lade sig på översta laven och låtsades som om inget hade hänt. Trots den kalla snön stod kuken som aldrig förr så jag valde att sticka in huvudet i bastun och berätta att jag skulle gå in och duscha och sen gå hem för jag kunde ju inte visa mig i det här tillståndet.
- Ja gör det, vi ska också gå strax, sa mamma.

Jag tog en dusch, ett tag var jag sugen att runka där i deras dusch men bestämde mig för att vänta tills jag kom hem, det skulle bli en av mina skönare stunder någonsin. Jag klädde på mig och gick ner till bastun för att kolla om föräldrarna gått hem.

När jag passerade fönstret såg jag hur Berit satt lutad mot väggen och när jag kom närmare såg jag att något rörde sig mellan hennes ben, det var Görans hand som masserade hennes vid det här laget genomblöta fitta.

Jag hade aldrig sett andra människor ha sex någon gång det var så otroligt upphetsande att jag var tvungen att ta fram kuken och runka till denna föreställning. Nu hade de bytt plats och Berit låg mellan Görans ben och sög i långa drag när hon slickade på hans pung så kunde jag skymta den största kuk jag sett ! Den var minst 20 centimeter och riktigt grov !

Jag tittade ner på min den var inte så stor men den var jävligt hård nu och droppade av försats. När jag tittade upp igen stirrade Göran rakt in i mina ögon, jag blev helt stel i hela kroppen och hjärtat slog 190 igen, nu skulle jag få en utskällning som hette duga, så blev det inte utan Göran nickade åt mig och pekade på dörren.

Jag drog upp byxorna och smög in och visste inte alls vad som väntade. Berit hade så fullt upp att hon inte märkte min entré. Jag stod där ett par sekunder men det kändes som en evighet innan Göran gjorde tecken åt mig att ställa mig bakom Berit.
Hennes stjärt guppade i takt med att hon sög Göran, hennes rakade och nu alldeles såsiga fitta tittade rakt mot mig och när Göran nickade åt mig igen så tog jag mod till mig och tryckte försiktigt in mitt långfinger. Berit ryckte till men förstod antagligen snabbt vem det var och svankade och bresade ordentligt så att jag skulle komma åt. Fittan var så hal att jag utan problem fick in både två och tre fingrar till. När jag hade båda händernas pek och långfinger inne i Berit och drog isär hennes fitta nickade Göran åt mig igen och gav tecken att ta av mig byxorna.
Jag gjorde som han ville och ställde mig på knä bakom Berit och lät kuken glida några gånger i hennes hala springa innan jag stötte in den helt och både jag och Berit stönade till.

Jag drog ut kuken helt och sedan tillbaka ett par gånger
- Oh ja ja gud ja kom i mig nu nu nu , kved Berit.
Jag kände hur hennes sköna fitta började att pulsera av orgasm runt min styva kuk och min efterlängtade utlösning närmade sig. Jag pressade in hela kuken i hennes härliga fitta och grymtade av njutning. Det var underbart att känna hur kuken ryckande sprutade gång på gång djupt i denna underbara kvinna.

Både Göran och Berit förklarade för mig att jag var välkommen på besök när som helst. Just då kändes det mest pinsamt men det skulle bli många fler sköna träffar visade det sig.
Ibland var det jag som kom och knackade på deras fönster mitt i natten och fick komma in och lägga mig i deras dubbelsäng med Berit i mitten. Det hände även att Berit kom ensam till mig och smög in då jag hade egen ingång. Jag kunde vakna av att hon krupit in mellan mina ben och sög på min kuk.

Jag vet inte om mina föräldrar märkte något. Ibland undrar jag om det inte var de som bett Göran och Berit om att lära upp mig, men jag vet inte än i dag.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bikillen27

  • Publicerad Publicerad: 2006-09-23

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Lars skrev

Kanon!

Betyg: 5
Erik Kuk skrev

Så satans bra!

Och så härligt att bli påmind om när jag som inneboende gymnasist fick knulla hyresvärdinnan ute på badstranden.

Första gången tog hennes man tag om min kuk och styrde in den i hennes håriga fitta.

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter