Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Uppladdning

Jag rör lite i kaffe latten och lyfter blicken. En tjej kommer gående längs gatan. Snygg. Hon rör sig medvetet. Jag kan se henne långt innan hon ser mig. Jag hade möjlighet att välja kafébord och jag valde ett där jag kunde beskåda alla gatans skönheter. En sådan här varm dag är de dessutom rätt lättklädda och det ger ju fantasin fritt spelrum. Nu passerar hon förbi precis intill mig och det fladdrar lite i den lätta sommarklänningen. Jag kan nästan känna hennes doft. Hon känner hur min blick vilar på hennes höfter. Men hon fortsätter att titta rakt fram. Hon är inte så säker längre. Vet att hon är iakttagen. Visserligen var det väl det hon vlle bli när hon satte på sig den lätta, nästan genomskinliga klänningen. Möjligen är hon inte lika säker längre.
Så är hon borta och jag tar en mun kaffe. Här sitter jag bra. Bara att vänta på nästa. Som en spindel som väntar in sitt byte. Men jag fångar inte och äter upp bytet. Jag bara tittar och njuter och gömmer bilderna djupt i min fantasi. Nu kommer en ny tjej gående från andra hållet. Hon fångar min blick tidigt och jag ler lite. Hon besvarar leendet tvekande, nästan bara artigt. Men det gör inget. Jag är inte på jakt idag. Jag väntar på min underbara kvinna och under tiden jag har några timmar att slå ihjäl sitter jag här och hetsar upp mig med att titta på de förbipasserande flickornas lockande kroppar.
Brunetten i de tajta urblekta jeansen går med gungande höfter. Brösten spänner lite under en slimmad T-shirt. När hon passerat ser jag hennes stjärt och undrar om hon får rum med några underbyxor under de tajta jeansen. Det pirrar till lite i grenen på mig.
Den blonda flickan därborta är lite äldre, inte så ungdomligt kaxig. Mer moget medveten om sin styrka och kompetens. Hon vet vad hon har och vad ho kan ge. Normalt en mycket lockande kvinna med en närvarande blick. Håret är kort, lite rufsigt och tonat i olika färger. Hon är ganska strikt klädd, men mycket sexigt, i alla fall i mina ögon. Den korta kjolen är lite snäv och de höga klackarna ger henne en svängande gång. Jag kommer på mig själv med att tänka att hon nog inte har några trosor på mig. Vad är det med mig idag? Varför tror jag att alla kvinnor är byxlösa? Det måste vara mina önskedrömmar, tänker jag och ler för mig själv. Den eleganta kvinnan noterar mitt leende och besvarar det med lätt lyft haka. Tänderna gnistrar till mellan hennes målade läppar och jag tror att hon möjligen blev lite intresserad av mig. Antagligen för att jag utstrålar fullständigt lugn och total närvaro. Jag är här och nu och jag vet vad jag har och vad jag får. Jag behöver inte be, inte krusa. Det är en slags makt och den fungerar utmärkt som magnet. Av erfarenhet vet jag att det är lika för män och kvinnor. Vi dras oemotståndligt och hjälplöst mest mot den vi inte kan få. Varför är det så? Så hopplöst egentligen. Är det någon slags tävlingsinstinkt?
Servitrisen kommer ut och tar min sedel som jag lagt på bordet för att betala. Hon böjer sig fram och torkar av bordet och jag hinner få en skymt djupt ner i hennes urringning. När hon rätar på ryggen ser jag hennes bröstvårtor avtecknas genom blusen och den tunna bh:n. Våra blickar möts. Leende.
I mina byxor pågår en ojämn kamp. Kuken spänner lite mot jeanstyget. Sömmarna skaver lite, men ajg väljer att sitta kvar. Det kan gärna göra lite ont. Det är bara skönt. Tre finingar passerar under mycket fnitter alldeles intill. Jag ser på dem. Så olika, men ändå lika vackra. Den magra tjejen längst bort har något rådjurslikt över sig. Halslinjen, det korta mörka håret, de stora ögonen som strålar. Brösten är nästan bara som knoppar, men midjan är markerad. Hennes blonda väninna är betydligt mulligare, men med ett betagande leende. Rosa läppar och en ljuvlig skrattgrop. Brösten gungar lite innanför ett alldeles för kort linne. Hon borde nog inte visa magen mellan byxorna och linnet, men vad fan. Hon är söt och glad och livslusten är det ju inget fel på. Den tredje tjejen är nog snyggast. Hon får mig att tänka på Lena Olin fast mcyket yngre. Det är något moget, spefullt, dubbetl i hennes blick som har en obändig kraft. Munnens markerade drag ger ansiktet karaktär och det långa mörka håret ramar in hela tavlan. Hennes kropp är ganska vardaglig. Snygg och nätt, men defintivt ingen Playboybrud. Desto mer lockande är hennes hållning som uppvisar säkerhet och sälvmedvetenhet. Nu är det ännu trängre i byxorna och jag vrider mig lite för att rätta till. Flickorna tycks märka det och börjar fnissa. Eller så är det något annat som är skojigt. Vad vet jag? Här sitter jag i min självupptagenhet och tror att allt bara cirklar kring mig.
Så kommer hon till slut. Tvärs över torget med kurs stadigt på mig. Bicken fäst i min och jag får brått att samla ihop mina tankar. Äntligen. Hon håller tillbaka lusten att springa de sista stegen och fortsätter gå lugnt, men gången blir mer spänstig. Hon drivs framåt inte av egen kraft utan tycks dras emot mig och jag känner samma sak och håller mig hårt i stolen för att inte flyga ut över torget och kollidera med henne. Hjärtat bultar i bröstet och andetagen blir kortare. Jag reser mig och sluter henne hårt i famnen i en intensiv kyss. Ingen av oss säger något. De tre flickorna som passerade nyss var på väg tillbaka och blir stående med nästan synlig förvåning i sina ansikten. De tittar lite på varandra och sedan menade mot mig och lite avundsjukt på henne som jag håller i mina armar.
Nu går vi iväg in på hotellet intill där jag har ett rum. Snart kommer våra kroppar att mötas och jag är ordentligt upphetsad. Det kan bara sluta på ett sätt och jag vet att hon känner min laddning genom de elektriska stötarna när jag rör hennes kropp. Mina händers trevande smekningar än på höften, än på axeln, än på stjärten. Hur hande stannar upp och snuddar stjärten en gång till i hissen på väg upp til rummet. Jag känner ingen troskant. Försiktigt känner jag efter igen. Så med en snabb rörelse för jag handen upp under hennes klänning och känner hennes våta skreva naken utlämnad till mina händers ivriga beröring. I samma ögonblick som handen blir fuktig av hennes könssaft vänder hon sig om och begraver sin mun i min.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ronny D

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-20

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter