Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ung brud hypnotiserad av äldre

Under Hypnos
Mats liv hade förändrats mycket på sistone men för första gången på länge kände han sig lycklig. Han hade lämnat sin fru för över ett år sedan och det hade verkligen gett honom en nytändning på livet. Hon hade egentligen inte varit hans typ då dom träffades men han hade blivit försälskad i henne i alla fall. Efter ett par år som gifta hade äktenskapet börjat gå utför. Han hade försökt göra allt för att rädda det men utan attaktion på varken det fysiska eller psykiska planet så var det en kamp mot sig själv som han inte kunde vinna. Deras gemensamma dotter, Sandra, var den viktigaste drivkraften bakom att hålla äktenskapet samman men när hon blivit 16 år tyckte han att hon blivit tillräckligt gammal för att förstå och han hade tagit ut skillsmässa.

Förutom hans dotter var hans stora kärlek i livet sport. Han hade alltid idrottat på olika nivåer. Hans dotter hade absolut ärvt den lusten från honom och hon försökte nu slå sig in i det lokala topplaget. Kanske var det Idrottandet som hade lett till att hon såg helt annorlunda ut än sin mor. Hon var strax över 160 cm lång med långt brunt hår, vältränad kropp med fina fasta bröst i lagom storlek och en fast, fint formad stjärt.

Under dom senare åren hade Mats även fått en ny hobby. Hypnos. Intresset hade funnits länge men det var först under dom senaste åren som han hade tagit sig tid att lära sig och nu även börjat utöva det.

Hans fru hade varit hans första objekt och han hade försökt använda det för att styra henne i dom riktningar som han ville gå åt. Hon hade Inte varit speciellt mottaglig för hypnosen men det hade funkat till en viss grad. Då Sandra kommit in i tonåren hade han även med hjälp av hypnosen hjälpt henne med vissa saker, tex med motivation till att studera ordentligt och att kunna koncentrera sig bättre under träning/match. Varje gång han hade hypnotiserat henne hade det varit på hennes initiativ och kanske var det orsaken till att hon varit mer mottaglig än sin mor.

Hans ex fru både nu nere i Stockholm medans han bodde kvar med Sandra. Han hade under flera år jobbat som högstadie lärare men nu hade börjat jobba som lärare på gymnasiet. Allting med hans nya liv hade gett honom en nytändning. 46 år gammal hade hangre än Sandra och när hon kom närmare kände han igen henne. Jess, eller Jessica som hon egentligen heter, hade varit lagets skyttekung under 2 säsonger men under under vintern hade det inte gått så bra för henne och dom inomhusturneringar laget spelat i hade inte varit Lyckade för Jess. Det var inte bara det att hon var duktig på fotboll hon var också en dom snyggaste spelarna. Alla i damlaget var vältränade men långtifrån alla var ögongodis. Jess var en av dom som han hade spanat in från läktaren. Det var inte ofta han såg henne på så här nära håll och i mer civila kläder. Han stirrade på henne.

- Går det bra om Jess följer med oss?

Det var Sandra som dök upp framför bilfönstret. Han hade vevat ner det för att var så varmt ute. Hon hävde hans förtrollning över Jess och han skämdes lite när han svarade.

- Visst. Hoppa in bara.

Båda flickorna hoppade in i baksätet och han startade bilen och backade ut.

- Pappa, Jess har haft lite problem med focuseringen och sådant på plan. Tänkte att du kanske skulle hjälpa henne?

- Hur menar du då att jag skulle kunna hjälpa?

- Med Hypnos såklart.

- Ok. Jag kan ju i alla fall se vad jag kan göra. Är det okej med dej också Jessica?

- Du kan kalla mig Jess och ja, jag är beredd att prova på allt.

- Får se vad vi kan göra då. Kan inte lova att det hjälper men det kan ju inte skada att försöka. Ska vi prova nu direkt?

- Om det går bra för dig. Annars kan jag vänta tills du har tid.

- Det ska nog gå bra nu direkt för mig. Men det kan ju ta några gånger innan det får riktig effekt.

- Ok. Sandra berättade att det kan ta ett tag innan allt fastnar.

Skyndade mig hem och väl där så visade Sandra huset för Jess. Jag plockade fram mina grejer och efter några minuter var jag ensammen med Jess inne på mitt kontor. Hon satte sig ner i en fåtölj och jag drog fram min arbetstol såden stod framför henne.

- Så Jess, vad vet du om hypnos?

- Inte så mycket tror jag. Du gör så att jag hamnar i nån slags sömn ok så börjar du prata med mig och jag svarar. Sen hjälper du mig att komma över vad som stör mig.+0funkar inte på alla och vissa säger att det bara funkar om personen ifråga vill bli hypnotiserad eller tror på det tillräckligt.

- Okej.

- Väl i trans kommer jag att fråga dig saker om vad som kan ligga bakom att du har haft problem att hitta formen och sen precis som du säger se om det går att lösa på något sätt.

- Jag är redo

- Bra. då kör vi igång. Sätt dig rak i ryggen och med blicken fixerad mot mig.

Hon satte sig som hon blivit tillsagd och jag plockade upp kristallen och knöt repet runt handen och började gunga med kristallen framför hennes ögon. först sakta så att hon fick kontakt med den och sedan lite snabbare när fått grepp om den.

- Titta på Kristallen hela tiden. Du kan inte släppa den med blicken. Du behöver inte blinka utan bara följa den med blicken. För varje gång kristallen byter rikning känner du att dina ögon blir tröttare, att hela din kropp blir tröttare, men du kan inte släppa kristallen med blicken. Du stänger ute allt som händer förutom kristallen och min röst. Min röst får dig att bli lugn. Vad jag säger får dig att må bra och du känner att det är viktigt att lyda mina ord.

Hon följde kristallen med trötta ögon och jag såg att det var dags att ta det hela in i nästa fas.

- Jag kommer nu att börja räkna uppåt. Varje siffra jag nämner kommer att få dig att bli ännu tröttare och när det inte längre är möjligt för dig att hålla dina ögon öppna kommer du att stängadom och falla in i en djup trans. Efter att du fallit i trans kommer du fortfarande att kunna höra min röst och lyda den.

Så började kag räkna och när jag sagt 63 föll hon ihop livlöst i soffan. Jag fortsatte räkna till hundra innan jag fortsatte med nästa del av hypnosen.

- Jess, du kommer nu att svara på mina frågor till dig. Om det är någon fråga som du känner obehag att svara på så kommer du att säga det till mig. Har du förstått Jess?

- Ja, mumlade hon fram.

- Jess du kommer nu att svara klart och tydligt på mina frågor. Det finns inget som du inte kan berätta för mig och min röst får dig att känna dig trygg. Du finner inget obehag av att vara under hypnos och eventuellt tvingas att göra sakon pratade vidare om honom och att hon inte riktigt kommit över honom. Jag försökte få henne att komma över sin föredetta pojkvän och hoppades att det skulle hjälpa hennes problem.

Efter några minuter väckte jag henne ur transen.

- Jess är du okej?

Hon såg alldeles groggy ut.

- Jadå det tror jag. Lite trött bara.

- Bara du mår bra så. Vi lär väl märka dom närmaste dagarna om det har haft någon verkan. Om du vill försöka igen så är det bara att fråga så fixar vi det. Kommer du ihåg någonting av det som hände under hypnosen?

- Jag tror det. Känns mer som om jag drömt det men det finns där tror jag.

- Ok. Men som sagt om du vill något så är det bara attdu ringer. Vänta jag ska skriva ner mitt number åt dig.

- Bra. Men då gör jag så jag hör av mig om det är något.

**************************************************

En vecka senare berättade Sandra att det hadebörjat funka igen för Jess på träningarna. Visst var jag glad för henne men jag hade hoppas på fler sejourer. Så till min förvåning en regnig lördag kväll när jag svarade i telefonen så var hon där:

- Mats? det är Jess.

- Jess. Hur är det?

- Det har blivit rätt stor skillnad sedan du hypnotiserat mig men det är fortfarande någonting som jag skulle behöva få mer hjälp med.

- Det ska väl inte vara några problem. Jag kommer vara hemma hela kvällen. Sandra är inte hemma men det ska väl gå bra ändå.

- Okej. Toppen. Jag svänger förbi så fort jag kan.

- Syns snart.

Det tog bara några minuter så hörde jag ringklockan. Jag skyndade mig att öppna och blev nästan chockad över vad som stod där. Inte bara det att det var Jess utan Jess i väldigt sexiga kläder. Tajta vita byxor, en öppen jacka med en sexig röd mag tröja som kramade åt runt hennes fasta bröst under och långt blont hår som svallade ner för hennes axlar. Jag visste inte vad jag skulle tro, vad var hennes egentliga orsaker till detta besök? Jag tog en defensiv ställning tills vidare.

- Ska vi sätta igång direkt?

- Jo.

- Vill du sitta i mitt arbetsrum som för dig så länge.

Jag skyndade mig att hämta min kristall och när jag kom till vardagsrummet satt Jess redan i soffan. Hon hade tagit av sig sin jacka och på den röda tröjan stod det i guldskrift "Snygg". Jag satte mig på bordet framförhenne och tog kristallen i handen.

- Så vad är det du behöver hjälp med?

- Jo, det mesta har blivit bra. Jag har kommit över min före detta pojkvän och fotbollen går bra men jag sover fortfarande dåligt. Precis som om något saknades i sängen.

- Okej, jag förstår. Gör bara som du gjorde förra gången så ska det nog gå bra.

Så började jag försätta Jess i trans. Hon var mer lättpåverkad denna gång och hon föll snabbt i djup trans. Jag frågade henne vad hon som var fel och nu när hon var under trans så öppnade hon sig mer. Hon talade om för mig att han saknade att ha någon bredvid sig i sängen och att det var tomt att ligga ensammen i den. Ett ganska ovanligt problem för någon så ung kan tänkas men det är kanske vanligt bland dom som har hjärtesorg. Jag försökte lägga in suggestioner så att hon skulle kunna sova utan någon bredvid sig och förhoppningsvis skulle det gå lika bra som senast. Jag var beredd att väcka henne igen men det fanns saker som jag ville utforska innan hon skulle vakna igen.

- Jess. Var dina sömnproblem enda orsaken till att du kom hit idag?

- Nej.

- Vad var den andra orsaken Jess?

- Jag ville så gärna testa hypnos igen.

- Hur kommer det sig?

- Jag har inte kunnat tänka på annat. Ville veta om det var lika underbart denna gång.

- Vad var det som var så underbart med att vara under hypnos?

- Att helt vara kontrollerad av någon annan. Jag har fantiserat om det varenda dag sedan dess. Vad som skulle kunna komma att hända under hypnosen.

- Och vad skulle kunna hända under hypnosen?

- Att jag blir tvingad att göra saker.

Mats kunde inte tro sina öron. Kanske hade han figurerat i hennes fantasier. Trots allt var det ju han som hypnoptiserat henne. Han funderade på om han skulle fråga om det men bestämde sig för att inte göra det. Han skulle istället utnyttja situationen.
+er som jag gett dig när du är i samma tillstånd som du är nu. Detta skeende kommer vi nu kalla sovande och säger "sov" kommer du att falla in i detta tillstånd. Har du förstått?

- Ja.

- Okej Jess, När jag väcker dig kommer du inte ha något minne av varför du är här och du kommer inte ägna en tanke åt det. Du kommer inte ha något minne av att du är under hypnos och att du blivit hypnoptiserad under kvällen. När jag väcker dig kommer du att känna en stark attraktion tillmig. Du vill visa den för mig och kommer att be mig om att få göra en striptease. När jag accepterar ditt förslag kommer du att börja en sakta strip för mig och den kommer göra dig väldigt upphetsad. Du känner inget obehag över vad som händer utan är istället nyfiken och längtande över vad som skall kunna hända efter stripteasen. Utför stripteasen stående på bordet.

Han satte sig ner i en fåtölj och vred den så den pekade mot bordet.

- Vakna!

- Hej Mats!

- Hej Jess. Hur går det med fotbollen?

- O tack det går bara bra. Är så skönt attt vi börjat träna utomhus igen.

- Kan förstå det.

- Mats, tror du att jag kan få göra en sak för dig?

- Vadå Jess?

- Jo jag, jag undrade bara om jag skulle kunna få göra en striptease för dig? här på bordet.

- Så klart du kan få det Jess. Behöver du musik?

- Nej då, det behövs inte.

Så kröp hon upppå bordet. Jag var lite förvånad över hur borta han varit från början och hur rakt på sak hon varit men tänkte nu njuta av showen. Jess stod först på alla fyra och kråmade sig lite men tog sig snart upp på fötter och började dansa genom att vicka på höfterna och vrida sakta på händerna framför sig. Snart började hon smeka sig själv över magen och upp under tröjan. Snart hade händerna kommit till brösten och då vred hon till kroppen så att tröjan avlägsnades. Hon böjde sig framåt och knäppte upp bh:n och när hon ställde sig upp ramlade den ner till hennes fötter och hon sparkade bort den. Hon hade stora vårtgårdar med en stenhård bröstvårta i mitten på varje. Brösten var inte överdrivet stora, små b-kupor gissade Mats. Dom var så fina så han skulle inte önnnas senast han var så här upphetsad och bara tanken på att hon skulle göra vad han ville drev honom galen.

Hon lyfte benen upp i luften och ryckte bort byxorna från sina vrister. Sen fortsatte hon med att ta av en socka åt gången. Hennes ben var långa och vältränade och alldeles underbara. Hon rullade runt så hon stod på alla fyra och tittade på Mats med lust i blicken. Hon tog sig upp på benen igen men nu med ryggen mot mats. Hon hade vanliga, vita bomullstrosor på sig men när hon satte tummarna i linningen förstod Mats att hon skulle ta strippen hela vägen. Han hade inte sagt något om att hon skulle strippa tills han var helt naken och inte heller något om av som skulle hända efteråt. Han skulle snart vara tvungen att söva henne igen.

Med tummarna innanför troskanten böjde hon sig framåt så att hennes huvud tittade fram mellan hennes lätt särade ben. Så förde hon sakta tummarna neråt och trosorna följde med. Hennes fitta uppenbarade sig för honom och han skakade av upphetsning. Hon var alldeles renrakad och det glänste om hennes fitta. Hon sparkade bort trosorna och lade sig sedan ännu en gång ner på bordet.

- Sov.

Jess sjönk ihop på bordet. Mats ställde sig upp och studerade hennes nakna kropp. Det var den vackraste han någonsin sett.

- När jag väcker dig denna gång kommer du vara otroligt upphetsad och och du vill att jag ska stilla dina behov. Du kommer sakta att ta dig fram till mig och du kommer att bli mer och mer upphetsad ju närmare mig du kommer. Du kommer att be om att få suga min kuk och när jag säger att du får det så kommer du att göra det. Under hela tiden du suger kommer du att bli än mer upphetsad och när du känner att ditt klimax är nära kommer du att sluta suga och sätta dig på kuken och rida.

Mats knäppte upp sina byxor och drog ner dom och satte sig sedan ner i fåtöljen igen.

- Vakna.

Jess Ålade sig snabbt fram till bordskanten och ner på golvet. Sen smög hon sig fram dom sista meterna till Mats i fåtöljen och ställde sig på knä mellan hans ben. Han tittade ner på henne men hon hade blicken fixerad ner på hans pulserande stånd.

- Snälla. Kan inte jag få suga av dig?

- Klart du får det. som han själv att göra allt som han bad om. Hon tittade ner på henne. Hon guppade livligt och hennes långa hår fladdrade. Han kammade bort det med händerna och hon tittade upp och deras blick möttes. Lusten lyste i hennes ögon. Hon såg nästan besatt ut och sög som en vilde. Han började bli orolig att han skulle hinna komma långt innan hon tog nästa steg. Han hann inte tänka mer innan Jess slutade.

- Oh Mats. Jag klarar det inte längre. Jag måste få känna dig i mig.

Mats blev alldeles torr i halsen och kunde inte säga någonting. Även om han vetat vad som skulle komma så hade han svårt att behärska sig. Hon ställde sig med ryggen mot Mats och kände med ena handen på sin fitta. Mats kunde se att den var alldeles glansig och hans redan stora ollon svällde lite till. Hon svankade och böjde på knäna innan hon sänkte sin kropp lite för att leta reda på kuken. När den hittat rätt så satte hon sig nästan våldsamt ner. Ett högt stön kom från Jess och Mats gnydde till litet. Hon var så trång och skön. Inte såsom hans före detta frus fitta varit på den tiden då det begav sig. Han kände sig nästan ung igen då han för första gången på väldigt många år fick ha sin kuk i en ung och fräsch fitta.

Jess slösade inte bort någon tid utan satte full fart direkt. Hennes vältränade slanka kropp gjorde så att hon kunde rida honom snabbt och bestämt och krama hårt om hans kuk. Mats njöt mer än han någonsin gjort tidigare. Han hade glömt hur bra en tajt fitta på en vacker tjej kunde fåen att må. Han kände hur orgasmen var nära och hon kämpade för att få det att vara lite längre. Jess hade hela tiden stönat högt av njutning varje gång kuken bottnat djupt inne i hennes varma, trånga fitta. Mats kände att han inte skulle klara mer än några sekunder till.

- Kom. Kom Jess. Kom nu.

- Ja. Ja-aaaa. Jag kommer.

Både Mats och Jess vrålade ut då orgasmerna tog kontroll över dom. Jess grävde in sina naglar i fåtöljen och Mats sprutade stråle efter stråle med varm sperma in i Jess. Kändes som om det aldrig skulle ta slut sperma men tillslut sjönk han ihop helt utmattad. Jess fortsatte rida honom även efter att hennes orgasm tagit slut men Mats klarade inte mer nu.

- Sov.

Jecr
- Ja.

Tur. Det skulle nog inte vara någon fara.

- Jess, du kommer inte komma ihåg vad som hänt under hypnosen. När du vaknar kommer du bara att klä på dig och fara hem. Väl hemma kommer du att ta en dusch. Tvätta din fitta riktigt ordentligt och tänk inte på att det finns någon sperma där. Väl ute ur duschen kommer du att lägga dig i soffan och somna direkt. När du vaknar kommer du inte minnas någonting som har hänt på hela kvällen. Inte att du ringt mig och inte att du varit här. Du kommer bara komma ihåg att du tagit en dusch och sedan somnat på soffan. Har du förstått?

- Ja.

Han försökte tänka på någonting annat att ge order om.

- Jag kommer att räkna från 1 till 5 och med varje nummer kommer du att vakna mer ur transen tills jag säger 5 då kommer du att vakna helt. Efter att du vaknat ur transen kommer du att vara som vanligt och lyda dom order som jag nyligen gav dig. Varje gång jag säger "dags att sova Jess" kommer du att falla in i den trans som du är nu. Då kommer du återigen att lyda mig. Har du förstått?

- Ja.

Nu hade han alltid möjligt att försätta Jess i trans igen.

- Imorgon när du vaknar kommer du att tänka på mig. Du kommer tycka att jag är helt fantastisk och du kommer att ha en förälskelse i mig. Varje natt kommer du att drömma sexdrömmar med mig i och du kommer att minnas dom när du vaknar och hoppas att dom blir sanning.

Han hoppades att det var för mycket information på en gång.

- Har du förstått alla order?

- Ja.

- Kommer du några invändningar mot dom?

- Nej.

Hon log för sig själv. Kanske var detta inte bara något som han ville utan något som hon också velat.

- 1, 2, 3, 4, 5.

Mats fick ut ur rummet samtidigt som han räknade och när han sa 5 var han utom synhåll för Jess. Hon tittade sig undrande omkring och klädde snabbt på sig. Hon smög ut ur huset och Mats hörde hennes bil starta och köra iväg. Snart skulle hon vara hemma och allt minne av kvällen vara glömt för hennes del. Själv var det en kväll som han aldrig skulle glömma.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: nordenlight

  • Publicerad Publicerad: 2006-02-27

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter