Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Undergiven

Vi, Madame och jag, fick kontakt via Internet. Vi fick en mycket positiv kontakt där jag kände att jag vågade prata, vågade fantisera tillsammans med henne.

Vi träffades på en restaurang, jag hade blivit tillsagd att ordna bord på en trevlig restaurang. Jag kände stor nervositet, hjärtat bultade, det var både förväntansnervositet och vanlig nervositet samtidigt som jag verkligen längtade.
Dagen kom och jag kunde inte tänka på något annat. Jag kunde inte koncentrera mig på något annat än kvällen och vad som skulle hända.

Jag duschade och tvättade mig noggrant och satte på mig kostym utan slips. Jag hade frågat om Madame hade önskemål om klädsel men jag fick välja fritt.

Jag åkte till restaurangen i god tid, kollade bordet, jag hade beställt särskilt vackra blommor på bordet. Klockan närmade sig 19,00 då vi bestämt träff och jag gick ut i entrén. Klockan blev 19,00 och Madame kom in genom dörren. Jag kände direkt igen henne och hon var mycket vacker. Jag tog hennes hand, kysste den och kramade henne och viskade i hennes öra –God Afton Madame, äntligen……Vad skönt att äntligen få träffa Madame Hon luktade gott och var vackert sminkad. Jag kände direkt stor värme från henne, tillit, hon var så naturlig och skrattade mycket.

Vi gick in i restaurangen till vårt bord. Vi fick matsedeln och beställde vår mat.

Stämningen var uppsluppen med mycket skratt och mycket humor och vi hade det mycket, mycket trevligt. Jag kände mig mycket avslappnad med Madame.

När vi ätit klart, hade druckit kaffe så undrade Madame vad jag skulle göra efter vår middag. Jag hade inget planerat men jag hade tänkt och hoppats att Madame skulle fråga om jag kunde tänka mig att följa med henne hem, och hon frågade just den frågan. Jag kände direkt pirret, pulsen steg och lite nervositet kom tillbaka. Hon såg detta och log. Hon ursäktade sig att hon behövde besöka toaletten och när hon lämnade bordet tog hon upp ett litet kuvert ur väskan och viskade – Titta på dessa bilder tills jag kommer tillbaka. Var försiktig, titta på dom diskret. Hon log och gick. Jag tittade efter henne och hon var otroligt vacker.

Jag öpnnade försiktigt kuvertet och såg att det var några foton. Jag svalde, tittade mig omkring. Första bilden föreställde ett par ben i ett par lårhöga stövlar i skinn med höga klackar……jag kände att pulsen steg och jag fick nästan kippa efter andan.
Nästa bild föreställde en kvinna i kort läderkjol med en piska hängande i sidan och ett par handklovar och ett brett läderhalsband i den ena handen och den andra handen vilande på piskan……jag såg inte ansiktet.
Tredje bilden föreställde en sittande kvinna med ena benet över det andra, svarta strumpbyxor, högklackade svarta skor, jag såg bara från bysten och nedåt, jag såg händerna som var mycket kvinnliga, rödmålade naglar.

Jag svalde tittade upp och Madame var på väg tillbaka mot bordet och hon log.

Jag la tillbaka fotona i kuvertet. Hon log och frågade – ska vi åka? Ja, det gör vi.

Vi tog en taxi, vi satte oss bak och småpratade. Madame viskade i mitt öra – nå , vad tyckte du om fotona? Hon tittade på mig och log. Hon visste vad det hade gjort med mig att titta på bilderna. – jo, stammade jag, dom var verkligen vackra. Var det Madame på bilderna, frågade jag. – gissa, svarade hon och log ännu mer.

Vi var framme vid hennes hus och jag betalade taxin.

Hon gick före mig till dörren och öppnade och hon klev in före mig. Vi hängde av oss kläderna och hon sa välkommen till Madame, hon log när hon sa det. Jag kände mig lugn i hennes närvaro även om jag innerst inne visste vad som gällde och jag kände att jag ville verkligen detta.
Kom in så sätter vi oss i köket. Vi gick in och satte oss och Madame sade – Jag skulle vilja ha ett glas vin. Vinet står där, öppnare ligger där, sa hon och tittade på mig och log.
Jag reste mig direkt, kände att hon ville sätta press på mig direkt och kolla om jag är alert och vaken. Jag snabbade på med glas och öppnade vinet och hällde upp. Jag darrade till lite på handen, då tittade hon på mig och log. Hon sa tack, ställ vinet där, gå ut i hallen och ta av dig alla dina kläder, vik dom snyggt och lägg dom på stolen i hallen, ställ dig sedan på knä och vänta på mig! Hon lutade sig framåt, letade rätt på min ena bröstvårta, nöp i den och viskade: Ikväll är du min slav!

Jag var tvungen att svälja, kände att pulsen steg. Jag ställde bort vinet och gick ut i hallen, tog av mig mina kläder, vek dom snyggt och lade på stolen. Jag hade fått stånd så fort vi mötts på restaurangen och haft stånd ända sedan dess. Min lem var hård och den stod verkligen. Jag försökte skyla den lite men jag var ensam i hallen. Jag såg inte Mistress i köket därifrån jag stog. Jag hörde Mistress röra sig någonstan, hörde en garderobsdörr öppnas. Jag tänkte att hon bytte säkert kläder. Jag stog säkert där i 15 min. Plötsligt stog Mistress bara i bortre delen av hallen. Jag vågade knappt titta. Mistress hade på sig en kort, svart skinnkjol, lårhöga, svarta skinnstövlar med hög klack, och en svart BH i skinn eller latex. Hon hade ett svart, brett läderhalsband i handen och en ridpiska i den andra.
-titta på mig, sa hon. Jag tittade på henne, hon var mycket vacker och min puls steg, jag nästan flämtade för jag var nervös också. Jag försökte skyla mig men Mistress sa – ta bort dina händer, ta dom bakom ryggen så jag ser ordentligt. Jag gjorde som hon sa. Mitt stånd var givetvis kvar. Hon tittade in i mina ögon, sänkte sen blicken en stund och tittade sen in i mina ögon igen. Hon gick ett par steg framåt och sa – Ner på knä!! Jag gjorde som hon sa men Mistress sa – det gick för långsamt. Ställ dig upp igen. Jag reste mig och hon sa – ner på knä!! Jag slängde mig ner på knä. Hon sa inget. Jag lade händerna på ryggen. Hon kom emot mig med piskan och halsbandet. Hon ställde sig framför mig, nära. Jag såg stövlarna, kjolen, låren och jag kände pulsen stiga ytterligare. Jag kände doften av skinn. Min lem var hård fortfarande. Hon gick förbi mig och ställde sig bakom mig. Eftersom jag är över 2 meter lång så behövde hon inte böja sig ner. Jag kände hur hon satte på mig halsbandet. Hon satte det tight men inte för tight. Äntligen tänkte jag……
Hon stog kvar bakom mig, jag kände hennes händer på mina axlar. Hon rörde händerna framåt och neråt mot min bröstkorg och mina bröstvårtor. Hon hittade dom och smekte dom så dom blev hårda. Plötsligt tog hon tag i dom, nöp till och höll kvar. Jag flämtade till. Hon höll kvar och drog lite i dom, rullade vårtorna mellan tumme och pekfinger och nöp till ordentligt, jag sa aj och Mistress sa, - var tyst! Hon nöp till igen riktigt hårt och jag flämtade men sa inget. – Bra, viskade hon. Du tål mycket. Det är bra.

Hon släppte taget och ställde sig framför mig igen. Hon hade piskan i handen och rörde vid min lem med den, jag hade fullt stånd. Hon kände på den, kände på pungen med piskan. – ställ dig på alla fyra sa hon. Jag gjorde som hon sa, snabbt denna gången. Hon stod kvar framför mig. Plötsligt gick hon ett steg framåt. Hon rörde min hand med sin stövel och ställde sig sen på mina fingrar. Inte för hårt utan bara så att jag kände att hon stod där. Hon sa – kyss min stövel. Jag lutade mig ner och kysste den. Hon stod kvar en stund. Sen gick hon runt mig och hela tiden kände jag hur hon drog piskan över ryggen. Jag hörde hennes stillettklackar när hon gick. Jag kände när hon drog piskan på mina skinkor. Jag kände hennes ena hand på mitt ryggslut och den andra på min ena skinka. Den vandrade neråt mot min pung och jag kände hur hon rörde vid den. Hon tog den i sin hand som om hon vägde den. Hon hade ett hårt grepp och klämde till lite ytterligare. Jag kände lite smärta i pungen men hon visste exakt hur hårt hon skulle klämma. Hon stod så en stund sen släppte hon taget.
Jag kände hur hon förde något mot mitt anus, hon masserade försiktigt och jag kände att det hade glidmedel på sig. Jag kände hur anuset vidgades och pressade lite. Hon började föra in den lite längre och längre in, hon arbetade sig in längre och längre, det var en analplugg som hon arbetade med. Den gled längre och längre in och jag kände hur hon stadigt pressade in den. Hon juckade lite, pressade lite till. – slappna av sa hon. Jag ska ha in denna i dig och det går lättare om du slappnar av. Så gör nu det, slappna av så jag får in den!! Hon arbetade med den, in och ut, in och ut. Till slut hade hon fått in hela. Det spände därbak och kändes att det satt något där. – Bra sa hon. Nu var du duktig. Det kändes bra när hon sa så. Du ska nu få lite belöning sa hon. Jag kände hennes hand på mitt ryggslut. Puta med stjärten sa hon. Jag putade mer och jag kände det första rappet med piskan. Det sved verkligen och hon drog med handen över det ställe där rappet hamnade. – vad sägar man, frågade hon? Tack Mistress, kan jag få nästa rapp, svarade jag. Jag kände det andra och sa – Tack Mistress, kan jag få det tredje? Jag fick det tredje och det fjärde, femte och sjätte. Jag tackade efter varje och det sved verkligen på skinkorna, det bultade lite och blev varmt.

Hon gick fram framför mig igen. Hon gick före mig genom hallen och sa – följ mig. Du ska krypa på alla fyra. Jag gjorde som hon sa. Jag hade fått en första liten lektion av Dominans/uinderkastelse och Mistress/slavkänsla i hallen.

Hon satte sig i en fåtölj i rummet. - Ställ dig där på knä med händerna på ryggen. Min lem var fortfarande hård och den stog. Hon tittade på mitt stånd och tittade på mitt ansikte. Hon sa – titta på min hand. Hon hade benen lite isär, hon drog upp sin kjol lite grann. Jag tittade på hennes hand som drog undan kjolen för hennes sköte. – titta på mitt sköte sa hon. Jag tittade, hon var rakad. Jag flämtade till. Mitt stånd var stort och hårt. - flytta närmare mig sa hon.
Jag kröp fram på knä lite närmare. Hon lyfte sina stölvbeklädda fötter mot min lem och rörde vid den med sina stövlar. Det ryckte till i den. – titta på mitt sköte sa hon. Jag tittade och hon började sakta runka min lem med sina stövlar. Hon titta på mitt ansikte samtidigt som hon rörde stövlarna fram och tillbaka. Hon slutade plötsligt och sa – backa tillbaka ut i rummet!! Jag backade ut igen och ställde mig. Hon drog ner sin kjol och satte sig tillrätta.

Hon satt så en stund och tittade på mig. Jag tittade rakt fram, vågade inte möta hennes blick.
Plötsligt sa hon - Nu ska du göra en runkövning här framför mig. Hon plockade fram papper och penna. Du ska runka din lem i 30 minuter. Jag säger till om du runkar för sakta. Varje gång det är på väg att gå så slutar du. Under 30 minuter räknar jag antalet avbrutna gånger och skriver upp här. Detta blir en återkommande övning för dig så jag skriver upp datum här så ser jag om du gör framsteg. Antalet avbrutna gånger blir lika med antalet rapp med piskan. Kommer det minsta droppe sperma fördubblas antalet rapp automatiskt. Har du uppfattat?

From 2004-02-26

Ja, Mistress svarade jag. Hon log. - Bra slav, sa hon. Hon tittade på klockan, sätt igång sa hon. Jag började runka min hårda lem framför Mistress. Hon tittade ner på min lem, jag skämdes lite. Det går för långsamt sa hon. Öka tempot. Jag ökade tempot, tittade rakt fram in i väggen. Honj särade lite på sina ben, drog upp kjolen. Fortsätt runka och titta på min hand, sa hon. Jag tittade och hon vidrörde sitt sköte med ett finger. Jag märkte att jag blev lite andfådd och jag kände de första kittlingarna. Jag vågade absolut inte låta det gå för långt utan jag slutade i tid. – Det var en gång men du stannade för tidigt sa hon. Nästa gång runkar du lite längre tid. Det tog 4 minuter. Fega inte nu, slav sa hon. Jag började igen i ganska högt tempo och tittade på Mistress sköte. Hon särade lite mer på benen och jag tittade. Hon smekte sig lite i skåran och jag såg att fingret blev vått. Det tog inte lång stund förrän jag kände kittlingarna igen. Jag försökte runka lite längre tid och hann sluta tid. Det var 2 sa hon och det tog 3 minuter. Fortsätter det så här så blir det många rapp sa hon och log. Sätt igång igen direkt sa hon. Jag började igen i högt tempo. Efter en kvart hade jag varit tvungen att avsluta 8 ggr, ju längre tiden gick desto kortare tid tog det till avslut. Maistress tittade och förde protokoll. Efter tionde gången så reste hon sig och kom emot mig. Hon lyfte på kjolen, drog med sitt finger i skåran så det blev ordentligt fuktigt och hon sa – nu ska du ha stängd mun. Fortsätt att runka i högt tempo. Hon drog det fuktiga fingret under min näsa. Jag kände den ljuvliga doften. Hon drog den försiktigt över mina läppar, jag ville öppna munnen och smaka på fingret men vågade inte. Hon gjorde om samma procedur igen, fingret i skåran, under min näsa och strök fingret över mina läppar. Under den tiden fick jag stanna 4 ggr och det höll Mistress koll på. Hon gick och satte sig med benen i kors. Vi är uppe i 13 ggr och det är 7 minuter kvar sa hon och log. När det var 2 minuter kvar reste hon sig igen. Hon kom fram emot mig, ställde sig alldeles nära, lyfte på kjolen så jag hade hennes sköte alldeles vid ansiktet. – du ska ha stängd mun sa hon. Hon stog så en stund, jag kände hennes ljuvliga doft, kände hennes renrakade sköta mot nästippen. Hon tog ett steg tillbaka, drog ett finger i skåran några gånger och böjde sig ner och tog över runkandet med sin fuktiga hand. Säg till när det är på väg sa hon. Jag runkar de sista 2 minuterna. 4 gånger sa jag till henne att sluta. De sista 10 minuterna hade varit verkligt svåra att hålla sig, det kändes som om jag bara vidrörde lemmen så ville det gå. – ok, nu kan du sluta sa Mistress. Nu ska vi räkna samman resultatet. Hon kom emot mig med blocket och sa – slav, räkna högt antalet rapp Mistress ska ge dig. Hon höll blocket framför mig och jag började 1,2,3 osv. 21 rapp blir det, Mistress sa jag. Hon kontrollräknade och kom också till 21 st. Min lem var verkligen stenhård, den ville nästan explodera. Mistress la ifrån sig blocket och kom emot mig och lutade sig ner och runkade försiktigt lemmen några gånger som för att känna ordentligt på den. Jag var tvungen att be henne sluta nästan direkt för det höll på att gå. – Bra, viskade hon, det är så här jag vill ha din lem. Hon tog min hårda lem, tittade på den och sa – och inte en droppe sperma, bra slav sa hon. Hon drog några hårda, långa tag och jag fick verkligen stålsätta mig för att inte spruta. Kryp nu upp i soffan, med rumpan vänd mot mig sa hon. 21 rapp blir det. Räkna rappen högt, i övrigt som vanligt sa hon. Jag förstog vad hon menade, jag ska lära mig att tacka efter varje rapp och be om nästa.

Jag började krypa bort mot soffan. - stopp sa hon. Jag stog på alla fyra på golvet. Hon kom fram framför mig, jag såg hennes stövlar framför mig. – du kryper för långsamt sa hon. Hon steg närmare och ställde sig på mina fingrar. Du kryper för långsamt, då går det så här. Försök inte fuska eller såsa. Nu kryper du tillbaka till mitten på rummet och ställer dig på knä igen med händerna på ryggen. Jag kröp snabbt till mitten på rummet och ställde mig där. Hon kom emot mig, lutade sig ner och tog ett ordentligt grepp om pungen. Hon klämde till litegrann och det smärtade till. Sen tog en ordentligt tag om min lem och runkade den sakta, sakta. Jag kände kittlingen, att jag ville explodera men försökte stålsätta mig. Hon runkade hårdare och långa tag, ända till roten. Hon tittade på min lem och sa – Gud nåde dig om jag ser minsta lilla droppe sperma, antalet rapp fördubblas. Hon runkade hårt med långa tag. Ollonet blottades och lemmen reste sig för varje tag. Det var kris nu och hon slutade tvärt. Hön höjde sin ena stövel och vidrörde min lem och pung med både skon och den höga klacken. – kryp upp i soffan och ställ dig och gör det snabbt. Jag skyndade mig till soffan och kröp upp. Mitt huvud lutade jag mot ryggstödet och jag väntade. Analpluggen satt där bak, jag kände den. Jag hörde henne komma fram till soffan, hon smekte mina skinkor, rörde vid pluggen och tryckte till den lite. Hon juckade med den där den satt och jag kände hur den rörde sig i mig.

Jag kände det första rappet och det var hårdare än i hallen. Det sved till ordentligt. Jag blundade och sa ett, tack Mistress kan jag få nästa rapp? De följande 20 rappen kändes verkligen på skinkorna och det var inga snälla rapp. När Mistress var färdig gick hon från soffan och satte sig i sin fåtölj. - Stå kvar där, sa hon. Jag vill titta på dina skinkor. dom är så fint röda nu. Känner du det, slav frågade hon. –Ja, Mistress, det gör jag svarade jag. – det var bra det svarade hon. Jag ser även analpluggen, känner du den slav? Ja, Mistress, det gör jag. – Bra, sa hon.

Jag stog där säkert i 10 minuter med stjärten vänd mot henne. Plötsligt sa hon, - slav, kom hit, ställ dig på knä här framför mig.

Jag skyndade fram till henne och ställde mig på knä. Hon särade sina ben och drog upp benen så jag såg hela hennes vackra sköte. Det glänsta av safter och jag flämtade till. Hon drog med fingret i skåran och sa – titta ordentligt. Jag stog där på knä med händerna på ryggen. Min lem var stenhård och ville explodera. Det kändes som om sperman var 1 cm innanför ollonet och vill bara kasta sig ut, spruta. Jag fick verkligen stållsätta mig. – nu ska du med stängd mun vidröra mitt sköte sa hon. Känner jag att du öppnar munnen avslutar vi direkt. Uppfattat? – ja, Mistress svarade jag. Jag sänkte mig ner och lade min mun och mina läppar mot hennes sköte. Jag kände att det var fuktigt, varm det nästan ångade om hennes sköte. Hon började jucka lite mot mitt ansikte. Jag vill gapa så mycket jag kunde, svepa runt med min tunga, göra det skönt för Mistress men hon höll mig på halster. – gnugga ditt ansikte mot mitt sköte sa hon. Jag rörde mitt ansikte mot hennes sköte. Det märktes att hon njöt och tyckte om det. – kyss mina stövlar sa hon, mina klackar ända från tårna och upp hit på låret. Jag gjorde som hon befallt och hon tittade på mig hela tiden. - Det räcker sa hon. Res dig upp på knä sa hon. Min lem hade hela tiden varit stenhård. Hon satt i sin fåtölj och tittade på den. Hon lutade sig fram och rörde vid den. Försiktigt drog hon sitt finger på undersidan av den. Jag rös, kände att detta går aldrig. – minsta lilla droppe sperma som kommer får du först slicka upp från golvet och sen fördubblar vi antalet rapp från förut. Hon drog retsamt långsamt, tittade in i mina ögon, slickade sig om sina läppar och log. Hon runkade ett par långa drag, det var nu så nära, så nära. – så här stinn ska du vara jämt, jag ska bara behöva knäppa med mina fingrar så ska du komma, är det uppfattat? Ja, Mistress svarade jag. – och jag avgör helt och fullt när du ska komma och får komma, är det uppfattat frågade hon. Ja, Mistress! – Bra, sa hon. Du ska inte räkna med att få komma än på någon vecka eller två sa hon. Du behöver träna att hålla igen tills jag säger att du får eller ska komma. Under tiden hon pratade så runkade hon sakta min hårda lem och det var så nära så nära att jag sprutade men hon visste exakt hur mycket och hur hårt hon skulle runka för att det inte skulle komma. Den andra handen förde hon upp till min ena bröstvårta hon smekte den så den blev hård och sen började hon rulla den mellan sina fingrar och nöp till i den. Jag flämtade till och Jag kände att detta går aldrig, jag klarar inte det. Det kommer att spruta över hela henne snart. Hon slutade plötsligt och böjde sig fram och kysste mig intesivt. Jag kände hennes tunga, den var ivrig i min mun. Hon lutade sig tillbaka och rörde vid min lem med sina stövlar. Det ryckte i den och hon runkade med sina stövlar. Plötsligt sa hon – nu slav går du ut i hallen och ställer dig på knä. Gud nåde dig om du Rör din lem. Sätt fart sa hon.

Mitt lem och mitt stånd var hårt, det pulserade i den, ryckte lite och jag ville bara en sak just då, det var att Mistress kom ut i hallen och sa, nu är det dags, nu ska du få komma. Jag ska hjälpa dig att runka, och sen att hon hjälpte mig att få komma. Men det var en lönlös tanke, det skulle vänta tills den stunden Mistress ville. Den stunden kunde komma nu eller imorgojn eller nästa vecka, hon styrde det helt och hållet!!

Jag hade fortfarande analpluggen i. plötsligt kom Mistress ut i hallen och i handen hade hon något jag inte såg vad det var. – slav, ner på alla fyra sa hon. Jag gick raskt ner på alla fyra. Hon gick runt mig och jag kände hennes varma hand på mitt ryggslut. Hon rörde vid pluggen och började jucka med den. Det kändes trångt. Hon började röra den för att ta ut den. Hon drog sakta, sakta ut den och till slut var den helt ute. – nu slappnar du av helt och hållet sa hon. –ja, Mistress svarade jag. Jag kände att hon hade något annat, större än en plugg. Det måste vara en dildo tänkte jag. Hon började sakta massera mitt anus med den. Det var glidmedel på det kände jag. Hon masserade och tryckte på och jag kände dildon komma lite längre in för varje tag. Hon pressade hårt men inte för hårt. – nu ska vi ha stjärtträning sa hon. Dildon är 20 cm lång, den är grov och jag ska ha in den i dig. Det kan ta tid men jag ska ha in den. Slappna av och riktigt känn den tränga in i dig sa hon. Hon juckade fram och tillbaka, ibland med små rörelser och ibland drog hon ut den nästan helt och tryckte in den igen. Hennes tag var fasta och stadiga, hon pressade och juckade. Jag kände den komma längre och längre in. Min lem ryckte lite för varje gång, hon pressade på. – nu är 10 cm inne sa hon. Slappna av. Hon juckade och pressade än mer, hon började öka farten lite och pressade lite hårdare. Hon drog ut den nästan helt, dildon kom längre in och till slut kände jag att hela måste vara inne. Hon höll den där ett tag, juckade lite. – det är ett par cm kvar dom ska in i dig. Jag kände hennes styrka hur dom sista cm pressades in. Det var lite motstånd men dom skulle in, det hade Mistress bestämt. Hon började jucka med allt större tag, nästan hela dildon ute och in igen och hon fick pressa in den. Ut med nästan hela och pressa in den igen. Hon ökade farten lite till. För varje gång så ryckte det till i min lem. Hon förde fram en hand och runkade min lem samtidigt som hon förde dildon ut och in i mig.

2004-02-27

plötsligt slutade hon. – stå kvar här, sa hon. Jag hade dildon kvar i mig och den var inkörd ända till botten. Jag hörde henne i ett annat rum. Hon kom ut igen med ett bälte på sig och på den satt det en dildo, den var större än den som jag hade i mig, den måste varit minst 25 cm lång och grövre. – ut i köket med dig sa hon. Jag ställde mig upp och skulle gå in. – stopp sa hon med barsk röst. Du ska krypa ut i köket. Tillbaka till knästående. Jag skyndade mig tillbaka och ställde mig på knä. Hon ställde sig framför mig på huk, lutade sig mot mitt bröst och slickade mig på en bröstvårta. Den reagerade direkt och hon började bita i den. Aj, sa jag det gör ont. Hon bet ännu hårdare och tog ett grepp om min pung och tryckte till. Jag ryckte till och sa aajjjjj men då tryckte och bet ännu hårdare. Jag höll tyst, kände nästan en tår komma i ögonvrån. Hon fortsatte en liten stund, släppte lite på trycket. Hon lossade sakta, lite på trycket tills och släppte helt och hållet. Hon tittade upp i mitt ansikte, såg nog tåren, torkade bort den och viskade – nu var du en duktig slav. Ställ dig på alla fyra nu. Hon försvann ut i köket och hörde henne hålla på med något. Hon kom strax tillbaka och ställde sig bakom mig. Hon började röra dildon som jag hade i mig, juckade lite. Hon drog försiktigt ut den nästan helt Så pressade hon in den igen. Hon gjorde så några gånger innan hon drog ut den helt. jag kände att hon började föra in något annat i min anus. Jag kände att det sved, det var ganska litet, hon juckade det lite fram och tillbaka. Det sved men jag putade med stjärten ytterligare. – detta är pepparrot sa hon. Det får du för att du varit ganska duktig, jag säger bara ganska duktig!!! Vad säger man när man får beröm sa hon. – Tack Mistress. Svarade jag.
Hon höll pepparoten ett tag i mitt anus, rörde den lite och drog sen ut den. Det kändes ungefär som en halstablett som man har i munnen, en vicks blå, lite kyla och sveda. – nu kryper du ut i köket, lägger dig på rygg på köksbordet, drar upp dina ben och särar på dom ordentligt och väntar på mig. Sätt fart. Jag kröp ut i köket, la mig på rygg på bordet och drog upp benen och särade dom så mycket jag kunde. Hon kom snart med bältet på sig och dildon på. Hon hade med sig 2 remmar som hon satte på mina ben så jag inte kunde räta ut dom. Jag låg verkligen fast nu. Hon ställde sig mellan mina ben, tog tag om min lem och runkade den. – titta in i mina ögon sa hon. Jag tittade, hon runkade min lem och jag såg att hon njöt. Jag kände kittlingarna, hon sänkte tempot lite. Hon böjde sig ner, slickade försaiktigt på min lem, från roten och upp på ollonet. – blunda inte sa hon. Har jag sagt att du ska blunda? Nej, Mistress sa jag. – då så. Ha ögonen öppna och titta in i mina ögon. Hon slickade på mitt ollon, tog den mjukt och försiktigt i sin mun, jag kände värmen och fukten. Det var så nära, så nära att jag sprutade men hon hade full kontroll. Hon slutade och tog dildon i sin hand. Hon förde den mot min anus. Hon rörde den lite, det var glidmedel på den. hon tryckte till lite, pressade och juckade. Hon fick in den lite, lite i taget. Hon pressade och juckade. Det var stadig press. – titta in i mina ögon sa hon. Jag gjorde som hon sa. Hon tittade in i mina ögon, juckade och pressade in dildon lite mer i taget. Den kändes stor och grov och hon skulle bara ha in den. – vi har bara kommit halvvägs sa hon. Slappna av, den ska in och det ska jag se till. Jag njuter av detta, att pressa in dildon i dig. Hon fortsatte pressa, jucka och tittade samtidigt in mina ögon. Efter en bra stunds pressande och juckande så var den inne. Hon rörde sig lite, lite grann som för att ordentligt vidga mig och för att jag ordentligt skulle känna dildon. Sen började hon röra sig mer och mer, längre ut och sen pressa in den. hon tog tag i mina ben och började jucka snabbare och längre tag. – titta in i ögonen sa hon. Jag tittade och såg hur hon njöt. Nu juckade hon med långa och snabba tag. Hon tog tag i min lem och började runka den. i samma takt som hon juckade. Hon klämde till lemmen och runkade den. plötsligt slutade hon, drog ut dildon nästan helt och daskade till min lem ungefär som om hon gav den örfil. Hon pressade i9n dildon igen och juckade ett par gånger och gjorde om samma sak igen, drog ut dildon nästan helt och daskade till min nu stenhårda lem hårdare än förra gången. Hon forsatte jucka och tog tag i mina ben. – vill du komma nu, slav? Vill du spruta ut din säd nu när du ligger här på rygg framför din Mistress, frågade hon och log. Vill du visa Mistress att du kan spruta och hur mycket sperma du har i din pung och din lem? Ja, Mistress sa jag. Snälla Mistress, låt mig komma. Hon tog tag i min lem, runkade den med långa tag, smekte den samtidigt som hon juckade. – Glöm det sa hon och skrattade högt. Hon drog ur dildon, släppte remmarna och sa – slav, in i duschen och duscha av dig, noggrann dusch ska det vara. Jag reste mig och gick snabbt mot badrummet. – kom tillbaka sa hon. Har du inte lärt dig än att du ska krypa. Ställ dig med händerna mot bordet och sära på dina ben, ordentligt. Hon gick ut från köket och kom tillbaka in, jag såg henne inte men kände hur hon särade mina skinkor. jag kände hennes finger i mitt anus, hon töjde det, jucka och pullade. Hon hade en plasthandske på sig och jag kände att hon förde in ett finger till. Hon pressade isär min anal, pressade in ett finger till så nu hade hon 3 fingrar i mig. – undrar om jag inte ska försöka få in hela handen sa hon. Vad skulle slaven säga då?? Va, skulle han lära sig något av det frågade hon. Skulle slaven lära sig att för det första tacka sin Mistress för det hon gjort för honom och för det andra i fortsättningen krypa när han ska någonstans? Skulle slaven det frågade hon. Ja Mistress, det skulle jag sa jag. Hur kan jag veta det frågade hon? – om jag inte tackar eller kryper igen får Mistress bestraffa mig hur hon vill svarade jag. – hur jag vill, sa hon. Jag såg det inte men visste att hon log. Hur jag vill, Mmmmm hörde jag henne säga. Hon fortsatte bearbeta mitt anus ungefär som en kroppsvisitering. Hon hade flera fingrar i mig och jag kände att hon hade grepp om min pung också. Hon klämde lite, det smärtade men det var inte för hårt.

2004-04-28

Efter denna, den första sessionen så har mina tankar, fantasier och drömmar verkligen satt fart! Min Mistress har verkligen hållt mina tankar igång!
Jag har förvisso varit lite slarvig och glömsk men tankarna, fantasierna och drömmarna har alltid funnits där!

Jag fick ett samtal från Mistress!

-slav, på fredag ska du komma hem till mig! Kl. 17,00 prick ska du ringa på dörren!
-Ja, Mistress svarade jag!
Då ses vi sa hon och la på luren!
Det var i princip det hon sade!
Jag hade fått viss Lydnads och Disciplinträning av Mistress och jag hoppas jag lärt mig lite!
Ända fram tills att jag stod utanför hennes dörr så hade tankarna virvlat runt kring vad som skulle ske.
Prick kl. 17,00 ringde jag på hennes dörr!
Jag hörde klackarna mot golvet innanför dörren!

Min slav mårten sa hon och log. Punktlig, bra!
Hon gick före mig in! Hon var mycket vacker. Hon hade på sig lårhöga stövlar med höga klackar, en kort kjol, en svart blus och svarta långa handskar till armbågarna!
Hon hade gått in i vardagsrummet. Jag tog av mig mina skor och gick efter!
-slav, varsågod och sitt sa hon! Det stog en pinnstol 2 meter ifrån hennes läderfåtölj.
Jag satte mig på stolen. Hon satt där i stolen med korslagda ben. Hon tittade på mig och log.
Vi pratade lite om vad som hänt i veckan.
Sen förklarade hon att ett par väninnor till henne skulle komma hem till henne ikväll! Jag skulle vara enda mannen sa hon och log. Det blir 3 kvinnor och jag! Min bästa väninna, en arbetskamrat och 2 andra väninnor! Du ska fixa i ordning här, dammsuga, bjuda på fördrink, ta emot gästerna när dom kommer, är det uppfattat sa hon och log! Jag var lite konfunderad och svarade Ja, Mistress! Gärsterna kommer 19,30! Innan dess ska du ha fixat färdigt härinne, duschat och klätt dig med dom kläder jag lagt fram till dig! Jag svalde och svarade Ja, Mistress! Bra sade hon och log!
Då sätter du igång! Jag ska ta ett bad nu, ropar jag så kommer du direkt, uppfattat? Ja, Mistress!

Hon visste att jag skulle vara tvungen att ha mitt fokus på 2 håll nu, dels på städningen och dels på henne om hon ropade!

Jag hade dammsugit klart, Mistress hade badat klart, klockan närmade sig 19,00. Dina kläder ligger där! Ta en dusch, noggrann tvättning.
Jag skyndade in i duschen och gjorde mig helt klar. Jag började tänka på kvällen och jag kände att det började rycka lite i min lem! Den började hårdna och jag försökte att inte röra den mer än nödvändigt!
Dörren in till duschrummet öppnades och Mistress kom in!
-Du står väl inte och runkar, slav! Hon drog undan draperiet. Nej, Mistress det gör jag inte!
-Hon tittade ner på min styva lem. Hon log. Hon sträckte fram ena handen, tog ett tag kring pungen och vägde pungen i handen. Hon flyttade upp handen till lemmen och började runka den. han hade ett försiktigt grepp till en början. Det stog verkligen nu. Ollonet kom fram för varje tag hon runkade. Hon tittade på min lem hela tiden. Hon började trycka lite hårdare och runkade snabbare. Hon tog den andra handen och tog tag i min ena bröstvårta. Och smekte den lite, den styvnade och började nypa i den. först försiktigt men sen hårdare. Jag kände hur det smärtade men var tyst och tittade rakt fram. Jag kände hur det var på väg att gå. Det mårkte även Mistress! Hon ökade tempot ytterligare och klämde min bröstvårta lite till!
-Ser jag minsta lilla droppe sperma som kommer ur din slavlem så blir det riktigt synd om dig ikväll sa Mistress. Hon tittade inte på mig när hon sa det utan hon tittade hela tiden på min styva lem som hon runkade. Är det förstått sa hon!
Ja, Mistress sa jag samtidigt som jag kände att det var så nära. Jag kunde inte riktigt stå still, jag flämtade men hon fortsatte lite till. Hon drog ner på tempot, det kom ingen sperma, och hon släppte taget om min styva lem. Hon tittade på mitt ansikte och log. – Bra slav sa hon. Hon daskade plötsligt till min lem från sidan med handen ungefär som en örfil. Det sved till men den ställde sig om möjligt ännu mer. Hon daskade till den igen. Och igen och igen. Den började bli lite röd men den stog ännu mer än innan. – Du måste vara förberedd för ikväll sa hon och skrattade. Hon böjde sig ner och kysste och slickade på min styva lem. – Sätt nu fart! Gästerna är här om 15 minuter!
Jag skyndade mig ut ur duschen. Mina kläder för kvällen var ett svart, brett läderhalsband runt halsen och inget mer. Jag svalde, tänkte att detta går aldrig väl.
- Skynda på slav hörde jag Mistress ropa från köket.
Jag satte på mig halsbandet och gick ut i köket. – Vackert slav sa hon och skrattade. Min lem var styv, den stog.
Mistress hade på sig sina höga stövlar, skinnkjolen, en svart nättröja och en svart, kort skinnväst. Hon drog upp sin kjol, tog min hand och förde den till sitt sköte och hon viskade – Mistress har inga trosor på sig, kom ihåg det ikväll. Det var fuktigt och varmt där nere.
Det ringde på dörren. – Du går in i vardagsrummet och bjuder på välkommstdrink och jag tar emot gästerna. Sköt dig nu.
Jag gick in och ställde mig med brickan vid dörren. Jag var nervös, svalde, var torr i munnen, skakade på handen men jag lkände ändå att jag vill vara här. Min lem stog. Jag skämdes lite, så här hade jag aldrig stått förut, naken med stånd och flera kvinnor på väg in i rummet.
Jag hörde kvinnoröster när Mistress öppnade dörren. Det var flera röster så alla måste ha kommit samtidigt. Mistress hälsade alla välkomna in i vardagsrummet. Mistress kom in först. Hon tittade på mig, log och blinkade.Hon tog ett glas. Nästa kvinna som kom var Mistress arbetskamrat sa hon. De två andra var väninnor. Alla fyra kvinnorna hade på sig höga stövlar, korta kjolar, nättröjor och skinnväst. Detta är vår damklubb sa Mistress! – Vår Mistressklubb sköt någon annan in och alla fyra skrattade och tittade på mig. De tittade på mitt stånd, min lem. Mistress kom fram till mig. Nu kan du ställa ifrån dig brickan. Jag gjorde det. Vänd dig om så dom får titta på dig nu. Jag gjorde det och dom tittade på min lem. Mistress tog sin hand och började runka min lem. De andra kvinnorna stog och tittade på. Hon tog ett tag om min ena bröstvårta och började smeka den. den blev styv och började nypa i den. Hon rullade den mellan sina fingrar.Jag kände mig uttittad. De andra 3 kvinnorna stod och såg på när min Mistress runkade min styva lem och nöp mig i bröstvårtan. Jag stog med händerna på ryggen och tittade rakt fram.
Detta är min slav sa Mistress. Han heter mårten. Han är ganska duktig sa hon och skrattade. Han står till vårt förfogande i kväll. De andra kvinnorna log. Mistress runkade mig hela tiden och nöp mig i bröstvårtan. Hon slutade och välkomnade dom till soffan. Slav, du ställer dig här bredvid mig sa Mistress! Jag gjorde som hon sa och förberedde mig i tanken på kvällen!

Ser han inte bra ut min slav frågade Mistress de andra!
Jo, mycket svarade dom. Ståndaktig svarade en och log.
Är han duktig och lydig frågade en annan? – Ja då, svarade Mistress! Han är ju under träning och upplärning vad gäller lydnad, disciplin, att behaga osv men han lär sig fort och bra sa Mistress och log. Hon tog ett rejält tag om min pung och tryckte försiktigt till. Hon tittade på mig och log. De andra kvinnorna tittade också på mitt ansikte och min pung om vartannat. Mistress behöll greppet en stund. Min lem stod fortfarande och det hade den gjort hela tiden.
Mistress släppte taget om pungen. Jag har ju kontrollen på hans stånd o9ch hans utlösning sa Mistress till de andra. Vi har bla en runkövning som jag brukar genomföra och den tror jag ger resultat sa Mistress. – Hur går runkövningen till då frågade en kvinna? Det ska vi kanske visa sa Mistress och log. Två av kvinnorna satt i soffan, den tredje i en fåtölj och Mistress satt i en fåtölj. Mistress reste sig. – slav sa hon. Flytta undan soffbordet och skjut intill min fåtölj. Jag gjorde som hon sa. Nu satt alla vända ut mot rummet och mot mig. Mistress gick ut ur rummet. Jag stod där framför de andra med händerna bakom ryggen och styv lem. Mistress kom tillbaka, hon hade sin väska med sig. Jag visste mycket väl vad som fanns i den. En strap-on, lösa dildosar, klämmor, analplugg, ögonbindel, remmar, rep och hand och fotfängsel.. I den andra handen hade hon sin ridpiska.
-slav, ner på knä sa Mistress. Jag gick ner på knä så fort jag kunde. Flytta närmare mig sa Mistress. Jag gick på knä fram emot Mistress. När det var nära nog satte hon fram sin stövelförsedda fot mot min mage och sa – det räcker slav. Jag kunde ana de andra kvinnorna. De satt och tittade på mig, på Mistress, på hennes fot och stövlar. Jag kände i näsborrarna en svag doft av parfym där jag stod.
Mistress började röra min styva lem med sin stövel. Hon satte upp den andra och började runka min lem med bägge stövlarna. Hon runkade med stora tag med sidan på stövlarna. Hon tittade på de andra kvinnorna som tittade på hennes stövlar och min lem. Dom log. –slav, vänd på dig och ställ dig på alla fyra. Jag gjorde som Mistress sa så snabbt jag kunde. Min rumpa var nu framför deras ansikten. Jag hörde Mistress resa sig från Stolen. Hon ställde sig bakom mig. Jag kände hennes varma lena hand mot mina skinkor. Jag stod och undrade vad som skulle hända. Då plötsligt får jag det första rappet av ridpiskan. – Tack Mistress, kan jag få nästa sa jag snabbt som Mistress lärt mig. Jag hörde Mistress skratta och hörde de andra skratta också. Nästa rapp kom snabbt och hårt. Jag kände hur det sved och pulserade på mina skinkor. Tack Mistress, kan jag få nästa sa jag igen. – Någon som vill hörde jag Mistress fråga de andra kvinnorna. Alla 3 svarade givetvis ja! Jag hörde bara att någon reste sig, ställde sig bakom mig, jag kände händer på mina skinkor, jag kände rappen och tackade och frågade efter nästa. Dom fick 2 rapp var och det kändes i rummet att alla de 4 kvinnorna njöt. Jag kände hur de log, hur de ville och hur de njöt. När jag fått 8 hårda rapp så hörde jag Mistress igen. Slav- puta ordentligt med rumpan. Du vet vad som gäller, slappna av. Hennes röst var ganska skarp. Jag putade så mycket jag kunde. Jag kände hur hon droppade glidmedel mot mitt anus, kände analpluggen mot mitt anus. Mistress började försiktigt massera. Hon stog vid sidan om mig så att de andra kvinnorna skulle se ordentligt. Jag kände hur hon masserade lite hårdare, hur hon tryckte på. Hon juckade och tryckte på. Jag kände hur mer och mer av pluggen gled in. Hon juckade och jag slappnbade av så mycket jag kunde. Hennes tag blev fastare och mer bestämda. Snart var hela pluggen inne, hon daskade till mig på ena skinkan med handflatan och sa – bra slav. Res dig nu och vänd dig häråt. Jag gjorde som hon sa. Mitt stånd stod rakt upp. Mistress sa till de andra – nu ska vi förbereda slaven lite först. Alla ska ge honom 2 ordentliga daskar på lemmen, som örfilar. Jag ska visa och sen gör ni likadant. Akta pungen, det ska vara bara på lemmen. Mistress lutade sig framåt och daksade till min styva lem hårt med utsidan av handen. Sen kom nästa dask. De andra kvinnorna gjorde likadant och lemmen var snart röd och lite öm.
Kvinnorna log mot varandra. – Hur känns det slav frågade Mistress. Bra Mistress svarade jag. Mistress log och sa, så bra. Blir slaven upphetsad och kåt av att stå här framför 4 Mistresser frågade hon. – Ja, Mistress svarade jag. Alla fyra skrattade. Vad bra slav. Min lem var riktigt styv nu. Då sätter vi igång sade Mistress. Övningen går till så här. Slaven står här på knä framför oss. Han runkar sin lem i 30 min. jag bestämmer tempot på runkandet. Det får under inga som helst omständigheter gå för slaven. Varje gång han känner det så slutar han. Sen börjar han på nytt så snabbt som möjligt. Antalet stopp är det samma antalet rapp med piskan. Skulle det gå för honom så fördubblas antalet rapp automatiskt. – Men om han fuskar då, vad händer då frågade en av kvinnorna. Han kan inte fuska sa Mistress. Men om han runkar så det går efter bara 4 minuter vad händer då frågade kvinnan igen. Mistress log – då drar vi av 4 minuter från 30 minuter. Det blir 26 min. sen fördubblar vi det. 52 rapp med piskan sa Mistress och skrattade. Han vill nog inte uppleva det sa Mistress. Han får dessutom slicka upp all sperma som kommer ut på golvet. De andra kvinnorna skrattade högt.
Slav sätt igång och runka din slavlem. Högt tempo och med långa tag.
Jag satte igång och runka. Jag tittade rakt fram, in i väggen. Jag kunde bara ana kvinnornas blickar. Efter ett par minuter kände jag att det var på gång så jag sänkte tempot. 1 gång sa Mistress. Sätt igång igen. Jag runkade min lem. Kände förnedringen men också spänningen. Jag runkade så snabbt jag kunde. Bra tempo slav sa Mistress. Jag kände snart att det var på gång igen och sänkte tempot. 2 gånger. Sätt igång igen. Mistress retse sig och ställde sig bakom mig. Hon la sina händer på mina axlar. Fortsätt runka sa hon. Visst är han duktig min slav sa hon och skrattade. – han hållerett högt och bra runktempo sa Mistress väninna och arbetskamrat. Håller med sa de andra och skrattade. Jag kände Mistress händer mot mitt bröst och mina bröstvårtor. Hon smekte dom och började nypa i dom. Hon nöp till hårt och jag flämtade till. Jag såg de andra kvinnorna titta med stora ögon mot min bröstvårta. I väskan finns 2 klädnypor. Du Eva kan väl sätta dit dom på slaven sa Mistress. Eva var Mistress arbetskamrat. O ja, sa Eva, mer än gärna. Hon log. Slav, fortsätt runka sa Mistress. Eva fick fram klädnyporna och ställde sig vid sidan om mig så att de andra kunde se. Mistress la sina händer på mina axlar. Jag kände Evas hand på min bröstvårta. Jag vågade inte titta på henne utan tittade rakt fram. Jag kände klädnypan och hur hon nöp lite i den så att den skulle vara tillräckligt styv. Hon lekte lite med klädnypan och klämde upp den. plötsligt släppte och bara och klädnypan satt fast i min bröstvårta. Det smärtade till ordentligt och hon log. – bra slav viskade hon. Runka din slavlem hörde jag Mistress säga. Jag runkade i samma höga tempo som innan. Jag kände Mistress händer. Dom var lugnande. Eva gjorde samma sak på nästa bröstvårta, släppte bara klämman så det smärtade rejält. Under hela tiden hade jag runkat och fått avbryta 2 gånger. – Låt nu Mistress Eva få känna på din slavlem sa Mistress. Jag släppte taget om min styva lem och kände Evas hand om lemmen. Hon runkade med hårdare tag än jag själv gjort. Jag kände hur det var på gång och sa – Mistress, stanna av. Hon sänkte tempot, log och gick och satte sig. Någon mer som vill känna på en riktig slavlem frågade Mistress. De bägge andra kvinnorna log och sa o ja, givetvis. Dom kom fram bägge två. Den första började försiktigt runka min lem som för att retas. Hon tittade på mig och sa – blir du kåt av detta slav. En Mistress hand runt din styva lem och som hjälper dig att runka. Blir du kåt av det frågade hon. – Ja, Mistress sa jag det blir jag. Hon log och började runka hårdare och snabbare. Akta nu bara så du inte sprutar sperma på golvet golvet sa hon. Men det är väl det du vill va, att få komma, att få spruta ut din säd? Hon log och runkade snabbt ock hårt. Jag kände att det är inte långt kvar nu och det märkte Mistress som slutade. Nästa satte sig på Mistress plats och började runka mig med sina stövlar. Det var så otroligt skönt. Detta är min specialitet sa hon. Att runka en slavlem med mina stövlar. Är det skönt slav frågade hon. JA Mistress svarade jag. Bra sa hon och log. Spruta inte ner mina stövlar bara sa hon. Hon fortsatte en liten stund och jag fick verkligen stålsätta mig. Så, nu räcker det sa Mistress. Dom satte sig på sina platser igen och jag fick order om att sätta igång och runka själv nu. Jag höll ett högt tempo. Kvinnorna satt och tittade på mig där jag stod på knä och runkade framför dom. Slav, titta mellan mina ben sa Mistress. Hon hade särat sina ben och den korta kjolen hade åkt upp. Jag såg hennes renrakade sköte. Det blänkte av väta. Hennes hand masserade försiktigt springan. Titta ordentligt sa hon. Hon masserade och särade på blygdläpparna. Hennes hand smekte i springan och jag kände snart att jag skulle komma och fick stanna av. Mistress log. Vi är uppe i 12 gånger och det är 10 minuter kvar sa hon. Idag verkar han vara ordentligt kåt sa hon och skrattade. De andra skrattade också.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Cinderella2001

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-20

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Alex skrev

en novell helt i min smak skulle väldigt gärna får läsa en fortsättning.
Alex//

Betyg: 4
stockingslave skrev

Mycket bra och lockande

Betyg: 5
Slavjohan skrev

Underbar novell, måste erkänna att jag blev tvungen att runka kuken under skrivbordet och att det är en stor spermapöl på golvet som jag måste torka bort innan någon upptäcker den.
Tur att ingen kom in på kontoret.
Tack för härlig novell!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter