Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"Uhhh Im just a lovemachine"

Ovanstående är vad, som i folkmun brukar kallas Bocken från Gävles Slogan.

Bocken från Gävle, låt oss kalla honom Pale, var en riktig kvinnotjusare. En riktigt karlakarl, som hade Hingsten från Wales som sin främsta förebild. Pale gick verkligen hem hos fruntimren. Han hade allt; the whole package. Han hade klass. Han hade stil. Han körde raggarbil (nämligen en röd gammal volvo 240).
Eftersom det är allmänt känt att män med stora näsor även är stora i de nedre regionerna.. Så föll kvinnorna som furor för Pale. Hans charmanta sätt att äta rå falukorv med öppen mun var oslagbart. Inte mången man kunde mäta sig med detta.
Så en dag när Pale, som vanligt, vaknade upp någon annanstans än hemma hände något oväntat. Pale gled ut på gatan, som den glidare han var och vad händer? Jo, alla män börjar stirra skälmskt på honom. Pale blev förstummad! Detta stämde ju inte? Det var ju kvinnorna som skulle bli alldeles till sig av synen av Pales stolta kropp.. Han skyndade hem för att sänka en öl.. eller tio!
Efter tio öl kände sig Pale styrkt nog att ta en krogrunda för att erövra de kvinnor han missat under sitt ölmaraton.
Sagt och gjort. Efter en halvtimme var Pale nere på Bucky Lar. Han brydde sig inte ens om att se sig i spegeln. Ty han visste att han alltid såg oklanderlig ut. På Bucky Lar hände något mycket märkligt. Återigen börjar främmande män kasta kåta blickar på vår vän. Detta gjorde honom så uppjagad att han sänkte tio hallonshots och bestämde sig för att klientelet på Bucky Lar var gay. Därefter skyndade han istället till Packjot.
- Där finns det gott om kvinnor. Tänkte Pale förnumstigt.
Väl inne på Packjot mötte han sin mycket gode vän Micko. Micko var så full så att han inte kunde stå. Allt var precis oms det skulle med andra ord.
De satte sig ner vid spelbordet och då! Då hände det! Där var hon! Den vackraste varelse Pale någonsin stod bakom baren. Denna kvinna var mkt lång. Närmare två meter faktiskt. Men det bekymrad inte Pale, ty hon hade den ljuvligaste mittbena han någonsin sett. Sagt och gjort. Pale satte in det tunga artilleriet och vem gick Pale hem med vid tvåsnåret om inte bartendern!

- Vilken Donna! Utbrast Micko avundsjukt och lommade iväg åt ett eget håll för att bajsa ner någon okänd kvinnas säng. Pale nikckade nöjt och gick hem för att njuta utav akten.

När väl akten var i full gång ville bartendern bli tagen i nr 2. Något som Pale inte tyckte var ett dugg konstigt eftersom han visste att han var en mästare på analsex (han hade faktiskt haft det 2 ½ gång förut). De höll på länge och väl och allt slutade i en fantastisk orgasm! Sedan somnade de utmattade i skedställning.

På morgonkvisten vaknade Pale av att en främmande man med mittbena stod och klädde på sig i hans sovrum. Vad är nu detta tänkte Pale. Hade bartendern tagit med en kompis han hade missat? Han hade ju faktiskt varit rätt berusad kvälen innan..
- Tack för sexet inatt. Det uppskattades verkligen! Kvittrade mannen när han såg att Pale vaknat till liv.
- Jag lämnar mitt nr på byrån i hallen. Fortsatte han och gick ut ur lägenheten.

Pale var förstummad. Hade han haft sex med en man? Han gick in i badrummet för att tvätta borsta tänderna.. Då såg han det! Han var sminkad! :o Hur hade detta gått till? Plötsligt gick det upp ett ljus. Det var alltså därför alla män hade stött på Pale, de hade antagligen trott att han varit en mycket plattbröstad kvinna eller en mycket attraktiv gaykille med smink! Pale var förstummad..

Han ringde sin vän Micko, som kommer över. De hade sedan ångande hett sex, som bara två killar kan ha. Så vitt jag vet ligger ded där hemma och sexar än..

SLUTRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: porr_troll

  • Publicerad Publicerad: 2006-02-16

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter