Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tvingad

Hon hade vilat en stund och låg utslagen på sängen med sitt vinglas i ena handen. Brösten doldes dåligt av den vita handduken som slarvigt täckte delar av hennes vackra, unga kropp. Jag satt kvar i soffan och tittade på henne, och jag såg att hon var smått besvärad, men förväntansfull, av min brinnande blick. Hon visste att jag laddat batterierna och närmade mig mitt mer hänsynslösa lekhumör.

”Ta bort handduken”, sa jag kort och hon lydde motvilligt. Soffan var placerar vid sängens fotände, och jag hade bra insyn där jag satt. Hon slängde handduken på golvet, tog en klunk vin, och ställde vinglaset på sängbordet.

”Sära på benen och smek dig själv, jag vill titta på dig. Ge mig en privatshow och försök att få orgasm. När du är på väg att komma så räknar du ner ifrån tio som vanligt”.

Jag var hård och kall i tonen för att hon skulle hamna i den sinnesstämning jag ville ha henne i, och jag visste att det var precis det här hon gillade som mest. Att få känna sig helt utlämnad, att göra saker som kändes onaturliga för henne. Att helt enkelt få vara en leksak, att nyttjas och utnyttjas.

Hon smekte sig själv, gnuggade sin klitta med ena handen och lät två fingrar glida in i den våta springan, som hon förde ut och in i en skönt takt. Jag reste mig upp och gick fram till henne, nöp till och höll i hennes båda bröstvårtor, och sade åt henne att fortsätta. ”Sluta inte förrän du kommer, vad som än händer”. Hon nickade. Jag trog av mig mitt långa svarta läderbälte, vek det en gång så att det blev en halvmeter långt, och rappade henne inte allt för hårt över insidan av låret. Hon ryckte till kraftigt, stönade dovt, och fortsatte smeka sina fitta som riktigt glittrade av hennes varma safter. Jag rappade henneen gång till över andra låret, och fortsatte så var tionde sekund. Hennes lår tog en lätt rosa ton, jag var hårdhänt men långt innanför hennes gränser. Hon ryckte till varje gång mitt bälte träffade hennes lår, och jag bestämde mig för att hjälpa henne med att ligga stilla.

Med ett långt rep surrade jag fast hennes handleder och fotleder i sängbenen, så att hon låg utsträckt som ett kryss på sängen. Jag tog två extra bitar rep som jag band 5 centimer ovanför hennes båda knän, och fixerade reönade och försökte vrida sig, men satt helt fast i repen. Jag fortsatte så en stund, och förde in två fingrar i henne samtidigt som jag slickade, och rörde dom djupt in och ända ut, om och om igen. Hon började räkna. När hon räknat ner ifrån 10 till fyrabörjade hon rycka i benen, reste upp huvudet och tittade ängsligt på mig. ”Jag kommer nu!”, frustade hon ut och försökte jucka med underlivet emot mig. Jag slutade tvärt.

”Du verkar inte förstå vännen. Du får inte komma nu, och du ska framförallt inte titta på mig på det där sättet. Och varför pratar du? Jag har inte givit dig tillåtelse till något av det du tar dig friheten att göra nu.”. Jag var kall i mitt sätt att tala till henne och jag klappade henne hårt med handflatan över klittanupprepade gånger. Hon vred sig, visste inte om hon skulle få orgasm eller be mig sluta. Sanningen låg nog någonstans mitt emellan och jag fortsatte att smiska hennes väldigt våta fitta en bra stund, och slutade när jag märkte på henne att det började göra ont på riktigt, och övergick till att mycket försiktigt slicka henne skönt över klitoris.

Det var många känslor för henne under loppet av några minuter, och jag märkte att hon var otroligt kåt samtidigt som hon var extremt frustrerad. Hon ville komma nu, hon ville knulla, hon ville allt. Hon ville bara inte bli retad längre. Egenligen visste jag att det var precis det hon ville, att tvingas till saker och att inte kunna bestämma något, och jag hade tänkt fortsätta en stund till. Istället var min plan isolera henne ifrån alla andra känslor och intryck, än just det som kom ifrån hennes egen kropp.

Jag rotade i min väska och hittade det jag behövde, tog hennes egna trosor och stoppade in dom i munnen på henne, och tejpade för hennes mun med en bit silvertejp.

”Nu slipper jag höra dig gnälla i alla fall. Knäpp med fingrarna om du behöver säga ditt safe word”. Hon nickade. Jag satte på henne en ögonbindel och fortsatte med ett par hörlurar som slöt tätt. Hörlararna kopplade jag till min dator och satte på musik. Musiken var låg, men inte så låg att hon hörde något annat än musiken. Hennes sinnen var helt avstänga. Hon såg inte vad som hände, hon hörde inte vad som hände, och hon kunde inte tala. Det enda hon kunden, men låg väldigt stilla. Hon var ju fortfarande fastbunden till händer, fötter och knän.

Ut min väska hämtade jag två massagestavar, en lite grövre och en mindre och lättare. Den lilla lätta var mer en vibrator än en dildo, och lämpade sig bäst för att stimulera hennes klitta. Jag slickade henne en stund, kände hur hennes safter rann nedför mina kinder, och förde sedan försiktigt in den grövre av de två stavarna i henne. Med en bit tejp fixerade jag den så att hon inte skulle råka tryckaut den. Den andra staven, den lilla med den starka vibrationen, lade jag mellan hennes blygläppar, tätt emot klitoris, och satte försiktigt över en bit tejp för att hålla den på plats. Jag vred på handtaget till de båda stavarna och vibrationen gick igång.

Med hårda, men inte alltför hårda, klappar med handflatan på insidan av hennes lår, över magen, mot underkanten av brösten bearbetade jag hennes kropp. Jag vred successivt upp vibrationen på stavarna och hon andandes tungt bakom tejpbiten, vred sig i minimala rörelser av och an, men stavarna satt fixerade mellan hennes ben. Den ena vibrerade djupt inne i henne och den andra, starkare vibratorn, jobbade intensivt mot hennes klitta.

Jag satte mig bredvid i soffan och tittadepå henne. Hon hade ingen aning om vart jag var, och jag tror inte att hon brydde sig. Hon var helt uppslukad i vad som hände med henne, i den massiva anstorming som hennes underliv utsattes för, och jag märkte hur hon drog och slet i armar och ben. Utan resultat. Hon låg extremt fast i den position jag lagt henne, och det var bara upp till mig hur länge det här skulle pågå.

Hon nästan skrek ut siffrorna när hon bakom tejpbiten försökte räkna ner sin orgasm. ”10,9.8,7,6,5,4,3,2,1!”. Det gick för henne. Hon kom så att hon skrek och precis i det ögonblick hon mumlade fram den sista siffran släppte jag på de båda klädnyporna och sög in hennes ena bröstvårta i munnen och bearbetade den med min tunga. Hon försökte hon kasta huvudet bakåt och rycka med armarna i repen, hennes orgasm var stark, men hon kom ingenstans.

Orgasmen ebbade ut och jag saktade ner de båda vibratorerna, men tog inte bort dom, och tog av henne hörlurarna.

”Duktig flicka”. Jag klappade henne lätkte i armar och ben, och försökte komma undan vibrationen som alltjämt låg mot hennes klitta.

Jag tog ännu en bit tejp, såg till så att det inte fanns någon risk för att stavarna skulle ramla av henne, och kontrollerade repen hon satt fast i.

”Du ville väl ha orgasmer? Du var orolig för att inte få någon orgasm i natt? Du behöver inte vara orolig, du ska få en till nu direkt vännen. Jag går och duschar så länge.”

Hon skakade på huvudet, försökte prata, men hon knäppte inte med fingrarna. Jag satte på henne hörlurarna igen, kontrollerade tejpen över munnen och ögonbindeln, och satte åter båda vibratorerna på full effekt. Med ett glas vin i handen satt jag och beundrade henne när hon först låg och ryckte som besatt och försökte komma undan känslan, och sedan bjöd in nästa orgasm. Hon trodde att jag var i duschen, vilket jag naturligtvis inte var. Jag hade hela tiden full koll på hennes fingrar, ifall hon skulle knäppa med dom och därigenom säga sitt safe word.Det gjorde hon inte. Efter några minuter kom hon för andra gången och efter det stängde jag av stavarna och tog henne loss.

Hon var matt, varm och svettig och log mot mig. ”Är jag klar redan?”.

”Inte på långa vägar gumman,inte på långa vägar”.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Charles

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-25

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter