Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tvillingarna

TVILLINGARNA (kolla i min dagbok för att se ditt eget sexoskop)

Jag är tvilling

När det gäller sex är den kvinnliga tvillingen mycket fantasifull, galen i långa förspel och ganska krävande. Sexuellt kommunicerar du bäst med män i vattumannens, vädurens, vågens, lejonets och skyttens stjärntecken. Det är helt klart och bevisat. Det avslöjar alla horoskop och andra källor.

Dina sexönskemål:
Du är konstant på jakt efter den "rätta" partnern. Han ska vara en tålmodig och förstående älskare, alltid inställd på lite av varje. Han måste också vara beredd på att han snabbt kan bli kasserad. För under ditt intensiva sökande efter den hämningslösa drömprinsen har du absolut inga skrupler. Mannen, som du till sist faller pladask för, kan prisa sig lycklig. Honom skämmer du bort efter konstens alla regler.

Dina erogena zoner:
Du blir mest upphetsad av långa förspel, där han smeker din rygg, höfter och bröst med sin tunga. Du är också otroligt känslig på insidan av låren, och därmed en stor njutare av oralsex.

Dina orgasmer:
Fantasilösa män, som tar lång tid på sig för att komma till saken tråkar ut dig. För när du slutligen har bestämt dig är du otålig och mycket krävande. Men du når bara de himmelska höjderna när han är med på sexlekar där man gör allt. Du tycker också om erotiska leksaker. Du har lätt att få orgasm om du onanerar med en dildo samtidigt som du tittar på en porrfilm med starka scener, av den typen du drömmer om i dina sexfantasier. Dina fantasier: När du är i drömvärlden har du inte några tabun. Den kvinnliga tvillingens fantasier handlar alltid om raffinerade och avancerade saker. Som till exempel olika analvarianter, trekanter med två män, sadomasochism och tjejsex.

Dina hemligheter:
Du har svårt att hålla en hemlighet och har ofta en ohämmad lust att berätta för väninnorna om dina sexupplevelser. Oftast därför att du hoppas på att de i gengäld ska avslöja sina. Du kan också chockera en ny älskare med detaljrika berättelser om hur dina andra män varit i sängen. Om du kan kåta upp en kille med dina fantasier dröjer det inte länge förrän du själv blir alldeles vild och galen. Dina behov: Du älskar män som är med på allt och som är villiga att förverkliga dina kåta drömmar. Du blir extra kåt när han säger fula saker till dig, och hotar med att dra sig ur dig precis innan du får utlösning. Missionärsställningen räcker definitivt inte till för dig. Du vill bli tagen hårt bakifrån och njuter av en lång och intensiv 69:a. Går det flera dagar utan att du får sex blir du irriterad och otrevlig. Onani betraktar du som ett skönt komplement, men inte som någon ersättning för en välutrustad och uthållig man som är inställd på att älska på alla tider på dygnet.

Dina svagheter:
Du är lättast att förföra om mannen uppträder betstämt och självsäkert (utan att skryta vitt och brett om sina talanger). Don har en utpräglad svaghet för män, som utan omsvep ger dig komplimanger för din ofta starka, erotiska utstrålning. Om han dessutom är generös med middagar, små väl valda presenter (exempelvis sexiga underkläder), eller om han låter dig förstå att du är den enda i hans liv - ja då smälter du som smör i skolsken.
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Eroticas

  • Publicerad Publicerad: 2007-05-07

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter