Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Två unga tjejer, del 2

…..tjejerna kom över till min sida vid lunchtid. Med sig hade dom kött att grilla och cola mot törst. Vi grillade och skrattade i nästan en timme innan allvaret kom. Det var Isabelle som viskade i mitt öra att hon gärna ville suga mig. Och hon ville att Linda skulle se på. En tyst överenskommelse om hägrande sex omgärdade ön och med Linda på helspänn tog Isabelle tag i mina shorts och drog ner dem. Jag stod bara en meter från Linda och i profil började Isabelle slicka på ollonet. Kuken hårdnade och jag sköt fram höften för att få den att se större ut. Jag såg på Linda, men hon vägrade ta ögonen från Isabelles behandling. Sakta gled kuken in i Isabelles mun och hon började rytmiskt suga i långa, djupa drag. Fram och tillbaka gled läpparna runt kukskaftet. Saliven blänkte i solen.
Linda satte sig plötsligt helt nära och jag förstod att hon också ville prova. Jag drog mig något motvilligt ur Isabelles mun och ställde mig framför Linda och tryckte ollonet mot hennes läppar. Plötsligt öppnar hon munnen och suger på en kuk för första gången i sitt liv.
Isabelle ser på och smeker samtidigt mitt ena lår.
Linda är ovan men det kompenseras med viljan att göra rätt. Jag njuter av tanken på att hon faktiskt bara är 14 år gammal. Det som händer är ju egentligen brottsligt och jag börjar plötsligt fundera på vad straffet skulle bli om det här kom fram. Tanken for snabbt sin kos när Isabelle tog sin hand om min pung och drog den bakåt. Förhuden spändes och känslan var nästan overklig. Isabelle manade Linda att öka takten och jag kände att jag var på väg att komma. Jag tryckte mer mot Linda, stönade att jag skulle komma, men till min stora förvåning fortsatte hon suga, nu ännu mer frenetiskt.
Benen vek sig nästan när jag kom. Sperman började pumpa ur kuken och Linda lät sperman rinna ur mungiporna. Jag var helt matt och la mig på rygg i solen. Isabelle frågade Linda vad hon tyckte om att suga, men Linda svarade inte. Hon tog några klunkar ljummen cola och la sig ner för att sola. Det här var i sanning en av de häftigaste upplevelser jag varit med om.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sanoy

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-11

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter