Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Två unga tjejer

Det jag ska berätta nu är en liten hemlighet som jag hoppas stannar mellan dig och mig.

Jag simmade ut en bit från stranden denna underbara junimorgon och njöt av den blå himlen och vackra naturen. Jag var ensam långt ut i skärgården och badade naken. Det känns lite underligt när man inte är van faktiskt.
När jag kommit upp på land ser jag två tjejer som står och tittar på mig. Jag blir klart generad och sträcker mig efter badlakanet. -Pinsamt, var kom ni ifrån, säger jag och försöker mig på ett leende.
-Vi bor i tält på andra sidan ön, svarade den blonda av de två tjejerna.
Dom kom fram och började snacka som om inget hänt och det slog mig hur lycklig jag egentligen var. Sitta på en öde ö med två unga, snygga, tjejer. Den blonda tjejen hette Linda. Hon var 14 år, men välväxt för sin ålder. Den mörka av de två hette Isabelle. Hon var bland det vackraste jag sett. Långt mörkt hår, bruna ögon och ett blixtrande leende. Isabelle var 16 år.

När vi suttit och pratat en stund kom vi, eller i alla fall tjejerna, in på killar. Dom frågade mig rätt ut om jag runkade ofta. Jag svarade lite undvikande att det brukar hända, ja. Plötsligt frågar Isabelle rakt ut om inte jag skulle kunna runka för dom. -Vi pratade faktiskt igår om hur äckligt det är med gubbar som runkar på internet, men att det skulle vara cool att se live. -Snälla, kan du inte göra det, la Linda till. Okej sa jag och svängde badlakanet åt sidan. Jag la mig på rygg och började sakta smeka mig själv. Tjejerna flyttade sig helt nära och tittade storögt på mina handrörelser. Jag växlade mellan att runka snabbt och långsamt. Efter några minuter frågade jag om dom inte kunde lägga sina huvuden på min mage och titta nära när jag kom. Som i trance la sig både Isabelle och Linda med sina huvuden helt nära mitt erigerade kön. Jag visste precis vad jag skulle göra när det gick för mig och jag ökade nu takten för att nå dit.
När den första strålen lämnade kuken hade jag siktat in mig och träffade Isabelle rakt i ansiktet. Nästföljande sprut sköt jag upp i luften i vita kaskader samtidigt som jag stönade högt.
Isabelle torkade sig med papper i ansiktet, men var faktiskt inte arg. -Det var klart häftigare i verkligheten än på internet, sa Linda.
På något sätt kändes det naturligt, och vi bestämde på stående fot att göra det flera gånger under dagen. Dom hade fått smak på något......Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sanoy

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-10

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Pehr skrev

Otroligt uppkåtande jag hade gärna gjort det om jag hade chansen.

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter