Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Två män och en kåt

– Jävlar, svor hon tyst när ölen rann ner på hennes skor.
Hon hade fått en törn i sidan där hon försökte balansera det fulla ölglaset tillbaka till sitt bord. Puben var full till bristningsgränsen och det var varmt och trångt. När hon satte ner glaset på bordet sträcktes en hand fram med en packe pappersservetter.
– Förlåt, det var jag som knuffade till dig så du spillde, hörde hon en mjuk stämma säga.
När hon tittade upp såg hon in i hans vänliga ögon kände hon sig lite överrumplad. Hon hade ju blivit förbannat först, men nästan direkt insett att det inte var någon som knuffat henne avsiktligt. Sånt händer ju när det är mycket folk på krogen. Men nu kommer en man och be om ursäkt.
– Är det ledigt här, fortsatte han. Kan jag slå mig ner? Det ä är lite trångt där borta vid baren.
– Jodå, det är ledigt här, hör hon sig själv säga fast hon hade tänkt att få tänka i fred ett tag. Hennes väninna hade just gått eftersom hon hade ungar att ta hand om. Själv hade hon bestämt si för att ta en öl till och bara låta tankarna fladdra lite i skallen. Hon hade bara hunden att ta hand om hemma och henne hade hon rastat tidigare så det var ingen fara med en stund till.
Killen med den blonda kalufsen och de blå ögonen sätter sig ner och strax får han sällskap av sin kompis, en brunögd kille med ostyrigt hår. Hon kände att det egentligen blev lite för trångt, men tyckte inte hon kunde säga något i den överfulla baren.
Killarna började genast konversera henne och överösa henne med smicker om hur snygg hon var och hur väl hennes klänning satt. Hon log för sig själv. Inte för att hon själv tyckte att hon var så attraktiv, men hon visste ju att män gärna tittade efter henne. Och den svarta, tajta klänningen visste hon att den satt bra, mjukt åtsmitande runt hennes kropp. Jodå, hon tyckte väl att hon såg rätt ok ut i alla fall. Men hon visste ju vad de här herrarna var ute efter och bestämde sig för att nonchalera dem.
– Vad heter du? frågade den blåögde.
– Marika, svarade hon utan att egentligen dra på munnen ens lite artigt.
Efter ett tag blev det emellertid helt omöjligt att inte le åt Jannes lustiga infall. Det var den blonda killen som också var den som dominerade av de båda. Erik med sina bruna mjuka ögon var mer tillbakadragen, men inte helt tappad för det. Då och då kom ett inpass som fick dem alla tre att skratta. Han var vass i repliken och stillsamt charmig. Hon tyckte att de var gulliga båda två var på sitt sätt och började fundera över hur de hade tänkt sig denna gemensamma kurtis. Hur hade de egentligen tänkt sig det hela om hon nu skulle visa något intresse, tänkte hon. Var det någon slags tävling från deras sida?
Eriks öl var slut och han frågade om han skulle köpa fler öl när han ända skulle baren, men varken Janne eller Marika ville ha mer öl. Erik kom snart tillbaks och placerade sig nu på andra sidan om Marika så att hon satt mitt emellan sina två kavaljerer.
Ölen hade gjort verkan kände hon och kände hur det hettade till i nacken när Erik med ett finger svepte en av hennes lockar åt sidan och strök lätt med fingret längs hennes kind. Hon vände sig om och log som hon tänkte avväpnande mot honom. Men han blev tvärtom stärkt i sina avsikter och satte sig lite nonchalant med ena handen på ryggstödet bakom Marika.
Samtidigt höll Janne låda och berättade den ena knäppa anekdoten efter den andra. Det blev mer och mer fräcka historier och hon rodnade lite och Janne tog tillfället i akt och lade ahnen på hennes axel.
– Jag sitter väl inte och gör dig generad?
– Det ska allt mer till för det, svarade hon snabbt.
Efter ett tag kände hon hur Erik hade lagt armen om henne och hans hand smekte mjukt över axeln. Samtidigt kände hon Jannes hand på sitt knä. Först till synes oavsiktligt, men det blev snart klart att hans hand hade ett uppdrag och hon gjorde ingenting åt det. Dels därför att hon njöt av uppmärksamheten och dels för att hon var lite roat nyfiken på hur killarna hade tänkt lösa tvisten om henne om hon inte avvisade någon av dem.
En massa pladder och en hel del skratt, fniss och fräcka historier senare smekte Erik hennes nacke på det mest upphetsande sätt. Fingrarnas lek mot nackens hud under hennes långa mjuka hår gav vällustrysningar längs ryggen på henne. Alkoholen, värmen på puben och Eriks smekningar samverkade och hon kände hur hon satt och blev lite kåt. Kanske var det därför hon inte gjorde något åt Jannes hand som nu letat sig upp en bit längs insidan av hennes lår. Den lilla svarta klänningen gav efter för hans nosande hand och bordet dolde hans manöver så hon kunde sitta still och bara skratta lite då och då för att hålla samtalet igång. Det var oerhört skönt att uppvaktas så här respektlöst och provokativt mitt i folkvimlet. Det var inte utan att hon kände hur det rann till och hon började undra om inte Jannes fingrar snart var där och skulle känna hennes högst påtagliga kroppsliga reaktion. Hur fan ska det här gå, tänkte hon och slöt ögonen en sekund.
– Jag tycker du ska följa med hem, viskade Erik i hennes öra.
– Mmm, svarade hon innan hon ens hunnit tänka efter.
Så öppnade hon ögonen och såg rakt in i Jannes blå leende ögonpar.
– Men jag, jag, hur, var allt hon fick fram.
– Kom så går vi, sa Janne och de reste sig och drog på sig ytterkläderna.
Erik bodde i samma kvarter som puben. Utan för hans dörr kände hon sig tveksam igen. Kåtheten från puben hade lagt sig lite när de kom ut i novemberkylan och hon började besinna sig. Skulle hon verkligen följa med två okända killar in i en lägenhet? Var hon riktigt klok egentligen? Men deras sätt att vara, skoja och uppföra sig signalerade ingen fara och plötsligt stod de alla tre i Eriks vardagsrum.
Janne stod bakom henne. Tätt bakom henne och smekte hennes axlar och hans mun letade sig fram mot hennes öra. Den sköna känslan från puben kom över henne igen och hon slöt ögonen. Musik kom ur högtalarna. Erik hade lyckats lägga på en lugn platta med Rod Stewart. Det var ingen favorit, men den kändes som om den passade tillfället. Marika blundade när Janne kysste hennes örsnibb. Mot sin rygg kände hon hans kropp som sakta rörde sig med musiken. Så blev hon varse Eriks läppar mot sina egna. Häpen särade hon läpparna och besvarade hans kyss. Hon kände sig lite vimmelkantig. Det här var faktiskt något hon fantiserat om, men egentligen aldrig trott att det var möjligt. Men nu stod hon här och var på god väg att förföras av dessa två målmedvetna män.
Janne drog ner klänningen från axlarna och började föra den nedåt hennes midja. Hela tiden fortsatte deras händer smeka hennes kropp och hon njöt av uppmärksamheten lika mycket som av beröringen. Snart stod hon i bara underkläderna och hade själv börjat dra i Eriks skjorta för att få den över hans huvud. Bakom hennes rygg befriade sig Janne från de mest onödiga plaggen.
Hon kände snart hans lem mot sin stjärt. Den var hård genom boxershortsen. Hon förde bak en hand och fick hela paketet i handen. Hårdmjukt är ett ord som passar som beskrivning på den manliga stoltheten, tänkte hon och log. Janne hade knäppt upp behåspännet och Erik befriade nu försiktigt brösten från sina kupor. Hans händer slöt sig strax kring brösten och han vägde dem lätt i handen och kysste dem. Först det ena, sedan det andra och där dröjde han sig kvar vid bröstvårtan och den blev ännu styvare av hans behandling. Jannes händer på henns höfter, lår och mage smekte sakta av trosorna och hon fick en hand mjukt placerad över sin rakade mus.
– Mmmm, var hans enda kommentar när han smekte över det nakna venusberget.
Ett finger fann snart vägen in i hennes våta skåra. Hon stönade till. Nu var det tydligen dags för fas två för killarna förde henne försiktigt och gemensamt fram till sängen. Där lade de ner henne på rygg och fortsatte att smeka henne. Fyra händer for fram över hennes feberheta kropp och hon visste snart inte om hon låg eller svävade. Samtidigt hade Janne gått ner på knä bredvid sängen och begravt sitt ansikte mellan hennes lår. Tungan virvlade kring klitoris och upp och ned längs blygdläpparna. Nu var hon så våt hon nånsin hade varit, tänkte hon.
På andra sidan sängen hade Erik fattat posto med kuken retsamt nära hennes mun. Hon grep tag i hans pung och förde kuken in i sin mun och började suga honom. Först lite retsamt försiktigt, men sedan allt intensivare i takt med att Jannes tunga fick hennes fitta att börja arbeta helt på egen hand. Nu ville hon ha kuk. Hon ville ha kuk i sig och hon ville ha Eriks hårda kuk i sig. Hon lät tungan virvla till mot ollonet när hon släppte kuken ur munnen.
– Ta mig, Erik, viskade hon med blicken djupt i hans bruna ögon.
Erik var inte sen att knuffa undan Janne och lägga sig tillrätta mellan hennes ben. Han började knulla henne i långa tag och hon kom närmare och närmare gränsen. Hennes händer slet och drog i hans rygg och stjärt och Janne som placerat sig vid hennes ansikte kunde då och då stjäla sig till en ursinnigt vild kyss allt emedan han knådade hennes bröst.
Nu var Janne framme med sin kuk vid Marikas mun och hon sög villigt in den. Slickade, sög och lät tungan spela längs hela skaftet medan hon runkade den med ena handen. Båda killarna stönade svagt Marika guppade på sängen i takt med Eriks allt hårdare stötar. Hon var nära nu.
– Lite till, lite till, lite till, flämtade Marika och stirrade rakt in i Eriks desperata ögon.
– Ååååhh! kom det från Erik när han släppte satsen rakt upp i hennes heta grotta.
Ett par skälvande stötar innan han stannade av mitt i rörelsen, tömd.
– Nej, skrek Marika. Sluta inte nu! Janne, jag vill ha dig nu! Fort!
Marika befallde sitt manskap och de lydde blint. Erik drog sig ur och Janne tog hans plats. Hans lite större kuk var snart på plats i fittmynningen och gled lätt in i hennes spermasmetiga hål. Han börja stöta och Marika var snart uppe på amma nivå igen. Stötarna blev allt intensivare och hennes motstötar kom perfekt i rytmen och hon höll Eriks slaknade kuk i ena handen och kramade den så Erik höll på att börja skrika, men istället lossade han bara försiktigt hennes grepp.
Så plötsligt var det som om sängen försvunnit under Marika. Orgasmen kom som från oväntat håll och fick hela hennes inre att krampa. Hon stönade, flämtade och knep med händerna. Janne hade fullt sjå att hålla sig kvar, men han ville inte glida ur henne utan han ville känna varenda kramp i hennes pulserande fitta. Kramandet runt hans kuk verkade aldrig ta slut och det var oerhört skönt.
Till sist började Marika skälvande slappna av. Då och då med små ryckningar som om hon ännu inte var riktigt färdig. Nu kunde Janne börja arbeta med sin kolv inne i hennes mjuka, välsmorda cylinder igen. Pumpande rörelser och han ville komma nu. Han var nära nu. Marika såg på hans ögon att han var på väg och log när hon såg hur hans ansikte vred ihop sig och hon kände ryckningen i hans underliv när han kom i henne. Då kom hon själv i en oväntad andra, men lite mindre orgasm.
När Marika vaknade till sans igen såg hon bara bilder av sin hund framför ögonen. Golden retrieverns sorgsna ögon som väntade på sin matte för att få gå ut. Marika fick bråttom att få på sig kläderna och skynda sig hem.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ronny D

  • Publicerad Publicerad: 2005-12-26

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter