Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Trodde att jag hade 2 timmar tills stängning, men det blev visst 3 timmar.


Jag hade jobbat på mitt nya jobb i ca 1 vecka, i ett gatukök/kiosk.
Det var vinter, och inte så mycket att göra en kväll, så jag började förbereda mig för stängning, det var 2 timmar kvar, kunde ju lika väl göra något, än bara sitta där.
Kom inte mycket längre än tanken då de kom en gäst. En kille något äldre än jag, charmigt utseende och lite muskulös var han allt.
Hamburgare och en mer, tack. Med allt på.
Jag gjorde hans mat, tog betalt och sa hejdå, precis som en vanlig gäst, klart man ändå får lite tankar när de kommer någon som är lite extra snygg eller så.

Jag satte fart med de jag skulle, göra inför stägning, så som, göra rent stekbord, sopa, slänga skräp med mera, ni fattar vad jag menar.
Klockan hade paserat 21:30 nu var de bara 30 min kvar hem till en varm och god säng.
Jag satte mig på pallen vid kassan och fönstret, kollade i tidningstället efter något att bläddra i medans tiden skulle springa iväg.
Tittade länge för jag fastnade med blicken på porrtidningarna, och till slut bestämde jag mig att ta en titt i en av dem som såg bäst ut. Cat´s.
Jag började titta, bläddrade snabbt bara, men efter den tog slut, började jag om från början, tittade verkligen och drömde mig bort. När jag kommit någon enstackad sida hände något. började tänka på min senaste kund.
Jag kände helt plötsligt hur varm jag var, mina trosor hade blivit fuktiga, och jag fortsatte, mina tankar var, ska jag verkligen? NU? Här?
Utan att ens märkt att jag tänkt dessa meningar hade jag börjat smeka mig själv, jag var nu i ett skede där jag bara vill pulla mig själv, snabbt, snabbare, och långsamt men sedan leka med båda händerna på min klitta och snura med fingrarna, de är de som får mig att gå igång ordentligt.
Jag kunde inte hålla mig, jag höll på att exploderar, jag var så kåt, och så våt. Jag skrek av störa stön ord. Jag kom. Klockan hade sprungit iväg till 23. Skulle vart hemma för 1 timme sen, men det var absolut värt det.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Caaandy

  • Publicerad Publicerad: 2009-07-14

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter