Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Trekants novell

I kväll är det dags!!
Jag har varit nervös hela dagen men kommit på mig själv flera gånger att gå runt och le väldigt fånigt!
Väl hemma efter jobbet tar jag mig en lång dusch, ansar det som behövs, tvålar in mig och min kropp reagerar direkt, mina tankar bär iväg och fantasin om kvällen gör att jag måste ha en trevlig stund med massage strålarna, tar fram dildon men låter den bara nosa i öppningen,,
Kommer nästan direkt, känner hur mina muskler pulserar och stönar högt.

Smörjer in mig och när min hand smeker insidan av låret ryser jag till,,
Vi har bestämt att ses kl 22, 00 i stan, skulle gärna ta ett glas vin men vill inte vara berusad utan verkligen göra detta med alla sinnen fokuserade på njutning.

Jag tar ett djupt andetag innan jag kliver in i hotell foajén, kommer du vara där eller har du lurat mig?

Jag ser dig längre in i lokalen, det suger till i magen både av nervositet och pirrighet och jag går fram till dig. Tar dig i hand, tittar dig i ögonen och presenterar mig, Hej, det är jag som är Maria!
Jag sätter mig ner och tittar mig omkring efter ”känt” folk, slappnar sakta av och frågar om din dag, beställer ett glas vin och betraktar dig lite.

Samtalet rinner på lättsamt, känner hur vi betraktar varandra men det känns som vi godkänner det vi ser och snart plingar det till i mobilen, ett mess från den andra killen att han är på väg.

Jag ser honom genom rutan och undrar om vi ska möta upp honom och gå upp på rummet direkt? Vi reser oss och jag känner dina blickar på min bakdel,,,
Ni hälsar diskret på varandra och vi tar hissen upp till rummet.
Vi har gjort upp innan att du fixat en vin flaska dit och med varsitt glas slår vi oss ner, lika nervösa och pirriga alla tre, det känns i luften att något ska ske och jag frågar om någon ångrat sig,,,
Ni ger nekande svar och då säger jag att jag går in i duschen och hoppas strax få sällskap,,,

Jag klär av mig, tittar mig i spegeln men bestämmer att jag är en läcker kvinna ikväll och vrider på vattnet och kliver in, snart är ni båda där och jag känner era händer smeka min rygg och armar, jag känner hur orgasm vågen bara sköljer över mig och jag kommer direkt.
Sluter ögonen, låter mina händer leta sig fram till era styva lemmar och jag ler stort, ett himmelrike väntar!
Jag går ner på knä och bara att se dessa härligheter gör att min kropp känner ännu en orgasm våg, jag håller båda i händerna och börjar sakta låta min tunga vandra mellan dem. Fuktar läpparna och låter ett ollon sakta glida in och fylla upp min mun.
Suger sakta in mer samtidigt som jag runkar den andra, sen byter jag lem och gör detsamma..,

Jag hör någon av er stöna till och det gör att jag ökar takten både i runkandet och i sugandet, försöker ha koll på vart ni befinner er i njutning stadiet. När jag förstår att ni är nära att komma låter jag bara tungan röra er och runkar er till er första orgasm.
Känner hur er varma sperma träffar min kropp och är tacksam att vi befinner oss i duschen!
Runkar ur det sista, ger dem en varsin puss och reser mig och låter vattnet skölja mig.

Nu vet vi vart vi har varandra, torkar oss och lägger oss på sängen, jag i mitten och ni på var sin sida, jag har lagt mig på mage då jag har lite svårt att bli betraktad naken och känner era händer på min kropp. Jag sluter ögonen, särar lätt på benen och när jag känner en hand närma sig mitt underliv skriker jag till!
Tar en kudde och biter i den när de första fingrarna når min öppning. Jag särar ännu lite mer och lyfter upp rumpan så det är lätt att komma åt.
Någons hand smeker mina yttre blygdläppar och jag känner själv vad fuktig jag är.

Jag ställer mig på alla fyra men vilar överkroppen på armbågarna, känner snart en mun mot mina lår och jag gnyr till. En lem dyker upp vid min ena sida och jag ställer mig på händerna så jag kommer åt att suga, känner hur den växer i min mun samtidigt som munnen nu funnit mina blygdläppar och suger på dem. Det känns som jag befinner mig i ett paradis och vill alltid vara i just den här stunden.
Suger varje cm och det är mannen som styr fart och djup jag vill bara ha mer. Munnen har nu blandat in tungan och jag känner hur den glider i skåran och läpparna delar sig, jag svankar mer så den når klitoris och hela kroppen är en orgasm!
Jag suger girigt och mannen ökar farten, ett finger har letat sig in och min g punkt stimuleras så jag knappt orkar stå kvar på knä.
Plötsligt slutar tungan, jag undrar varför men lemmen i munnen kräver sitt och jag fokuserar på den, plötsligt känner jag en bekant känsla, ett ollon nosar i mitt sköte och när det tränger in kommer jag i en explosion av färgade orgasmer!
Det är som jag befinner mig i en regnbåge, färger far förbi och jag känner hur jag pulserar med varje hjärtslag.
Lemmen i munnen har dragits ur min mun, den runkas nu av en van hand och ollonet har sökts sig längre in.
Jag sjunker ner på armbågarna igen och bara njuter av att känslan att bli fylld av en styv kåt man. Jag känner hur han hårdnar det sista och trots kondomen känner jag hur det börjar pulsera djupt i mig när han fyller mig med sin varma sperma.
Jag kommer igen och mina muskler kramar ur de sista dropparna. Jag håller ögonkontakt med den andra mannen och han kommer strax efter.

Vi lägger oss alla tre på sängen igen. Vatten flaskor vandrar mellan oss och några droppar träffar mina bröstvårtor som genast blir avsugna av två villiga munnar.
Jag reser mig och går in på toaletten, när jag kommer tillbaka har männen börjat en spännande utforskning genom att leka med varandras lemmar. Jag betraktar dem lite men sätter mig sen på sängkanten och tittar på.
Det har uttalats innan att lite kill sex fanns som önskemål och jag hade sett fram mot det med en blygsam nyfikenhet.
Då jag märker att det går lite trögt kryper jag upp till dem, beordrar den ena på rygg och den andre får komma ner till mig
– nu ska jag visa hur man suger, säger jag och ger honom en het kyss.
Jag tar tag nere vid roten, drar ner förhuden och låter tungspetsen följa kanten, jag lyfter på huvudet och killen gör nu detsamma. Jag tar sen och fuktar läpparna, låter tungan sakta följa dess form och sen lägger jag dem över ollonet och sakta låter det glida in i min varma mun. Jag stönar till och sluter ögonen. Då jag har erogena zoner i munnen reagerar min kropp direkt och jag lägger mig så jag har ett av mannens ben mellan mina och gnider mig mot det. Suger glupskt och snart gör sig min sug kompis påmind och jag får tyvärr dela med mig.
Jag studerar ansikte på mannen som blir sugen och jag ser hur han slappnar av och njuter när hans styva lem försvinner in i den andra munnen.
Jag reser mig och sätter mig grensle över hans ansikte. Han börjar genast slicka mig och jag skrattar till! Vilken häftig grej, är så glad och lite stolt att jag fått till detta äntligen!!
Jag har satt mig så jag kan böja mig fram och än en gång få suga honom. Den andra killen ber oss vrida på oss lite, han ställer sig bakom mig och smeker mina skinkor.
Killen under skickar mig fortfarande och när den andra killen börjar slicka mig kommer det ett långt åhhh från mig.
Jag suger, blir slickad och vet att snart kommer jag bli fylld igen av en härlig hård lem.
Mycket riktigt, känner hur han tar tag i mina höfter, trycker till och börjar jucka intensivt. Tungan slickar min klitoris och jag orkar inte suga utan snart blir jag munknullad!
Så totalt fylld nu! Tid och rum försvinner, bara en känsla av total njutning och när jag känner två händer runt mina bröst kommer jag i en orgasm som sköljer över mig som en störtflod. Jag stönar, gnyr, hackar tänder och skrattar på samma gång. Känner att mina vänner är nära och vi skriker ut en njutning tillsammans som säkert hörs utanför rummets väggar.

Vi hamnar i en hög i sängen, ingen säger något utan vi bara njuter av stillheten och den känsla av total tillfredställelse.
Någon går på toa, någon dricker vatten, själv slumrar jag till men vaknar till av ett se två vackra lemmar närma sig igen!!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: browneyes

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-16

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter