Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

transanUpphetsad och lite lätt orolig, så kunde man bäst beskriva Olas känslor just nu. Orolig var han för att han låg på mage i hans och Maggans stora dubbelsäng, bunden till händer och fötter. Men egentligen var det inte det som gjorde honom mest bekymrad. Vad som verkligen störde honom var det mycket eleganta raffsetet han hade på sig!

I ett svagt ögonblick, påverkad av kåthet och alkohol, hade han lovat sin fru att förverkliga en av hennes fantasier. Att han var bunden var väl inte mer än rättvist, tyckte han, eftersom han brukade binda och utnyttja henne. Men raffset?!

Han skruvade oroligt på sig. Trots allt så låg han här nu med världens jättestånd som skavde mot lakanen. Han undrade när hon tänkte komma tillbaka. Det var flera timmar sedan hon gick ut!

Trosorna, som var av minimodell med spets, skar in i arslet på honom och framkanten hade på något vis, tack vare ståndet, rullat in sig under ollonkanten.

Mycket obekvämt och irriterande! Men ändå skulle han inte kunna få ner ståndet om så hans liv hade hängt på det!

De silkeslena strumporna med söm kändes som en smekning efter benen på honom och höfthållaren skar in i sidorna på ett mycket tilltalande sätt.

Han skruvade på sig igen och kände hur korsetten följde med lite i rörelsen. Hyskorna rörde sig nästan som om de hade ett eget liv och de böljade över hela ryggraden på honom.

Hon hade verkligen lustiga fantasier, Maggan! Men det var väl delvis därför han hade gift sig med henne. Samt att han älskade henne, naturligtvis! Hon var helt underbar!

Han tänkte på hennes underbara kropp med dess ganska stora bröst och breda bak, det var verkligen något att hålla i när åskan gick! Lite överviktig kanske, men helt försumbart. Hon var precis som han ville ha henne. Helt perfekt!

Peruken började klia, han kände sig svettig och började bli smått irriterad. Nu borde hon verkligen vara tillbaka!

Han kunde känna och se hur make up: en började smeta av sig, kudden började få lite färg. Han gnuggade kuken mot lakanen i ett fåfängt försök att dämpa klådan som orsakats av trosan, men förgäves.

Han tänkte precis börja inleda ett försök att komma loss när han hörde hur nyckeln stacks in i dörren och vreds om.

Adrenalinet började pumpa ut i ådrorna och förväntansfullt vred han på huvudet i ett fåfängt försök att se mot dörren.

Så gled hon in genom sovrumsdörren och strax efter henne kom det en kvinna till! Herre Gud! Han trodde att han skulle dö av skam! Hans fru log hult emot honom och sade: Får jag presentera min väninna, Siv?!

Han borrade ned huvudet i kudden och önskade för en kort sekund att han var jakuppfödare i Tibet eller något! Vad som helst!

Samtidigt som han tänkte det så kände han hur Maggan lade en hand på hans stjärt och kramade mjukt. Hans stånd blev om möjligt ännu värre.

Hon lät handen cirkla i små, lätta rörelser och strök slutligen ned efter benen. Så böjde hon sig fram och kysste honom på munnen och reste sig upp.

De två kvinnorna tittade på varandra och log hemlighetsfullt. Ola skruvade otåligt på sig i sängen under deras granskande blickar.

Nästan som på ett givet tecken började de att klä av varandra inför Olas undrande blickar och inom kort stod de nakna framför honom.

Det kändes som om han låg på en domkraft, tyckte han. Ett sådant stånd som nu det hade han aldrig varit med om i hela sitt liv!

Kvinnorna började smekas och kyssas och de blev ivrigare och hetsigare ju längre tid som gick. De stönade vilt.

Ola trodde att han skulle trycka ett hål med kuken rakt genom sängbottnen när han såg deras vilda upphetsning. Samtidigt kände han att i morgon, då skulle han förmodligen ha den värsta tänkbara nackspärr!

De var helt nakna nu och lät sina händer vandra över varandras kroppar i en vild och exalterad dans som sakta drev dem till upphetsningens yttersta gränser.

De höll på i vad som tycktes som en evighet innan de äntligen tycktes komma i håg att det fanns en person till i rummet. De kom fram till sängen och lade sig på var sin sida om honom och började kyssa och smeka honom överallt på kroppen. Han bara kved av njutning.

Siv lyfte hans huvud mot sitt och kysste honom med en intensitet som knappast ens hans fru någonsin gjort och han trodde för en kort sekund att han skulle svimma av.

Under tiden lät Maggan sina händer glida efter ryggen på honom och in under de minimala trosorna. Hon lät ett finger glida ner i skåran och började lätt att rotera runt anusöppningen.

Han skakade i hela kroppen. Så här hjälplös och utlämnad hade han aldrig kunnat föreställa sig att det gick att vara! Det kändes som om det rann isvatten efter ryggraden och kuken var som glödgat stål.

Hon kramade skinkorna en sista gång och reste sig sedan upp och försvann ur rummet.

Under tiden fortsatte Siv sitt vilda kyssande och lät hela tiden sin ena hand vandra upp och ned efter ryggen medans den andra kittlade honom ömt i nacken. Han hade gåshud över hela kroppen, det var han säker på.

Siv lät handen stanna till på hans trosförsedda stjärt och lirkade lite med resåren, drog lite prövande så att de skar in i arslet på honom. Samtidigt blev det nästan smärtsamt trångt åt kuken, han lyfte hastigt på magen och mötte därmed hennes ivriga hand.

Hon kramade till en sista gång och började sedan att lösgöra honom från repen.

Han undrade som hastigast vad som nu var i görningen, i vilket fall var det skönt att komma loss! Trodde han!

När han väl var befriad från alla repen så sade hon barskt till honom att lägga sig på rygg, sedan började hon att fästa honom vid sänggavlarna igen. Han tittade undrande på sin fru som just i det ögonblicket kom tillbaka in i sovrummet igen.

Han spärrade upp ögonen av förvåning, hon hade klätt sig i en av hans kostymer och försett sig med lösmustasch. Fast vad som verkligen fick honom att stirra, det var att ut genom gylfen stack en löskuk rätt upp i vädret!

Hon log hult emot honom och gick fram till dem där de låg på sängen. - Så sött!, sade hon och klämde lätt på kuken genom de tunna trosorna. Så böjde hon sig fram och kysste honom lätt på det blålila ollonet innan hon vände sig mot Siv.

Siv reste sig halvvägs upp i sängen och de möttes i en otroligt laddad kyss. Maggan lät sina ivriga händer glida mellan dem och famnade Sivs fantastiska bröst i ett fast men ändå mjukt grepp.

Hon stönade rakt in i munnen på Maggan som lät ena handen försvinna ner mellan Sivs kraftiga lår. Siv stönade som om hon höll på att dö eller nåt. Olas ögon höll nästan på att tränga ut ur sina hålor.

Han hade aldrig varit så här kåt förut! Skulle troligen till en hel del innan han skulle bli det igen också.

Ola skruvade på sig men han satt som berget. Det enda han kunde göra det var att titta på och det var olidligt! Men skönt!

Maggan hade vid det här laget fått Siv att lägga sig ned i sängen, bredvid Ola, och hennes tunga gick nu på upptäcktsfärd över Sivs fylliga kropp. Så fann hennes tunga klittan och Siv gick upp i brygga mot Maggans ivriga, pockande mun.

Hon stönade högt och slog benen om Maggans nacke för att se till att hon höll sig där, länge. Hon vred lite på sig med överkroppen och famnade Ola och kysste honom hett.

Ola ryckte i repen men lönlöst, han satt där han hade blivit satt! Sivs hand cirklade lätt över hans bröstkorg och smekte hans mage innan den övergick till att leka med håren på bringan.

Lätt, nästan nonchalant, lät hon handen komma fram och nudda på ollonet innan den återgick till att smeka hans mage. Han trodde att han skulle explodera!

Siv tunga började leka med hans bröstvårtor och över hennes skuldror såg hon hur hans fru hade lösgjort sig från Sivs lår och höll på att resa sig.

Maggan kravlade sig framåt i sängen och in mellan Sivs ben. Lutande sig på ena handen och med den andra i ett fast grepp runt löskuken riktade hon in den mot Sivs håriga fitta och tryckte hårt och snabbt in den till roten.

Sivs läte i det ögonblicket skulle Ola aldrig glömma, det var ett ljud av ren, oförfalskad kåthet! Rent djuriskt i all sin brutalitet!

Hon hävde underlivet mot Maggan och juckade emot för allt vad hon var värd.

Siv hade i upphetsningen tagit ett fast grepp kring Olas kuk och nu runkade hon för allt hon var värd. Ola bara kved! Om ingen stoppade henne skulle han spruta ner henne inom fem blanka sekunder!

Hans fru hade tydligen tänkt det samma för hon sträckte ut handen och tog varligt bort Sivs arbetande näve.

- Sen!, sade hon leende. - Sen!

Hon reste sig lite till och grep tag om Sivs bröst och kramade hårt. Stödjande sig på det viset ökade hon hastigheten i sitt intensiva juckande. Fortare och fortare gick det och Siv började himla med ögonen och rycka okontrollerat i kroppen.

Då drog Maggan ur kuken och reste sig helt och började knyta upp repen runt Olas hand- och fotleder. - Slicka hennes fitta!, väste hon upphetsat. - Slicka henne!

Lydigt som en hund började han lapa i sig hennes ljuvliga safter och var så upptagen med det att han inte märkte något förrän det var försent.

Maggan hade dragit ner trosorna en liten, liten bit och körde nu in löskuken i arslet på honom! Han trodde att han skulle sprängas i bitar av njutningen och smärtan!

Hennes händer tog ett fast grepp om hans höfter och så började hon knulla honom. Hårt och brutalt. Han skrek nästan av njutning! Det var tur att han hade munnen full!

Maggans ena hand gled in under honom och smekte magen innan hon tog ett fast grepp om kuken och började runka i takt med sina egna rörelser.

Siv skrek till under hans tunga och hävde underlivet mot hans mun, han trodde nästan att han skulle kvävas. Hon fick en orgasm så kraftig att hon nästan fick blodstörtning!

Ola begravde sitt ansikte i hennes fitta och stönade högt av sin egen underbara behandling. Kuken rörde sig oavbrutet i arslet på honom och handen runt kuken var outsägligt skön.

Så tog Maggan tag i hans axlar under i från och drog honom mot sig. Hon vred hans huvud mot sig och kysste honom passionerat medan hennes händer kittlade hans bröstvårtor.

Så kände han en varm mun sluta sig kring det pulserande organet och han såg att Siv hade ställt sig på knä och nu höll på att suga livet ur honom! Vilken kväll!

Frugans löskuk gick fortare och fortare och munnen på Siv rörde sig mer och mer målmedvetet. Han kände att snart, snart! Och så kom han i en kaskad av ljus och mörker, han trodde efteråt att han måste ha svimmat av en kort stund! Så skönt var det!

När han kvicknat till såg han hur Siv hade tagit på sig löskuken och nu knullade hans fru för fulla muggar. Underbaraste utsikt han haft i hela sitt liv! Som han älskade den kvinnan!

Han kände hur han höll på att bli kåt igen! Otroligt! Det hade aldrig hänt förr! Hans kuk hade rest sig på rekordtid, han hade inte ens märkt det!

Han satte sig upp och tittade på dem ett tag innan han kröp fram till dem och gled in mellan dem. Han satte sig gränsle över sin frus bröst och kände de styva vårtorna sticka honom i häcken.

Men så tog han tag i kuken och tryckte in den i munnen på henne. Stödd på sina armar började han pumpa in och ut mellan hennes klarröda läppar och kontrasten mot dem och lösmustaschen blev helt obeskrivligt skön.

Det var nästan som om hon hade en fitta till! Siv hade under tiden hållit fast i höfterna på Ola och följt med i alla rörelserna, nu grep hon i stället om Maggans höfter och böjde sig fram och började sakta slicka honom i röven.

Den våta tungan och hans frus röda, sugande läppar blev för mycket och han exploderade igen. I samma sekund skälvde Maggan till under honom. Hon skulle ha skrikit rakt ut om det inte varit för att munnen var full av kuk och sperma!

Siv fortsatte ivrigt att pumpa med löskuken i hennes fitta och slickade honom ivrigt. Så småningom lugnade de ner sig alla tre och blev liggande omslingrade i den stora dubbelsängen.

Han undrade hur länge de hade blivit liggande på det viset men när morgonen kom vaknade han och alla låg kvar som de fallit.

Han log ömt emot dem där de snusade fridfullt och smög sig tyst ut i köket för att fixa en riktig dunderfrukost, det gick åt massor av energi när man knullade så där intensivt!

Och vem vet, när energin var återställs så...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: tomme_64

  • Publicerad Publicerad: 2005-01-24

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Harry skrev

Mycket perverst vilket katar upp mig

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter