Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Träff med kvinna på klubb6

Äntligen hade jag fått napp! Att synas bland miljoner andra "gubbar" är inte lätt. Samma runkfilmer, samma bilder på kukar. Man kan nästan förstå att tjejerna ledsnar...
Men skam den som ger sig, och plötsligt ligger det ett svar i min brevlåda på ett av många mail jag skickat. En dam från järfälla ville ta en promenad för att se om kemin stämde. Hon var gift men saknade sexet som helt dött i förhållandet. Hon jobbade halvtid och var hemma efter lunch på dagarna. Hennes ålder gjorde mig lite betänksam, men eftersom det var det ända svaret jag fått kunde jag inte låta bli att säga ja till träffen. Hon var 51 år, jag 44, så ni kanske förstår ;o)

Båda gillade onanilekar och det var kring detta ämne våra mail höll sig. Efter att vi mailat några veckor bestämde vi så slutgiltigt att träffas på neutral mark för en promenad.
Nervositeten ökade ju närmare jag kom mötesplatsen. Hon hade redan kommit och hälsade med en kram som om vi känt varann i evigheter, spelat eller inte så tog det i alla fall bort en del av spänningen. Vi gick på en grusväg och pratade om allt möjligt innan vi närmade oss ämnet sex. Hon frågade om jag gjort så här ofta, eller om det var första gången som jag skrivit och jag svarade sanningsenligt att det var premiär. Vi kom fram till mälaren och satte oss på en klippa. Hon hade faktiskt en fin kropp för att vara femtioett, men snygg, nej, det var hon inte. Å andra sidan skulle vi ju inte "älska" utan bara ha någon form av sex.
Hon sätter sig bakom mig och viskar i mitt öra att hon vill känna min kuk nu. Jag blir hård direkt och hon smeker mig utanpå jeansen. Oändligt långsamt knäppte hon upp mina byxor , drog ner gylfen och fortsatte smeka mig utanpå kalsongerna. Hon sa ingenting nu, utan andades bara lite snabbare när hon äntligen tog fram lemmen och rytmiskt började röra förhuden fram och tillbaka.
Efter bara några minuter slutade hon och bad mig smeka henne. Jag knäppte mina byxor och smög armarna runt henne för att komma åt.
Jag smekte brösten utanpå blusen och hennes andning ökade märkbart. Smekte låren länge innan jag närmade mig hennes kön. Hon ryckte till när jag nådde trosorna och smekte hennes kön, dock med trosorna på. Hon var ordentligt blöt och började gny av min behandling. Jag förde in ena handen innanför trosorna och tog ett fast tag om hennes ena bröst med den andra.
Nu smekte jag klitoris mjukt. Fingret gled lätt fram och tillbaka. Det var sjöblött och när jag ökade tempot lite kom hon i en underbar orgasm.
När hon kommit till sans ställde hon sig upp och bad mig också göra det. Hon ställde sig bredvid mig och fick den här gången snabbt fram min stenhårda mandom. Hon tittade med glansiga ögon på kuken och runkade mig sakta. -Jag vill se dig spruta din sperma nu, sa hon. -Jag blir så kåt när killar kommer så här, fortsatte hon. -Kom, snälla kom, viskade hon medans hennes hand jobbade snabbare. Jag kände de välbekanta illningarna och sköt fram höften. Då slutade hon runka snabbt och kramade istället hårt runt skaftet och runkade nu långsamt. Plötsligt svartnar det för ögonen och jag biter mig nästan i tungan när de första strålarna sperma skjuter iväg över berget. Minst 6 sprut blir det och hon är nöjd. -Vilka monstersprut, sa hon och runkade kuken en sista gång.

Efter den här träffen följde fler träffar, men jag får väl spara vår riktiga höjdpunkt...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sanoy

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-09

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter