Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Torkrummet

Jag brukade alltid ha en överraskning redo för henne när hon kom till mig. Jag brukade alltid hitta på något extra som fick henne till att sitta med fjärillar i magen hela tågresan ner. Hon visste aldrig vad som väntade. Denna gången så hade jag ringt till henne på tåget och sagt till henne att gå in på toa och sätta in sin buttplug som hon alltid hade i sin handväska.

Jag hade sagt åt henne att jag höll på och tvätta så det blev nog inget särskillt mottagande den dagen. Så jag mötte hennei dörren och sa att vi måste gå ner och hänga upp lite tvätt. Så vi går ner i tvättstugan och börjar fixa lite. När tvätten nästan är färdighängd så trycker jag upp henne mot en vägg. Jag håller fast händerna och hånglar upp henne. Sen pratar jag i hennes öra samtidigt som jag naffsar henne på halsen och i örat. "Du trodde väl inte du skulle komma undan? nu ska du få din kåta hora!" Jag släcker ner i torkrummer och när jag kommer tillbaka till henne så ger jag henne en örfil och trycker ner henne på knä. "Sug!" är allt jag säger till henne.

Hon tar fram kuken och börjar suga på den. När den är hård så trycker jag ner henne framstupa över ett bord. Jag sliter ner kjolen hon har på sig och säger. "Av med BH och tröja.. Snabbapå!" Hon tar snabbt av sig och står där naken böjd över bordet och under tiden har jag tagit fram ett par remmar. Jag sätter ihop hennes händer bakom ryggen med remmarna och knuffar ner henne på bordet så hon ligger ner med överkroppen. Sen sliter jagut buttpluggen ur hennes rumpa vilket får henne till att utstöta ett "aaah". Jag ställer buttpluggen på bordet framför henne och hon börjar genast. "NEJ snälla! den är så äcklig!" Men jag lyssnar inte på henne utan tar tag i håret och tryckerner hennes mun över pluggen.. Sen ställer jag mig bakom henne och börjar trycka kuken mot hennes anal. Den är redan ordentligt vidgad av pluggen så kuken glider in ganska lätt. Men definitivt inte utan smärtor för henne.

Jag har sparat mig någon dag för att vara extra kåt när hon är på besök så jag kommer väldigt snabbt. Jag tar ut kuken och sprutar henne över rygg och rumpa.När jag är klar så flinar jag för mig själv för att jag vet att det inte ens har hunnit bli lite skönt för henne. Ho och jag tar upp ögonbindeln jag har i fickan. Hon skruvar på sig lite och gnäller lite men med pluggen i munnen så låter det inte som hon vill något vettigt. "Ge mig pluggen!" säger jag åt henne och sliter ut den ur munnen på henne. "Pannan motgolvet och rumpan upp i luften. Presentera dig som den hora du är! visa mig att du vill ha kuk! Sära på benen!" När jag är nöjd med hur hon står så trycker jag in pluggen på henne med ett långt hårt tryck. Jag sliter ner en strumpa från tvättlinan ochsäger till henne att gapa.

Jag tar strumpan och torkar fittan på henne med den och sen drar jag den hårt mellan läpparna en gång. "Du är en sån jävla hora... Tom i mörkret så ser jag hur blöt strumpan är! Titta bara på den!" Säger jag och håller ner den till henne så hon kan se. Men hon behöver inte titta... hon vet redan så hon stirrar bara ner i golvet. Jag tar tag i håret på henne och lyfter upp hennes huvud. "TITTA PÅ DEN SA JAG! Är det såhär det ska vara?" Säger jag till henne.
"Nej.. förlåt" svarar hon tyst. "Vad är det för flickor som man behöver torka fittan på för att dom är så kåta?! Är det fina flickor som man måste göra så på?" Frågar jag henne. "Nej verkligen inte! Jag är en kåt slyna.. Jag är din trehålshora och ingen gör mig så kåt som du" säger hon försiktigt med långa pauser imellan orden.

Jag svarar inte jag bara trycker in den kladdiga strumpan i munnen på henne och trycker ner hennes panna mot det hårda cementgolvet. "Om du inte står EXAKT som du står nu när jag kommer tillbaka så kommer du få sova bunden naken här nere. Förstår du?!" Jag väntar inte på något svar jag bara sätter igång fläkten och går. När jag stängt dörren så flinar jag för mig själv och tänker på hur hon just nu försöker intala sig själv att jag låste. Men hon vet den är olåst och hon är naken med med en nersprutad rumpa riktad mot dörren och har en plugg i rumpan. Vem som helst kan öppna dörren och se henne på det där sättet.

Jag ställer mig ute på gården och tittar ner mot tvättstugefönstrerna. När ljuset kommer rätt så kan jag se henne och hon står verkligen stilla. Jag kan inte låta bli att känna mig lite imponerad över hur duktig hon är. Men jag antar att de där gångernaingstavlan lite. Jag rasslar lite med nycklarna och flyttar min "plopp". Jag flinar för mig själv och vet att ~2m bort står en väldigt rädd flicka som håller andan just nu för att inte låta.

Jag går upp på gården igen och ställer mig och väntar en stund till. Efter ungefär 10 minuter till så går jag ner igen. Samma sak denna gången ställer mig och "bokar en tvätttid" men denna gången så "råkar" jag komma åt dörren till torkrummet med. Dörren öppnar sig bara lite och jag fortsätter att pilla lite med bokningstavlan. Men sen så knuffar jag upp dörren helt och går in och tänder i torkrummet. Hon hoppar till när ljuset tänds men står kvar fint och lydigt. Jag låtsas bli lite "chockad" och sen släcker jag igen och går runt henne utan att röra henne och utan att säga något. Hon andas tungt nu och när jag tar ner handen och rör vid hennes rumpa så hoppar hon till och gnyr lite. Men hon står fint och lydigt stilla.

Jag trycker försiktigt på hennes plugg i rumpan och hon gnyr ännu mer. Sen tar jag ner en hand och smeker väldigt löst upp mellan hennes läppar. Hon blöt, väldigt blöt.
"Jaha så här står horan och är kåt.. Det droppar ju nästan på golvet!" säger jag högt och flinar för mig själv. "Men du är så jävla duktig gumman.. kom" säger jag och tar ner en hand och hjälpa henne upp. Jag tar henne i min famn och kramar henne och tar ut strumpan och kasar upp ögonbindeln och kysser henne.

"Din jävel.." säger hon tyst till mig och ler mot mig. "Klä på dig, snabba dig på" säger jag till henne samtidigt som jag tar loss hennes armar. Hon tar på sig sin kjol och linne och vi går upp till min lägenhet.

Vad som sen hände lämnar jag upp till fantasin mendet finns tillfälle då det passar med mjukare sex och det finns tillfällen då det passar med lite hårdare sex.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sadistisk_G

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-31

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter