Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tjuvtitt

Premiärnovellen, ha lite överseende men lämna gärna kritik

----------

Jag och min flickvän kände bägge att vårt förhållande gått lite i stå, tyvärr även när det gällde sexlivet. Vi visst bägge med oss att vi jobbade för mycket och ägnade oss åt varandra för litet men som så ofta är så är det svårt att bryta ingångna mönster. Hur som helst så låg vi en kväll och mös i tv-soffan, vi kom som vanligt in på diskussioner om vad vi skulle kunna göra för vårt förhållande men denna kväll slutade det med att vi pratade om våra hemliga sexfantasier. Jag berättade att jag länge fantiserat om att se henne tillfredställa sig själv, och gärna med någon form av leksak. Min flickvän och jag brukade innan den här kvällen sällan prata om våra privata sexfantasier så när jag nu avslöjade min blev hon väldigt överraskad. Tyvärr så verkade hon inte lika förtjust som jag i idén, det var snarare så att hon verkade tycka att jag var konstig. Allt sexsnack hade i alla fall en positiv effekt på oss bägge och kvällen avslutades med att hon red mig i soffan.

Några veckor senare trodde jag att historien var glömd, vårt förhållande var som vanligt (inte dåligt men inte heller helt perfekt) och jag hade inga större förhoppningar inför kvällen när jag lite försenad kom hem från jobbet. När jag kom hem så lade jag märke till att dörren var låst trots att Emma borde varit hemma i nästan en timma. Jag låste upp och klev in i hallen, hennes kläder och skor var på plats så jag ropade efter henne, dock utan att få nåt svar. Tog av mig jackan och skorna och gick in lägenheten, såg att dörren till sovrummet nästan var helt stängd. Innan jag öppnade den hörde jag att någon var inne i rummet, och av någon anledning valde jag att tyst smyga upp dörren. Vilken syn som mötte mig, på sängen står Emma på alla fyra smekandes sig själv! Jag känner hur jag direkt hårdnar till och får anstränga mig för att inte släppa i från mig några ljud. Emma ser ut att njuta även fast jag inte kan se hennes ansikte, hon smeker sitt en bröst med ena handen och putar ut med rumpan. Handen smeker sig ner mellan hennes ben och jag ser hur hom gnider sina singrar över klitoris. Måste öppna byxorna och släppa ut min väldigt hårda kuk, runkar sakta några drag och bestämmer mig för att försöka se så mycket som möjligt av showen innan jag ger mig till känna.

Emma svankar rejält och jag kan nästan se hur våt hon är, hennes fingrar rör sig en stund över klitoris, andra stunden in och ut. Själv har jag fullt sjå att behärska mig, vill inte komma direkt även om det inte hade varit något problem. Plötsligt reser sig Emma upp i knästående och jag blir rädd att hon hört mig. men instället för att vända sig om lutar hon sig mot ett paket som står på nattduksbordet. Om jag belv överraskad innan så var det inget mot vad jag blev när Emma, ur paketet, tar fram en lilafärgad dildo. Jag trodde aldrig att hon skulle köpa en sån! Hon väger staven i handen som för att avgöra om hon verkligen ska använda den eller inte. Efter en kort betänketid faller hon så sakta framåt med överkroppen, denna gång med en dildo i högerhanden. Jag hör hur den brummar till när hon startar vibratorn och hur hon själv stönar när hon smeker den över sin fitta. Runkar nu för fullt och inser att det snart kommer att spruta räkt ut över golvet men jag kan inte dra ner på takten, lusten har tagit över.

Emma stönar nu allt mer och inte heller hon verkar ha så långt kvar till det går. Hon för nu staven in och ut ur hennes fitta, hennes motjuck blir att kraftigare och jag ser hur det börjar rycka i hennes kropp. Själv känner jag hur pungen drar ihop sig och hur det börjar rycka i kuken. Samtidigt som Emma kommer med ett utdraget stön tar jag några sista snabba tag och låter satsen spruta mot dörrkarmen. En skönare orgasm var det länge sen jag hade men mitt stönande får Emma att vända sig om.
- Välkommen hem älskling, säger hon med ett leende. Jag trodde jag skulle hinna testa den själv innan du kom hem. Men du ser ju inte ut att misstycka...Och du, om du vill kan jag visa den på riktigt senare ikväll.

------
Mejla gärna era åsikter /MickeRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: micke_

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-25

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter