Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tigrinnan

Förberedelserna var gjorda in i minsta detalj. Tänkte inte låta denna kväll gå åt skogen bara för att man inte förberett kvällen helhjärtat. Lägenheten var i toppskick. Välstädad så länge man inte avsåg börja rota i lådorna där jag med lätt våld tryckt ned det som legat framme. Doftkaret var på plats sedan ett par timmar tillbaka för att hinna fylla lägenheten med behaglig atmosfär. Belysningen var dov som i ett medeltida slott med nästan enbart levande ljus. Den beställning jag gjort i veckan låg prydligt uppradad på den välbäddade sängen i väntan på att få väljas ut inför kvällens lustfyllda spel.

Klockan slog den avtalade tiden 21 och punktlig som få ringer det på klockan och med en andrenalin nivå på överväxel står jag och nästan hoppar innanför dörren och näst intill slänger upp den i ansiktet på Janina som förskräckt hoppar undan från min anstormning. Det tar dock inte många sekunder för henne att inse att jag troligen är lika pirrig som henne själv och med en välkomnande gest med armen stegar hon in och hänger av sig. På väg mot vardagsrummet går vi en husesyn på de 40 kvadrat jag har att tillgå och givetvis stannar hon till vid sängen. Med ett fundersamt finger över läpparna hummar i spelad fundersamhet samtidigt som hennes lekfulla leende letar sig fram därunder. Hon ger mig en lång blick och återgår sedan till att studera de verktyg jag valt att lägga fram och med ett förtjust fnitter vänder hon och går in mot vardagsrummet.

Som start på kvällen har jag dukat fram lite tilltugg och dryck i form av lite ost och kex samt ett gott vitt vin till detta. Mitt sällskap för kvällen verkade väldigt förtjust över valen och högg med glupande aptit och allteftersom vi åt och drack släppte den nervositet jag känt hela dagen.
Efter att flaskan tömts ursäktade Janina sig och gick på toaletten medan jag fick sköta avdukningen. Känner ett odrägligt lugn inom mig för man märker direkt om man klickar på ett personligt plan med någon när man inte behöver anstränga sig för att samtala. Känslan inger trygghet på alla nivåer och känner att det här kommer bli en bra kväll. Sneglar bort mot sängen med ett finurligt leende och ger vart och ett av de fängslen jag inhandlat en snabb blick o undrar för mig själv vilken eller vilka hon vi ett ögonblick har jag helt glömt bort hur man pratar. I mitt paralyserade huvud hör jag likt ett eko i fjärran orden "vad tycks?" yttras. Ruskar på huvudet för att häva förtrollningen och ser Janina mitt i en rotering för att visa upp sig i 360 grader. När jag fortfarande inte finner ord får jag en lätt knuff över bröstet. "Du... Du är så otroligt het att inga eldar från solen självt kan tävla med din glöd" får jag stakande fram och med ett förtjust leende tar hon två snabba steg fram, lägger händerna om min nacke och låter våra läppar mötas, först mjukt och trevande för att gradvis öka i intensitet tills hennes läppar brinner som om det inte fanns någon morgondag.

Ett kort ögonblick går innan hon tar ett steg tillbaka och därstår hon likt en gudinna inför min blick som jag nu synar från topp till tå. Långt vackert hår som nu är uppsatt och hennes tindrande blick genom glasögonen fullbordar hennes breda leende. Hennes svarta korsett, modell a lá 50-tal framhäver hennes vackramidja och får hennes bröst att framstå som monument av åtrå. Biter mig lätt i läppen när jag lyfter min förtjusta blick o försöker snegla på hennes bak. Är uppenbarligen inte särskilt diskret för hon trippar nätt ett varv till och medan hon gör detta låter jag ett finger nudda henne mjuka hud på skinkorna som naket ber mig att röra vid dem då hennes läckra string framhäver dess ljuva former. Först nu inser jag att hon är brutalt mycket längre än förut och förklaringen till detta är att par svarta skor med hög stilettklack. Med armarna om min nacke igen och mjuka läppar som möter varandra och nyfikna tungor som möts och tar sina första trevande danssteg med sin nya partner. Efter några första trevande steg så dansar de snart synkande som om de aldrig gjort annat. Medan detta fortgår låter jag händerna stryka över hennes rygg, känner snörningen under mina fingrar medan de fortsätter nedåt och till sist möter hennes skinkor som känns som eldar i mitt inre och med lätta fingrar känner jag hur hon får gåshud av min beröring.

Hennes händer letar sig lekfullt in under mina kläder och nyfiket utforskar varje muskels kontur, skjortan knäpps upp och faller till golvet. Mina händer som smeker hennes nacke medan hennes knäpper upp mitt bälte och sedan öra "bind mig..." Önskemålet lämnar inte mycket utrymme för diskussion och utan ett ord får hon först en ögonbindel. Ställer mig bakom henne och innan jag leder henne bort mot sängen kan jag inte motstå frestelsen att gnugga mitt nu hårda skrev mot hennes mjuka bak. Det eggar mig, vill explodera, men inte än! Så jag sansar mig och placerar henne framför sängen, fortfarande ståendes och låter mina händer ta tag i troskanten på vardera sida och drar dem resolut rakt ned. Janina står med tunga andetag framför mig medan jag förbereder hennes fjättring vilken först blir en lårfängsel. Två remmar som fäster handleden mot hennes lår och med dessa på plats leder jag henne att ligga ned så spelet kan börja.

I några korta ögonblick står jag framför sängen med bultande hjärta. Med tunga andetag ligger Janina på sängen utan att veta vad hon ska förvänta sig. Ljudet från min sängbordslåda som öppnas får henne att vrida på huvudet mot mig. I min hand håller jag en g-punkt vibrator som ska få henne varm och våt men först ska sätta hennes sinnen på helspänn. Ljudlöst håller jag handen bara millimeter ifrån hennes öra och slår snabbt på vibratorn och stänger lika snabbt av den. Hon rycker till av det plötsliga ljudet och drar ett flämtande andetag. Gör likadant på andra sidan vilket får henne att rycka till av det obehagliga ljudet så nära örat. Utan att vara påslagen låter jag vibratorns spets börja en resa från hennes läppar, ned över halsen och de delar av hennes ljuvliga bröst som inte döljs av korsetten. Redan fortsätter ned över korsetten och vidare ned över låret för att vid knät hoppa över till andra benet och vandra upp igen. Denna gång på insida lår och märker hur Janina förväntansfullt vrider sig lätt av beröringen.

Bestämtsärar jag på hennes ben med mina händer och lägger mig på mage i mellan dem. Kysser mig upp för hennes ben. Retfullt och eggande med slutna ögon samtidigt som jag lyssnar till hennes andetag som speglar varje beröring jag gör. Fortfarande med tungan dansande i hennes ljumske låter jag vibratorn falla på plats utanpå klitoris och startar den. Genast flämtar Janina i vågor och händerna i som sitter fast förankrade mot låren försöker slita sig loss. Efter en stunds masserande på så vis förflyttar jag min tune bli tänker jag och för in vibratorn och vrider dess spets mot hennes g-punkt. Men långsamma rörelser och lätta vibrationer letar den sig fram för att hitta rätt punkt och i mina öron hörs den ljuvliga musiken av flämtande och frustande andetag.

Hennes händer sliter i sina selar medan benen vrider och vänder på sig lite för mycket tänker jag och avbryter det jag gör för att öppna sängbordet igen. "Varför slutar du" får hon flämtande fram mellan andetagen. Med ett leende bemödar jag mig inte ens att svara "ovissheten ska eggas hennes sinne" tänker jag och börjar böka runt benen i sängens nedre del. "Undrar vad hon tror kommer hända” tänker jag medan jag sätter två nya fjättringar på plats som ska få hennes ben att sluta dansa vind för våg.
Med dessa på plats sätter jag henne upp i sängen och börjar lossa på den snörning som döljer återstoden av hennes kropp för mig. "Jag vill ha allt" ekar i mitt giriga huvud och med stor iver är den lös nog men inser att fjättringen vid låret stoppar mig. Gör snabbt upp en ny plan och lossar på dessa så och trär av korsetten så snabbt jag förmår medan Janina utan minsta ljud låter mig hållas.

För stunden låter jag hennes händer vara fria och ståendes bredvid sängen för jag hennes ena hand mot mina boxer som spänns av en hård utbuktning. När hon inser vart handen är på väg spricker hon upp i ett stort leende och med villiga händer smeker hon över bulan och letar sig snart in innanför dess tunna tyg och drar de till golvet. Med mjuka roterande rörelser stimulerar hon min lem innan hon vrider sig lite i sidled från sin fot fjättring och lutandes mot andra axeln drar hon bak huden och slickar lätt på mitt ollon. Hennes tunga känns mjuk och varm när jag sluter ögonen och lutar huvudet bakom i njutning. Snart har hon hela min lem i sin mun och medan hennes mjuka läppar förs fram och tillbaka över mitt hårda skaft slickar hon den våt och hal. Lägger mina hände mjukt om hennes nacke och kilar fast mina fingrar i hennes uppsatta hår medan jag försiktigt börjar röra mig in och ut i hennes mun. Min andhämtning blir tyngre och likaså hennes medan jag ökar intensiteten och stöter längre in i hennes mun. Stannar längst in och håller fast hennes huvud tills hon får kväljningar on
Vänder henne på mage och sida på fötternas fjättring så inte benen ska korsas inför nästa etapp. Ställer mig på knä över henne och lyfter henne till knästående framför mig. Min lem som faller på plats mellan hennes skinkor gör att blodet nästan kokar inom mig, "Vill ha... Vill ha!" ekar inom mig men än en gång måste jag sansa mig och sätter istället hennes nya fjättring på plats. Först en halskrage som jag spänner jag precis så hårt att blodet stryps bara just en aning. Från baksidan av halskragen går en annan rem i vilkens ände man fäster handlederna. Med dessa på plats ställer jag mig tätt intill henne. Hon når precis min lem med sina fjättrande händer och tafsar på den bäst hon kan medan min ena hand smeker över hennes fylliga bröst ochkänner topparnas styvhet under mina fingrar. Min andra hand smeker hennes sköte som pulserar under min beröring. Andhämtningen är nu tung hos oss båda och hettan i våra kroppar får tid och rum att försvinna. Min tunga som kysser henne över nacken. Hennesstjärt som juckande eggar mitt skaft. Hennes våta sköte under mina fingrar som skriker efter mer.

Med ett bestämt grepp och remmen som går ned över ryggen lutar jag Janina framåt. Utan att kunna ta stöd med händerna blir kragens grepp än lite hårdare och hör henne tjippa lätt efter andan. Med min lediga hand smeker jag hennes öppning och låter hennes varma lubrikation göra mitt ollon halt när jag gnider det några varv innan jag tränger in. Lågan inom mig växer till en intensiv eld av lust när jag låter henne omfamna min lem. Flämtande gnyr Janina framför mig där hon hänger som en marionettdocka i mitt grepp. Först några mjuka stötar bara för att olja in min hårda lem så det ska glida lätt när jag sakta ökar intensiteten och hårdheten i stötarna. Lyfter upp henne igen så hon står på knä framför mig och med min lediga hand letar jag mig fram till en del av halsen som inte är fjättrad. Tar först ett mjukt grepp som sedan hårdnar allteftersom min lem våt, varm och hal stöter i hennes sköte. När hon flämtande inte får någon luft släpper jag och låter henne få luft medan jag trappar ned på tempot för att det trevliga inte ska sluta... "Inte ännu" tänker jag och laddar för att på nytt steg för steg trappa upp det än en gång. Hennes flämtandeättring och lägger henne på rygg. Hennes nu fuktiga ben lägger jag över mina axlar när jag igen tränger in i Janinas varma gemak och stöter, stöter... och stöter. Adrenalinet forsa i mina ådror och kommer på mig själv med att ljudligt flämta av njutningen och Janina gör detsamma med ett brett leende på sina läppar. Låter benen falla åt sidan och i en klassisk missionär glider jag in och ut medan mina händer och tunga inte låter en vrå av hennes kokande kropp undkomma min beröring. Janina stönar nu ogenerat och och ljudligt och flämtande flåsar jag fram i hennes öra "Vart vill du ha den?". "Ge mig i munnen" svarar hon hest mellan sina skälvande andetag och bara några sekunder senare lämnar jag snabbt hennes sköte, ställer mig knästående vid sidan om henne och lyfter upp hennes huvud för att ta emot det yttersta beviset av min njutning. Det lämnar mig och hela min kropp skakar av dess intensitet allt medan hennes tunga slickar rent mitt våta skaft.

Fortfarande skakis släpper jag hennes återstående fjättring och lägger mig svettig och varm ned i sängen. Bredvid mig tar Janina av sig sin ögonbindel och lägger sig tillgivet halvt ovanpå mig. Ger mig en lång vämjelig blick. Inga ord behöver yttras för det våra läppar säger när vi ömtkysser varann sa att detta är en kväll vi båda kommer minnas länge...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Beaverhausen

  • Publicerad Publicerad: 2012-08-24

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Jojo skrev

Nja!

Betyg: 2

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter