Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tessie gillar Dig!

Jag kliver ur badkaret och sträcker mig efter handduken, torkar mitt långa kolsvarta hår och går sedan ut i hallen. Det är en ljummen kväll och alla fönster står på vid gavel. Musiken spelar i bakgrunden och jag är kåt. Jag går runt naken i lägenheten och låter kroppen självtorka. Känner den sköna ljumna sommarluften mot min hud och njuter. Då får jag syn på dig. Du står på din balkong, tvärs över gården, och tittar på mig.
Så länge jag kan minnas har du stått där och tittat på mig när jag leker. Och jag njuter så av dina blickar. Du har perfekt insyn i mitt sovrum, och bara för din skull är persiennerna aldrig nerfällda.
Jag vet hur mycket du älskar att smyga på mig, så jag låtsas att jag inte har upptäckt dig. Jag stannar framför fönstret och smeker långsamt mina bröst. Kupar händerna runt dem och smeker mina styva bröstvårtor. Mina fingrar tillsammans med sommarvinden gör mig allt mer upphetsad. Jag låter ena handen glida ner längs min mage och in mellan mina lår. Smeker över mitt nyrakade kön och njuter av dina brännande blickar.
Jag smeker längre och längre in. Känner det våta sköna mot mina fingrar. Jag tar långsamt upp handen. Tittar dig djupt i ögonen när jag slickar av mina fingrar.
Vad du ännu inte vet om, är buttpluggen som sakta men säkert töjer ut mitt tighta hål. Jag njuter av känslan av den, och av tanken på din reaktion när jag snart ska visa dig mitt uttöjda längtande hål.
Medan jag slickar mina safter av fingrarna smeker jag mina bröst med andra handen. Håller ögonkontakten med dig. Jag ser hur din hand rör sig ner mot ditt skrev och du smeker din kuk utanpå jeansen.

Jag vänder mig sakta om. Står med ryggen mot dig och böjer mig fram. Jag kikar över axeln och ser hur du spärrar upp ögonen när du får syn på buttpluggen i min rumpa. Jag särar på skinkorna och smeker över mitt hål. Börjar långsamt dra ut pluggen. Sakta och försiktigt. När den åker ut känner jag hur uttänjd jag är. Jag särar mer på skinkorna så du kan se rakt in i mitt nu vidöppna hål. Jag tar upp buttpluggen och slickar längs med den. Dina ögon är som tefat och jag ser handen i dina byxor röra sig frenetiskt. Jag suger på den, slickar den ren.
Jag ställer mig upp och går in i köket. När jag kommer ut igen har du tagit av dig byxorna.. Du står med bar underkropp och jag kan se din kuk resa sig hård och sträva uppåt.
Du tittar nyfiket på mig när du ser vad jag kommer ut med, en gurka, en dildo och en flaska glidmedel.
Jag sätter upp ena foten på fönsterbrädan, så att du kan se rakt upp mellan mina lår. Jag smörjer in gurkan med glidmedel och pressar försiktigt in den i min röv.. Sakta, sakta.. Längre och längre in. Drar den långsamt ut igen, och sen lite längre in.. Jag njuter av den härliga grova gurkan i min röv. Tar upp dildon och för in den i min plaskvåta fitta. Vrider på vibratorn och för den in och ut ur mig. Snabbare och snabbare. Allt hårdare. Pressar in gurkan i röven med andra handen. Allt längre in. Jag är inte långt borta nu. Känner hur min kropp spänner sig och när orgasmen kommer sjunker jag ihop på golvet. Hela mitt underliv kramar om leksakerna och benen bär mig inte. Jag reser mig upp efter en stund, vänder ryggen mot dig och lirkar ut gurkan ur min röv. Håller isär skinkorna och visar dig ur redo jag är för din kuk.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Tessie L

  • Publicerad Publicerad: 2006-09-17

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (12 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

J skrev

Bättre än såhär blir det inte, verkligen supernice ;-) //J

Betyg: 5
Stefan skrev

Analsex e härligare att läsa om än utföra.

Betyg: 5
hans skrev

härligt med tjejer som vet vad de gillar och visar upp det!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter