Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tandhygenisten

Det var en bit in på våren och pandemin hade härjat i lite mer än ett år. Jag hade inte kunnat gå till tandhygienisten på nästan två år, precis när jag skulle boka året innan så slog pandemin till med full kraft. Jag har bra tänder så tänkte att det fick vänta tills det hela hade lugnat sig. Men nu hade det äntligen blivit dags igen. Det var en torsdags eftermiddag och jag begav mig mot tandläkarkliniken. Solen sken och nästan brände lite mot kroppen. Dagen till ära så hade jag tagit på mig mina tunna linnebyxor med lösa boxers under. På överkroppen hade jag en bomulls t-shirt som satt löst. Härligt att det kunde fläkta så bra runt kroppen då värmen var så påtaglig som idag.

Jag kommer in på kliniken, anmäler mig och sätter mig i väntrummet för att vänta på min tur. Sitter och fantiserar lite om Karin medans jag väntar. Karin är min tandhygienist, en riktigt liten och härlig kvinna, smal med markerade muskler, små bröst och en riktigt fast liten rumpa som jag alltid är sugen att klämma på men aldrig vågat. När hon hämtar mig brukar jag låta henne gå lite förre mig så att jag kan spana in hennes former och fantisera lite - brukar göra att behandlingen känns både roligare och inte alls så plågsam.

Jag behöver inte vänta länge förrän mitt namn ropas upp. Johan det är din tur hör jag en obekant röst säga. Lite överraskad tittar jag upp, det är inte alls Karin som hämtar mig idag. Istället är det en blondin med riktigt fina kurvor, lite mulligare än Karin, men vartenda kilo sitter där den ska. Härligt runda höfter och fina toppiga bröst. Hennes vita byxor sitter som smäcken och tandläkarrocken sitter som gjuten och visar upp hennes härliga bröst, de gärna tittar fram lite mellan alla knapparna. Hon presenterar sig som Malin praktikant. Hon kan inte vara en dag över 22 år tänker jag. Inte alls dum ersättare ler jag inombords och följer välvilligt med. Även nu ett steg bakom så att jag kan njuta lite mer av hennes härliga rumpa som hoppar till lite med varje steg hon tar.

Vi kommer in på rummet och där sitter Karin och väntar.

Hej Johan! Säger hon glatt.

Det här är Malin som ska hjälpa mig idag, det är hennes första dag som praktikant så hoppas det går bra att hon gör rent dina tänder idag under min uppsikt.

Jag harklar mig lite och får fram. Ja, det ska gå bra. Karin ser inte alls ut som hon brukar. Hon har fixat brösten och de är inte jättestora men riktigt runda och härliga. Rocken verkar vara samma som hon alltid haft, för brösten får knappt plats. Två knappar kämpar med att hålla inne hela härligheten men de lyckas inte helt, man ser en bra bit av brösten lite ihopklämda där under rocken. Ögonen har hon sminkat, vilket hon inte brukar och det ser ut som om hon har använt lite mascara och rouge. Hon ser riktigt bra ut, väldigt sexig och hon hajar till när hon ser hur noga jag studerar henne. Hon ler lite busigt och säger att hon har tränat lite mer och gjort sig lite snygg nu när hon har separerat från sin man. Jag ler lite generat över alla dessa detaljer och harklar återigen fram ett - du ser väldigt bra ut. Det har gjort dig väl att separera. Jag minns tillbaka till mina andra besök där hon ofta beklagade sig över sin man. De hade varit tillsammans sen gymnasiet men de hade vuxit ifrån varandra. Karin var alltid väldigt glad och pratsam och delade gärna av sig om sitt liv medan hon grävde runt min mun och tog bort sten. Men idag skulle hon bara övervaka det hela.

Malin som ser lite besvärad ut medan Karin och jag pratar gamla minnen ber mig plötsligt att sätta mig ner och tar på sig en ansiktsmas. Med ett litet skratt säger hon, idag är det jag som tittar på dina tänder, men oroa dig inte Karin sitter med här och håller oss sällskap och ser till att det går bra. Jag sätter mig ner i stolen som snabbt lutas tillbaka, huvudet är lite obekväm men Malin är snabb med att rätta till kudden så att jag sitter bekvämt med huvudet bakåtlutad så att hon kan komma åt bra. Lite snabbt tar hon röntgen bilderna och sen ber hon mig gapa stort så att hon kan börja titta på tänderna. Hon tar sin lilla spegel och scaler som hon använder för att lyfta på läpparna för att kunna se bättre och så sätter hon igång. För att se bra får hon luta sig lite framåt och över mig och jag kan se hennes ögon väldigt nära. Ser att hon har bruna mörka ögon som tittar intensivt på mina tänder, hon rättar till sig lite för att se bättre och då känner jag hur hennes bröst trycker lite mot min högra axel. Vilka sköna bröst hon har, riktigt varma och mjuka och det känns tryggt när hon är så nära. Hon tittar och tittar och flyttar sig fram och tillbaka mellan datorn där hon skriver resultaten och mitt huvud. Varje gång hon kommer tillbaka mot mig så känner jag hennes bröst emot mig men på nya ställen. Vad härligt det är! Var längesen jag kände ett par okända bröst så nära och jag får kämpa lite med mig själv för att inte börja åla mig lite mot dem. Så sugen att känna på dem, klämma och suga!

Plötsligt så lutar hon sig bort från mig och går iväg till datorn. I förbifarten säger hon att nu var första delen färdig och det såg bra ut men att jag hade lite tandsten som hon ska ta bort. Malin och Karin står någon meter ifrån mig och pratar ihop sig lite om vad som kommer här näst. Eller det är vad jag tror i alla fall för jag hör inte riktigt vad de säger då de viskar. Lite konstigt att de ska viska men jag tänker inte speciellt mycket på det, jag sitter i stolen och fantiserar lite om Malins härliga bröst och ler lite för mig själv. Det här blir nog ett trevligt besök även om det inte är Karin som tar hand om mig idag.

Det går en kort stund och plötsligt så har jag Malin över mig igen. Hon lutar sig fram och säger att hon ska sätta igång med att ta bort tandsten och att det kan kännas lite. I så fall får jag säga till så kan vi ta en liten paus.

Jag kan inte låta bli och kastar en snabb blick på dessa härliga bröst som jag hela tiden får känna emot mig och till min förvåning ser jag att en knapp sitter lös nu så att brösten tittar fram ännu mer än vad de gjort. Jag biter mig snabbt i tungan och försöker att inte titta mer på dem när hon sätter igång och gräver i min mun. Istället tittar jag på hennes ansikte och ögonen som ser ut att glittra ännu mer och jag ser att hon inte har satt på sig munskyddet den här gången. Det kanske inte behövs tänker jag. Karin gräver i min mun och det gör lite ont ibland så jag skruvar lite på mig, samtidigt så känner jag hur hon är ännu närmare mig. Hon sitter nu bakom mig och jag känner hur brösten är på var sin sida om mitt huvud och att hon pressar sig så nära hon kan. Jag kan känna de nakna delarna av brösten mot mitt huvud, så varma och sköna de är! Känner hur hennes hud ligger mot sidan på mitt huvudet och värmer. Hon gräver och gräver och samtidigt så rör sig brösten över övre delen av mitt ansikte. Jag har svårt att hålla mig från att försöka känna på dem mer med mitt huvud. Munnen kan jag inte använda då den är i Malins våld. Hon gör mig så kåt. Kan inte låta bli att tänka hur de hade känts i min mun, hur hade det varit att ha min hårda kuk mellan dem istället för huvudet. Samtidigt känner varenda andetag hon tar, hennes andedräkt sveper över mina sinnen, hon luktar så gott när hon andas - varm med en mjuk doft av mynta. Jag känner hur jag håller på att bli lite hård, linnebyxor och lösa kalsonger var inte rätt val idag. Känner hur bulan växer och det måste synas när som helst. Jag har inte den största kuken men den är ändå nästan nitton centimeter när den är hård. Plötsligt känner jag en hand på mitt högra lår, det är Karin.

Hur känns det Johan? Säger hon. Malin kan vara lite hårdhänt, men hon håller på att lära sig. Jag försöker mumla något men misslyckas med det. Karin smeker mig lite fram och tillbaka på låret och säger. Lugnt bara, Malin tar bra hand om dig. Visst har hon härliga former? Jag hajar till på hennes ord. Hur ska jag tolka det? Karin fortsätter att smeka mig på låret. Jag känner hur jag blir hårdare och hårdare. Det måste synas riktigt tydligt nu, byxorna står säkert som ett tält när som helst och jag har två underbara kvinnor så nära mig, kan inte hjälpa det. Det kommer att synas tydligt vad som händer där under byxorna. Jag känner hur Karins hand söker sig in mot min ljumske och hon smeker mig med långa drag närmare och närmare kuken för varje drag hon gör. Malin lutar sig lite ifrån mig, hon fumlar efter något annat verktyg och jag tittar på Karin som fortsätter att smeka mig. Hon tittar mig rakt i ögonen och säger, visst är det härligt Johan. Jag har alltid drömt om att få smeka dig, känna hur stor din kuk kan växa i mina händer och känna den mot mina läppar. Innan jag hinner svara något så är Malin tillbaka hos mig och säger till mig att gapa och hon fortsätter med mina tänder. Jag känner ännu mer hud nu, eller är det bara min fantasi. Jag kan inte tänka riktigt klart längre, men det kan inte vara min fantasi. Jag känner hur Malins bröst är ännu närmare mitt ansikte nu, hon har svårt att komma åt min mun med sina verktyg så mycket som hon lutar sig mot mig. Jag kan känna hennes brösts värme och de guppar mot mig medan hon gräver i min mun. Hon har öppnat upp hela rocken och de hänger lösa nu. Jag ser dem när hon rättar till sig lite. Vilka härliga bruna bröstvårtor hon har. Vårtgården är riktigt knottrig och bröstvårtorna är riktigt hårda och sticker ut som hårda hallon. Jag kan känna dem mot mig. Så sugen att ta dem i min mun, men min mun är fast i hennes bestämda hantering. Karin har blivit lite modigare och hennes hand söker sig över min kuk. Hon smeker den upp och ner utanför byxorna och det går inte längre att dölja hur hård den är, inte för att jag försöker längre. Jag har kapitulerat inför dessa kvinnor som har mig i sin makt. Hon smeker och grepar kuken hårt och känner hur grov den är. Oj Johan, det trodde man inte om dig att du skulle ha en sån stor och härligt kuk säger hon samtidigt som jag hör hur hon drar ner gylfen med den andra handen. Hon för byxan åt sidan och drar ner mina kalsonger så att kuken tittar fram i all sin prakt. Jag känner hur den bultar och hur hård den är. Karin börjar långsamt runka mig sakta upp och ner i stora drag, först ner så att förhuden sträcks så att det nästan smärtar och sedan upp igen. Hon gör det gång på gång men efter en stund så tar hon andra handen och börjar smeka mig runt ollonet, tar sina fingrar och trär dem runt ollonet samtidigt som hon drar med den andra handen upp och ner. Det känns som om jag är inne i henne, hennes fingrar är som magi och jag känner hur kuken nästan börjar pulsera, det är nära att jag kommer. Icke icke säger hon, inte komma än! Här är det jag som bestämmer. Hon slutar runka mig och slår till ollonet lite försiktigt. Jag ligger och försöker att behålla lugnet, munnen är öppen på gavel med Malins verktyg som bearbetar min tandsten, hennes bröst smeker mig samtidigt över hela ansiktet och min favorit tandhygienist håller hårt i min kuk som är redo att explodera.

Plötsligt känner jag nåt varmt som omsluter ollonet, Karin lutar sig fram och har tagit min kuk i sin mun. Långsamt tar hon ollonet i munnen och leker med sin tunga kring den. Runt och runt och sen slickar hon lite på öppningen för att sen upprepa det hela igen. Det känns magiskt. Så skönt! Jag känner nåt litet kallt och hårt som går emot ollonet ibland, kan hon ha en tungpiercing jag aldrig märkt? Är den kanske ny från efter separationen. Den kittlar nåt extra och ger verkligen en extra dimension till det hela, som om jag inte vår tillräckligt kåt. Nu känner jag hur hon tar mig djupare i munnen. Långsamt försvinner jag ner i hennes hals och jag känner hon hennes läppar nåt botten av kuken och hon suger sig nästan fast vid i min kropp. Oj vad härligt! Jag kan inte se något av det, men känslan och fantasin lämnar ändå inget mer att önska sig. Jag blundar och njuter medan Karin gång på gång suger in hela kuken långt ner i halsen och jag får anstränga mig för att inte komma. När jag öppnar ögonen så ser jag att Malin har tagit en paus och tittar på hur Karin suger min kuk som en gudinna. Mmm nu mår du som en kung säger hon till mig och tittar mig rakt i ögonen med ett finurligt leende. Vi får fortsätta vårt jobb här så att inte nästa patient får vänta för länge. Lite retsamt daskar hon till mig med brösten och fortsätter sitt rensande. Karin har nu slutat suga och runkar mig igen. Hon låter handen glida fram och tillbaka längs kuken och jag ser att hon satt på sig latexhandskar så det känns annorlunda. Lite mer förbjudet och mjukt, hon måste ha tagit nåt smörjande för handskarna glider så lätt längs min hud. Jag hör hur det plaskar lite, hon måste smeka sig själv med sin andra hand. Kanske till och med pullar sig själv. Efter en stund stannar hon och säger - nä nu är vi båda redo Johan. Nu ska jag ha dig i mig. Jag vill känna hela din kuk i min fitta. Känna hur den tränger in långsamt och fyller hela mig och sen vill jag att du kommer i mig. Jag hör hur hennes byxor träffar golvet med ett smattrande ljud när bältet träffar kaklet. Hon börjar dra i mina byxor och jag lyckas lyfta på rumpan så att hon får av mig dem. Med en atletisk rörelse så kommer hon upp på tandläkarstolen. Sätter sig gränsle över mig med bredda ben. Hon är helt öppen och sitter på mina lår, men tillräckligt långt upp för att kunna ta min kuk i handen och förra den upp och ner längs sin fitta. Jag känner hur mjuk hon är, hon måste vaxa sig så len hon är. Hon för min kuk upp och ner mellan sina blygdläppar och jag känner hur hennes safter vätter min kuk mer och mer. Hon leker med den, daskar sin fitta med den och retar mig lätt genom att precis sätta ollonet mot hennes öppning. Den varma våta fittan jag längtat efter under alla mina besök hos henne. Så härligt! Plötsligt hör jag henne säga. Vad säger du Malin är det dags att jag rider vår patient här. Tror du han klarar av det? Jag ser hur Malin ler stort och tittar ner mot våra skrev som ligger emot varandra, kuken med ollonet emot Karins fittöppning och det krävs så lite för att jag ska tränga in i den sköna grottan. Ja, säger hon med ett skratt, jag tror inte vår patient klarar av mycket mer av den där behandlingen. Han kan explodera när som helst. Karin skrattar till och jag känner hur hon långsamt pressar fram sina höfter och min kuk söker sig in långsamt, nästan plågsamt. Jag vill trycka in den snabbt, men jag kan knappt röra mig i och med den speciella utformningen tandläkarstolen har. Jag får ge mig till tåls med Karins tempo. Sakta känner jag hur ollonet öppnar upp fitthålet mer och mer, hon roterar den runt och runt precis vid öppningen och millimeter för millimeter för hon in den. Jag känner hur hennes fittmuskler öppnar sig och släpper in mig, sen när öppningen sluter runt förbi ollonet så kan jag känna hur otroligt våt hon är. Kuken glider in nästan av sig själv och Karin för nu sina höfter fram och tillbaka snabbare och snabbare. Jag ser att Malin tappat koncentrationen på sitt jobb och tittar intensivt på hur Karin knullar mig vildare och vildare. Plötsligt lutar hon sig fram mer och retar mig med sin bröstvårta över min mun. Jag tar tillfället i akt och suger in den. Mmm vad härligt att leka med bröstvårtan i munnen, suga på den bita den. Jag hör hur Malin stönar lite och trycker sig närmare mig. Jag lyckas ta ett grepp om hennes rumpa och märker att även hon har fört ner ena handen mot fittan och smeker sig själv. Jag känner att jag kommer vilken sekund som helst, men vill inte komma först av oss tre. Plötsligt hör jag hur Karin skriker ut sin orgasm och hela hon skakar så att hon nästan ramlar av stolen, då hindrar jag mig inte längre släpper på alla hämningar och sprutar ut min säd in i Karins fitta, jag är djupt inne i henne. Karin faller över mitt bröst och ligger kvar där och skakar lite lätt. Min kuk är fortfarande hård och långt in i henne. Vi ligger så och hör plötsligt hur också Malin skriker till och faller ner på knä vid mitt huvud, så intensiv var hennes orgasm. Vi ligger kvar en kort stund som känns som en evighet och jag känner hur kuken minskar i omfång - sakta glider jag ut ur Karins fitta och sperman börjar rinna ner på mina testiklar och skrev. Karin vaknar till liv efter en stund, reser sig upp tittar på mig med stort leende och säger att detta har jag verkligen längtat efter. Någon sekund senare så ställer sig Malin upp och ber mig gapa, målmedvetet fortsätter hon sitt arbete. Jag hör hur Karin tvättar av sig och sen även mig och stolen. Hon hjälper mig även upp med byxorna. Kort därefter så är Malin färdig och Karin kommer runt för att titta hur det har gått. Hon tittar nöjt på Malin och säger - riktigt bra jobbar här. Fantastiskt att du gjort ett sa bra jobb med alla dessa distraktionsmoment som dök upp.

Vi utbytte några korta ord och sen var det dags att gå. Ut i fina vår vädret med det största leendet jag haft efter ett tandläkarbesök.

Det gick några dagar och sen fick jag ett sms från Malin som frågade om vi skulle ses, men det är en annan historia.
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Johan

  • Publicerad Publicerad: 2021-06-01

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

asd skrev

UNDERBAR!

Betyg: 5
Knullglad skrev

Helt underbar.. Har upplevt nåt liknande på sjukhuset

Betyg: 5
Kjell skrev

Härligt att få en sådan behandling

Betyg: 5
Anna skrev

Härligt underbar!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter