Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Tågresan Hem

Joachim såg inte fram emot de närmaste timmarna. Han skulle åka till Belgien på affärsresa, med nattåg. Han hatade att åka tåg! Och inte såg han fram emot affärsmötet som väntade honom i Belgien heller. Ett gäng killar i tråkiga kostymer och så han. Nej,det här skulle verkligen inte bli kul!

Tåget var modernt och personalen var trevlig. Det fick bli en snabb middag, för klockan var mycket och Joachim var trött efter en lång och jobbig dag. Han letade upp sin kupé och insåg ilsket att tjejen han beställt biljetten av helt hade struntat i det faktum att han ville ha en kupé för en person. Kupén var redan ockuperade av fyra andra män!

Joachim nickade kort mot de fyra och såg sig om i kupén efter en ledig säng. Där fanns överslafar, vilket han ogillade även detta, så han hade inte mycket att välja på. Han stoppade undan sin resväska, med undantag för necessären vilken han tog med sig in på den extremt trånga toaletten och gjorde vad man gör innan man går och lägger sig för natten. När han kom ut i kupén igen var den sista slafen upptagen av en kvinna. Joachim såg egentligen inte mer än hennes kroppsformer som avtecknade sig under täcket, men behån som hängde över sängräcket vittnade om att det var en kvinna.

Han klättrade mödosamt upp i sin säng och fick höra en och annan ilsken grymtning från dem som väcktes av Joachims stök och bök. Nu var han på, om möjligt, ännu sämre humör och låg och muttrade för sig själv under täcket.

När Joachim var liten så var han ofta tjurig. I åttaårsåldern upptäckte han nöjet med onani, och fann att just detta hjälpte honom att bli på bättre humör. Resväskan låg långt nere på golvet, men en FIB-aktuellt hade han lyckats smyga in under kudden innan han gick på toaletten. Nu rotade han fram den och tände läslampan. Bilder på vackra flickor i hans egen ålder, underbara kurvor och fuktigt glänsande kön som bara väntade på att få bli slickade, smekta och tagna.

Utan att tänka på det så hade han en hand undertäcket. Han smekte sig själv till bilderna på de undersköna flickorna och täcket gled längre och längre ner. Joachim märkte det inte själv, men snart låg han spritt naken och runkade, och täcket dolde knappt hans lår ens.

En rörelse i ögonv fortsatte smeka sig själv.

Ännu en rörelse. Inte en tröja den här gången. Det var kvinnans hand som helt synligt rörde sig under täcket. Kvinnan hade också blivit vågad. Joachim såg rakt på henne nu, och hon såg öppet på honom också, med kåthet i blicken och ett lurigt leende på läpparna. Hon drog av sig täcket och Joachim såg att hon låg helt naken där under. Och som han trodde så smekte hon sig själv.

Kvinnan sög in sitt pekfinger i munnen och fuktade det med tungan och läpparna. Hon såg ohämmat in i Joachims ögon och förde ner handen till sitt sköte. Hon började smeka runt klitoris i cirklar med det fuktiga fingret. Först smekte hon bara klitoris men snart började hon smeka även blygdläpparna. Hon lät ett finger glida ini sin fitta, drog ut det och förde sedan in två. Rytmiskt smekte hon sig själv och förde fingrarna fram och tillbaka i små cirklar.

Joachim flämtade upphetsat vid åsynen av den onanerande kvinnan som bara var ett par meter ifrån honom. Hansatte sig upp i slafen och lutade sig mot väggen. Nu satt han vänd mot henne och hade full insyn i hennes fitta. Han runkade ivrigt med ett stadigt grepp om kuken och såg förundrat på då kvinnan fortsatte smeka sig själv.

Kvinnans bröst var stora och gungade då hon ivrigt smekte sin mus med handen. Bröstvårtorna var styva och såg härliga ut. Hon satte sig upp i sängen, så att hon satt på samma sätt som Joachim, och särade på benen så brett hon kunde. Det var halvskumt i kupén, med undantagför Joachims tända läslampa spreds ett svagt, gult sken i rummet, men Joachim kunde ändå tydligt se att det sipprade sekret ur kvinnans sköte. Hon förde sin fria hand upp till sitt bröst och kramade det mjukt. Joachim stönade till. Bröstet var så stort att det vällde utanför kvinnans hand. Hon tog tag i bröstvårtan och rullade den mellan tummen och pekfingret, nöp hårt i den och drog lite. Hennes ögon var slutna nu och läpparna lätt särade. Då och då slickade hon sig om munnen och det spratt till i Joachims kuk varje gång.

Kvinnans smekningar blev allt hetsigare och ett och annat stön undkom hennes läppar. Även Joachim runkade ivrigare, märkte att hon snart skulle komma och han ville spruta i samma sekund. Hon bet sig sexigt i underläppen, kommer hon, och han behövde bara runka ett par drag innan han sprutade kaskader av sperma som träffade taket och hans mage och det upprullade täcket. På den motsatta slafen hävde sig kvinnan i en båge och skakade ut sin orgasm i halvdunklet. Hon flämtade så högt att de fyra sovande männen borde ha vaknat för länge sedan, men snarkningar och tunga andhämtningar vittnade om att de fortfarande var djupt sovande.

Så möttes deras blickar, ett leende i samförstånd. Kvinnan drog fram ett nattlinne och drog det över huvudet. Sedan hoppade hon tyst och smidigt ner på golvet, nickade mot Joachim att göra detsamma. Han släckte sin läslampa, drog på sig ett par kalsonger och ställde sig bredvid henne. Hon tog hans hand och för in den mellan sina ben.Joachims hand blev alldeles härligt kladdig av hennes fittsafter. Hon log och gick före ut i korridoren. Joachim följde efter och de försvann in i en tom kupé. Men det är en annan historia...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter