Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Systers vännina gav mig en present på femtonårsdagen

Min syster Veronica kallas allmänt för Vicki är tre år äldre än mig och är adopterad från Thailand, när detta hände var hon artonår jag Calle fyllde femtonår när detta hände. Vicki hade flyttat hemifrån när hon var sextonår tog över mormors hus när hon avled. Vicki var kanske lite för ung med med hjälp av mamma och pappa klarade hon sig rätt bra. Hade varit fest hemma hos mamma och pappa, Vicki sade kom med mig hem där finnns min födelsedags present till dig. När vi kom hem till Vicki sade hon nu när du är femton är det snart dags att förlora oskulden. Men Vicki jag kan inte ha sex med dig vi är ju syskon. Inte biologiskt men det är inte mig som skall ta den Mia är på väg hit.
Mia var Vickis bästa vän en blondin som mer än en gång hade varit min runkfantasi. Har nog sett hur du har tittat på henne när jag bodde hemma och hon hade sovitöver och kom in i köket i bara trosor.
Vicki hade rätt hade fått stånd och sprungit upp på mitt rum och runkat.

Mia har länge velat ha sex med dig men du har varit för ung men Mias stav har hon döpt till Calle. Både Mia och jag har en massagestav och mamma också.
Mia ringde på dörren och som vanligt när jag såg henne blev jag lite upphetsad.
Mia var nervös Vicki har berättat att du nog gärna vill ha sex med mig, jag vill men jag har bara haft sex med tjejer innan ofta med Vicki. Jag tänkte övervaka hela akten log Vicki. Nu tycker jag att ni sätter igång av med byxorna brorsan.

Jag klädde av mig naken Calle din kuk är så stor flämtade Mia inte grov men lång. Du här växt till dig Calle jag minns inte att den var så lång log Vicki. Mia klädde av sig hennes fitta var täckt med en orange färgad triangel. Jag vill nog inte suga av honom sade Mia, det behöver du inte om du inte vill svarade jag men jag vill gärna slicka din slida. Den är god log Vicki jag har smakat, jag lämar er nu men kommer tillbaka senare.
Jag började suga på Mias blygdläppar och Mia började själv smeka sina bröst.
Mia började bli våt jag förde in min tunga i hennes slida bytte mot ett finger och
sög in Mias klitta i min mun. Gud stönade Mia så känslig där förde in ett finger till i fittan och efter ca tre minuter fick Mia sin första orgasm.
När Mia lugnat sig log hon nu fortsätter vi lägg dig ner på rygg Calle.

Mia grenslade mig smekte sin klitta mot mitt ollon i ca en minut sedan sjönk hon sakta ner över min kuk. Ju mer som kom in ju skönare blev det,
Mia var trång men hela min kuk fick plats i Mias fitta. Mia lade sig ner på mig och anades tungt. Vi började kyssas och Mia började guppa upp och ner.
Det spänner med på ett skönt sätt du är skön Calle.
Du är underbar Mia jag kommer snart stönade jag.
Vi rullade runt så jag kom överst då såg jag att Vicki kommit tiibaks hon stog helt
naken smekte sig med vänsterhanden och filmade oss med sin mobiltelefon i högerhanden. Spruta i mig Calle jag äter minipiller så det är ingen fara stönade Mia. Jag stönade till och när jag släppte en jätte sats i Mia kom hon också.
Jag rullade av Mia och Vicki filmade när en del av sperman ran ur Mia, tror det är det som kallas cream pie kvittrade Vicki.

Vicki gav nu telefonen till Mia jag är stenkåt filma mig medan jag smeker mig själv. Att se Vickis röda naglar åka in i hennes fitta samtidigt som Vicki smekte sin klitta fick min kuk att resa sig igen. Är du kåt igen Calle stönade Vicki runka för mig. Jag började runka snabbt kom över mina bröst brorsan stönade Vicki samtidigt som hon kom. Det kom mer än jag trodde hade ju släppt en jättesats i Mia. Mia log började slicka upp sperman på Vickis bröst. Smakar salt men även smaken av Vickis bröst den känner jag igen.

Mia och jag hade sex regelbundet i ett år. Mia är nu tillsammans med en annan kvinna hon påstår att hon är lesbisk. Jag hade det skönt med dig men jag blir bara kär i kvinnor. Jag är fortfarande ända mannen hon har varit med.
Vicki är gift och jag är morbror till två underbara tvilling tjejer. Själv är jag ensamstående träffar tjejer ibland det är inte många som min kuk får plats i som i Mia fast hon var trång.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2017-10-16

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter