Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Systers klänning

Detta hände för länge sedan, handlar om mig och min lillasyster egentligen är hon min styvsyster men vi har växt upp tillsammans sedan hon var sex år och jag åttaår.
Anna och min syster namn var på landet min pappa och Annas mamma min styvmor hade inte börjar sin semester ännu. Jag hade just blivit tonåring och hade börjat runka nästan varje dag. På landet hade jag inte så mycket kläder så jag fick ofta låna en av min systers klänningar. Denna som var min favorit var rätt så kort brukade ha på mig den utan några kalsonger under, kunde gå ut i skogen och spruta mot något träd. När vi var ensamma ropade Anna kom och titta Johan (mitt namn). Anna hade en tidning i handen var en porrtidning, denna låg under mammas madrass upplyste Anna mig om.

Vi började bläddra kom till sexnovellerna, jag fick snabbt ett stånd och Anna sade jag blir vått mellan benen, hon hade tydligen inga trosor på sig.
Jag har såg dig igår tror du runkade men det kom inget, det var inte riktig sant det brukade kom några droppar men inte mer. Anna sade vi kan inte pippa vi är båda för unga också är du min bror. Jag förstod var Anna menade även om vi inte var biologiska syskon.

Anna hade nu klätt av sig naken hade sett henne naken tidigare men det var länge sedan hennes bröst så jag ofta det var rätt stora för Annas ålder elvaår, det var större en många utav mina klasskamrater fast det var tvåår äldre. Vi hade varit och badat och de flesta tjejerna baddade toppless.
Ta av dig min klänning viskade Anna.
Anna flämtade till den är större än jag minns och hår har du fått också.
Anna hade en liten triangeln av ljusbrunt hår runt sin fitta men de var väldigt kort.

Jag ser att du är kåt den står och jag är vått tycker att vi skall göra något åt det, jag har ofta onanerat i den klänning du använder. De visste jag inte att du gjorde Anna. Har gjort det länge nästan hela livet var sjuår när jag förstod vad jag gjorde men fick inte min kom inte först året efter när jag var åtta. Vad menar du kom frågade jag. Är du dum i huvudet Johan jag fick så klart orgasm. Nu hade jag blivit sten kåt Anna såg det den verkar blivit ännu större och ser hela ditt ollon, varför är det blött. Jag tror det är försats brukar bli det när jag blir riktigt kåt även om jag sprutar väldigt lite.
Jag vill smaka log Anna och tog ollonet i munnen och skickade i sig försatsen, du brast det för mig jag kom i Annas mun och hon fick nog några droppar sperma i munnen också. Nu blev Anna arg jävla kåtbock komma i munnen på mig. Jag kunde inte rå förr det var så skönt. Anna lade sig nu på rygg särade på benen, inte mer än rätt än att du slickar min nu som det gjorde i tidningen. Det gjorde jag gärna med trodde inte att Anna skulle låta mig. Jag började slicka hennes blygdläppar och fann snart hennes klitoris, Anna stönade till så känslig där. Förde även om först ett sedan tvåfingrar i hennes slida och förde fram och tillbaka, Anna kom efter någon minut.

Jag trodde du var oskulden Anna, det är jag sade Anna, hur kunde du ta emot två fingrar. Anna öppnade sin mammas byrålåda tog fram ett litet paket. Det är mammas hon har några leksaker. Det var fyra löspenisar, jag har bara testat de två minsta ännu, fast nu är jag så kåt att jag skall ta den näst största. Anna tog den slickad på den och började för in den gled in sakta och det gick bra tillslut. Anna började föra den fram och tillbaka jag började runka i samma takt. Efter tre minuter gick det före mig jag sprutade över Annas bröst, åh över mina pattar stönade Anna och kom minuten efter mig. När vi pustat ut sa Anna, måste tvätta denna stav tänka ifall mamma eller ännu värre pappa slickar på den och känner smaken av min kön, pappa kanske inte skulle märka något men jag är inte säker. Den veckan onanerade vi både ensamma och tillsammans flera gånger även om vi inte rörde varandra något mer.
Vi gjorde aldrig om det här tillsammans lika bra det vi borde kanske inte gjort det när vi var så unga, vi talar aldrig om det vi är båda nu närmare femtioår, och både pappa och Annas mamma är tyvärr avlidna. Det som tycker att det för lite sex här kan jag bara kommentera att jag skulle aldrig komma på tanken att ha samlag med min lillasyster.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Calle

  • Publicerad Publicerad: 2022-07-31

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter