Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"Systerdottern"

Tjejkompisar som man inte har sex med utan bara vanlig vänskap kan många gånger vara svårt för ens omgivning att förstå, märkligt nog. Jag är begåvad med ett flertal såna vänner och i dom flesta fall har vi löst detta på ett praktiskt sätt. Vi kallar oss syskon! Detta eliminerar mycket svartsjuka och även andra problem med folks fördomar.

En av mina ”systrar” har en söt dotter på 19 år, Pernilla. Blond och söt, ser lite oskuldsfull ut. En aning kurvig, själv skulle jag vilja kalla det ”ungdomshull”. Så den lilla tösen är härlig att se på. Det där med oskuld passar dock bara in på utseendet kan jag tänka mig. Förmodligen har hon varit med om både det ena och det andra, det är nog jag som ser med den gamle mannens ögon och därför kanske gör henne lite yngre än vad hon faktiskt är.

Hon kan i alla fall vara ganska fräck i mun och hon har en glimt i ögat som tyder på att hon kan vara nog så full i fan. Märkligt nog kunde hon nästan få mig att bli generad ibland, när hon i förtroende berättade om sina bravader med traktens grabbar.

I vanliga fall är jag sannerligen inte blyg av mig, men nån slags osäkerhet infann sig i hennes sällskap. Åtminstone när vi var ensamma. Och det var vi då och då, speciellt som hon inte hade körkort, varför jag ofta ställde upp och körde henne till och från hennes älskade ridhäst, som stod i ett stall några kilometer från hennes bostad. Ofta chattade vi på msn och då kunde vi vara ganska grova båda två, det går an att vara kaxig bakom datorskärmen…

Jag tror hon tyckte det var kul att ”teasa” mig, hon märkte säkert att hon påverkade mig, trots att jag försökte hålla god min. Herregud, jag var ju gammal nog att vara hennes pappa! Ja, hon kallade mig till och med Onkel ju! Men påverkad blev jag. Hon kåtade upp mig, den lilla ungen! Undrar om hon inte vickade lite extra på rumpan när hon lämnade bilen för att gå mot stallet och så härligt som hennes ridbyxor smet åt, så var det en härlig syn!

Hade hon varit i min egen ålder hade jag tagit hennes flirtande som inviter, men det var bäst att hålla mig på min kant och inte försöka mig på några dumheter. Det var som sagt lite ”teasing” och hade jag agerat på det, så fanns risken att förstöra kompisskapet med både henne och hennes mamma och denna risk var inte värd att ta. Och inte kunde hon väl tända på en gammal gubbe heller?

Men i fantasin kan vad som helst hända och det gjorde det också. Det hände att jag fantiserade om henne, om hur jag fick ta för mig av hennes unga, oförstörda kropp. Detta skadade ju ändå ingen och självklart fick hon inte veta, att Onkel egentligen var duktigt kåt på henne… I dagdrömmen ålade hon sig ur ridbyxorna och lät mig smeka den härliga rumpan, samtidigt som hon ägnade sig åt min stolta ståndare…

Var det bara inbillning, eller hade hon inte blivit än mer utmanande den sista tiden? Dom snuskiga anspelningarna hade blivit fler än vanligt och hon hade ett sug i blicken som fick mig att försöka stålsätta mig när vi träffades. Hon hade varit utan pojkvän en tid, detta var kanske förklaringen, för inte kan hon väl ha varit kåt på gamle Onkel? Det kunde väl ändå inte vara möjligt?

Jag hade i alla fall bestämt mig för att inte försöka mig på nånting, men samtidigt smög det sig på mig en tanke, att om nu hon skulle ta initiativet, så skulle jag åtminstone inte göra nåt motstånd. Det kunde ju faktiskt vara kul att se hur långt hon var beredd att gå? Så pass trygg är jag i alla fall att min erfarenhet gjort mig fullt kapabel att ta ett nej även i sista stund och jag blev mer och mer nyfiken på hur långt hon kunde tänkas driva sitt ”teasande”.

Hur långt fick jag så småningom veta. Jag hade lovat att hämta hennes mamma på flyget, hon hade varit på semester. Pernilla ville åka med och möta och föreslog att jag skulle komma tidigt, så kunde vi äta nåt tillsammans. Jag erbjöd mig att köpa med mig nåt och så blev det. Planet skulle landa mitt i natten, men det var tidigt på kvällen jag anlände till deras bostad.

Pernilla välkomnade mig med en go kram som hon alltid gör och som jag brukade, så klappade jag om den söta rumpan, lite farbroderligt. Pernilla log skälmskt och trippade framför mig, vickande på stjärten, in i köket. Vi lät oss väl smaka av kinamaten jag hade med mig och efter maten hamnade vi i soffan för att se en film.

– Vad vill du se för film Onkel? En gammal bock som du vill väl helst se en p-rulle? Hon flinade åt mig med den där glimten i ögat. – Äh, sånt finns väl inte i det här huset svarade jag, du får väl bara se på tecknat? Nu var det jag som log retsamt. Hon skrattade. – Vänta får du se! Hon gick iväg till sitt rum och kom strax tillbaka med en dvd som hon laddade i spelaren. Så smög hon småleende upp bredvid mig i soffan.

Det visade sig naturligtvis vara en porrfilm. Nu blir det knepigt, tänkte jag, här gäller det att hålla färgen! Antagligen för att jävlas än mer hade hon valt en film med en riktigt läcker ung Lolita, ungefär i hennes egen ålder. Allteftersom handlingen fortskred, visade det sig att dom manliga skådisarna i filmen, var betydligt äldre. Jag försökte verka någorlunda oberörd, men naturligtvis kåtade både filmen och situationen upp mig!

Jävla unge! Hon visste precis hur hon skulle reta mig till vansinne! Men jag tänkte inte ge mig utan kamp! Jag lade på en så neutral min jag kunde, för att verka oberörd och jag tror jag lyckades hyfsat. Jag sneglade försiktigt på henne och det såg ut som om hennes ögon blivit lite fuktiga. Hmm, undrar om det inte är fuktigt på fler ställen, tänkte jag…

Även om jag såg oberörd ut, så fanns det ändå tydliga tecken på min upphetsning. Jag hade fått en rejäl ribba innanför byxorna och jag hoppades att det inte skulle märkas. Men naturligtvis hade hon sett det.
Hon smög nu alldeles intill mig i soffan och lutade huvudet mot min axel.
Hon viskade i mitt öra: - Jag ser att du är kåt Onkel! Du har stånd, det syns tydligt! Kan inte jag få se den? Och kanske leka lite med den? Hon la sin hand på mitt lår, farligt nära min kåta kuk.

Ojoj, tänkte jag! Nu är hon pilsk den lilla flickungen! Ta det lugnt nu och låt henne ta initiativet! Nu får vi se hur långt hon är beredd att gå!
– Jaha, sa jag, hur vet jag att inte du bara retas med mig då? Om du vill se min kuk, så får du fanimej plocka fram den själv, för jag tänker inte förnedra mig! Jag tänker inte hindra dig, men du får själv ta initiativet! OK, viskade hon, i så fall tänker jag kåta upp dig ännu mer Onkel!

Nu la hon sin lilla hand rakt på bulan i byxorna och började smeka den försiktigt. En vällustrysning gick genom min kropp, gud vad skönt! Visst kåtade hon upp mig, jäntungen! – Är det skönt onkel? Viskade hon, tycker du om det? – Mmm, svarade jag hest, fortsätt du bara! – kan jag inte få ta fram den Onkel? Jag vill smeka den på riktigt! – Jo, varsågod, stönade jag fram…

Hon kämpade med min livrem och min gylf för att kunna dra av mig byxorna och jag lyfte lite på mig för att hjälpa henne. Snart var byxorna borta och min värkande kuk stod stenhård rakt upp i vädret. Hennes lilla hand slöts om den och hon började varsamt runka den sakta och försiktigt.
– Gör jag det bra Onkel? – Mmm, blev mitt svar, jag tycker om att du är försiktig. Fortsätt du bara lilla gumman!

Nu ställde hon sig på alla fyra i soffan, vänd mot mitt underliv. – Kan inte du smeka min rumpa lite Onkel? Jag tycker om när du gör det! Det var därför jag tog på mig minikjolen, log hon. Min hand landade genast på hennes härliga rumpa och jag njöt ofantligt av att få smeka den lena huden.. Hon stönade lågt…

Filmen hade jag släppt med ögonen för länge sen. Nu såg jag på hennes lilla sköna hand som runkade min hårda kuk så härligt! Gud vad kåt jag var!
– jag vill suga din fina kuk Onkel, viskade hon. Jag suger skitbra sa min förra kille. Kan jag inte få det? Snälla?

Nu var det omöjligt att försöka upprätthålla mitt oberörda sätt, nu kunde jag bara kapitulera! – Älskling, det är klart du får! Du får göra vad du vill! Du är så duktig och du gör Onkel så kåt! Och du suger säkert underbart! Bara sug, lilla goa tjej! Bara sug av din gamle Onkel!

– Känn på min fitta vad blöt jag är för dig Onkel! Snälla, känn! Hon lät sin tunga leka runt ollonet och stönade högt när jag nådde hennes plaskblöta skåra med mina fingrar. – Åååhhhhh! Jaaaaa! Kved hon…
– Härligt, stönade jag, Onkel tycker om när du är riktigt blöt!

En liten välansad sträng av könshår var sparad på venusberget, men i övrigt var hennes fitta nyrakad och len. Och blöt! Mina fingrar bearbetade hennes söta lilla knopp, väl insmorda av hennes safter, medan hennes mun slöt sig om mitt ollon. Hon sög försiktigt medan tungan lekte, hennes fingrar smekte försiktigt min pung och jag njöt för fullt!

Snart började hela hennes kropp att skaka som i kramper. Hon släppte kuken ur sin mun några sekunder och nästan skrek: - jag kommer Onkel! Ååhhh, det går för mig! Sluta inte, snälla! – Kom bara lilla gumman, viskade jag, bara kom! Låt det gå för dig!

Aaaaarrrghhhhh! Hela hennes kropp spändes som en fiolsträng och i ett långdraget stön förkunnades hennes härliga orgasm. Jag lättade på trycket mot hennes clitoris allteftersom efterdyningarna ebbade ut och hon flämtade: Tack snälla Onkel, så skönt det var! Det behövde jag! Nu skall du få vad du behöver! Nu vill jag att du sprutar i min mun! Nu skall jag suga av dig riktigt skönt! Visst är jag duktig på att suga?

– Du är jätteduktig, blev mitt omedelbara svar. Och du skall inte behöva vänta länge, gumman! Sen vill jag gärna slicka dig också! – Mmmm! Hon stönade och nickade jakande med min kuk i sin mun…

Nu jobbade hon målmedvetet för att ge mig en utlösning. Hon sög helt underbart och runkade samtidigt rytmiskt min stenhårda kuk. Med sin andra hands fingertoppar krafsade hon kittlande under pungen och detta gick bara inte att motstå! En ilning fortplantade sig från ryggraden, min kuk svällde ytterligare och jag sköt satsen rakt upp i hennes hungriga mun.

Ooohhhhh! I stötar sprutade jag min heta sperma och hon tog emot, girigt. Hon var allt annat än en oskuld, hon hade helt klart behandlat en kåt kuk förr! Medan min utlösning avtog, lättade hon mer och mer på sitt grepp och minskade suget på mitt ollon, medveten om hur känslig man är i utlösningens slutskede…

Hon sjönk ner på rygg i soffan och sträckte sina armar mot mig. _ Kom och kramas lite med mig Onkel, kved hon med lite ynklig röst. Jag la mig ner bredvid henne och vi gosade och småhånglade. Hennes kyssar smakade lite av mina safter och jag smekte hennes fina kropp. Kysste hennes välformade bröst.

– Kan vi inte ha det så här ibland, Onkel, frågade hon. Bara leka lite utan att knulla? Så får du kanske inte lika svårt att se morsan i ögonen, för då har du inte knullat hennes dotter, eller hur? Hon log illmarigt. Nej, det är klart, blev mitt svar, men det får bli du som tar initiativet, så Jag slipper känna mig som en snuskgubbe som tafsar på alldeles för unga tjejer!

Det gör jag gärna, svarade hon och kysste mig. Fast du får gärna ta initiativet just nu och slicka mig. Du lovade faktiskt!
Jo, det hade jag ju lovat och det var inget löfte som tog emot att hålla. Jag la mig bekvämt tillrätta mellan hennes sköna lår och kysste hennes söta, nyrakade kön. Hon spände sig genast och stönade…

Hennes fitta smakade underbart! Och nu såsade hon ordentligt igen! Jag lapade i mig av hennes safter och då och då sög jag in hennes clitoris i min mun och sög på den försiktigt medan min tunga lekte med den. Det gjorde susen! Jag behövde inte hålla på länge förrän det var dags igen. Nu började kramperna igen och hon stönade högt: - Åååååhhhhh! Jaaaaaaa! Jag kooommmeeeeeer!

Åter gosade vi en stund på soffan innan det var dags att åka till flyget. Det kändes helt ok konstigt nog. Jag hade inga samvetskval gentemot hennes mamma, som ju var en av mina bästa kompisar. Fast det är klart, Pernilla är ju ändå nitton år! Hon är ju ändå vuxen! Mer vuxen än vad jag hade trott kanske, men jag hade varit lite fördomsfull, med ålderns rätt tyckte jag. Nu visste jag bättre vad dagens ungdom gick för!

Vi har fortsatt att leka då och då, Pernilla och jag. Ibland suger hon av mig så skönt i bilen på väg till stallet, ibland ger jag henne en skön behandling med mina fingrar och min villiga tunga. Hon kan komma och hälsa på ibland och då kan vi bara ligga och hångla och leka med varandras kön och ge varann en härlig orgasm. Inga krav och alltid på hennes initiativ.

Rätt som det är, så träffar hon väl en ny kille och då får väl Onkel ta ett steg tillbaka för att inte förstöra hennes lycka, men det gör jag så gärna för denna driftiga tjej, som på lite annat sätt än sin mamma, blivit en fin vän hon också…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: KramBengt

  • Publicerad Publicerad: 2008-04-13

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3,7/5 (20 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

skrev

Urmysigt!!! En sådan älskare som din systerdotter har i dig, önskar jag att jag också haft när jag var lika kåt som ungflicka!

Betyg: 5
Grovkuken skrev

Fan vad kåt jag blev, stenhård kuk mmm.
Skön novell.

Betyg: 5
StorPitten skrev

Jag tycker att Pernilla förtjänat att få satsen i fittan.
Det fick svägerskas dotter förra veckan.
Två gånger!
Eftersom frugan var bortrest stannade hon över natten och fick morgonsatsen.

Betyg: 5
Ronja skrev

Så spännande med en snopp i snippan vill också ha

Betyg: 5
Kenta skrev

Onkel Kåt på Ridflickan Naken o Hon Suger på Kuken! Onkel Slickar o Suger på Klittan o Fittan tills Ridtjejen får Orgasm!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter