Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sweet surrender

När hon steg in i hissen stod han redan där. Hon dröjde en aning för länge innan hon kom sig för att sänka blicken och när hon vände sig kände hon hur hans ögon brände i hennes nacke. Håret var uppsatt i en nonchalant knut mitt uppe på huvudet och bara några bångstyriga testar låg i mjuka slingor ner på hennes axlar. Hon försökte förtvivlat koncentrera sig på displayen som rabblade passerade våningsplan. Kinderna hettade och hon ville inte att han skulle upptäcka det. Hur i helvete kan det tända till så jävla fort, tänkte hon. En blick, en bråkdel av en sekund och hon känner hur brösten styvnar, alla safter rusar till och skötet öppnar sig. Hon insåg att hon inte ens visste hur han såg ut. Bara att han hade en hyfsad kropp och snälla, men bestämda ögon som åt henne levande.
Hon vaknade till ur sina förvirrade tankar när ett elektroniskt, aningen falskklingande pling förkunnade att hissen stannat på bottenvåningen. Snabbt försökte hon fly och tog några stressade steg ut i foajén, men föll på eget grepp. Man ska inte försöka gå fort i pumps när som man inte är van i. Det visste hon ju. De nya, supersnygga skorna i knallrött mjukt skinn med slingback hade hon nyligen köpt. Nu blev de hennes fall, men hon hann aldrig landa på mattan utan hejdades i fallet av ett par händer som fick tag i henne. Han hade fångat henne mitt i fallet och greppet blev aningen för intimt med ena handen om hennes bröst och när hon såg upp i hans ansikte var det hans tur att rodna.
– Oh, förlåt, sa han. Hur gick det?
– Det, det gick bra, fick hon fram. Men inte ska du be om ursäkt för att du räddad mig från blåmärken.
Hans leende lockade fram samma reaktion hos henne. Hennes lilla åtsittande klänning klibbade mot huden. Aldrig hade hon väl räknat med att den skulle bli besvärande. Den skulle vara hennes vapen för att kontrollera männen. Nu kändes den som ett alltför tunt försvar mot denne man som inte ens var särskilt snygg, men ändå intagande attraktiv på något obegripligt sätt. Det var något i hans sätt att se rakt igenom henne. Hon gjorde en snabb överläggning med sig själv, bet sig själv i läppen, tvekade en sekund och precis när han var på väg att säga något avbröt hon honom genom att lägga hela sin handflata på hans mun.
– Nu bjuder jag på en drink för att du räddade mina ömtåliga knän, sa hon i ett försök att åter bli den kaxiga, självständiga kvinna hon var vanligtvis var.
– Det verkar på din blick som om jag inte har något alternativ, sa han skrattande och åter tappade hon sin mentala balans och kände hetta längs ryggen ända upp i nacken.
Hotellets bardisk var klädd i läder och rostfritt stål och hon la hela armen mot stålytan för att i någon mån få kontroll på sin kroppstemperatur. Drinken smakade apelsin och vodka och bidrog bara till känslan av overklighet. Hon fick tillbaka sitt kort av bartendern och signerade kvittot. Mannen vid hennes sida läppjade på sin drink och hon kunde inte slita ögonen från hans läpp när han smuttade på den gula vätskan. De talade några ord. Hon är säker på att han berättade vad han hette, men hon kunde inte för sitt liv minans vad han sagt. Hon trodde att hon också berättat något om sig själv. Om det var namnet eller varifrån hon kom visste hon inte. Dialekten avslöjade visserligen hennes härkomst så det gick ändå knappast att dölja. Hon var tämligen övertygad om att hon berättat att hon jobbade som ekonomisk controller på ett större revisionsföretag. Hon hade försökt göra sin röst precis så stadig som den brukade vara. Vanligtvis var hon den som bestämde och fick sin vilja igenom, men här satt hon och kände det som om han kontrollerade hennes tankar fullständigt. Hon visste vad hon ville och hon trodde på fullt allvar att han planterat den viljan i hennes skalle.
– Kom, sa hon plötsligt innan de ens druckit ur sina drinkar.
Han såg förvånat på henne, men följde undrande med tillbaka till hissen. De steg in och åkte upp till sjunde våningen igen. Tysta gick de på hotellkorridorens mjuka matta. Hon satte ett nyckelkort i låset och öppnade dörren.
Rummet var stort och ljust. Hon gick fram till fönstret och tittade ut. Han blev stående i dörrhålet och såg på hennes siluett. Den korta svarta klänningen satt som en extra hud på hennes kropp och avslöjade mer än den dolde. Ändå var den precis så affärsmässigt korrekt som den behövde vara i hennes yrke. Hon umgicks dagligen med män och var van att de accepterade hennes resonemang och förslag utan knot. Hennes röst kunde bli kristallklart befallande när hon sakligt redogjorde för vad som borde, måste eller behövde göras.
Nu började hon sakta vagga av och an vid fönstret. Sakta först, men snart med större rörelser som en orm som hypnotiserar sitt offer. Med ryggen fortfarande mot honom tog tag i klänningens nederkant och drog den sakta i en enda rörelse upp längs kroppen och över huvudet. När plagget släppte taget om hennes huvud lossade också hårknuten och håret föll ut över hennes axlar. Hon skakade huvudet för att få fason på frisyren. Det lyckades bara delvis.
Han hade tagit ett halvt steg mot henne men sedan åter stannat upp och betraktade nu den vackra kvinnan endast klädd i klassisk förförerskeuniform - svart string, svart behå och svarta stayups. Hon vände sig om och fick honom att ofrivilligt dra efter andan.
– Du är dagens räddande prins och jag vill ha dig, sa hon och tittade upp rakt i hans ögon. Och jag är van att få som jag vill.
– Mmm, jag kan förstå det, sa han mjukt. Men det är jag också och du ska få som du vill, men du ska få det på mina villkor.
Han gick fram till henne och sänkte sitt ansikte mot hennes. Deras läppar var ett par centimeter från varandra när han stannade upp. Hans händer öppnade flinkt behåspännet och när han förde axelbanden åt sidan föll plagget mjukt ner längs hennes armar. De tunga brösten sjönk en aning när de förlorade sitt konstgjorda stöd, men bara en aning. De styva bröstvårtorna pekade fortfarande uppkäftigt rakt upp och hans blick dröjde ett ögonblick vid dem. Hon njöt av att han såg ut att vara så uppslukad av hennes kropp. Hon visste att hon hade den påverkan på män och hon tyckte om det. Det gav henne en känsla av makt.
Han öppnade spännet på sitt bälta och drog sakta den svarta läderremmen ur byxornas söljor.
Ett ögonblick blev hon betänksam. Hon kände ju inte den här mannen som hon tagit med sig upp på sitt rum. Tänk om han var våldsam. Hon kände sig med ens väldigt utsatt i sin nakenhet.
När han med blicken i hennes och ett mjukt leende slog armarna om henne blev hon lugn igen. Så förde han plötsligt hennes armar bakom hennes rygg och i en snabb rörelse ahde han låst dem så med sitt bälte i flera varv runt armarna. Hon satt ganska hårt fast, men det gjorde inte ont. Hon såg frågande och lite bestört på honom, men hans leende ögon lugnade henne åter. Hur i helvete kan jag känna mig så trygg med den här mannen, tänkte hon. Jag är ju fullkomligt hjälplös här.
När han tog hennes ansikte mellan sina händer och kysste henne varligt och ingående blev det nästan för mycket för henne. Hon sjönk in i hans kyss och kände hur hennes kön blev ett öppet vårdike. Han böjde sig hastigt och snappade upp något ur hennes väska som stod öppen på en stol. Det blev mörkt när han band för hennes ögon med en av hennes strumpor. Så vände han henne om och tryckte ner henne mot sängen. Hon stod vid sängkanten med ansiktet och överkroppen i sängen, stjärten pekande rakt ut. En mycket utsatt ställning och hon undrade åter vad hon gett sig in på. Samtidigt var det mycket upphetsande. De sista årens sex hade uteslutande varit sex på hennes villkor. Hon hade knullat de karlar hon träffat. De hade varit hingstar som hon ridit och de hade säkert tyckt om det, men det var hon som hade kommandot. Nu var situationen den omvända och hon kände hur huden knottrades längs låren.
Hans lätta beröring från insidan av knäna upp mott hennes kärleksgrotta var extremt sensuell. Hon stönade högt med ansiktet begravt i hotellöverkastet. När han förde stringen åt sidan och blottade hennes kön skälvde hon till. Så kände hon hans andedräkt mot musen och rörde sig i små cirklande rörelser med stjärten. Men det kom aldrig någon direkt beröring som hon väntat på, som hon hoppats på. Istället drogs trosorna sakta ner för hennes ben och hon fick hjälp att kliva ur dem med ena benet. Den minimala tygbiten hängde kvar på hennes ena fot som en extra dekoration på den röda skon.
Så kände hon att hon var ensam. Utlämnad med hela könet till allmän beskådan stod hon med armarna låst bakom ryggen. Dubbelvikt låg hon mot madrassen utan något skydd mot yttervärlden. Och hon kände att det rann längs hennes ben. Jävlar, så här kåt hade hon inte varit på mycket, mycket länge. Men var höll karln hus?
Hon hörde hur det spolade på toaletten och hon hörde hur det spolade i kranarna på tvättstället. Så förnam hon åter hans närvaro i sin omedelbara närhet. Men trots att han inte rörde henne kändes han varmare nu. Hon förstod att det måste bero på att han tagit av kläderna.
– Oh, ååååh, undslapp hon sig när hon kände hans tunga mot blygdläpparnas svullna valkar. De bearbetade hela hennes skåra. Började med en ilning på klitoris och arbetade sig bakåt mot stjärthålets känsliga hud. Om och om igen arbetade sig hans tunga längs hennes våta kön. Än hård och än mjuk lät tungan henne skälva och vibrera. Hon kände att hon var nära nu. Snart skulle befrielsen komma. Snart skulle orgasmen ta henne ur den här vibrerande känslan av viktlöshet. Då slutade han slicka henne.
Hans händer tog tag i hennes axlar och hjälpte henne upp på knä. Hon ville inget hellre än att få komma, men han hade andra tankar om fortsättningen. Ollonets mjuka topp snuddade vid hennes mun och hon särade mekaniskt på läpparna. Med tungan vätte hon kukspetsen och snart var den inne i hennes varma mun. Hon smakade, slickade, sög girigt på lemmen som var hård och len på en gång. Hon vred huvudet fram och tillbaka och lät kuken glida in och ut som om den var i det hål den var avsedd för. Hon kunde inte se det, men han lutade huvudet bakåt när han körde kuken in i hennes giriga mun. Hans händer trasslade in sig i hennes hår och han kände ilningarna i ljumskarna. Då drog han ut kuken ur henne.
Åter behandlades hon som ett kolli. Han vände henne och fick ner henne på rygg i sängen. Det gjorde lite ont med armarna låsta bakom ryggen, men hon var helt i hans våld och hon tyckte om det. Hennes kön bultade fortfarande av outlöst längtan. Hon kände hur han ganska hårdhänt särade på hennes ben och innan hon riktigt hunnit lägga sig tillrätta i sin nya ställning tryckte han sin hårda påle av varmt kött och blod rakt in i hennes hettande inre.
Hon stönade högt och hennes stön blev snart till små hickande pip mellan hennes flämtande andetag. Han stötte hårt nu och varje stöt förde henne närmare utlösningen. Varje stöt gjorde också lite ont i handlederna men det brydde hon sig inte om nu.
– Ja, ja, ja, ja, skrek hon. Tryck in den i mig. Jag vill ha den ända in.
Så blev hon tyst och slutade nästan andas. När han kände hennes slidväggar krama och krampa runt pålen fick han svårt att hålla sin egen orgasm tillbaka. Han bemästrade sig dock ett ögonblick för att helt få njuta av hennes utlösning. När hon slutligen vibrerat färdigt och fallit tillbaka mot sängen släppte han efter för sin egen njutning och lät satsen gå rakt upp i hennes flammande inre. Då kom hon i ytterligare en liten mindre våg och hennes ögon var våta bakom ögonbindeln.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ronny D

  • Publicerad Publicerad: 2005-12-25

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter