Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Svårt att motstå och sen glömma

Jag och min man gör det mesta ihop, men i mitt jobb så händer det cirka två gånger per år att jag får åka på tjänsteresa. Så även detta år då det var föreläsningar samt ett jippo över ett nytt system som precis har blivit färdigt och nu kommer ut på marknaden.

Min man hann skjutsa och lämna mig på stationen och bad mig som alltid vid dessa tillfällen att lämna min förlovningsring. Han gör detta för att reta mig lite samt att få mig att tänka lite extra på oss. Men jag har även fått en känsla att han kanske rentav vill att jag ska bli uppvaktad av andra män.
Den här gången sa han t.o.m. att han skulle tända på om jag hade sex på konferensen. Jag bara skrattade bort det då. Men jag lämnade min ring som raskt hamnade i hans bröstficka, fick en kyss som Tack och ett glatt leende som avskedsord och en menande blinkning som jag bara rullade med ögonen åt. En väldigt kort tanke flög förbi ”menar han det verkligen” som fick mig att le lite åt tanken.

Det blir som ofta så här. En tågresa, föreläsning, middag, kvällsaktivitet, hotellövernattning, förevisningar, lunch och hemresa. Lite långtråkigt ibland men avkopplande från vardagslivet.
Då vi inte är så många inom riket som jobbar inom detta område så det dröjde inte länge innan man börjar känna igen varandra på ett ytligt sätt och redan på tågresan upp mötte jag flera kända ansikten. Det var kanske inte så underligt då ju resan var bokad av de som bjudit in oss. Så på resan upp hann vi tillsammans göra några enklare uppgifter som vi skulle ha gjort som förberedelse.
Jag hamnade bredvid en äldre man som jag minns heter Johannes. Jag minns honom för att jag alltid reagerat på att han är så attraktiv trots sin ålder. I smyg har jag i flera år tyckt att han är väldigt sexig. Vi har träffats flera gånger tidigare, läkare, en god dansare och dessutom trevlig att prata med. Men vi hade aldrig fått längre stunder ihop eftersom företagets alla kvinnor sökte hans uppmärksamhet.
Men nu skulle vi sitta bredvid varandra under hela resan. Detta gjorde att resan kändes mycket kort och behaglig.
Han blev inte direkt mindre sexig i mina ögon efter de timmarna. Och det märktes att han gillade uppmärksamheten från mig. Förmodligen halva hans ålder, och dessutom gift. Det var även han och nästa år skulle han gå i pension. Själv hade jag väl kanske 30 år kvar tills dess skämtade vi om.

Vi småpratade hela vägen från tåget till hotellet och jag njöt av att han gav mig odelad uppmärksamhet. Han var både rolig och lite flirtig. Vilket jag både uppskattade och skämdes lite för med alla kollegorna runt oss.

Vi började direkt efter incheckningen med dagens föreläsningar och drog oss sedan åter till hotellet inför middagen. När vi kommer förbi receptionen ser jag att det står att det går att boka Bastun. Då vi inte har bastu i vår bostad kändes det som en bra ide´ innan middagen, så jag bokade en timma direkt.
Johannes stod kvar vid hissarna och väntade på mig med ett tryggt leende och det var nu jag gjorde något oväntat och helt olikt mig. Jag sa alldeles för snabbt utan att tänka att jag bokat en bastu om 20 minuter och det finns säkert plats för en till, koden in är 7311.

Väl på rummet undrade jag hur gick detta till? Inte alls likt mig på något sätt. Äldre män var såklart spännande som en fantasi, men så här verkligt… Nåväl, fram med det jag behövde, på med badrock, tofflor och hissen började sin resa ner.

Det var riktigt fint därnere, även en liten liten pool där vattnet var svalkande. Jag duschade av mig och satte mig i bastun med handduken om min kropp, ifall han skulle komma.
Tiden gick och jag tog en avsvalkande dusch igen men lägger nu ut badlakanet på laven, gör som en lite kudde och sträcker ut min, skönt. Min avslappning var total och jag kände hur batterierna laddades. Då öppnas såklart dörren och där står Johannes ny duschad med handduken runt midjan och med ett leende. Han var vältränad för att vara så pass gammal. Mer bredaxlad och längre än min man, men även mer vältränad kunde man se trots ångorna och det dunkla ljuset.
Nu visste jag inte vad jag skulle säga, men innan jag hann säga något så drog han av sig sin handduk och la den på laven ovanför mig. Vi var nakna båda två, jämlika och behövde inte kommentera detta. Han lade sig så att vi låg med ansiktena mot varandra och kunde samtala om dagen som varit och kvällen som stundade. Snart började det brännas lite i skinnet och vi gick ut för att svalka oss i poolen. Jag går sedan in lite före i bastun och sätter mig på laven. När han väl kommer in så ställer han sig precis framför mig, drar sina fingrar genom sitt hår och sträcker på sig.

Medvetet kanske men nu kunde jag se hans kuk på riktigt nära håll då den ju hängde precis framför mitt ansikte. Den var väldigt rejäl, som man bara sett på film, långt större än min mans…. Jag kom på mig själv att stirra tyst och gapandes i vad som kändes som en evighet innan han skrattade till. Den påminde mycket väl om den vibrator vi har hemma som fyller mig lite väl mycket så att jag skäms för min njutning inför min man.
Jag lägger mig ner igen på min handduk och känner snart en hand som sakta och försiktigt börjar närma sig mina bröst. Ligger kvar tyst och orörlig samt njuter av beröringen. Jag öppnar mina ögon och ser kuken hänga vid min sida, smeker den med min högra hand och fortsätter att njuta. Jag känner att jag börjar bli svullen och våt och ett fuktat finger från hans höger hand får detta snart bekräftat då han med den handen hamnat i min springa efter en smekande resa på min kropp.
Hans båda händer får mig att må bra och min hand får honom att bli styv rejält. Jag öppnar mina ögon och sätter mig upp för att mötas av något riktigt stort då ståndet är kraftfullt. Håller fast mitt grepp och låter min tunga och läppar öka hans njutning och mitt välbehag.

Utan ett ord ställer han mig upp, låter mig stå på den nedre trappsteget och lyfter upp mitt andra ben mot nästa plan där han själv låg på innan. Hans längd gör att ni är vi på samma plan med mig lite högre upp. Vi smeker och kysser varandra hela tiden och jag kommer på mig själv att föra hans kuk mot mina svullna blygdläppar. Den letar sig fram med min hjälp och är nu helt hal av våra safter så jag går upp på tå för att släppa in honom.
Häver mig högt på tå för att nå över, men jag var verkligen ovan med att vara med en så stor kul.

Han böjer istället ner min rygg lite så att jag putar med stjärten, håller sina händer med ett hårt grepp om mina höfter och börjar röra sig försiktigt. Här kom en känsla som är svår att beskriva men då han ju fyllde mig så totalt så blev den underbar. När han bottnade satt jag fast men på ett skönt sätt. Min kropp började skaka när vi började så djupt satt ihop. Kuken rörde sig så fint mot mina känsliga punkter och jag skulle inte klara av detta under en längre tid. Han ökade både takt och djup när jag började på min orgasm för att sedan hålla sig helt still inuti mig. När jag någorlunda hämtat mig stod vi kvar på samma sätt vilket var underbart. De första orden som yttrades på länge var hans fråga om han fick komma i mig. Ett leende och en kyss blev mitt svar och han började röra sig igen. Efter en kort stund kände jag hur hela hans kuk krampade inne i mig och hans sperma fyllde ut den lilla plats som fanns kvar.

Han släppte ner mitt ben, lyfte min kropp så att jag satt vänd mot honom på bänken, och stoppade in kuken igen, underbart. Här satt vi så fint och kunde hämta andan mellan kyssar och smek. Djupt inne på ett sätt jag aldrig upplevt. Och en intim närhet och stillhet med någon jag just haft min mest explosiva orgasm med under hela mitt liv.

Det var så uppenbart att han var erfaren och så mycket äldre. Det var inte bara något sexigt och förbjudet. Det var även en total upplevelse och en ögonöppnare för mig.

Äldre män borde lära upp unga kvinnor i betydligt större utsträckning.
Även gifta och sambos.

Det var i särklass det bästa, hårdaste och ömmaste sex jag haft.
Han kunde verkligen hantera sin storhet med mig som inte var van vid det.

Men, allt det goda har ett slut och vi var tvungna att börja röra på oss. När jag reste mig upp rann det ut av våra vätskor så jag drog mig mot duschen medan han tömde hinken på golvet. Vi hade tid att duscha och göra på oss och bastun i ordning tills nästa gäst var på ingång och som vi inte ville möta.

Smek och kyssandet fortsatte såklart i duschen då vi tog hand om varandras kroppar. När vi var klara så erbjöd jag honom att komma till mitt rum när han var klar. Jag ville bara fixa håret och sminka mig innan. Som ett tack för upplevelsen skulle han få välja vilka kläder jag skulle bära, eller kanske inte bära, på middagen och kvällen.

Leendet jag fick åter går inte att glömma lovar jag.
Välklädd och väldoftande kom han in i rummet där jag fortfarande var naken men annars nästan klar. Jag visade honom de kläder jag packat ner och delar av mina underkläder. Han studerade dessa noggrant under tystnad och valde till slut en sommarklänning och en i färg passande bygel-BH, men inga trosor.
Han fick hjälpa mig med påklädningen och det tog ganska lång tid för honom att få BH:n på plats, den skulle justeras otroligt mycket. Att sedan mina bröst blev smekta lite hårt och sexigt under tiden hade säkert ingenting med justeringen att göra, eller?

Sommarskorna med lite klack kom på och vi drog oss mot dörren. Kom precis ihåg att jag ville retas lite med min man så fram med mobilen som jag gav Johannes. Sätt dig på sängkanten och ta ett kort på mig när jag är på väg ut ur rummet. Ställde mig halvt vänd mot kameran och lyfte upp min klänning så att min bara rumpa syntes när bilden togs.
På väg ner i hissen skickade jag bilden till min man, hann precis till foajén när svaret plingade i min mobil.
” Den stjärten känner jag väl igen min älskling, ha det så trevligt ikväll, skicka gärna fler bilder, men vem var det som tog den”, stod det. Svaret fick mig att le stort och mina tankar var för en stund i bastun igen, men nu var vi på väg till middagen.

Den korta promenaden gav oss frisk luft och nya krafter. Hade så gärna gått i armkrok men det skulle inte vara lämpligt om nu någon skulle se oss. En ytterst kort presentation gavs innan middagen serverades där vi såklart såg till att hamna vid samma bord. Under efterrätten kände jag hans mjuka hand börja sin upptäcktsfärd längs mitt ben. Han kom nästan hela vägen fram till sitt mål när kaffet serverades till min besvikelse. Det blev inte läge mer för honom men stundvis vilade hans hand på en mera anständig plats. Saknaden av hans smekningar gjorde att jag gärna ville avbryta och ta mig till hotellet så fort det gick. Jag gav sällskapet en ursäkt och lämnade bordet, han såklart diskret bjuda in min bordsgranne samt en önskan om två glas som passar mousserande innan jag gick.
Nu var jag uppspelt, nästan dansade tog jag mig fram när vindarna smekte både lår och underliv med varmluft. Gick in i rummet efter att hämtat is från en maskin och försökte göra det lite. La sedan fram resterande av mina underkläder för att ge honom ett sista val innan morgondagen skiljer oss åt. Öppnade dörren naken under hotellets morgonrock när det försiktigt knackade på min dörr.

Äntligen kunde vi nyttja de timmar vi hade kvar innan jag, till skillnad mot Askungen blev hemkörd i en 2:a klassens vagn från SJ när förtrollningen var bruten.
Tiden det tog innan vi båda var nakna i varandras famn blev kort. Ingen av oss pratade utan bara njöt av varandra, tyst och koncentrerat. Förbjudet och sexigt! Han sa att det var något helt oväntat att få ha en så ung och trång kvinna igen. Jag behövde inte ens nämna att han var så mycket större än min man, och att det både var otroligt skönt och spännande att ha en äldre älskare.
Vi hade båda verkligen underbart. Leenden och svett.
Jag gjorde mig loss lite försiktigt, hämtade den lilla flaskan med skumpa från kylen och hällde upp i varsitt glas som Johannes hade med sig.
Skål och Tack för en trevlig dag och låt oss göra en ännu finare avslutning på detta dygn. Hans läppar kändes svala efter isbitarna men blev fort varma av mina läppar och efter en smutt till visade jag honom vad jag tagit fram på sängen.
Hans ögon for runt över det jag lagt ut, han lyfte och vände, kände och såg mig säkert i dessa kläder vilket gav honom ett leende på sina läppar. Anar att han nu blev torr i munnen för att snart var hans lilla glas nästan tomt.
Jag kände mig åtrådd och sexig på ett sätt min man aldrig fått mig att känna. Jag skämdes nästan över att jag var så tänd på Johannes.

Han valde till slut min svarta höfthållare med 6 spännen och ett par passande strumpor, fick såklart även honom att klä mig i dessa utan problem. Han satte sig på sängkanten, kysste mina bröst och fortsatte nedåt via mage innan min knopp fick en liten puss som avslutning.
Det blev att ta fram mobilen igen och en ny bild togs när jag iklädd detta skålar mot kameran med sängen i bakgrunden. Svaret kom blixtsnabbt, ” älskling, ser att du har på dig min favorit bland dina fina kläder. De passar bra både till fint och till erotik, anar att det sistnämnda kanske blir aktuellt nu. Jag kommer att älska dig ändå, om det enbart är sex.
Hinner du skicka mer bilder vore det uppskattat, Puss”.

Min utstyrsel gav resultat klart utöver vad jag hoppats på. Kläderna fick vara på hela natten och åkte av först innan duschen på morgonen. Vi smakade åter på varandras kön nu liggandes i en 69:a och efter ett tag vände jag på mig och satte mig på hans höft med ryggen mot hans ansikte. Drar mig neråt samtidigt som jag greppar hans enorma kuk, låter den nosa på min kittlare och smeka mina blygdläppar som såklart nu är riktigt fuktiga. I samma sekund som jag ska börja sänka mig ner hör jag mobilen ringa, klart olämpligt och jag förbannar mig själv att jag inte satt den på ljudlöst. Ser att det är min älskade som ringer så jag svarar såklart med orden ” Hej älskling, är allt väl? Jag ska precis släppa in en kamrat från föreläsningen, kan jag ringa dig lite senare? ” Min älskade svarade utan att förstå vad som pågick, med ett glatt skratt att det går visst bra och avslutade samtalet med en Puss.

Nu kunde jag sätta mig tillrätta och lät han komma in i hela dess längd. Jag såg oss i helbild i väggspegeln som satt på väggen vid fotändan, det enda som syntes var hans pung då resten var djupt inne i mig. Detta gjorde mig upphetsad och jag började röra mig upp och ner. Hans händer hjälpte till att lyfta mig och i spegeln såg jag hur hans glansiga kuk både dök upp och försvann hela tiden. Det gick bara inte att hålla på så här längre. Synen i spegeln gjorde att jag hade sekunder kvar innan jag skulle ramla ihop av extas och jag hörde Johannes ropa att han var på vär han med. Med några sista rörelser lyfte jag upp mig samtidigt som jag kände hur hans kuk började krampa i mig. Satte mig djupt ner och fäste blicken i spegeln för att kunna se hur hans kramper ökade samtidigt de mötte mina konvulsioner. Han stöttade mig hela tiden då jag var nära att falla omkull men det gjorde att jag kunde ha blicken fäst i spegeln hela tiden. När våra krampande kön hade ebbat ut så satt jag kvar en bra stund med ett stort leende på mina läppar över vad jag både hade fått upplevt och sett. Lyfte sedan bort mig och la mig bredvid min nöjda älskare för att kunna njuta av hans kyssar och smek. Här somnade vi båda i varandras famn.

Den natten blev lång och med kort sömn.

Tyvärr blev morgonen stressig såklart innan dagens avslutande program började. Vi satt med som pliktskyldigast och försökte tillgodogöra sig vad som sades, men ärligt, mina tankar var på annat håll vilket mitt ömma kön påminde om.

På resan hem delade vi åter kupé med samma personer som resan dit. Vi talade alla om för varandra hur trevligt och bra upplägget hade varit och hur mycket vi tar med oss hem. Jovisst tänkte jag med en annan mans sperma som simmar kvar i mitt underliv, bara att hålla med. Anar att Johannes hade liknande tankar men dessa kunde jag inte läsa eller fråga om. Vi sade adjö till varandra i sällskapet vid varje stopp som kom och till slut var det Johannes tur att kliva av. Vi handhälsade som artigast och påminde varandra om nästa event som skulle ske i november vilket vi tänkte besöka om det går.

De sista milen i tåget kändes långa. Kollade svaren i mobilen och från min man såklart. Han var överlycklig över bilderna och kommer för att hämta mig på stationen med bilen. Hoppas han blir glad över att jag har min andra fina klänning på mig, trosorna tänker jag ta av mig vid stoppet innan för att ge honom i handen under resan hem.
Vet att han längtar efter mig lika mycket som jag längtar efter honom. Ska bli skönt att få bli ompysslad på hemmaplan och få känna de läppar jag en gång föll för.

På stationen stod min älskling och väntade med en liten bukett i sin hand. Jag fick en mjuk kyss innan han trädde min ring på mitt finger. Nu var jag hans igen och vi längtade nog båda två lika mycket över att få njuta av varandras kärlek igen, men jag kunde aldrig helt glömma njutningen jag haft med en helt annan man, nästan dubbelt så gammal och dubbelt så stor.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinnaVasastan

  • Publicerad Publicerad: 2022-09-15

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 1/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Donette skrev

s3.us-west-004.backblazeb2.com

Betyg: 1
Syreeta skrev

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me.
Thanks!
porn

Betyg: 1
Skye skrev

payday loan

Betyg: 1

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter