Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Stalker

Satt på min vanliga plats upp på klipporna och väntade. Jag visste att hon slutade sitt sommarjobb redan vid ett, vilket innebar att hon skulle vara nere vid stranden alldeles strax. Så snart hon bestämt sig för vilken plats hon skulle bre ut sin handduk på, kunde jag lämna min plats och lägga mig på lagom avstånd. Ett äldre par och en ensam kvinna i 45-årsåldern, var annars de enda som nu inkräktade på mitt paradis. Ett paradis, där jag under flera dagar ostört kunnat studera den vackraste och sensuellaste flickan på jorden.
Miranda heter hon. Sjutton år gammal. Närmare 170 cm lång med långt brunt hår och ännu mörkare ögon. Hennes kropp var smal och vältränad, utan att för den skulle sakna former. Stjärten var sexigt rundad och hennes bröst var varken stora eller små, de var perfekta. Magen var platt och benen långa och slanka. Hennes hud blänkte i en vacker brun färg.
Hon sommarjobbade på posten, vilket innebar att hon sällan slutade senare än klockan två. Men idag var det onsdag, vilket betydde att jobbet avslutades redan vid ett.

Det är märkligt vad enkelt det är att få fram så mycket information om en människa jag inte alls kände. Det handlade helt enkelt om att sakna skrupler och att vara fräck.
Jag visste vad Miranda arbetade, bodde och tillbringade sin fritid. Jag känner till vad hon äter till lunch och vilken musik hon tycker om.
Men det fanns saker jag ännu inte funnit svaret på. Jag ville också veta hur hennes bröstvårtor såg ut, kändes och smakade. Ifall hon stönade högt eller andades tungt när jag trängde in min kuk i henne. Om hon smekte min pung då hon sög min kuk?
Svar jag önskade få svar på, svar som skulle stilla mina fantasier.

Så dök hon upp på den smala stigen som ledde ner emot stranden. Iförd ett ljusblått linne, en kort gråaktig kjol, stora solglasögon och med en strandväska över ena axeln. Hon förde sig som en mankäng, trots den mjuka sanden, då hon gick fram till den plats där hon brukade slå sig ner.
Jag kände den bekanta ilningen gå genom kroppen. Förväntan, beundran och åtrå fyllde min kropp. Jag satt i perfekt vinkel, och kunde obehindrat snegla på henne bakom mina mörka solglasögon.
Hon ställde ner väskan, plockade upp sin handduk och bredde ut den på den varma sanden. Sedan knäppte hon upp sin kjol och lät den falla till marken. Hon klev ur den och drog sedan av sig sitt linne. För dagen bar hon en vit bikini, med små glänsande trosor och en överdel som inte dolde mycket av de välformade brösten. När hon med en snodd satte upp sitt hår i nacken, kunde jag tydligt hur hennes hårda bröstvårtor avtecknades emot tyget. Så vände hon sig ett halvt varv och böjde sig ner efter något i väskan. Vilket gav mig möjligheten att för någon sekund njuta av hennes läckra solbrända stjärt.
Jag älskade den här proceduren, och kuken stod redan som en tennsoldat innanför shortsen.
Så lade hon sig till rätta på handduken och slog upp sin bok, En geishas memoarer av Arthur Golden.

Detta betydde att jag nu kunde göra mitt drag. Eftersom hon inte heller idag lagt märke till mig, så kunde jag helt enkelt plocka upp min handduk och göra henne sällskap i sanden.
För var dag hade jag närmat mig med några decimeter. Därför kändes det helt naturligt att ”slå läger” ett par meter ifrån henne. Lite snett nedför där hon låg, med aningen närmare till vattnet.
Härifrån kunde jag njuta av hennes kvinnliga skönhet och nästan höra hennes andetag. Med viss möda dolde jag mitt bultande stånd och lade mig sedan ner - på mage.

Jag hade klurat ut ett speciellt sätt att bulla upp min väska och lägga huvudet på sned, så att det såg ut som att jag låg och sov. Men i själva verket kunde jag studera den sköna Mirandas sexiga kropp, helt oskyldigt. Vilket jag också gjorde.
Hon låg på rygg med benen en aning isär, vilket gjorde att jag kunde glida med blicken längs insidan av hennes ben upp över hennes putade venusberg. I min hjärna såg jag hur min tunga letade sig upp samma väg, och hur jag förde bikinitrosorna åt sidan och smakade på hennes ljuvliga fitta.
När jag lät min fantasi skena iväg på detta vis, så dröjde det inte länge innan jag var tvungen att smyga dubbelvikt ner i det kylande vattnet. Där var jag sedan tvungen att simma runt en stund, tills det att ståndet lugnat ner sig.

När jag återvände till min plast låg den undersköna Miranda och pratade i telefon.
Näst efter att studera hennes kropp, så njöt jag gränslöst av att lyssna på hennes samtal. Dels för att jag älskade hennes lätt hesa röst, men ännu mer för alla de detaljer hon då avslöjade för mig.
Tänk ifall människor hade en aning om hur mycket de avslöjar om sitt privatliv, då de talar telefon offentligt.
– Är det säkert?
– Men hur vet du det?
– Klart jag vill, det kan bli skithäftigt.
– Ja, och skönt.
– Klart jag blir…
Jag låg så stilla jag kunde, och försökte undvika att andas. Hoppades på så vis att höra vad som sades i Mirandas öra. Men det var dessvärre omöjligt. Inte blev det bättre av att även Miranda sänkte rösten. Hon nästan viskade nu:
– Om jag är…
– Du skulle se mina bröstvårtor nu… helt stenhårda.
Under det att hon viskade fortsatte sitt samtal, hade hon omedvetet placerat sin ena hand på insidan av sitt lår, bara någon centimeter från sitt sköte.
– För mig funkar det när som.
– Jag är nere i viken. Ligger här och är varm och kåt.
– Mm-mm… och våt.
– Hämtar ni mig här?
– Skynda er då.
Efter det att hon avslutat samtalet, kommer hon på sig själv med att ha sina fingrar vilade utanpå bikinitrosorna. Motvilligt flyttar hon sin hand. Jag ser hur hon sneglar emot mig, men jag låtsas somnat om.

Men jag sover inte. Istället funderar jag över vad jag just tjuvlyssnat mig fram till.
Den som Miranda just talade med, och ytterligare någon eller några skulle snart komma och hämta henne här nere vid stranden.
Det dom sedan skulle företa sig, fick Mirandas bröstvårtor att styvna och hennes sköte att längta efter beröring.
Det här fick jag bara inte missa.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DonDiablo

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-06

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter