Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Städnovellen

Tanken var rätt enkel.
Det var egentligen inte för att det skulle bli städat. Det var helt enkelt för att stilla min hunger på att få se henne. Att få se henne som jag ville.
Så hon skulle kommma och städa. Och hon skulle göra det enbart i underkläder och högklackat.
Det hade egentligen vuxit fram som en lek, när vi pratat någon kväll bara, och hon beklagat sig över städandet. Jag hade menat att städandet inte är svårt eller jobbigt, det handlar bara om att göra på rätt sätt. Någon gång under samtalet hade jag också i hybris hasplat ur mig 'ja, vill du ha städat kan du be en kvinna, men vill du ha rent, då är det lika bra att en man gör det'.
Det hade fått saker och ting att ta fart. Hon skulle minsann visa mig. Däremotså hade jag inget intresse av att städa hos henne, så hon skulle städa hos mig, se till så det blev renare hos mig än vad det varit innan.

'Men du får fan inte lägga dig i. Du låter mig städa helt och hållet, jag vill inte höra något omatt du har gjort ditt och datt, och att det är därför det blev så rent', hade hon sagt sedan. Mitt svar var enkelt: 'städar du i underkläderna så kommer jag inte göra annat än att betrakta dig'.
Sedan gick diskussionen fram och tillbaka, men till slut landade den där. Hon skulle städa hos mig, och hon skulle göra det i underkläder.
Nu stod hon så där, framför mig, i en rock. Jag anade stay-ups nertill, men det var mer en gissning, men så var det högklackat.
'Flytta dig bakåt', sade hon. 'Jag tänker inte låta dig kladda'.
Så öppnade hon rocken, och jävlar i mig vad vacker hon var.
'I alla fall inte än', fortsatte hon.

Så när hon hängt av sig rocken såg jag hennes yppiga väsen, i svartfärgad spetsbehå, med svarta spetstrosor, den breda, sexiga varianten, hipsters, och så stayups då, som jag misstänkte. Även de färgade i svart, även om de givetvis var transparenta.
Och hennes ord ringde i mina öron. 'I alla fall inte än'. Satan vad jag hade blivit ägd. Hon hade kontrollen totalt, allt jag kunde göra, det hade jag gått med på, var att betrakta henne, så var det sagt.
Nu bjöd hon delvis in mig, till att få röra henne, det fanns en chans, det fanns en möjlighet. Intcr
'Det ser ut som du redan dammsugit, så jag kommer gå rätt på svabbandet', fortsatte hon. Skurhink och mopp stod i badrummet, och hon tog hinken och böjde sig ner för att tömma vatten i den i badkaret.
Och hon gjorde det med häcken mot mig.
Det gjorde hon med flit.
Hon stod så, gungade lite med häcken, ställde sig lite bredbent till och med, särade lite på benen.
Fan också.
Jag hade inte fattat vad jag gett mig in på. Hon visste precis. Nu stod jag där, och ville inget hellre än att sätta på henne, och hon skulle städa, varje sekund av den städningen skulle bli en enda lång plåga.
Och nu föll poletten ner på allvar också.
'vill du ha städat kan du be en kvinna, men vill du ha rent, då är det lika bra att en man gör det' var något som jag skulle straffas för att jag hade sagt.
Bulan växte i mina brallor.

Ner med Ajax i hinken, och så ut i köket. Hon torkade av hyllor och bänkar, och började sedan svabba av golvet. Det gick fort, hon gjorde det smidigt, och hon var så graciös när hon gjorde det.
Hon gav mig en sned blick och ett halvt leende, hon visste precis hur jävla mycket jag ville ta henne, hur grymt mycket jag ville ha henne.
Hon stannade framför mig, lutade sig lite mot svabben, svankade undelivet mot skaftet, pressade sig lite mot skaftet.
Och hon sade ingenting.
'Fan, jag bara måste få dig', lyckades jag få fram.
Hon visste precis var hon hade mig.
Hon lekte medmig.
'Det spelar ingen roll. Det som spelar roll är att när jag står mot skaftet så här, så rinner det till, känner jag. Jag börjar nog bli lite våt. Det händer inte så ofta när jag städar. Men jag är inte klar än'.

In i vardagsrummet.
Längst bort stod min säng, och hon gjorde det så taktiskt. Började dra av hyllor, gick vidare med att svabba golvet, på samma sätt som köket, kom ner i änden där sängen stod, och stannade till.
Hon ställde ifrån sig svabben, och satte upp ena benet på sängen. Och stod så, med häcken mot mig.
Det var fanimig olidligt.
'Kom hit', sade hon.
Jag gick bort till henne.
'Berätta nu för mig, vem som du helst ser städa hemma hos dig? Du, eller jag?'+0cle villigt släppa det'.
'Städar jag bättre än dig?'
I det läget hade jag sagt vad som helst, och det var väl dit jag skulle, antar jag.
'Ja, det gör du onekligen'
'Du måste hjälpa mig med en sak', fortsatte hon.
'Vad?', svarade jag.
'Jag tror jag är fuktig, det känns som det runnit till i fittan på mig. Jag vill att du känner efter om det stämmer'.

I det läget tror jag det brann till i skallen på mig. Jag fick inte ut ett ljud, jag bara närmade mig den där underbara varelsen som stod med ena benet på sängen, ställde mig nära, kände doften av hennes hår, doften av hennes hud, och jag kände till och med doften av hennes fittsafter.
Jag lade en hand försiktigt på hennes svank, det var som jag fick tunnelseende. Den andra handen kom som i trance upp in mellan hennes lår.
Upp mot trosorna.
Landade övanpå musen på henne, och jag kände hennes värme. Hennes fukt.
'Du får göra det ordentligt', sade hon.
Jag var så jäkla upphetsad, triggad och playad så jag nästan säckade ihop. Synen blev dimmig, och handen mellan benen på henne började verkligen fumla. Hon började sära ordentligt. Jag fick in ett finger innanför troskanten, och kände den lena huden.
Hon var nyrakad.
Jag kände hennes fukt, fittsafterna formligen rann ur henne. Mitt finger gled in så lätt, det gled in ett till, och var hon våt? Ja, plaskblöt.
'Stämde det?', frågade hon. Helt iskall i rösten.
'Mmm..hm..eo...ja..'
Jag hade riktigt svårt att få ihop rösten. Hon pressade sig bakåt, pressade sig ner över mina fingrar. En endaste gång. Stannade kvar där.
'I så fall behöver jag nog något mer', sade hon sedan.
Hon rörde sig framåt, gled av mina fingrar, oh, jag ville ha dem kvar, jag ville ha mer. Men jag var som paralyserad.

Hon ställde sig, brevid mig, precis intill mig, drog mig nära, började knäppa upp mina byxor.
Jag hade ingen motståndskraft.
'Jag skulle tänka mig för innan jag sade något om kvinnor igen', sade hon, och fortsatte 'det var ju tur för dig att jag vet ändå hur sådana som du ska hanteras'.
Sedan föll mina byxor till golvet. Vant så fick hon av mes det som att jag tappade all sans och vett på en gång. Det kändes som om jag skulle komma, och ändå inte, och ändå komma, men hon höll mig så på rätt nivå.

Efter ett tag där i landet mellan dröm och jag vet inte vad, så slutade hon, och reste sig, satte sig grensle över min överkropp, kom närmre, och gränslade mitt ansikte.
'Jag vill känna din tunga i min fitta', sade hon, och pressade mitt huvud mot sitt underliv.
Jag kämpade med tungan för att komma innanför troskanten, men hon hjälpte mig, förde den åt sidan, och sedan fick jag slicka hennes mus, våt som den var, varm, len, och hon njöt.
Hon verkligen njöt av mig. Hon pressade mitt huvud mot sig hårdare, jag använde min tunga på hennes blygdläppar, upp in i hennes fitta, lät den spela över hennes klitoris, och hon rörde sig mot mig, pressade mitt huvud mot sig, juckade mot mig, använde mig.

Jag vet inte hur länge, men jag fick aldrig nog av henne, ändå drog hon sig bort till slut, sjönk neråt,drog troskanten åt sidan igen, styrde in min kuk in i sig, och sjönk ner.
Svimmade jag inte när hon började suga av mig, så gjorde jag fanimig det nu.
När jag kom till sans, så red hon mig som en vettvilling nästan, hon gjorde det intensivt, men ändå med långa, djupa stötar. Hon tog tag i mig, i min tröja, drog mig upp, började slita den av mig, och samma med min t-shirt.
'Ta av min bh, jag vill vara naken med dig', sade hon, och jag fumlade runt bakom henne, innan jag hittade låset och fick upp spännet.
Hennes bröst formligen svällde ut framför mig, runda, mjuka, vackra, helt jävla underbara. Jag lyckades krångla av mig mina boxers och byxor som hängde vid mina anklar, och efter det satt jag upp lite mer, lekte med hennes bröst med min mun och tunga, höll om henne med mina armar, hjälpte henne att glida upp och ner på mitt stånd.

Hon gled av mig, rullade liksom lite åt sidan, och lade sig på rygg på sängen. Hon fick av sig trosorna, hade fått av sig klackskorna på golvet, och låg framför mig i bara sina stayups nu.
'Kom till mig nu, jag vill verkligen ha dig inne i mig' viskade hon, och drog mig till sig. Jag lade mig ovanpå henne, och sjönk, hon fick tag i mitt huvud, vred det mot sig, kysstet att du kan hålla ut ett litet tag till, och jag vill verkligen det. Nu när jag bestämt mig för att vara med dig, så vill jag verkligen bara känna dig på alla sätt som går, en gång för alla'.
Jag blev ändå väldigt ställd. Och för första gångenunder kvällen kom ändå initiativet till mig.
'kom då', sade jag, samtidigt som jag drog mig ur henne. 'Lägg dig på sidan',
Hon lade sig på sidan, och jag flyttade upp hennes översta ben, så hon låg i vinkel. Hennes härliga fittablottades på det sättet, och samtidigt gav det mig en bra möjlighet att komma åt mellan hennes skinkor.
Hon var så våt, så jag kunde bara ta lite av hennes fittsafter, och smörjde in rumpan på henne. Sedan satte jag mig på knä mellan hennes saxadeben, hon lyfte sin arm, höll om mig runt överkroppen.
Jag satte kuken mot analen på henne, pressade lite försiktigt, jag gled in litegrann, kände hur trång hon var, och kände hur hennes naglar grävde in sig i mig.

Jag tittade upp, hon tittade ner i sängen, hade öppen mun, flämtade lite.
'Fortsätt, försiktigt' sade hon, och jag pressade lite till. Hon spändes sig, öppnade munnen lite ytterligare, innan hon begravde ansiktet ner i lakanet, och det kom ett dämpat stön.
Jag stannade upp, smekte henne över kroppen, lutade mig framåt, smekte henne över huvudet, och viskade bara till henne, 'slappna av, det kommer gå bra'.
Hon tittade upp, såg mig i ögonen, de var helt kåtimmiga, jag smekte henne på halsen och kinden, gungade försiktigt in lite till, och upprepade mjukt 'slappna av'.
Jag var så nära hennes huvud, så hon kunde luta sig upp, och hon kysste mig, intensivt, och när hon gjorde det blev det så att hon pressade sig själv mer ner övermig, en bit till, och så var jag helt inne i henne.
Så jag gled ut en bit, en liten bit, och sjönk in i henne igen, och nu var det utan friktion alls, och hennes ögon öppnades, hon såg rakt in i mina, och jag såg att hon hade en ny upplevelse.
Hon började kyssa mig intensivt, hennes hand letade sig ner till min skinka, pressade på, jag drog mig ur en bit, och hon pressade in mig igen. Så höll vi på.
Hon stönade. Hon kysste mig, hon andades häftigare och häftigare, hon verkligen tog tihenne illa, men hon bara skakade på huvudet, och juckade emot, hårdare och hårdare, så där stod jag, och sätte på henne i häcken så det sjöng om det.
När jag kände att jag var på väg att komma drog jag ner på tempot lite, tills vi stannade upp, drog mig ur, och så vände jag på henne. Där låg hon framför mig, så oerhört vacker, hur kåt som helst, och bara ville ha mer. Jag tog hennes ben i mina armveck, lyfte på dem, och sedan var det hur lätt som helst att sjunka in i rumpan på henne igen.

Vi kysstes, intensivt, jag började andas riktigt tungt, och nu var jag ordentligt när att komma, så jag fortsätta ett par ordentliga, djupa stötar, innan jag drog mig ur, och bara kom över henne.
Och jag kom verkligen över henne. Den förstastrålen kom ända upp på kinden på henne, och sedan sprutade jag bara på.
Hennes fitta, mage, brösten, halsen, och upp på ansiktet, över allt rann min sperma. Samtidigt spände hon kroppen som i en båge, och bara lät mig spruta ner henne.
När jag hade tömt helt, och var utmattad, lät jag huvudet sjunka ner, och blundade, och kände då hennes hand, och hur hon runkade ur mig de sista dropparna som fanns.
Sedan hörde jag hennes röst som sade 'kom', och jag bara sjönk ihop ovanpå henne, helt slut, totalt utmattad, med sperman mellan oss två, vi gled nästan lite fram och tillbaka där, men jag kom till ro, jag hamnade i sans där, och hennes kropp var så mjuk, hennes famn så varm, och hennes andning så trygg. Jag ville bara ligga där, och ligga kvar så, och bara känna hennes händer smeka mitt huvud.

Hon drog ett täcke över oss, och vi låg så och småkelade ett tag, innan hon frågade, 'är det ok om jag stannar över inatt?'.
'Mmmm..' var det enda jag fickfram, och även om jag kanske lät ointresserad för att jag var så utmattad, så hade jag bara inte hunnit samla energin än. Men jag var på väg att fråga henne egentligen samma sak, om hon inte kunde tänka sig att stanna över den natten.
Och ingen avoss tänkte en sekund på städning längre.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Amplifier

  • Publicerad Publicerad: 2009-11-02

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter