Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Spelskulden

Regnet smattrar hårt mot plåttaket i den mörka industrilokalen. Det är sparsamt inrett med ett större runt bord med flera stolar i mitten. En ganska sliten soffa med tre fåtöljer står i hörnet längst in. Runtomkring dem är det en doft blandad av cigarettrök och rökig whiskey. Bonnie som laddat upp med en falsk bestämdhet kliver in i den lilla lokalen och ser direkt hur Felix spärrar upp ögonen när han får se henne. Han hade lovat att aldrig mer gå hit men ändå visste hon att hans lama ursäkter inte stämde och visste direkt var hon skulle börja leta efter honom. Hon hade redan innan bestämt vad hon skulle säga till honom innan hon skulle dra med honom ut därifrån men det blev inte som hon hade tänkt sig. Hon fick aldrig chansen. Felix som genast insåg sitt misstag, och paniken som for genom hans kropp när han såg henne, fick de andra att intresserat reagera och titta åt det håll som fångat hans intresse. Han hann inte öppna munnen för att varna henne innan de andra rest sig upp och skapat en mur mellan honom och B.
Den ena mannen som var mycket bredaxlad och pratade med en mörk hes röst stod längst fram och Bonnie behövde inte fråga för att veta att detta var ledaren. Mannen som Felix stod i skuld till.
”tänka sig”, sa mannen och log. ”Ibland presenterar sig lösningen av sig själv.”
Han tog ett steg fram till Bonnie som nu förvirrat försökte försökte hitta F:s blick men de stod i vägen. Hon sa till dem att akta på sig och låta Felix gå men de skrattade åt henne. Kallade henne lilla gumman och berättade att de behövde hennes hjälp. Han log när han talade. Hans självsäkerhet och de breda axlarna va hotfulla samtidigt som hon inte inte kunde låta bli att dra blicken till den enorma kulan som gömde sig under byxorna. Varför kände hon en stöt skickas genom kroppen ner till hennes fitta? Han fortsatte berätta att F hade en skuld att betala av. En skuld som hon skulle vara villig att hjälpa till med. Hon kände hur hjärtat började slå och förvirringen va total. I en svepande rörelse dras hon iväg till soffan och hon puttas lätt ner i soffan där fallet dämpas ganska snabbt av en mjuk soffrygg. Varpå F ropar till med en bestämd röst att detta inte ingår i dealen. Mannen lugnar ner sig och visar med sina händer att han ska nu ta det lugnt, han påtalar det också samtidigt som han småler.

B kollar snabbt upp på mannen, för att se om han fortfarande menar allvar. Hon har inte riktigt greppat vad det är som faktisk sker. Är det verkligen på riktigt? Händer det här henne? Mannen närmar sig henne med bestämda steg och väl framme tar han tag Bs hand och för den mot byxorna på sig själv. Hon hade haft rätt. B känner vilket fast grepp han har, hon känner sig helt chanslös att förändra den situation som nu har uppstått. Hon är helt utelämnad och befinner sig helt i mannens våld.

I ett desperat sista försök att ge sken av kontroll över situationen, slänger hon en nervös blick mot F och förklarar att det kommer gå över fort. Hon har förstått vad som kommer hända och kanske är det lika bra? Då kanske mardrömmen tillslut är över skulden är betald och de kan gå tillbaka till deras vanliga liv igen. Det kommer att lösa sig det här. Hon intalar sig det flera gånger. Sen tänker hon för sig själv att hon bara ska runka av mannen, så att spelskulden försvinner. Sen ska de båda gå därifrån som om ingenting har hänt. F nickar instämmande samtidigt som han uppmanar mannen att återigen ta det lugnt. Mannen ler hånfullt åt F och tar ett bestämt tag i Bs hår.

B tar ett djupt andetag och tänker att det är lika bra att få det här överstökat. Samtidigt som hon tar ett djupt andetag gör hon en snabb rörelse när hon öppnar upp mannens byxor och drar ner hans kalsonger till knäna.
Chockartat och storögt studerar hon den jättestora penisen som trillade ut. Hon kan inte komma på sig själv att ha sett en lika stor kuk i det verkliga livet. Möjligtvis i någon porrfilm. Hon greppar tag i mannens slaka ådriga kuk, med båda sina händer och kommer på sig själv att ändå inte räcka till för det stora ollonet. Mannen noterar Bs chockartade reaktion, och ger sitt gillande med en svepande hand över hennes hjässa när hon tittar upp på honom. Mannen är uppenbart väldigt självsäker och fullt medveten av vad han blivit välsignad med.

Hon börjar nu föra sina händer i en stadig rörelse fram och tillbaka. Hon känner hur kuken växer i sina händer. Hur ådrorna blir allt mer framträdande. Hon tittar upp på mannen som blir allt mer kåtare i takt med att han blir större. B kan nu inte längre greppa runt den grova och långa penisen, det blir en glipa mellan hennes tumme och pekfinger. B börjar runka med allt större rörelser fram och tillbaka. Mannen börjar nu låta allt mer, stönen blir högre och högre och hon börjar förstå att den här mardrömmen snart är över. Men samtidigt börjar hon allt mer förlika sig med det som händer. En sida av henne vill helt enkelt inte att det ska vara slut. Samtidigt är hon glad att mannen står med ryggen mot F, så han inte tvingas bevittna spektaklet. Deras relation kanske skulle vara förstörd för alltid?

Helt plötsligt, när det låter som att mannen ska komma, så avbryter han henne.
”Kom hit”, beordrar han, varpå han tar ett stadigt tag om B och placerar henne på alla fyra i soffan, samtidigt som han själv sätter sig ner bredvid. B kollar lite tveksamt på F när hon greppar tag med en hand på mannens jättekuk. Mannen njuter, han ser väldigt nöjd ut med vetskapen av att b precis ska svälja honom framför f. Han hånler mot honom. Han vill verkligen att F ska få se på. Han är fortfarande sur och irriterad på hur f varit respektlös mot honom. Så naiv han hade varit när han hade trott att han skulle komma undan med det.

Det tar en stund innan F reagerar. Han spärrar upp sina ögon och ser helt chockad ut. Efter någon sekund återfår han fattningen och harklar ur sig att detta inte ingick i dealen. De var ju överens! F reser sig nu upp igen och är på väg fram för att avbryta alltihop. Han hinner bara ta två steg innan mannens 2 vänner tar tag i honom och binder fast honom vid en stolpe mitt framför b och mannen. ”Dealen var att jag skulle komma”, säger mannen och skrattar, samtidigt som han plötsligt ångrar sig.
”Förlåt”, säger han. ”Dealen var att jag och mina vänner skulle komma.”
F blir förbannad och börjar skrika mot mannen som uppmanar kompisarna att tejpa för munnen på F. Han är nu helt maktlös och försöker vädjande få kontakt med B men hon kontrolleras av mannen och försöket misslyckas.

B är medveten om att hon nu är helt chanslös och det handlar inte ens om pengarna längre. Hon måste helt enkelt göra som männen vill för att rädda f och henne själv ur situationen. Samtidigt kan hon inte låta bli att tänka och nyfiket önska att få den där stora härliga kuken i sig. En tanke hon är glad att ingen annan hör.

Mannen ber nu B att ta av sig sina byxor och linne. Sen tar han ett fast grepp bakom hennes huvud och för ner det ned mot sin penis. B börjar att pussa och slicka på kuken och får sedan öppna upp munnen rejält för att få in mannens stora ollon i munnen. Mannen stönar till rejält samtidigt som han knäpper upp bh:n på henne med en hand. B börjar suga allt mer intensivt och hon börjar att kunna ta penisen allt djupare. Samtidigt börjar hon nästan omedvetet att leka med mannens bollar. B börjar nästan motvilligt att trivas ordentligt och kommer på sig själv med att bli allt mer upphetsad när hon suger och leker med den massiva kuken. Hon försöker att inte njuta för mycket framför F, men situationen blir ohållbar när mannen plötsligt påtalar hur blöt i fittan hon börjar bli. Hon har avslöjat sig själv. Nu börjar han även reta henne med fingret pillandes på hennes klitoris och med andra handen klämmandes på ett av hennes bröst. Det enda hon vill nu är att bara suga den där stora pjäsen utan hämningar.

F som tvingas bevittna hela sexakten är helt maktlös där han sitter fasttejpad och orörlig. Han börjar märka allt mer hur B trivs med situationen, hur hon börjar stöna allt mer och hur hon helt plötsligt tar egna initiativ i att tillfredsställa mannen. Helt plötsligt känns det inte längre som tvingat. Hon verkar gilla det som händer och på något sätt börjar även F att gilla det han ser. Han blir kåt av att känna sig maktlös samtidigt som han ser hur B sväljer den där enorma kuken.

B tar upp blicken för ett ögonblick. Hon har noterat tystnaden från F. Hon tittar på honom och uppfattar att han gillar det han ser. Hon ser hur F penis ligger och spänner hårt mot byxorna. Hon blir nu allt ännu kåtare. Hon ber nu mannen att lägga sig ner. Därefter sätter hon sig på hans huvud, sänker ner sin kropp och huvud, tar ett stadigt tag om hans kuk och sakta börjar suga den upp och ner. Mannen blir lite förvånad och tagen av B plötsliga initiativ i akten, men njuter i fulla drag och känner sig nu ännu mera nöjd med känslan av att förnedra F.

Han tar då ett kraftigt tag om sidorna på henne och flyttar på trossträngen för att börja slicka hennes fitta. B, som nu blir alldeles till sig, börjar stöna ofrivilligt stöna högt samtidigt som hon suger av den stora porriga kuken fram och tillbaka. Hon försöker hålla ett lugnt tempo. Noga suger hon den upp och ner och i en roterande rörelse. Hela tiden med en intensiv kåt blick mot F. Hon hör hur mannen njuter och ser hur hans bollar rör sig upp och ner. Hon känner sig sexigare än någonsin när hon möter blicken på F och ser hur han växer.

Hon kan nu nå äntligen nå F och hon knäpper upp hans byxor och släpper ut hans kuk. Nu runkar hon av Fs kuk samtidigt som hon suger av mannen, som är helt oventandes av Fs plötsliga inblandning. B börjar nu tänka på hur hon kan avväpna mannen och frita F från den stolpe han sitter fasttejpad till. Men hon har ju det ändå så skönt där hon befinner sig och det vore ju synd att avbryta akten utan att få känna på den där stora härliga kuken inuti sig, att bli utfylld till max på både längden och bredden. Samtidigt som hon tänker på detta börjar hon juckandes röra sig allt snabbare med sin fitta gnidandes över mannens ansikte. Han slickar henne så skönt. Hon börjar stöna allt högre och känner hur det börjar dra ihop sig hur nära hon är att komma. Plötsligt hör hon ett högt stön framför sig. Det är F som nu kommer över hela henne. Han tycker till och när hon märker att f börjar spruta så försöker hon styra det över sin mun och ansikte. Hon älskar smaken av sperma, och hon älskar och se den njutning som den frambringar när han flämtandes tappar fattningen i hennes grepp. Hon släpper mannnes jättekuk för ett ögonblick och fortsätter runka och suga F till han är helt tömd. Smaken av sälta är gudomlig.

Plötsligt vaknar mannen till som nu inser vad som håller på att ske. Vännerna som stått utanför och väntat rusar in när de hör mannen ropa efter dem. Mannen reser sig upp och blir fly förbannad.
”Vad är detta för sjukt? Tänder du på detta”, säger mannen förvånat till f? Nu är det F som ser nöjd ut och avslappnad efter sin utlösning. Mannen känner sig lite lurad på förnedringen. Han går nu med bestämda steg mot garderoben, där han nu tar fram ett par rep. Han ber sin polare att ta tag i B och tillsammans lyfter de nu upp en försvarslös B på ett bord där de till slut binder fast hennes armar och ben till stolparna. Från att ha haft kontroll över situationen och de två männen är nu B helt maktlös återigen. Hon kan inte längre röra en enda del av sin nakna kropp.

Mannen förklarar hur de nu de alla ska knulla henne som ett straff för det som nyss har inträffat. Men det räcker inte där. Han berättar hur de även ska filma allt. Han bjuder nu även in F att stå vid sidan och kolla på, i hopp om att väcka nån form av avundsjuka som straff. Han skulle bli förvånad om F gick igång på att han knullar henne mitt framför ögonen på honom? Nej, det fanns inte en chans tänkte han självsäkert och nöjd med sin plan.

Mannens bestämd och beslutsam märks plötsligt tydligt när han går fram till b och lägger sin pung och stora kuk så den täcker hela hennes ansikte. Samtidigt börjar han massera hennes bröst. Han säger åt henne att ta pungen i sin mun, och hon gör precis som han säger utan att invända. I ögonvrån lägger
B märke till hur mannens kompis står och runkar sin penis framför henne. Han har nu fått upp ett kraftigt stånd och är nu med kåt blick och bestämda steg på väg att stoppa in den i fittan på henne. B är fortfarande alldeles blöt efter allt förspel, så mannens vän glider enkelt och långsamt in i henne. Hon kan inte hjälpa med utan tycker det är så skönt när han tränger allt djupare i henne. Han börjar jucka allt snabbare och även om mannen i henne nu är normalstor så inser B att det bara är en liten förvarning om vad som komma skall.

Hon hinner knappt reagera innan Mr big plötsligt körde in den i munnen på henne, och han är inte längre intresserad av att ta det varsamt längre, utan forcerar den in fram och tillbaka, djupare och djupare. Han stannar till i bottenläget och för en kort stund får B problem med andningen och harklar sig i takt med att mannen drar upp och tillbaka sin stora kuk. B inser att hon kanske borde vara rädd, det borde vara den normala reaktionen men hon kan inte kontrollera sig. Hon kan inte hjälpa att hon blir alldeles till sig av kåthet. Hon gillar att bli munknullad av en bestämd man med självförtroende och hon njuter av utsattheten att inte kunna göra något. Han fortsätter munknulla en stund med sina långa och långsamma rörelser fram och tillbaka, samtidigt som hans stora maskulina händer börjar krama och leka med hennes bröst. B knullas nu från två olika håll. Hon älskar känslan över att vara åtrådd och uppvaktad av flera. Hon känner sig priviligerad av att vara fylld.

Mannen avbryter sin akt och känns nu allt mer stressad när han knuffar bort sin kompis och ber honom att gå bort till andra sidan. Mannen gör nu ett sista försök i att provocera F. Han hittar tillbaka till lugnet och lägger upp sin enorma kuk på magen på henne som en påminnelse om hur långt upp B kommer att känna av den. Han tittar samtidigt på F med en nöjd blick. F blir lite arg och avundsjuk till en början när han inser vad som håller på att hända. Hur tävlar man mot det där? Tanken slår honom när han tittar på mannens vältränade kropp och den stora anakondan som så snart ska erövra b. Han är nu helt maktlös och kan bara låta det ske.

Mannen börjar nu att retfullt dra sitt ollon upp och ner på Bs fitta. Långsamt börjar han att att föra in den och när han väl fått in hela sitt ollon, så känns det som att B har fått en hel näve i sig. Mannen tar sedan tag i bs lår och fortsätter att sakta föra in centimeter efter centimeter i den varma och blöta fittan. B vet knappt vart hon ska ta vägen när mannen tränger djupare och djupare in i henne. Hon försöker vrida sig fram och tillbaka men repen som hindrar henne ökar hennes njutning mer och mer. Hon har aldrig upplevt något liknande. I en hastig rörelse trycker han sig in henne och hon skriker till i ren extas! Sen börjar han att röra den grova kuken fram och tillbaka i henne, i längre och längre rörelser. F noterar hur hennes blygdläppar bara särar brett på sig, och hur kuken fyller ut henne till max. Han börjar gilla det han ser och han älskar att se hur B njuter av att vara utfylld. B påtalar gärna för mannen hur stor han är i sina viskningar mellan stönen. Hon kunde aldrig föreställa sig att det skulle kännas så här skönt och hon önskar att känslan aldrig tar slut.

Knullandet blir allt mer intensivt och hårdare och man hör hur den stora pungen börjar slå allt mer rytmiskt mot skinkorna på b. Hon älskar det ljudet. Han börjar nu även leka med hennes klitoris med sina fingrar. Det är fantastiskt njutning hon upplever och hamnar nästan i ett medvetslöst tillstånd i takt med att hennes stön blir allt högre. Även mannen och hans vänner, men även F, blir allt kåtare i takt med att de tillfredställer sig själva. Mannen har aldrig varit i en varmare och skönare fitta och det låter han alla få höra när han väl penetrerar b i snabb takt. B har aldrig haft i närheten av en lika stor kuk i sig, vilket avslöjas i ljudet av hennes njutningsfulla stön.

Han börjar sedan komma på sig själv när han tänker vilken upplevelse det hela har varit, hur han själv triggats och njutit av hela händelsen.. Han börjar tänka på hur han ska utnyttja situationen allt mer. Han vill inte att det här ska vara sista och enda gången. Det är då han inser att han har en hållhake. Filmen som han nu spelat in. För att fullända det hela behöver han bara få med f när han knullar b.

Han börjar höra på Bs kraftiga stön hur hon är på väg att komma, och hinner precis dra ut sin kuk innan hon exploderar runt honom. B, som fortfarande ligger fastspänd i armar och ben, tittar förvånat upp och kan inte dölja hur grymt besviken hon blev över vad som precis hände. Hon var ju precis sekunder från att komma.

Mannen släpper nu loss B. Han noterar att alla i rummet är så kåta, och att repen inte längre behövs. Alla kommer göra precis som han säger ändå för det är precis vad de vill göra. Han slänger snabbt upp filmkameran och riktar fokus mot F och tvingar honom att ta B i analen. F tänker hur de tidigare aldrig testat detta men han så kåt att han hade gjort vad som helst. En av mannens kompisar ger f lite glidmedel och skickar fram honom medan B tar position på soffan. B är fortfarande kåt av den behandling hon precis har fått och är frustrerad över att inte fått komma. Hon svankar inbjudande och F är minst lika kåt av vad han precis bevittnat. Snabbt försöker han trycka in kuken där bak på b. Först känner han hur det tar det emot men efter ett par vickningar fram och tillbaka så glider kuken in i analen. Han smeker henne över rumpan och njutningen är återigen i full gång. Han känns så stor där bak i henne och hon känns så tight i sitt tränga lilla hål. De stönar tillsammans båda två i takt med att b knullas bakifrån av honom och de når hejdlösa höjder av njutning tillsammans. Att de aldrig gjort det hör förut? De glömmer för ett ögonblick helt bort sin publik och att de filmas av mannen och deras vänner.

Mannen känner sig till slut nöjd över att nu ha ett övertag på dem. Men det finns inga tvivel om att han blivit väldigt kåt av att se b och f knulla varandra. Han går bestämt fram till dem och avbryter dem genom att nu lyfta upp b med sina muskulösa armar, som om hon inte vägde någonting, och för återigen in sin ådriga jättekuk i henne. Att provocera finns inte längre i hans tankar. Hans kåthet vill bara känna hennes våta fitta krama runt sin kuk och ber nu istället f att komma med och delta i akten. Han säger till F att knulla henne i analen samtidigt som han själv knullar henne i fittan. De två tidigare fienderna hjälpa plötsligt åt att tillfredsställa b i var sitt hål. Till slut hittar de en position där de båda kan penetrera och knulla henne samtidigt. Mannen ligger ner på rygg medan b rider honom. F sittstår samtidigt på huk när han tar henne där bak. Känslan är överväldigande och b blir så kåt att hon inte vet vad hon ska ta vägen .

Plötsligt ansluter även mannens två kompisar. De hängerr fram sina kukar på varsin sida av b och hon tar lydigt, med en underlägsen blick, tag och runkar den ena samtidigt som hon formar läpparna och suger av den andra. Kompisarna turas om med att bli avsugna och runkade. F hör hur B avger ett slurpande ljud av all kuk som hon nu får motta, och samtidigt hörs ljuden från mannen och Fs pungar som slår i takt mot varandra och på hennes skinkor, när de båda knullar henne hårt. B upplever en obeskrivlig känsla och det känns nästan hela vägen upp i magen att något håller på att hända. Det bygger om som en vulkan som väntar på sitt utbrott. Plötsligt kan hon inte kontrollera det längre och hon känner hon hur hon bara exploderar. Hon stönar till i ett längre, högre och nu långsammare tonläge. Rösten mörknar av njutningen när hon pustar ut i ett sista stön med sitt ansträngda men nöjda ansiktsuttryck. När mannen nu drar ut sin stora grova kuk ur henne så rycker hon till av hur det pulserar ut en vätska från henne som hon tidigare aldrig någonsin ha fått uppleva. Det är alltså såhär en sprutorgasm känns tänker hon, där hon nu ligger helt naken och utslagen. Hon kan inte förmå sig själv att röra sig. Hon känner sig helt färdig och tillfredsställd.

Mannen och hans vänner reser sig upp och är på gång att gå sin väg men innan mannen stänger igen dörren så berättar han att de nu inte längre är skyldiga honom pengar. De ska istället infinna sig för sex när han så önskar, annars kommer han att släppa filmen på nätet. Tystnaden lägger sig när dörren stängs och F och b blir kvarliggandes med breda nöjda leenden. De försöker nu dölja hur de njuter inombords av mannens ord till dem. De känner sig mer än nöjda med dealen och är såklart glada över att inte längre stå i pengamässig skuld. De tänker tillbaka deras magiska afton och vad de upplevt. Vilken vändning. Vem hade kunnat tro att de helt plötsligt skulle känna sig som kvällens stora vinnare? F är den första som reser sig upp och sträcker sig efter sina kläder när b hastigt sliter ned honom i soffan igen.
”Vart är du på väg?” frågar hon med ett mystiskt leende som speglas på hennes läppar.
”Jag tror inte riktigt att du och jag är riktigt klara ännu!”
F ler nöjt tillbaka och trycker ner henne i soffan igen.

SlutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Mr Hardwood

  • Publicerad Publicerad: 2020-11-18

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4,5/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Bonnie skrev

Grym!!!

Betyg: 5
Joppe skrev

Bra!

Betyg: 4

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter