Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sovande klasskamrater

"Hallå, sover du eller?", hör jag en välbekant stämma säga precis bredvid mig samtidigt som jag får en lätt vänskaplig knuff i sidan. "Jag bara vilade ögonen lite, det kan dem behöva efter att du har suttit mitt emot i flera timmar", replikerar jag lite retsamt men med en klar dos av humor i rösten. Hannah låtsats bli förolämpad och vänder sig sedan upp mot hatthyllan. Tåget har precis stannat och det allmänna kaoset när alla ska hitta sitt bagage har inletts. Jag tittar snabbt runt för att se att mina klasskompisar är vakna och finner att jag är den ende som fortfarande sitter ner. Vi är fem stycken som har ett väldigt viktigt uppdrag framför oss.

Vi går sista året ett av Stockholms gymnasium och har tillsammans med klassen bestämt oss för att åka på klassresa. Först var det vilda idéer om allt mellan England till Sydeuropa men efter att ha skramlat märkte vi att pengarna räckte till en andra klassens tågbiljett till Göteborg med boende på ett vandrarhem, vilket också klubbades. Det specialuppdrag vi fem har åtagit oss är att åka dit en dag i förväg och reka, dvs. kontrollera att allt ser okej ut då det inte var ett femstjärnigt vandrarhotell vi valde om vi säger så. Det är en väldigt stor uppoffring att missa en extra dags skolarbete full av utvärderingar av hur de tre åren har varit och istället vara tvungna att vara på klassresa en extra dag men det var vi villiga att ta. Så nu var vi alltså på Göteborgs centralstation, tre killar och två tjejer, redo att ta oss an spårvagnarnas förlovade land.

När jag äntligen lyckats lokalisera mitt bagage i tumultet och precis ska greppa det så får jag ett hårt slag i magen samtidigt som ett krigsrop ljuder. Dubbelvikt tittar jag upp rakt in i en femårings ögon som fortfarande har stridsminen i ansiktet samtidigt som mamman kommer fram och ursäktar sig och drar med sig ungen. "Så går det för sjusovare" skrattar Hannah. Samtidigt som jag sitter ner i en stol och försöker återhämta mig så står Hannah en halvmeter från mig, sträcker på sig och försöker komma åt den väska som glidit in längst ner på hatthyllan.

Omedvetet lägger jag huvudet lite på sned för att få en så bra syn som möjligt. Hannah är nästan jobbigt snygg. Litet lent ansikte med lagom skarpat nu när hon står på tå och sträcker sig vilket gör att den där härligt fasta rumpan som jag fäst blicken på så många gånger putar ut. Hon har en sorts söt-snygg uppsyn där man blandat det klassiska söta såsom de karaktäristiska ögonen och ansiktet med de mer sexiga brösten och rumpan. Samtidigt som jag studerar en av mina bästa klasskompisars vackra sidoprofil så känner jag hur blodet omdirigeras inom mig och som vanligt när jag upptäcker hur snygg någon av mina kvinnliga kompisar är så blir jag lite smått irriterad på att hon bara är min kompis. "Kom igen nu", säger Johan, en av mina andra klasskamrater lite lätt irriterad. "Slöa kan du göra sen" säger han samtidigt som han hjälper mig upp. Snabbt drar jag fram min vindjacka och håller den strax under magen där jag just nu skulle kunna släppa den utan att den skulle ramla ner.

Snart står vi samlade alla fem framför vad vi tror ska vara en karta över spårvagnssystemet men som mest liknar en modernistisk tolkning av ett busksnår. "Såg att du tog en real beating där inne", hör jag hur David säger och skrattar. Först tänker jag replikera men då det är min och Johans tur att bära den tunga viktiga väskan, med vad som med tanke på dess vikt känns som hundratals burkar öl, så orkar jag bara flina fånigt. Det blir istället Kim, tjej nummer två, som säger "om det hade varit du så hade vi väl behövt bära dig nu" och därmed försvarar min heder. Kim har alltid fascinerat mig, hon är - precis som Hannah - ganska kort men har ändå en otrolig naturlig auktoritet. Hon brukar alltid leda diskussioner i klassen, det är inte så att någon utser henne utan det blir hon automatiskt, och hon sitter i elevrådets styrelse, dit har hon dock blivit framröstad. Även nu har hon kommandot och börjar leda oss mot rätt hållplats.

Som vanligt när man följer Kim så löser det sig och vi är snart framme vid vandrarhemmet efter två byten och en näringsriktigt middag på McDonalds. Väl där inne stöter vi dock på nya problem. Vi hade bokat tre dubbelrum till idag och resten av rummet till imorgon då den återstående delen av klassen ska komma. Jag hade tagit på mig att sova ensam första natten, något som jag faktiskt såg som en fördel då jag ofta har stora problem att sova och till och med diskussion om vilken sida av kudden som är bäst att sova på medan jag börjar drömma mig bort och längtar tills jag kan knäppa den först av dem som ligger i mastodontväskan. Sakta glider min blick bort från den mörka trottoarkanten utanför fönstret och snart stannar den på Hannah som är vänd bort från mig och nästa gång den fokuseras så är det på den vita troskanten som sticker upp ur Hannahs byxor.

"Sådärja", hör jag Kim utbrista precis bredvid mig så att jag hoppar till. "Johan och Davids rum var tydligen ledigt redan idag så för dem är det inga problem men vi andra får dela på en king-size bädd i ett annat rum" meddelar hon nöjt. "De håller på och fixar med extra täcken just nu". "Äntligen, jag är satan så trött", säger Johan och vi andra instämmer mumlandes. När vi på nytt börjar lyfta upp sakerna så tänker jag igenom vad hon precis sa, "dela på en king-size bädd", betyder det att skulle jag sova i samma säng som två av de snyggaste tjejerna i klassen? Hade jag hört rätt?

Redo att bli utskrattad för att ha missförstått följer jag sakta efter tjejerna in på det rum som de har gått in i och ställer avvaktande ner mina saker i ett hörn. "Jag paxar närmast väggen", ropar Hannah och kastar sig på sängen. Kim suckar ljudligt och ber mig hjälpa henne ställa in mastodontväskan under det lilla bordet bakom sängen där ingen snubblar på den. Ingen verkar kolla konstigt på mig när jag hemmastadd kastar in mina väskor längre in i rummet så då går jag över och hjälper henne.

En tjugo minuter senare kommer Johan och David in i vårt rum och snart har både den första, andra och tredje ölen knäppts och tömts ur. Allt möjligt diskuteras och när Kim slänger iväg en retsam kommentar åt mitt håll som jag bemöter med det banala och i sammanhanget totalt opassande "so is your face", med tydlig Scrubs-referens då jag härmar JD från TV-serien, så börjar alla skratta högljutt.

Jag tar tillfället i akt och studerar den distraherade Kim lite närmare som håller på att ta av sig tröjan. Den relativt stora bängliga tröjan ger mig flera sekunders glimtar av hennes härliga bröst. Till skillnad från Hannah som använder en mer åtsittande BH för att få den mer sexiga bröstformen så låterm ofta är uppsatt i en knut skiljer även det från Hannahs bruna lite kortare men ofta frisyrmässigt mer avancerade hår. Där de skiljer sig mest är dock utstrålningen. Hannah har den tidigare nämnda söt-snygga över sig medan Kim har det smart-snygga till sin fördel. Intrycket av att detta är en tjej med intelligens som vågar ta för sig blandat med hennes fysiska attribut såsom slank mage, underbara bröst och ett varmt leende och riktigt glittrande ögon gör även Kim rejält attraktiv i mina ögon.

"Kom igen nån gång då", säger David märkbart irriterad och jag rycks ur min hypnos. "Va, öh, ah visst..." svarar jag fumlandes med orden innan jag upptäcker att jag håller några kort i handen och vad som ser ut att vara femkortspoker pågår. "Två nya", säger jag samtidigt som jag kastar två låga kort i den stora högen mitt på bordet. Alla tittar konstigt på mig och jag hinner undra "vad har jag nu gjort" innan alla brister ut i gapskratt. "Vanligtvis brukar man samla på kortoch inte slänga dem i Finns-i-sjön", säger Kim när skrattet börjar dö ut och ger alla därmed en nytändning inklusive mig själv. Det är när sådana händelser och kommentarer river ner stora skrattsalvor som man förstår hur berusad både man själv och andra är.

"Nä jag börjar bli trött", säger Hannah när skratten tynar ut. "Ska vi ta och knyta oss?" fortsätter hon med vad som är mer utav ett konstaterande än en fråga. Kim svarar med en stor gäspning och jag börjar på nytt skratta åt vad jag tycker ser ut som en mycket komisk munrörelse. Både Johan, David och Hannah stämmer in samtidigt som vi ställer oss upp och börjar röra oss mot våra respektive rum. När vi fått upp dörren trots krånglande nycklar så drar jag åt mig min necessär och börjar röra mig mot Johan och Davids rum samtidigt som jag mumlar något om "jag glömde...". Inte för att jag tror att Hannah och Kim hade protesterat mot att jag varit där medan de bytte om men mer utav respekt.

Tio minuter senare är jag tillbaka "ready-for-bed" och ser med skräckblandad förtjusning att Hannah och Kim har tagit beslag på varsin sida av sängen och lämnat en liten bit i mitten åt mig. Förtjusningen kommer såklart från att få ligga mellan dessa två ibland påfr
Oförsiktigt drar jag fram min pillerburk med sömntabletter som jag hade tänkt att försöka klara mig utan - man sover mycket bättre när man gör det "på riktigt" - och fumlar med locket. "Är det där huvudvärkstabletter?" hör jag plötsligt bakom mig. Egentligen skäms jag inte för mina problem med att sova men då jag står i bara boxershorts framför två tjejer som båda ligger under täcke så känner jag mig utlämnad nog och svarade därför efter en sekunds överläggning med mig själv jakande. "Åh, skulle inte jag kunna få en?", säger Hannah, "Jag också, tack" stämmer Kim in strax efteråt. Efter ännu en snabb överläggning där jag antingen skulle vara tvungen att backa på mitt föregående påstående och förklara vad det var för tabletter egentligen och varför jag behövde sådana eller så skulle de bara få varsin ofarlig liten vit tablett som endast gjorde att de somnade lite enklare än vanligt så bestämde jag mig för det sistnämnda. "Visst" svarar jag korthugget samtidigt som jag kränger av locket ger dem varsin tablett.

Precis när jag ska ta min egen så stannar jag dock mitt i rörelsen och efter några tiondelars sekund kommer jag på varför. Förra gången jag tog en sömntablett i samband med sprit så sov jag konstant i tjugo timmar. "Doh!" säger Homer Simpson inom mig. Jag vänder mig snabbt om och fångar Hannahs blick varpå hon säger "tack" samtidigt som jag ser hur Kim drar i sig de sista klunkarna ur vattenglaset efter att ha svalt "värktabletten". "Doh!" En tredje gång har jag snabb överläggning i huvudet där den ena sidan är för örfilar och mig sovandes på en parkbänk och den andra att Kim och Hannah vaknar lite senare än vanligt imorgon. Det blir ingen lång debatt.

Efter att ha gömt burken långt ner i necessären igen så kryper jag ner i sängen mitt emellan tjejerna och lägger båda händerna på magen med fingrarna låsta i varandra för att undvika fler missöden. När alla har sagt "God natt", utom Kim som försöker sig på någon australiensk förvrängning med "G'Night", släcker vi lampan. Tiden kryper fram och precis som jag misstänkte så är jag inte ett dugg trött. När jag efter drygt fyrtiofem minuter har malt igenom allt jag kan komma på i tankarna så börjar verklighite tycker jag mig även kunna se en bröstvårtas kontur genom täcket. Lavinartat känner jag hur jag växer nertill och hur täcket börjar ta emot. Efter några förgäves försök att lugna ner mig så försöker jag vända på mig för att mitt tillstånd inte ska blilika synligt men då stöter jag till något och i nästa sekund hör jag ett högljutt brak som bäst kan beskrivas som fem-tio kastruller som samtidigt ramlar i golvet.

På samma gång som jag förbannar min klumpighet sträcker jag mig mot lampknappen och tänder taklampan. Lite lättad blir jag dock när jag upptäcker att det bara var en stapel av tomburkar som for i golvet när jag välte det lilla bordet bakom sängen. "Inget är trasigt" säger jag samtidigt som jag högt andas ut. Till min förvåning får jag inget svar och strax märker jag att båda sover som stockar. "Vem är sjusovare nu egentligen?" säger jag samtidigt som jag ruskar lite på Hannahs ben. Ingen respons. Efter att ha kontrollerat att de två paren av bröst rör sig upp och nerunder täcket släcker jag dock ljuset och lägger mig mellan dem på rygg igen. Det behövs inte mycket tankeverksamhet från min sida innan det börjar hända saker mellan benen på mig igen. Den här gången är jag dock lite mer modig nu när jag vet att båda sover som om de var däckade, vilket ju stämmer till viss del, och istället för att försöka bekämpa så låter jag ena handen krama mitt stånd samtidigt som jag fäster blicken på Kims ansikte. Ögonen arbetar sig sakta över de fina konturerna och stannar till lite på de osminkade men ändå blommigt röda läpparna som glänser i det dunkla ljuset. Därefter fortsätter blicken ner för halsen och vilar snart på de två brösten som så vackert avtecknar sig genom det tunna täcket.

"Guds glädjespridare" brukade en sex och samlevnadslärare använda för att referera till kvinnans bröst inför oss killar vilket aldrig varit mer tydligt varför än nu. Nyfikenheten tar över och den lediga handen börjar sakta att dra Kims täcket neråt och snart är det endast entunn och säckig sovtröja mellan mig och dessa två glädjespridare. Sakta börjar jag lyfta på tröjan samtidigt som jag sträcker mig för att kunna titta in och den syn som möter mig är enastående. Visst har jag lyckats knipa åt mig småglimtar då och då de se bröstvårtor.

Plötsligt rör Kim lite oroligt på sig och jag släpper snabbt taget om tröjan. Hon kommer snart till ro igen och jag puffar lite i sidan på henne med handen för att försäkra mig om att hon sover. Puffningarna övergår i smekningar och snart så drar jag sakta med handen över magen på henne. Len som silke får en ny innebörd och känslan av de små hårstråna och porerna som mina fingertoppar känner gör mig oerhört upphetsad. Jag stannar till några sekunder och leker lite i hennes navel innan min andra hand släpper sitt hårda tag om min stake och börjar målmedvetet leta sig in under Kims tröja och uppåt. När jag efter några sekunders försiktigt letande råkar stöta emot ena bröstvårtan så går det som en stöt genom mig. Med min andra hand fortfarande platt vilandes på Kime mage så börjar jag försiktigt att greppa så mycket som möjligt av ena bröstet i min hand som för att provväga det.

Sakta börjar jag klämma och massera bröstet lite och strax bryts tystnaden av att ett litet gnyende från Kim. Jag stelnar till mitt i rörelsen men när jag märker att det inte är någon fara för uppvaknande så blir jag eggad istället och tar upp andra handen för att kunna leka med båda brösten samtidigt. Reaktionen låter inte vänta på sig och snart kvider hon till igen samtidigt som kroppen sakta kränger till lite ormliknande och ansiktet går från uttryckslöst till bekymmersamt/gillande beroende på hur man vill tolka det. Några sekunder senare stelnar bröstvårtorna till och även jag blir om möjligt ännu lite hårdare.

Nu låter jag ena handen svepa ner över magen och strax är jag framme vid troskanten. Med en hand fortfarande lite lätt lekandes med ena bröstet och den andra småretandes vid ljumsken och sedan insidan av låret så särar Kim välkomnande på benen. Sakta drar jag ner täcket och snart befinner det sig nere vid hennes anklar. De märkbart våta trosorna som är kontursydda i kanterna gör mig extremt kåt, som om jag inte var det redan, men alla hämningar har inte släppt - ännu - vilket gör att även avlägsnandet av detta lilla vita tygstycke går sakta och försiktigt. Under hela denna process låter jag fingertopparna smeka insidorna av låren på Kim vilket resulterar i mer gnyende ljud som är de vackraste läten jag någonsin hören inte röra"-policy men det blir istället en kompromiss och jag låter fingrarna närma sig. Ju närmare jag kommer desto mer rör hon på sig och när jag väl vidrör de uppsvällda blygdläpparna med mina fingrar så rycker hon till.

Jag lägger tummen på den välfyllda knappen - vilket resulterar i ännu en stöt - och låter pek- och långfingret leta sig in i det varma och mjuka. Försiktigt börjar jag göra en greppande vågrörelse med handflatan uppåt med de två fingrarna för att komma åt det extra känsliga området upptill. De hittills små krängningarna med kroppen utvecklas till större och större rörelser och snart måste jag släppa mitt eget stånd, som min andra hand snabbt placerades sig på när mina fingrar trängde in i Kim, för att med ett bestämt grepp över ett av hennes bröstet försöka lugna dessa. Detta blir jag dock inte nöjd med eftersom jag själv blir utan beröring men snart kommer jag på den briljanta idén att låta en av Kims händer greppa mitt stånd innan jag fortsätter min behandling, nu även masserandes ena bröstet.

Det dröjer inte många minuter av ihärdigt flämtande och gnyende från Kims sida innan jag känner hur musklerna runt mina fingrar börjar att dras åt ännu mer på samma gång som hennes rygg försöker att kröka sig så att hon kommer upp i brygga och samtidigt som jag nyper henne i bröstvårtan så börjar orgasmen skölja över henne. Min hand som hittills hållit henne nere på bröstet tvingas jag flytta till hennes mun när de kåthesa utandningarna övergår i riktiga orgasmtjut vilket tillåter hennes rygg att lyfta från sängen och hon spänns upp i brygga. Känslan av hela min hand runt hennes krampande kön och speciellt de två fingrarna inuti samt hennes styva bröstvårtor bara centimetrar från mitt ansikte driver mig nästan över gränsen och när Kims hand börjar pulserande krama åt kring mitt stånd så går det för mig. Stråle efter stråle av het sperma sprutar ut över Kims lena vackra mage och mitt i vad som bäst kan beskrivas som en glädjeblackout så försöker jag koncentrera mig på att med min fria hand dämpa de lustfyllda stönen som försöker komma ur Kims mun.

Helt utmattad ligger jag nu igen mellan två av mina bästa - och vackraste - klasskompisar. Funderandes vänder jag blicken åt Hannah, som mirakulöst noRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nennis

  • Publicerad Publicerad: 2007-12-11

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter