Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Sommaren på Öland ---*

Fredrik lämnar sina föräldrar för att tillbringa sommaren med sin öppet homosexuelle morbror på Öland. Allt är laddat för en kanonsommar och han möter Daniel redan första dagarna. Vänskapen sätts på prov men vänskapen blir mer än bara så. När Fredriks föräldrar förstår morbroderns dåliga inflytande och när föräldrarnas religösa bakgrund sakta kommer krypande.

Då sätts alla känslor på prov......

------------------------------- DEL 1 --------------------------------------

Bilen framför körde oerhört långsam när brofästet till Ölandsbron nådde oss. Det var precis som om föraren var rädd att köra ut på bron. Han liksom nästan stannade varav min morbror Håkan svor till. Jag bara satt och såg på honom, då svordomar inte hörde till mitt vardagsliv hemma. Jag hade alltid beundrat min morbror som gått sin egen väg. Bort från mormor och morfars hårt kristna tro som överskuggade allt runt omkring. Så på egna ben hade Håkan flyttat som 17 åring då han kommit ut som bög. Om atombomberna över Japan var stora, så var detta ungefär lika mycket sprängämne när Håkan släppte bomben i deras vardagsrum. Jag hade frågat flera gånger varför ingen i familjen gillade honom och när jag blev tillräckligt gammal så fick jag reda på som det var.

- Du förstår din morbror han är sjuk, han är inte som ALLA andra utan han är djävulens verk här på jorden

Så gick nästan alla på och jag som alltid gillat dom svaga förstod jag att jag skulle stå på Håkans sida när jag växte upp. För mig var Håkan inte sjuk, han var som alla andra i mina ögon och jag gillade honom för att han hade alltid tid för mig. Vi var flera kusiner men jag kände mig alltid speciell i min morbrors närvaro. Jag visste att han var tillsammans med män och att han gillade det och med mitt växande intresse för sex så förstod jag genast från vem mina gener härstammade från. I mitt dunkla liv hade ingen en susning om vad som rörde sig i mina tankar. Jag var den försiktige killen i klassen men den som tjejerna alltid hängde efter. Killarna hade alltid visat en slags avundsjuka mot mig då jag avverkade flickvän efter flickvän. Det var aldrig något seriöst med mina flickvänner men på det sättet var jag någon. Jag var någon som folk pratade om och inte någon person som fanns i gråzonen runt omkring. Jag satte detta i system och tjejerna blev fler och fler. Ändå tills jag förstod att jag inte alls gjorde det för min skull utan för att alla andra skulle vara nöjda. Jag hade börjat inse att jag var lik min morbror och jag hade även under en tid hittat mina runkobjekt i skolans duschar efter idrotten.

Atombomb nummer två briserade en majkväll när altandörren for igen med en smäll. Det var varmt ute och sommaren hade äntligen kommit. Jag hade suttit på altanen med skolböckerna och på bordet låg den trådlösa telefonen. Jag kände på mig att det var Håkan, min morbror som ringde när jag svarade. Jag hade frågat honom ett par kvällar innan om jag kunde få tillbringa ett par veckor med honom på Öland, där han bodde sedan ett par år tillbaka.

- Vill du verkligen komma, sa Håkan
- Vad tror du, svarade jag kyligt i den varma sommarkvällen
- För mig är det helt ok, men fråga du hemma så får du ett annat svar, sa Håkan fast besluten att jag aldrig skulle få komma till honom

När jag sedan stod i altandörren och såg mina föräldrar äntra köket med stora matkassar så tog jag tillfället i akt.

- Jag funderar att tillbringa sommaren på Öland hos Morbror Håkan

Om inte min pappa hade otroligt snabb i sina reflexer så hade en burk med gurka åkt ut över hela köksgolvet. Den gled sakta ur händerna på mamma som spärrade upp sina bruna ögon på mig.

- Du planerar att göra vad, sa pappa barskt.
- Åka till Öland
- Kommer aldrig på fråga, till den där! pappa såg på mamma med en underlig blick när altandörren slog igen

Hur allt gick till sedan vet jag knappt men jag gick in på mitt rum, stängde dörren och jag låg på sängen och hörde hur mina föräldrar fortsatte diskussionen. Jag hade redan bestämt mig och det visste nog alla. Till slut hade mina föräldrar gått med på det men en massa förmaningar som jag lyssnade på men den ena vara bara mer patetisk än den andra. Så till slut gick jag med på allt som dom sa till mig. Bara jag fick åka.

Den kvällen när jag ringde Håkan och sa att jag fick åka var helt otrolig.

- Jag kommer och hämtar dig om du vill, sa han
- Gärna men annars kan jag ta tåget till Kalmar så kan du väl hämta mig där
- Glöm det, jag hämtar dig hemma. Föresten ska det bli kul att få se minerna när jag hämtar dig. Håkan skrattade så hela telefonen sprakade.

Skolan slutade och jag längtade bara att få komma bort från allt och alla därhemma. Håkan satt utanför i bilen när jag kom gåendes längs grusgången. Jag såg att mamma stod gömd bakom gardinen i vardagsrummet. Hon ville inte följa mig ut och lika bra var kanske det.

- Anita ville inte komma ut eller? Det hördes på Håkans ord att han lät aningen besviken
- Nej, kanske bäst så, hann han svara innan jag gjorde det.

Vi åkte iväg och jag var oerhört lycklig över att komma hemifrån. Vi satt och småpratade hela vägen och på något sätt fick jag en helt ny bild av min morbror. En bild som skulle förändras totalt under min vistelse på Öland den sommaren.

Del 2

Nu satt vi där bakom bilen som smög sig ut på Ölandsbrons fäste mot fastlandet. Jag kunde skymta ön framför oss när Håkan körde om och med en lång blick på föraren i den förbipasserande bilen. Vi körde i drygt en timma innan Håkan svängde av huvudvägen och in på en liten grusväg. Vägen var krokig och guppig och jag önskade bara att han snart skulle stanna. Dammet rök bakom bilen och efter drygt 10 minuter stannade Håkan och stängde av bilen.

- Framme, sa han och klev ur

Jag satt kvar och tittade på den fina rödvita gården som låg i en lummig grönska.

- Kommer du, sa Håkan och knackade på taket på bilen

Jag gick in efter honom och kom in i en sparsamt inredd hall. En brant trappa till övervåningen var bland det första som jag lade märke till.

- Där uppe tänkte jag att du skulle slagga, sa Håkan och pekade på trappan
- Ok, det blir bra

Vi fikade på eftermiddagen och sedan såg jag mig omkring i huset. Genast kände jag mig hemmastadd och sängen på övervåningen var bred och det enda jag saknade var någon att dela den med. Middagen på kvällen käkade vi på altanen och mellan björkarna syntes havet. Solen var på väg ner och blixtrade när strålarna slogs mot vattnets guppiga yta. Vi satt länge och när vi slutligen var mätta och Håkan nästan tömt en flaska vin bröt vi upp. Jag hade myggbett över hela benen och när knotten började attackera håret och jag gång på gång fick riva mig i kalufsen så var det dags.

Håkan var härlig och han sjöng lite falsk när han plockade in disken i diskmaskinen och jag satt på en pall jämte kylskåpet. När plötsligt dörren öppnades och det i sekunderna senare står en främmande man i dörren till köket.

- Hej, sa Håkan och sken upp

Mannen som såg ut att var i Håkans ålder gick fram och med mina stora ögon kysstes männen framför mig.

- Hoppas inte du tar illa upp, sa han och fick fram till mig
- Björn heter jag och är
- Detta är min pojkvän, sa Håkan och hade glidit upp jämte Björn och nu stod båda och såg på mig
- Nej, jag bryr mig inte, sa jag men kände en viss osäkerhet inom mig

Jag ville känna mig trygg men den ovana händelsen med två män som älskar varandra hade bara funnits djupt i min fantasi förut. Ett önsketänkande för mig men tanken skenade alltid iväg innan den landade med ett plask och man var tillbaka i dom mest accepterade tankarna. Accepterade av omvärlden.

Kvällen blev natt och när jag kröp ner i den renbäddade sängen. Jag låg och hörde hur fjädrarna knakade en aning liksom sommarvinden som knäppte i taket. Den ljusa sommarnatten letade in sig mellan rullgardinen och fönsterkarmen och jag kunde se trädkronorna utanför sakta vaja i vinden. Jag somnade hårt men vaknade av att kuken var hård och jag var oerhört pissnödig. Jag vände mig på mage och försökte pressa ner ståndet men det blev liksom bara värre. Jag hoppades att Håkan och Björn sov så jag inte riskerade att möta någon på väg till toaletten. Jag öppnade dörren och gick ut i den svala hallen. Jag tände inte utan höll mig hårt i det vita räcket. Jag tassade tyst men det gick inte att undvika ett par knäppande i den gamla trappans steg. Jag tassade fram till toalettdörren och gick in. Tände lampan och skymtade min nakna överkropp i den stora spegeln vid sidan av toalettstolen. Jag försökte pricka porslinet och inte i vattnet och lyckades väldigt bra. Drog av en bit papper och torkade av droppen som hängde sig kvar och inte ville bli avskakad. Jag var på väg tillbaka när min tanke skenade iväg. Jag kände kuken styvna till av mina snuskiga tankar. Dörren till Håkans sovrum var stängd men ju närmare jag kom såg jag ett strimma ljus som lyste i den otäta dörren. Jag lyssnade noga och hörde ett tyst mummel och ett par andra ljud. Jag böjde mig framåt och kuken stod som ett extra ben i kalsongerna. Nyckelhålet ramade in något jag fantiserat om. Jag såg hur min morbror gick fram till sängen där Björn stod alla fyra längst ut på sängkanten. Håkan drog handen över munnen och gned fingrarna i den håriga skåran framför sig. Handen gled upp och ner och ena fingret rotade runt i hålet. Jag höll på att spricka av kåthet och körde ner handen i kalsongerna och det som den mötte därnere var redan hårt till sprickningsgränsen. Jag runkade lite inne i kalsongen, knappt man vågade plocka fram kuken utan behöll tyget som skydd utanpå. Min hand rörde sig sakta över kuken och jag drog undan resåret och i det skumma ljuset såg jag kuktoppen sticka ut som ett spett. Jag samlade lite saliv och höll förhuden tillbaka innan jag loskade rakt ner över ollonet. Sakta rann saliven ner mot näven som höll hårt runt skaftet. Saliven blev till perfekt glid när jag böjde mig fram och såg hur Håkans kuk var på väg in och genom det lilla nyckelhålet forsade små ljud och små stön som gjorde mitt intresse av skådespelet än mer intressant. Jag tryckte ögat så hårt mot dörren att ställningen blev aningen ansträngande. Jag fick resa mig, sträcka på ryggen och plötsligt kom jag bättre åt kuken än när jag stod framåtböjd med en fast blick genom hålet.

Det lät allt mer från sovrummet och mitt stigande intresse var långt ifrån borta. Jag stod med handen runt kuken medan på andra sidan dörren pågick ett rejält knull som gick ganska vilt till för efter att jag runkat mig själv sånär till utlösning och jag stod och andades tungt och därefter försökte jag hålla andan så jag inte hördes genom dörren. Fast där inne var dom så intresserade av varandra att kuken förenade dom genom en kuk som nu forcerade i enorm fart in och ut i den allt mer stönande Björn. Håkan försökte ändra ställning men det resulterade bara att Björn tappade kontrollen och dom gled ner på golvet. Det innebar att jag tappade dom med blicken. Jag hörde fortfarande men såg bara vissa rörelser och tänkte i stort sett avsluta det och gå upp till mitt. Då såg jag Håkan resa sig och lägga sig på rygg mitt på sängen. Björn stod mitt på golvet och kliade sig först ovanför kuken och sen i det håriga bröstet. Därefter klev han upp på sängen och stod raklång och bredbent över min morbror som runkade sin jättesnabel. Jag hade inte först sett det riktigt men det var en stor kuk jämfört med Björns som säkert var mer i normal storlek. Björn gick ner på knä över morbrors mage och med ett stadigt grepp tog han Håkans kuk och förde den mot skåran. Det kändes som om jag hade plats på första parkett när kuken sakta trängde in i Björns rövhål. Jag hade låtit utlösningen gå tillbaka och fast kuken savade rejält och jag hade en stor blöt fläck mitt fram så hade jag precis lyckats avstyra forsen av säd som nu låg beredd inne i kuken. Snart kunde jag inte hålla den tillbaka längre utan jag visste att jag skulle ”falla för trycket” som man lätt kan säga.

Björn satt med rygg mot dörren och det enda man såg vara hans kropp som gled upp och ner i en ritt som var mer intensiv an värsta galopp. Kuken plöjde sig in och ut i hålet och det enda som ändrades var Björns ställning med kroppen. Ena sekunden låg han lutad bakåt och stödde med hälarna mot madrassen medan hans höft rörde sig upp och ner över pålen som satt fastkilad i honom. Men i nästa sekund satt han nästan hopkurad och guppade fram och tillbaka medan hans hål fylldes med ådrig och tjock kuk. Björn stannade upp och Håkan greppade Björns kuk och sakta drog han skinnet upp och ner medan Björn efter en stund sakta började röra sig igen. En kuk i röven och en näve runt kuken blev för mycket för Björn. Han kunde inte hålla stönandet tyst utan det hördes tydligt.

- Åååååååh det är nääära nuuu! Aahh jag kan inte hålla mig mer, kved Björn
- Schhhhh! Försökte Håkan tysta honom

Jag stod med blicken riktad genom hålet och plötsligt såg jag ett sprut som for ut ur Björns kuk och flög långt upp mellan hans muskulösa bröst. Håkans näve mjölkade ut varenda droppe innan Björn klev av ritten och Håkans påle gled upp mellan Björns lår och där släppte den spermastänk efter spermastänk som flög vilt omkring. Björn satt och drog med handen genom det kladdiga bröstet och det blev en hal och glansig sörja på magen och upp över bröstet när Håkans sats också landat på Björns övre kroppsdel.

Jag var helt förstelnad där jag sett mitt första sprut, förutom min egen kuk då. Nu höll jag kuken nere i kalsongerna och drog allt snabbare medan blicken på dom två männen i sovrummet knappast skulle försvinna från näthinnan. Björn hade lagt sig jämte Håkan och deras kukar hade börjat dala när min kuk ryckte till. Det forsade säd som liksom aldrig verkade ta slut. Den utlösningen var bland det häftigaste jag varit med om. Mängden som nu låg fram i kalsongerna och det kändes nästan som om jag pissat ner mig. Resåret slöt sig runt midjan och när jag kollade in en sista gång genom dörren hade männen börjat röra sig. Jag hade ingen lust att bli ertappad så jag fick ta trappan i ett par snabba steg och precis när jag gled in på mitt rum hördes dörren öppna sig på bottenvåningen. Jag log för mig själv och nu hade jag hittat en favoritsysselsättning på kvällarna och nätterna. Jag hoppades Björn skulle komma och hälsa på ofta och jag skulle mer än gärna stå på andra sidan och få ytterligare en show i njutning.

Frukosten stod framdukad när jag kom ner i köket nästa morgon. Håkan hällde just upp en kopp kaffe och bet i en hård macka.

- God morgon, sa han glatt och sköt upp glasögonen i pannan
- Sovit gott?
- Mycket, sa jag och fortsatte
- Somnade som en stock och sängen var väldigt skön
- Så bra, sa min morbror och svepte kaffet
- Måste iväg till jobbet
- OK,
- Kom med ska jag visa dig något, sa han och drog mig i armen

Vi kom ut till ett av uthusen och där stod en splirrans ny mountainbike.

- Björns cykel som du kan få låna när du är här, sa kan du åka in till Borgholm och kanske komma och hälsa på mig på restaurangen

Håkan jobbade som kökschef på en av stans bästa krogar och att nu få en cykel gjorde allt lite lättare att sig runt.

- Kom in till stan sedan, så bjuder jag på lunch sa Håkan och försvann mot bilen

Jag hörde hur han försvann och hur tyst det blev efter honom. Jag käkade klart och plockade undan. Solen lyste redan från en klarblå himmel och värmen kändes ända in. När jag kom ut på trappan och kände solen piska sina varma strålar i mitt ansikte strök en svart liten kattunge vid mina ben. Jag plockade upp den och den skulle genast visa hur vassa små klor den hade. Snart dök mamman upp och den lille svarta ”dunbollen” skuttade efter henne när dom strosade över gräsmattan.

Jag gick in och på väg upp till mig så såg jag att dörren till Håkans sovrum stod öppen. Jag gick in och såg ett kaos av lakan och täcken som låg i en stor hög på sängen. Kände hur kuken växte i shortsen. Fast jag skulle nog vänta och runka tills sen. Mina kladdiga och nu intorkade spermakalsonger låg på golvet och jag slängde i dom i handfatet och försökte tvätta bort spåren. Sedan fick dom ligga där medan jag duschade och medan jag tvålade in kuken såg kunde jag inte låta bli den. Sperman forsade strax ut och rann ner med vattnet i golvbrunnen.

Trött och nyrunkad satte jag mig på cykeln och drog iväg enligt den beskrivningen som Håkan gett mig. Det var inga problem att hitta dit. När jag klev in genom dörren möttes jag av en yngling i vit skjorta och ett par mörka byxor.

- Hej, sa jag
- Hej, sa han kort tillbaka och såg på mig under lugg
- Är Håkan här? Fortsatte jag
- Ja, visst du är Fredrik va?
- Ja, och du är
- Daniel, sa killen och sträckte fram en hand för att hälsa
- Där är du ju, sa Håkan från dörren till köket
- Det här är Daniel han sommarjobbar i disken men får ryka in och servera när lunchrusningen sätter in, sa Håkan vidare
- OK, kul att träffas, sa jag och tyckte redan om Daniels leende och hans varma och fina ansikte

Jag käkade lunch, gick i ett par affärer innan jag cyklade hem. Hela vägen hem mindes jag ett par fina läppar, ett fint leende och ett par ögon som gjorde mig intresserad av ytterligare vänskap med Daniel.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter