Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sommardröm

En sommardröm...

Slutkörd men lycklig – det hade gått jättebra! Jag var på en konferens, eller snarare en liten workshop några mil norr om Göteborg med knappt hundra deltagare. Ämnet för workshopen angränsade egentligen bara perifert till det jag brukade hålla på med, men ändå hade jag fått i uppdrag att arrangera ett förmiddagsseminarie – som nyss hade avslutats. Jag hade inte sovit många timmar sista natten, eller sista veckan heller för den delen, men det var så gott som glömt nu; resultatet av seminariet var klart över förväntan och de andra deltagarna hade engagerat sig betydligt mer än jag hade vågat tro. Jag hade varit rädd att de skulle ”köra över” mig med ämnesspecifika frågor och tycka det jag tog upp var irrelevant, men istället hade de varit både tillmötesgående och entusiastiska. Trots denna lycka så kände jag mig ändå rätt tom och mentalt slutkörd, så jag bestämde mig för att skippa eftermiddagens övningar och istället åka ut till havet för att ”supa mig full” på frisk havsluft och solsken. Det var i slutet av maj, så någon vidare badtemperatur kunde det knappast vara i vattnet, men det var riktigt varmt i luften, mellan 25 och 30 grader, och strålande sol.

Efter lunchen packade jag ner en bok – tror det var Nick Hornbys ”High Fidelity” – och en av hotellets handdukar i en påse och hoppade in i bilen för att leta upp någon vacker plats vid kusten. Kände en underbar frihetskänsla i hela kroppen.

- Himlar vad skönt,

sa jag tyst till mig själv. Jag stannade till vid en närbutik för att köpa lite dricka och frukt – men när jag gick förbi ett ställ med solskyddskräm så tänkte jag att det också kunde vara bra att ha. Jag hade ingen plan på vart jag skulle åka, och ett par gånger fastnade jag på några småvägar som bara ledde fram till ensamma bondgårdar. Men efter en stunds ”sightseeing” hittade jag ett bra ställe att ställa bilen på och fortsatte till fots. Det var nästan så att jag hoppade fram på klipporna, kände mig som en kalv på grönbete. Det enda som var lite synd var att det nästan var för varmt. Bortsett från några båtar som passerade en bit utanför såg jag inga människor, och jag njöt av friheten.

Efter ungefär en halvtimmes promenad hittade jag ett ”litet paradis” med röda klippor, grönt gräs och fullt med små gula blommor. Jag minns att jag tänkte: ”varför har de inte en bild av det här som testbild på TV – så mycket vackrare, och med all världens färger perfekt återgivna...” Jag lade mig ner på en av klipporna och låg i några minuter och bara tittade rakt upp i himmelen, kände hur jag för varje andetag blev både piggare och dåsigare på en gång – det var en underlig men underbar känsla. Jag orkade inte börja läsa boken, utan bara låg där och njöt. Men efter en stund kom rastlösheten ikapp mig och jag bestämde mig för att ta årets första dopp. Att jag inte hade några badkläder med mig fick mig att känna mig ännu lyckligare och friare – och även lite mer pirrig för jag hade sällan badat naken tidigare. Det var riktigt kallt i vattnet, men det var otroligt uppfriskande att dyka ner under ytan och ta ett par simtag, för att sedan skynda upp på land. Jag bredde ut handduken på en klippa där jag låg lite undanskymd, la mig på rygg och kände hur solen redan började göra mig varm igen. Gud vad skönt det här var! Efter att igen bara legat stilla några minuter och njutit av hur underbart livet var så kände jag att solen brände väl mycket och tog fram solkrämen. Jag började smörja in mig på axlarna och armarna och tänkte leende att det enda som saknades var en omtänksam och skön kvinna som kunde massera mig när jag låg där...

Jag njöt av solkrämens svalkande effekt när jag smorde in mig, och jag kunde inte låta bli att fantisera vidare om hur skönt det hade varit med en massage. Bestämde mig för att jag skulle försöka boka en tid när jag kom tillbaka till hotellet. Funderade lite på varför det skulle kännas så mycket bättre med en kvinnlig massör (eller massös) även fast det inte handlade om någon sexuell tjänst. Är det för att man ändå inte låter bli att drömma? Eller är det för att kvinnors händer är mjukare och känsligare? Jag blev väl inte klar på varför jag tänkte som jag gjorde, men efter en stunds filosoferande blev jag rätt säker på att kvinnliga massörer måste vara ganska less på sexanspelningar från manliga kunder. Under tiden jag låg och tänkte på det här så kände jag hur det började pirra mer och mer mellan mina ben. Först kändes det väldigt förbjudet att göra något så här ute i naturen, men samtidigt kändes det oerhört lockande – och om jag skulle få tid hos någon kvinnlig massör (eller även manlig för den delen – pinsamma tanke!) så vore det nog bäst att lätta på trycket lite innan – jag hade inte ens onanerat sen jag åkte hemifrån för tre dagar sen.

Jag såg mig lite osäkert om för att försäkra mig om att jag fortfarande var ensam, men jag hade ju inte sett en kotte sen jag lämnade bilen så det kunde inte vara så farligt. Tog sen en rejäl klick solkräm i handen och började smörja in min kuk... om den inte var stehård från början så var den i alla fall det efter två-tre långsamma, kramande drag. Gud vad skönt det var. Det pirrade inte bara i kuken utan ned mot pungen och rumpan, vidare genom ryggraden och ut i hela kroppen. Jag slöt min vänstra hand om pungen samtidigt som jag kramade allt hårdare om kuken med min högra hand och drog den upp och ned i långa drag... Jag tittade lite nedåt och såg hur ollonet nästan såg sprängfärdigt ut när jag kramade om roten. Tänkte att ”här ligger jag och älskar med Moder Jord”. Var tvungen att lugna ner mig lite för att jag ville inte att den här underbara stunden skulle ta slut alltför fort. Fast då hörde jag plötsligt någonting och vände mig blixtsnabbt på mage. ”Shit!” tänkte jag och såg mig oroligt om. Efter några långa sekunder såg jag någon komma över klipporna. ”Vänta... Henne känner jag igen.” tänkte jag vidare. Tankarna rusade runt snabbare i mitt huvud än blodet hade rusat i min kropp några sekunder tidigare. Vi fick ögonkontakt – hon stod ungefär tio meter från mig, men hon kan knappast ha sett något tänkte jag lugnande. Hon stannade och tvekade ett par sekunder innan hon bröt tystnaden.

-Hej där!

Hon log lite osäkert men fortsatte:

-Jag... förlåt om jag störde.

Nu kom jag på vart jag sett henne – det var på seminariet i förmiddags. Hon hade inte sagt så mycket, men jag hade tittat ett par gånger extra mot henne för att det var något speciellt hos henne som jag gillade – trots att hon säkert var 10 år äldre. Gud vad pinsamt.Två djupa andetag...

-Det är ingen fara,

svarde jag – vad jag nu menade med det?

-Trodde inte att någon annan skulle komma hit,

fortsatte jag sedan lite ursäktande. Jag tittade lite besvärat bort mot mina kläder som låg på en sten en meter närmre henne. Även fast hon knappast kunde ha förstått precis hur jag kände så insåg hon väl att jag tyckte det var ganska pinsamt.

-Förlåt, jag borde väl lämna dig ifred,

sa hon och tittade inåt land som för att se vart hon skulle gå nu. Hon verkade lite osäker eller förvirrad, men det kanske inte var så konstigt – undrar hur jag hade reagerat om jag hade snubblat över någon av kvinnorna på konferensen när de låg och solade nakna. Jag kände mig så dum, men försökte tänka att det väl inte var så sjukt att sola naken en så här solig dag på ett så här enskillt ställe. Inte kunde hon tycka att jag var pervers för det?

-Förresten, det var ett väldigt intressant seminarie du gav.
-Va?

Jag var inte beredd på att hon skulle säga något mer.

-Eh, tack!

Det kändes lite konstigt att prata om jobb nu när jag låg här naken, men jag blev ändå glad att hon sa så, då måste hon vara lite positivt inställd till mig i alla fall tänkte jag. Om hon tyckte att jag var pervers så skulle hon väl knappast säga något sånt, eller?

-Mmm, det var annorlunda... och inspirerande...

Varför stannade hon kvar? Tankarna studsade omkring i mitt huvud. Å ena sidan var ju situationen rätt pinsam, men samtidigt var det lite spännande också.

-Om du har tid någon gång kanske jag kan få prata lite mer med dig?

Hon log försiktigt. Var hon generad? Inte menade hon att hon ville prata nu, eller?

-Ehh, jovisst,

svarade jag och kände mig både lite smickrad och lite modigare, men sitationen kändes fortfarande rätt prekär.

-Vi kanske kan ses vid middagen ikväll?

föreslog jag.

-Javisst, om du vill. Det skulle vara jättesnällt av dig.

Hon log varmt. Jag kände mig varm, och blev mer och mer nyfiken på vad hon ville.

-Eller, vi kan prata nu också om du vill... ska bara ta på mig.

Vi tittade på varandra, hon log busigt, jag tvekade. Det var tyst i några sekunder.

-Du behöver inte för min skull,

sa hon och skrattade. Ville hon att jag skulle ligga kvar där naken??? Jag kände mig på samma gång både generad och nyfiken.

-Eh, jag skulle nog ha svårt att sitta naken och prata om jobb med en vacker, okänd kvinna,

svarade jag. Egentligen hade det väl varit lika svårt att sitta naken och prata jobb med någon kvinna oavsett om hon var vacker eller inte. Men jag ville, utan att vara burdus, visa att jag uppskattade henne, så därför smög jag in ett ”vacker” i mitt svar. Hon skrattade igen.

- Jag bara skojade,

sa hon ursäktande, men log varmt. Jag kände mig lite dum.

-Okej, jag kanske skulle ha lite svårt att prata jobb med en naken ung man också. Speciellt om han har en väldigt vacker kropp.

Tillade hon sedan och blinkade. Jag kände hur det pirrade till i kroppen. Men jag kände mig ännu lite osäker. Hon kanske inte var intresserad på det viset som i alla fall en del av mig hoppades på, utan bara hade en lättsam men flirtig personlighet. Det blev tyst en stund igen.

-Jag sätter mig här så du kan klä på dig,

Hon satte sig ned på klippan och kikade ut mot havet. Det kändes pirrigt att resa sig upp. Min erektion hade försvunnit efter att jag vände mig på mage, men jag var fortfarande rätt ”svullen”. Fick en vild tanke om att jag inte skulle vara så blyg. Jag sa inget, men ställde mig vänd mot henne när jag skulle ta på mig kläderna – så om hon vände sig om så skulle hon se. En del av mig önskade jag väl att hon skulle vända sig om, så jag tog lite tid på mig att borsta bort lite torra växtbitar från kalsongerna innan jag tog på dem. Den förbjudna känslan gjorde att min kuk började resa sig igen och jag vågade jag inte vänta längre utan började ta på mig. Då vände hon sig om. Jag tittade upp, såg hennes blick möta min för att sedan snabbt vandra nedåt och lika snabbt vända uppåt igen. Jag drog upp kalsongerna, men hon hade säkert sett, och det syntes väl även nu med kalsongerna på att jag hade stånd. Jag kände hur hjärtat bultade. Pinsam tystnad. Hon bröt den:

-Du, jag borde kanske erkänna en sak.

Mitt hjärta slog ett extra slag. Jag kunde inte komma på något att säga.

-Jag såg dig förut.

Ka-dunk, ka-dunk, ka-dunk. Jag måste ha sett jättedum ut när jag stod där med skräckblandad upphetsning. Men sen började jag väl återfå fattningen. Hon hade ju ändå kommit hit och pratat med mig. Hon kan inte ha tyckt att det var så farligt...

-När... när jag låg här...

svarade jag med tjock röst.

-Mmm...

Tystnad...

-Jag VET att jag inte borde ha tittat. Men... Du var så vacker!

Åh Gud, jag kände hur blodet pumpade hetare och hetare genom kroppen.

-Jag kunde inte låta bli...

fortsatte hon och log med en blandning av osäkerhet och lättsinne. Det kändes som hon bad om ursäkt – om och om igen, medans jag själv kände att det ju var jag som gjort något ”fult”. Jag försökte nyktra till.

-Trodde de flesta skulle tycka att jag var en pervers galning om de såg mig,

sa jag lite eftertänksamt och log sedan försiktigt för att tala om att jag inte tyckte illa om henne på något sätt. Mitt stånd var nu ännu mer markant och ”slingrade” sig nästan för att komma ut.

-Inte alls, inte alls...

svarade hon ivrigt. Jag var tvungen att rätta till min kuk i kalsongerna för det värkte i den. Hon såg på mig och log osäkert.

-Kan du inte fortsätta?

Mitt hjärta hoppade till. Vad sa hon??? Jag såg henne i ögonen. Hon mötte min blick och det kändes som om allt annat runtomkring mig bara försvann. Det kändes som en dröm. Som i trance tog jag tag i sidan på kalsongerna och drog dem sakta nedåt. Såg hur hennes blick vandrade upp och ner längs min kropp. Såg att hon blev alldeles rosig i ansiktet. Jag sträckte mig efter solkrämen och la mig sedan ned på handduken. Njöt av att se hur hon såg på mig. Jag tog en ordentlig klick solkräm i handen och förde sedan ned den mot min kuk som ropade högt av längtan. Jag började runka försiktigt. Kände att jag skulle kunna komma nästan på en gång, men jag ville njuta länge. Hon flyttade på sig... satte sig vid sidan om mig, vänd mot mig. Hon sträckte ut sin hand och nuddade vid min överarm med sina fingrar. Jag såg på henne och hon på mig – ingen sa något. Hon drog sin blus över huvudet och sträckte sedan armarna bakom ryggen för att knäppa upp sin BH. Mina ögon följde hennes rörelser in i minsta detalj. Hon såg hur hungriga de var och lät sedan sin blick vandra ned mot min kuk och min hand som kramade om den. Hon såg mig sen åter i ögonen när hon lät sin BH falla. Hon hade fylligt kvinnliga bröst som gungade tungt utan BH:n. Hon såg att min hand ryckte lite extra och log generat. Hon höll sedan in magen för att knäppa upp sina shorts. Det värkte nästan i min pung nu. Det kommer vara så skönt att det gör ont när det går för mig tänkte jag medans jag ivrigt föjlde henne med blicken. Hon satt fortfarande vänd mot mig och började trixa lite för att dra ned shortsen – och trosorna! – på en gång. Hon drog byxorna långsamt, långsamt ned för låren och underbenen, men jag kunde inte se det jag ville se för hennes ben var i vägen. Men så lät hon fötterna glida ur byxbenen och såg på mig med simmig blick när hon särade på benen för att låta mig se – allt! Hon var helt slätrakad, och blygdläpparna var alldeles svullna. Min hand ökade hastighet från 30 till 130 km/h på 0 sekunder. Ett sargat ”Ahhhhhh” kom från min strupe. Hon log rosigt. Hon förde ner ett finger och lät det långsamt glida fram och tillbaka i hennes springa – det blev alldeles vått på en gång. Hon särade sedan på sina blygdläppar med hjälp av två fingrar och jag flämtade till när jag såg hur våt hon var. Kände hur världen snurrade snabbare och snabbare runt omkring mig. Jag sträckte ut min vänsterhand mot hennes ben och drog det mot mig för att visa att jag ville att hon skulle komma närmre. Hon ställde sig upp och jag tog hennes högra fot och drog den mot mig. Hon såg lite tveksam ut, men också nyfiken, och följde trevande mina dirigeringar så att hon snart stod med fötterna på varsin sida om mitt ansikte, vänd så hon kunde se min kropp och min kuk. Jag sträckte upp handen och la den på utsidan av hennes lår och drog försiktigt nedåt. Hon följde efter och satte sig ned på huk. Min hand som hade saktat ner en stund ökade igen till 150 km/h när jag nu fick se rakt in i hennes fitta på nära håll. Hon la sin ena hand mot min bröstkorg för att få lite stöd och sedan lät hon den andra handen glida ned till hennes fitta och smeka hennes klitoris med snabba lätta rörelser. Det droppade från henne ned i mitt ansikte och hela jag fylldes av hennes doft. Hon viskade med hes röst:

-Håll inte igen, snälla, spruta för mig!

Jag hade tappat kontrollen över min skenande högerhand. Men med vänster hand drog jag henne ned mot mitt ansikte. Hon tappade först balansen, men sjönk sedan ned med fittan rakt över min mun. Jag kände hur jag blev våt i hela ansiktet, och jag kände hennes finger mot min haka när hon ivrigare och ivrigare smekte sin klitoris. Jag sträckte ut tungan och slickade vilt runt hennes slidöppning. Då kände jag hur det började rycka i henne – och i samma stund var jag förlorad... Hela underlivet drog ihop sig och jag kände stora mängder sperma pumpa och pumpa genom hela kuken och ut i friheten. Det var smärtsamt skönt och jag kände hur jag blev tömd till sista droppen. Samtidigt började hon skaka okontrollerat och jag kände en hetta sprida sig i hela ansiktet. Jag kunde varken se eller andas under några långa sekunder, och en stund kändes det som om hela jag var på väg in i hennes pulserande fitta.

Hon ställde sig sedan gränsle på alla fyra över mig, böjde sig ner mot min kuk och kyste den först försiktigt, och sedan öppnade hon munnen och slöt den ömt runt kuken innan hon reste sig upp. Jag såg hur hon var alldeles våt långt ner på låren och vi såg med ett generat leende på varandra. Jag tog tag i hennes hand och drog henne med mig ned mot havet för att kyla ner våra överhettade kroppar.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: AnonyMan

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-19

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter