Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sommaräventyr!

Det var sommar. Min tjej och jag låg utomhus på en filt och gosade. Vi låg alldeles för oss själva i en undangömd skogsdunge. Leena, som min tjej heter, tog min kuk i handen och det dröjde inte länge förrän den stod i givakt, redo att ge henne vad hon ville ha.
Jag la mig ner och hon satte sig på mig, förde upp kuken i sitt skrev och sakta tryckte jag in den bit för bit i henne, samtidigt som hon sjönk ner mot mig.
Stönande började hon sakta röra sig upp och ner, men det dröjde inte länge förrän vi hade uppnått samma höga tempo som vi haft tidigare. Jag förde ner ena handen mot hennes arbetande fitta och började smeka henne på klittan.
Hon stönade, ja nästan skrek och kom i ett vrål av lycka. Då lyfte hon sig plötsligt och kuken landade med ett plaskande ljud på min mage.
Hon la sig på rygg bredvid mig med benen isär. Jag förstod vad hon ville, rullade runt och ålade mig slickande från fötterna och uppåt mot hennes kladdiga och kärleks doftande fitta, fortsatte vidare upp över magen och brösten och nådde slutligen upp till en lång het kyss. Då hade också kuken nått upp till hennes hål och gled in i henne.
Jag började sakta men bestämt föra den in och ut i henne. Jag ökade takten och vi fann varandras tempo. Det plaskade skönt varje gång jag kom in i henne. Hon la sina ben om mig och tryckte mig längre in i sig.
Inte långt senare kände jag hur jag var på gång, samtidigt som hon började skaka och i ett nästan öronbedövande skrik kom hon och
Omslingrade rullade vi runt på sidan och kysstes ömt, virade in oss i filten för att hålla värmen. Vi måste ha somnat där vi låg, för helt plötsligt var det mörkt. Min kuk hade krympt men var kvar inne i hennes fitta och mos.
Vi vaknade av att en granntjej som heter Maria kom förbi och harklade sig, enbart för att vi skulle höra henne.
Jag kände igen henne från någonstans, men kunde inte komma på var. Det visade sig däremot att min tjej kände henne och hon blev lite generad. Maria jobbade i kiosken nere centrum fick jag förklarat och jag kom ihåg att det var där jag sett henne. Hon var nu på väg hem efter att ha stängt kiosken klockan elva.
– Varför följer ni inte med upp till mig och värmer er? Sa hon. Eller ska ni sova här hela natten?
Jag hade inget som helst emot det eftersom jag länge gått och spanat på tjejen i kiosken. Jag förstod att Maria blivit lite tänd av att ha sett oss ligga nakna och omslingrade.
Vad jag inte förstod var att Maria och min tjej vid flera tillfällen, innan jag träffade henne, hade älskat med varandra, men det fick jag klart för mig när vi kom upp till Marias föräldrars hus.
Maria bodde egentligen i Lund där hon studerade, men var hemma i Stockholm över sommaren och just nu bodde hon själv i huset då hennes föräldrar var på semester. Både min tjej och jag ville duscha när vi kom in i huset och Maria visade oss varsin dusch.
När jag var klar och kom ut ur toaletten hörde jag Maria säga:
– Det var länge sen!
Det kom stönande ljud från badrummet där min tjej skulle duscha.
Jag gick bort mot dörren till badrummet, öppnade den försiktigt och fick till min förvåning se min tjej slickas av Maria. Jag kunde inte annat än medge att jag var störtkåt på dem.
Min tjej fick syn på mig och bad mig komma. Hon tog sen tag om min bultande lem och bad Maria suga den. Maria drog försiktigt ner mina kalsonger och började nafsa i pungen. Hon lät tungan fortsätta ut mot kukspetsen och lät sedan kuken komma in i munnen.
Medan hon sög mig satte sig min tjej ner och började smeka sig själv. Maria märkte att jag var på väg att komma och slutade suga mig.
— Kom vi går ut härifrån, sa hon och gick ut med min kuk ena handen och min tjejs hand i den andra.
Hon släppte greppet och sprang in sina föräldrars sov rum, där hon la sig på sängen. Vi la oss på sidan om henne och hon började smeka sig över brösten.
— Jag vill se er älska, sa hon och förde upp min tjej på mig.
Hon sög min kuk tills den stod sprängfylld rakt upp och förde in den i fittan på min tjej. Långsamt gled kuken in och min tjej började stöna svagt. Maria stönade däremot högre där hon låg och tittade på oss, samtidigt som hon onanera de. Hon slutade att onanera och lyckades tränga in sin tunga mitt i kärlekens centrum och började slicka min tjejs klitta.
Det blev för mycket för min tjej som frustande skrek ut sin glädje då hon kom. Maria lade sig sen med benen isär och jag ålade mig upp på henne. Jag hade inte långt kvar till orgasm och Maria som inte fått kuk på länge, dröjde inte länge hon heller.
Min tjej ville att vi skulle vända oss så Maria kunde slicka hennes fitta, men orgasmkramperna hade redan börjat hos både mig och Maria och sekunderna efter möttes vi i en explosion.
Jag drog mig ur och min tjej flög mot min kuk, tog den i munnen och mumlade något om att den inte fick slakna. Den växte snabbt till full längd och nöjd viskade min tjej “såja” och kysste den längst ut, innan hon åter svalde den. Maria satte sig över mitt ansikte och jag började slicka henne så hon kom ännu en gång. Aven jag kom en gång till och fyllde min tjejs mun och hon svalde med glädje den varma kärleksdrycken.
Nu var både jag och Maria helt slut, men tillsammans lyckades vi få min tjej till en sista orgasm. Utslagna lade vi oss ner på sängen och somnade.
Vi sågs några gånger till den sommaren, men till hösten skulle Maria tillbaka till Lund. Det var med sköna minnen vi såg henne försvinna söderut med tåget och till sommaren kommer hon ju hem igen.

SommardyrkarenRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Uffe40

  • Publicerad Publicerad: 2005-11-16

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter