Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

:: Sommar morgon ::

. . . : : :: :: Sommar morgon :: :: : : . . .

Första morgondoppet, på våren; och allt kan hända....

Jag var på en av mina favoritbad (Källtorpssjön i Nacka), där det på sina platser oftast badas naket och ibland lite mer än så. Jag hade varit på ett nattligt fotojobb och var på väg hem efter att ha lastat ur all utrustning ur bilen. Men jag var inte så trött, att jag hade lust att knyta mig än.
Klockan var knappt 6 på morgonen och det kändes att dagen skulle bli en riktigt het sommardag. I stället för att köra hem och sova, tog jag chansen att ta ett svalt morgondopp och bara låta morgonsolen dunsta dropparna från minn kropp.
Och det var så skönt, som jag hade planerat, inte en själ ute vid Hellasgården. Solen var på väg att börja värma och vattnet, även om det var försommar, var varmt men ändå tillräckligt svalt så huden knottrade sig när jag klev i. Det var underbart att bara blida ut i det lugna vattnet, jag kände hur huden tightade till i det svala vattnet. Det kändes som om svallvågorna, när jag sakta simmade ut, fortsatte runt hela sjön i det spegelblanka vattnet. Jag simmade ut till mitten av sjön, knappt så jag såg min hög av kläder på klippan, och bara njöt. När jag simmade tillbaka, såg jag några morgonlöpare som tog sin runda, en och annan bil hördes köra förbi på västra sidan om sjön; men annars var det lugnet som bred ut sig.
När jag kom upp kände jag redan att solen värmde, jag la mig på handuken och vek in min T-shirt och mina jeans som huvudkudde. Det måste ha sett lite underligt ut om någon kommit förbi, en naken brunbränd man på en djupblå filt och inget mer. Morgonstånd, trotts det svala vattnet; måste ha varit stämningen. Jag bara njöt av tystnaden.

Plötsligt vaknar jag upp av några fåglar som bröt tystnaden, i en strid om en utkiksplats lite längre bort. Jag måste ha slumrat till någon timme för nu stod solen högre och det var mer bris över sjön. Jag tittade upp för att se om någon annan hade kommit hit. Men det var fortfarande lika lugnt och tomt på folk. Sådana här dagar brukar det komma badare hit redan vid halv nio tiden, så jag antog att jag bara slumrat en timme.
Men så ser jag att det ligger en stor röd filt bara några meter bort, men ingen var där. Bara en strandväska, som såg ut som en Odd Molly klänning med en axelrem av flätat läder. Ett par små vita tygskor och en petflaska ramlösa. Jag reser mig lite upp för att se var personen eller personerna är. Jag ser hur det krusar sig lite i vattnet längre ut, men det är mitt i solgnistret så jag kan inte riktigt se. Jag vänder mig om och lirkar fram min egen petflaska, Loka citron, en av mina bananer och en bit hemlagad "bak a tulu cho", vilket tydligen är en slags mellanöstern bulle av 3 slags grovt korn, russin, äpple och några till mer heliga ingredienser; som en hårstylist från kvällen innan bakat. Efter en välsmakande frukost ligger jag åter och bara njuter. Jag hör hur någon simmar in mot stranden och kliver upp på klippan nedanför mig, men jag ser inte riktigt, det är en trädgren som trilskandes skymmer min utsikt. Men väntan var väl värd. När hon kommer upp mot sin klarröda filt, dropparna faller från hennes mjuka och kurviga kropp och solen gnistrar i hennes hår. Aj så vackert. Jag blir alldeles varm i kroppen. Jag vet inte om det är hela situationen eller om det är just hennes kropp som fick mig att känna så. Hon ler och tittar på mig, men säger inget. Hon lägger sig på filten, tar på ett par solglasögon som hon hittar i Odd Molly väskan och lägger sig och bara slappnar av. Det finns ingen annan här och det är ganska gott om plats, men hon valde tydligen att lägga sin filt bara någon meter från min; det hela får mig att le.

Lite senare hör jag ett plopp, och jag tittar upp. Det är min "filtgranne" som tar fram sololjan, löjligt med absolut en klassiker tänker jag; och kan förstås inte låta bli att bara ligga och njuta när hon smörjer in sig. Hon har fortfarande solglasen på, men jag kan inte undgå att se hur hon småkikar; hon vet att jag ligger och ser. Hon tittar runt åt andra hållet ochså, där finns ingen och hon fortsätter lungt att smörja in sig, med blicken över det gnistrande vattnet. Jag vet att man inte behöver vara så noga att smörja in brösten, hon gör det uppenbarligen av njutning. Hon är vänd lite mot mig, så jag ser tydligt när mon fortätter olja in sin mage, höfterna och låren. Jag ser att hon är helt rakad, och oljan droppar ner från hennes bröst och blänker när dropparna försvinner mellan hennes lår. Jag ser att hon ler, och biter lite i underläppen när hon börjar smeka sig själv mellan benen. Hon andas lite häftigare. Jag känner att mitt stånd fyllts och står nu, väldigt synligt och vajar. Jag är inte generad eller blyg, hela situationen känns bara så naturlig, naken och upphetsande. Det känns bara så sensuellt och vackert, att ligga där, solen värmer, och det är bara hetta i luften och utan att röra; är mitt stånd sprängfyllt och smeks av vinden. Hon ser på mig, och försöker inte dölja det bakom solglasen, hon ler. Hon smeker sig häftigare nu. Hennes hand smeker ena bröstvårtan och försöker förgäves fånga in hela hennes vänstra bröst. Högerhandens fingrar spelar över hennes blygdläppar och dyker ibland in så långt de når inni i henne. Hon stönar till ibland och biter sig därefter snabbt i läppen; och jag ser när det går för henne, häftigt och länge, väldigt länge. Hon lägger sig på filten igen och tittar upp mot himmelen, och ser ut att bara njuta; helt ogenerat, underbart vackert.
Jag har fortfarande sprängfullt stånd, men jag känner att jag inte riktigt vill komma än, så jag vågar inte röra. Jag andas fortfarande lite häftigare efter det jag upplevt, jag lugnar ner mig lite och bestämmer mig sedan för att jag behöver ett kallt bad. Mitt stånd har lagt sig, men jag är fortfarande fylld och jag känner hur tungt det är när jag går förbi henne ner mot vattnet. Det svala vattnet får min kropp att tighta till igen och jag känner gåshuden på armarna och på magen. Jag känner hur det svala vattnet smeker runt min kropp, kramar den och försöker kyla.
När jag kommer upp på klippan igen, känner jag direkt solen börja ånga av dropparna på ryggen. Vindbrisen smeker min mage, mina ben och min nyss så fyllda mandom när jag går upp mot min filt. Hon ser på mig när jag kommer mot våra filtar, nu ligger filtarna nästan bredvid varandra. Hon har inga glasögon nu, hon ler igen och jag ler tillbaka. Så tar hon fram sin sololja och frågar; du kanske vill låna den här en stund ? Sen ler hon så där oemotståndligt igen. Gärna svarar jag.
Jag sätter mig på filten och lutar mig lite tillbaka, jag känner hur solen fortsätter ånga av min kropp. De lite större dropparna slår sig samman och glider sakta ner för mitt bröst, mage och min återfyllande kärlekspåle. Vinden smeker och jag känner hur den reser sig. Hon ligger alldeles bredvid nu, ler så där underbart. Hon fuktar sina läppar samtidigt som hon låter blicken dansa över min kropp. Jag vill bara se säger hon, och tittar uppmanande på solkrämen. Jag börjar smeka in mina axlar och sedan bröst, det glänser i solen. När jag fortsätter över magen säger hon plötsligt. Du får gärna ta mycket mer olja, jag har mer hemma..... Jag börjar om och smeker nu med handflatorna fyllda av olja, det droppar ner på magen och rinner i små bäckar ner på låret, runt basen av mitt stånd och jag känner att blir oljigt glatt över hela rumpan. Hon fuktar sina läppar och följer mina händer med blicken. Jag smeker vidare med oljan över mina lår, på insidan och ner mot knäna. Jag sätter mig upp lite för att kunna olja in min rumpa, men när jag ser hennes blick som följer varje sväng av mitt svajande stånd, tar jag tag runt basen av ståndet. Jag smörjer in oljan som droppar ner, runt min pung. Ståndet droppar redan av olja och det känns som en kvinnas tunga när jag smeker med båda händerna upp mot mitt överfyllda ollon. Det blir allt häftigare, jag trodde att det skulle gå för mig direkt, men som tur var njuter jag länge. Hon smeker sig själv medan hon tittar och flämtar. Nu behöver hon ingen olja hon är plaskvåt och jag hör hur det skvalpar när hon kör in fingrarna. Bara titta säger hon igen, flåsande och utan att släppa blicken från mitt stånd. Jag smeker mitt stånd med ena handen och låter pungen och min nybadade rumpa få behandling av den andra. När hon ser hur det börjar rycka i mig för att sedan spruta över hela filten, min mage och upp över bröstet; kommer hon igen, nu ännu längre, högre och häftigare än förut. Vi faller båda ner, flämtande på filtarna igen, jag känner mitt stånd pulsera och fortsätter skjuta ut sats efter sats över min mage. Jag ligger alldeles utmattad och känner saften rinna upp över mitt bröst. Vi ligger så länge. Utan att säga ett ord, vi bara njuter av lust, frihet och absolut lycka.

Hon reser sig sedan och börjar packa ihop sina saker. Hon lägger ner sina vita tygskor i väska, och tar upp en tunn vit sommarklänning som hon sakta låter falla över hennes nakna kurviga kropp. Hon ler mot mig och säger Tack. Hon låter sin blick smeka över hela min kropp igen en stund. Min sats är överallt över filten, min mage och mitt bröst. Jag känner hur den droppar och flyter ner från min kropp när jag lutar mig fram mot henne med sololjan, Tack för lånet säger jag. Hon ler igen, så där underbart och hennes vita tänder nästan bländar mig. Hennes medelhavsblå ögon är fulla av liv, du får den; säger hon. Vi kanske behöver den en annan gång här, och hon fortsätter le när hon går iväg barfota längs skogsstigen från klippan...

Vi frågade aldrig varandra om våra namn.... Men om du läser detta och kommer ihåg, får du gärna skicka mig ett mail.... martin.foto at hotmail.comRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Martin

  • Publicerad Publicerad: 2010-10-25

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

njutaren skrev

jag har läst två sköna berättelser i kväll och trodde inte att jag skulle bli kåtare, det har inte gått för mig ....än.......

Betyg: 5
Sara skrev

Jag tror det är den skönaste sommar upplevelsen jag läst ! Har inget emot att få träffa dig i vattenbrynet och låta dig fångas av min trånande blick. Puss Sara !

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter