Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Snopet med en lufttrycksvibrator

Snopet med en lufttrycksvibrator.

Inte så sexigt men stor sanning i novellen.

Som vanligt var det väldigt svårt att komma på en bra födelsedagspresent, det får bli det vanliga ett fång rosor, ett smycke och ett restaurangbesök. Trist men uppskattat.
Men några veckor innan satt jag och slöknäppte runt i Apple TV:n och hittade ”SVT:s nya minidokumentär ”Orgasmgarantin” får ett flertal kvinnor berätta om sina upplevelser när de använt lufttrycksvibratorer”. 
Nää jag är ingen sån som är intresserad av snusk och sådär. Men jag råkade trycka på play.
Men vad skutton vad intressant och vad muntra dom tjejerna var. Där har vi det, tänkte jag, en sån ska hon få.
Vi har väll ett helt ok sexliv. Men det är sanningen å säga, mest jag som tar initiativet. Men en sådär vakumgrej kanske skulle få igång henne på riktigt. För någon hejare på sin egen njutning är hon inte.
Hon hade klagat på förändringar i underlivet och att hon upplevde det torrare än tidigare. Men det var vist vanligt efter klimakteriet och det gick fint med lite salva. Jag hade läst någonstans att det var bra om man höll igång maskineriet så det inte blev värre. Perfekt, tänkte jag med en sån där ”orgasmgaranti.
Dagen var inne och uppfylld av min nyfikenhet och förväntan skapade jag en mer genomtänkt födelse dag än jag trodde jag var kapabel till.
Körde frun efter frukost på sängen till ett litet SPA där det skulle knådas och och packas in och tasomhandom, Ja lite avundsjuk var jag allt.
Själv stökade jag till tårta och middag till inbjudna gäster och våra barn.

När vi äntligen blev ensam i huset igen och friden sänkt sig och frun tackade för en fantastisk dag. Kom min lilla extra överraskning fram i ett guldglittrande papper.
Min väldig fina fru som nu var på ett mycket gott humör sken upp ännu mer å frågade med liten oro i rösten, vad detta är för grej som jag får nu. När alla gått??

Några tappra försök har jag gjort tidigare med något att piffa upp sängkammarlivet med. En rosa rabbit, en sexig korsett med trosor med öppen gren och lite annat. Det har varit kul för stunden men inget bestående.

Hon öppnade sakta och berömde det fina paketet och konstaterade att - det här har du inte slagit in själv.
Hon fattade ingen ting när hon höll manicken i handen. Jag försökte dölja min entusiasm och förklarade att den vist ska vara bra.
Sängdags närmade sig och vi hade myst och hånglat lite i soffan så lite på gång var vi. Hon hade smekt min hårda kuk utan på byxorna och jag var verkligen jätte kåt och märkte på hennes andning att hon var mycket upphetsad.
Jag smekte av hennes kläder och fick en verklig kick av hennes lena hud som hon fått efter SPA besöket. Hon var så mjuk och go så jag nästan kom av mig. Men nästa överraskning blev när jag tog av henne trosorna och fann en välfriserad mus och inte det krullet jag var van vid. Hon log pilimariskt och sa att det var hon på salongen som hjälpte mig, och jag tappade hakan samtidigt hjärtat hoppade till av upphettning. Min fru har fått sin fitta rakad av en annan kvinna. Hoppas hon njöt.
Jag fick henne att stå kvar där framför mig, naken och extra sexig. hon har en kropp som mognat på ett riktigt sexigt sätt. Men bröst som blivit lite fylligare och höfterna mer markerade. Jag tog av mig mina egna klädet och satte mig på sängkanten. Hon stod där och faktiskt verkade njuta av att bli betraktad och hon smekte utmanande sin kurviga kropp. Hennes hand sökte sig ner till sin korthåriga fitta och frågade vad jag tyckte? - Jätte läckert sa jag. Hon lyfte sitt ena ben och satte foten på mitt knä där jag satt. Hon började smeka sin fitta och förde sitt fingrar i sin blöta grotta i en show jag inte sett make till tidigare. Hon förde sitt våta finger till min mun och jag smakade av det och njöt. Så sexigt och jag tog min hårda kuk i handen och runkade sakta. Hon närmade sig mig sakta samtidigt som hon masserade sin fitta. Till slut nådde hon min mun och jag började slicka hela härligheten och så våt har jag sällan känt den.
Hon sänker sig sakta ner över mitt hårda stånd. Hon tog kommandot och lät sig spetsas på min stake. Det märkte att hon hade en uppbyggd kåthet i sig. Helt oväntat kom hon i en rungande orgasm och såg faktiskt förvånad ut innan hon föll mot mig. Och jag fångade henne och lade henne på sidan i sängen och fick upp den läckra rumpan i vädret och styrde in kuken i den svullna våta grottan. Jag trevade efter vakumgrejen som låg på nattduksbordet. Jag särade på hennes ben så hon hamnade på rygg. och med min kuk i fittan placerade jag lufttrycksvibratorn på hennes klitoris och startade maskinen försiktigt. Förs såg hon skeptisk ut sedan tog hon själv i över och jag såg att hon började gilla det mer och mer. Jag juckade stilla och njöt av scenen som utspelades framför mina ögon. Min fru njöt och det gjorde mig ännu kåtare. Hennes upphetsning steg och steg och snart rullade en ny orgasm över henne och ett ljud jag aldrig hört tidigare med ett gurglande belåtet stön och hon liksom vände sig in i sig själv och ett leende spreds över hennes ansikte. Jag viste inte riktigt vad jag skulle göra. Detta hade jag ju längtat efter, att se henne gilla att knulla. Men detta var något annat. Jag flyttade upp oss i sängen och skulle börja med en klassisk missionären men hon välte oss åt sidan och förde återigen ner lufttrycksvibratorn och frågade om det gick att öka den på något vis. Så jag visade henne och hon placerade den återigen på sin clitta och jag låg där med kuken inne i henne men var liksom inte med längre utan bara njöt av sin egen upplevelse. Ännu en orgasm rullade över henne och hon stönade högljutt ut sin njutning. Hennes tredje orgasm på så kort stund, hon som sällan fick någon.
Hon slog armarna om mig och jag stötte några gånger i hennes tillfredsställda fitta tills jag kom i en skön orgasm. Min fru låg fortfarande och pustade. Så tittade hon på mig med leende ögon och sa lite förvirrat, vad sjutton var det där för grej?
Ja den skulle ju vara bra och uppenbarligen var den det -sa jag.
Min förhoppning var att vårat sexliv skulle blomstra och vist var min fru mer pigg på att hamna i säng men lufttrycksvibratorn fick en allt större plats och jag fick allt oftare avsluta med fröken höger i stället för i kussimurran. Hon blev som jag var i tidig tonår. Hon smög iväg och tillfredsställde sig själv flera gånger om dagen och ofta vaknade jag av ljudet på maskinen som lät som en liten kompressor och min fru som helt ogenerat onanerade med benen i vädret.
Men bortsett från sexlivet inte blev bättre utan snarare sämre. Så fick jag en fru som var gladare och piggare än på flera år.
När det var dags för min födelse dag. Fick jag ett avlångt paket med guldpapper och något som jag först trodde var en ficklampa, för den hette något med ”light” men det var ingen lampa utan en helt annan historia.
RednaRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Redna

  • Publicerad Publicerad: 2021-06-06

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter