Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Smygtitt med oanade konsekvenser

[Denna novell låg uppe med liknande titel för ett tag sedan "En smygtitt med oanade konsekvenser (anal, wet)" hette den då. Efter ett litet missöde raderades vår profil men nu är den alltså tillbaka! Kommentera gärna i mail/gästbok!]

Ibland gillar jag faktiskt fotboll. Jag är inte särskilt intresserad av sport över huvudtaget. Men när Sverige går till semifinal I fotbolls-EM och hela landets befolkning sitter fast framför sina TV-apparater, då tycker jag om fotboll. Landets hela befolkning utom jag och Isabella.

Det måste vara så. Varför är det annars ingen här förutom vi två och det gamla paret vi gick förbi på vägen hit? Vi hade till och med förberett vår picnic kvällen före för att komma iväg tidigt och få bra platser. Sen visar det sig att det finns hur mycket plats som helst! Nåväl. Tråkigt att det inte finns något att titta på. Att kommentera de andra badgästernas fula tatueringar och dåliga smak när det gäller badmode är ett tidsfördriv icke att förakta.

Detta konstaterade vi medans vi promenerade längs vattnet, förbi det gamla paret och längre bort längs strandkanten i jakten på ett bra ställe att spendera dagen på.
Och nu ligger vi alltså här och njuter av solen. Det är visserligen ganska varmt i luften redan nu. Men vattnet är fortfarande kallt så här tidigt på sommaren och vi vill vara riktigt heta innan vi tar det första doppet.

När jag ligger där och tittar på henne så slås jag av vilken fulländad kropp hon har. Det finns bara två sätt att få dom vackra vadmusklerna. Antingen är man elitcyklist eller så går man i klackar. Vi har visserligen inte umgåtts speciellt mycket under de månader vi träffats, men jag kan inte minnas att jag sett henne på en cykel en enda gång. Hon äger nog inte ens i cykel.

Klackar däremot. More is more brukar hon säga. Och visst ligger det något i det. Naturlig skönhet, absolut. Men allt går att förbättra. Till och med Isabella. Jag småler lite för mig själv och tänker att hon säkert inte hade bangat på four inches till stranden.

Vadmusklerna är inte det enda som är fantastiskt på denna kvinna. Hennes ben möts vid den mest perfekta stjärten. Fyllig utan att vara stor. Fast. Otroligt sexig i ett par jeans, ännu bättre utan. Jag försöker minnas att jag måste ge henne nån slags komplimang för den. Men hur gör man det utan att det låter fånigt?
Jag kan inte riktigt slita mig från synen av hennes stjärt. Det ser nästan ut som att hon liksom svankar, putar med den. Men det inbillar jag mig nog. Gud har skapat henne så fantastisk.

Jag kommer att tänka på ett samtal som vi hade strax innan jag åkte från henne. Vi låg och pratade i hennes säng och hon frågade mig vad jag tyckte om analsex. Jag minns att jag tänkte att nu gäller det att svara rätt. Är hon ute efter att konstatera att jag är som alla andra som bara vill ha analsex och ansiktssprut? Men å andra sidan verkar hon vara en free spirit. Och jag är nästan trettio. Jag kan ju inte ligga här och ljuga om sådana saker. Så jag svarade att absolut. Jag tycker om det. Jag fick ju tona ner det lite i alla fall. Kunde ju inte avslöja att jag dagligen fantiserade om att trycka in kuken i hennes uppsmörjda stjärthål.

Jag var noga med att studera hennes reaktion på svaret. Jag såg inget ogillande där. Snarare tvärtom. Ett diskret nöjt ansiktsuttryck skulle jag vilja säga. Men tiden får utvisa vad hon tänkte.
Och nu är den fantasin mer levande än någonsin. Jag skulle bara kunna sträcka ut handen och lirka in ett finger under hennes bikinitrosor. Leta upp det trånga heta och...
Fokus nu killen. Ni skall vara här hela dagen och du kan inte gå omkring med tidernas ståkuk utan att hon upptäcker det.

Det var alltså strax innan jag åkte. I två månader har jag varit utomlands och jobbat. Utan möjlighet till hemresor och med fantasipriser för att ringa hem. Vår enda kommunikation hade varit via epost. Vi hade bara träffats i ett par veckor innan jag åkte och det kändes osäkert om vårt förhållande, om man nu kunde kalla det det efter bara ett par veckor, skulle överleva i min frånvaro.

Isabella väcker mig ur mina tankar när hon börjar röra på sig. Hon ställer sig upp på knä, rätar på ryggen och slänger håret bakåt i en vidal sassoonrörelse.
"Jag är kissnödig. Finns det någon toalett här?"
"Nej. Kan du inte gå i buskarna? Det är så lite folk här ändå. Det är ingen som kommer att upptäcka dig."
"Hmm. Jag kommer snart", säger hon och går upp mot ett buskage. Kåt som jag var tänkte jag att detta vill jag se. Men jag kan ju inte fråga henne om jag får. Vi hann visserligen bli lite nasty i sängen innan jag åkte. Lite smisk på rumpan och så. Men detta? Det är ju något helt annat. Hon skulle säkert tycka att jag är sjuk på något sätt. Pervers. Då återstår bara att smyga. Men tänk om hon upptäcker mig? Vad ska jag säga? Vad ska hon säga? Det bästa kanske vore att bara come clean. Säga som det är. Att jag tror att jag tycker det är lite sexigt att se dig kissa. Eller mycket sexigt. Antingen förstår hon eller så gör hon det inte. Alla har vi väl våra fetisher.

Lite lätt hukad börjar jag röra mig mot platsen där jag tror att hon sitter. Jag försöker skydda mig bakom klippor och buskage. Men vill ändå inte se för smygande ut. På så sätt kan jag ursäkta mig med att jag inte visste att det var där hon var, utan att jag också var tvungen att gå om hon upptäcker mig.

Jag spanar mellan grenarna tills jag får syn på henne. Hon sitter på huk, men jag kan bara se hennes överkropp. Jag är väl skyddad bakom några buskar här, men om jag vill se bättre så måste jag ta risken att bli upptäckt! Med en hand i badshortsen långsamt smårunkandes min numera stenhårda kuk reser jag mig långsamt tills jag ser hela hennes kropp där hon sitter. På huk, med bikinitrosorna neddragna till strax under knäna, med särade ben. Bikinitrosorna skymmer lite, men jag ser den ljusgula strålen som lämnar hennes fitta. Hennes rakade, underbara fitta. Synen av min Isabella som sitter där på huk med neddragna trosor och kissar gör mig helt galen av kåthet och åtrå. Jag runkar min kuk allt hetsigare, men det är trångt inne i badbyxorna och i min iver stöter jag till en torr gren! Instinktivt duckar jag och gömmer mig bakom mina buskar. Hörde hon det? Såg hon mig? Nervositeten tar över kåtheten och efter att ha stått still som en staty i några sekunder tar jag mitt förnuft till fånga och smyger därifrån, tillbaka till vår filt.
Det enda som upptar mina panikslagna tankar är om hon såg mig eller inte.
"Hej". Säger hon plötsligt och jag tittar upp på Isabella som står där och tittar på mig.
”Hej hej". Svarar jag och försöker se så oskyldig och oberörd ut som möjligt.
- "Gick det bra? Ska vi gå ner och känna på vattnet?" Fortsätter jag och försöker dra bort uppmärksamheten från det som skett.
Jag får ett pilemariskt okej till svar. Hon verkar inte så brydd. Men nånting är det. Såg hon mig trots allt? Njuter hon av situationen? Av makten att veta något som inte jag vet. Att hon såg mig.

Efter ett kallt och snabbt dopp i havet är stämningen återgången till det normala och det är dags att plocka fram picnicmaten, en flaska vitt vin och en sallad. När solen torkat våra kroppar och maten och det mesta av vinet gått ner ber hon mig smörja in hennes rygg. Hon ger mig solskyddsfaktorn och lägger sig på mage. Äntligen kan jag rätta till kronjuvelerna när hon inte ser mig, tänker jag. Efter att den värsta paniken hade lagt sig efter smygtitten började mina tankar genast vandra tillbaka till den sexiga synen och min kuk hade genast reagerat. Jag inbillade mig att det inte syntes på mina badshorts men särskilt bekvämt var det inte. Och nu kan jag som sagt äntligen rätta till den. Jag sätter mig gränsle över hennes rumpa och börjar smörja hennes rygg. Isabella mumlar något om att det är skönt och jag smörjer noggrant hennes axlar och armar innan jag fortsätter ner över ryggen. Slutligen kommer jag till svanken och flyttar mig lite längre ner, så att jag sitter över hennes lår istället.

”Får jag drar ner bikinitrosorna så att jag kommer åt lite bättre?” frågar jag.
”mmm.” Får jag till svar och drar ner dom lite längre än vad jag egentligen behöver. Nu ligger hon där med sin nakna stjärt under mig och jag kan precis se konturerna av hennes blygdläppar som försvinner ner mellan hennes lår. Jag smörjer in hennes skinkor och försöker med rörelserna få dom att sära sig lite så att jag kan se bättre. Hennes rumpa är efter ett tag mer än väl insmord med solskydd och det hela har mer och mer gått över till massage och det verkar som att Isabella trivs med situationen. Då och då ger hon ifrån sig ett svagt förnöjt stönande och hon börjar skruva lite oroligt på sig. Putar lite med stjärten. I mina fantasier är jag där med både fingrar, tunga och kuk och leker med båda hennes hål.

Mina händer blir allt djärvare och hamnar längre ner, där hennes stjärt möter låren, och längre in. Isabella vrider sig under mig och i en diskret rörelse särar hon lite på benen. Detta är ingen slump tänker jag och tar det som en inbjudan. För varje tag jag tar ser jag hennes stjärt dela lite på sig och jag får se hennes vackra lilla stjärtrosett och hennes blygdläppar som säras lite och blottar delar av hennes rosa inre som till min glädje och upphetsning börjar bli blankt av fukt.

Jag känner hur det spränger i mina badbyxor och helst vill jag bara ta av mig dom och släppa ut honom i friheten. Men jag vill inte slita händerna från Isabellas stjärt. Med ett bultande stånd fortsätter jag massera henne och kan till slut inte hålla mig borta. Jag låter mitt vänstra pekfinger bara lätt nudda hennes våta och jag känner hur halt och varmt det är. Isabella ryser med hela kroppen och reagerar instinkivt med att sära benen ännu lite mer. Jag fortsätter att smeka hennes rumpa med högerhanden samtigt som jag så lätt jag kan börjar smeka henne mellan hennes blygdläppar. Retar lite vid hennes längtande hål, låter fingret glida neråt och letar upp hennes klitoris som känns alldeles svullen, stannar upp där och leker med den lite innan jag återgår till hennes hål . För varje gång låter jag mitt finger glida in en liten, liten bit längre in i hennes fitta och det märks att hon inte är helt opåverkad av min behandling.

För min egen del känns det som att det skulle räcka med att ta fram min kuk och runka ett par snabba tag innan jag skulle explodera och spruta ut en stor sats sperma över hennes rumpa och lår som sedan rinner ner mellan hennes blygdläppar och blandas med hennes fittsafter för att slutligen bilda en stor pöl på filten under oss.

Min inre syn av hennes nersprutade stjärt får mig att tappa behärskningen fullständigt och i en enda rörelse tar jag tag i hennes bikinitrosor och drar av dom. Jag tar tag i hennes midja drar henne upp på knä, fortfarande med kinden tryckt mot filten och stödjandes på sina armbågar. Isabella verkar vara med på noterna och jag tar ett stadigt tag i hennes skinkor och särar dom så att jag skall komma åt ordentligt. Jag letar upp hennes mynning med tungspetsen och börjar slicka henne på samma sätt som jag tidigare gjort med mitt finger. I hennes hål, ned till klitoris och tillbaka. Jag stannar upp längre och längre vid hennes klitoris och omsluter den med mina läppar, suger in den och leker med tungan över den då jag märker att hon verkar tycka om det. Jag flyttar min vänstra hand så att jag kan fortsätta att sära hennes skinkor samtidigt som att jag kan knulla henne med mitt pekfinger. Jag glider lätt in i hennes fitta och känner hur det nästan rinner fittsafter om henne. Så här blöt har hon aldrig varit förut. Ett finger blir snart två och jag kan inte längre stå emot frestelsen att ta fram min kuk. Med min fria hand lirkar jag av mig mina badbyxor och känslan av befrielse är enorm när min kuk kommer ut i frihet och jag sakta börjar runka den.

”Ta mig.” Hör jag henne nästan viska mellan hennes stön. ”Knulla mig nu. Jag vill känna dig i mig.”
Jag lyder hennes uppmaning och ställer mig till rätta på knä bakom henne. Mitt kukhuvud är redan blankt av försats och jag låter det glida upp och ner längs hennes drypande blöta fittskåra för att ytterligare smörja kuken med glidmedel.

Känslan när jag långsamt och bestämt glider in i henne är enormt tillfredsställande. Hennes inre är såphalt och helt friktionsfritt bottnar jag henne och känner hennes hetta omsluta min stora hårda kuk. Isabella svankar för att jag skall komma åt så bra som möjligt och med händerna på hennes höfter börjar jag i långsamma stötar knulla henne djupt och hårt. Jag drar mig ur så att bara halva mitt kukhuvud är i henne innan jag åter glider in i henne.

Det dröjer inte länge innan jag ökar takten och flyttar mina händer ner på hennes skinkor för att åter kunna sära dom njuta av synen. Isabella svarar med att låta hennes ena hand glida ner över ryggslutet och till hennes rumpa varpå hon med sitt långfinger börjar massera sitt stjärthål! Hon trycker lite lätt och för sedan handen till sina läppar för att fukta fingrarna med saliv. Hennes hand är snart tillbaka och denna gång pressar hon in sitt långfinger i stjärten. Utan att tänka speciellt mycket ersätter jag för en kort stund kuken med ett finger som jag smörjer upp med hennes fittsafter. Sedan för jag fingret till hennes stjärthål som hon fortfrande knullar med sitt långfinger. Med lite möda och lirkande får jag in även mitt finger i hennes stjärt och tillsammans förbereder vi det trånga hålet för något större. Det är otroligt trångt och hennes knipmuskler pulserar runt våra fingrar på ett underbart sätt och jag börjar längta tills jag får begrava min kuk där.

Jag behöver inte längta länge. Isabella drar ut sitt finger. Tar tag runt min kukrot och drar ut den hur hennes fitta för att styra den mot det andra hålet. Efter lite lirkande hittar vi rätt och jag börjar bestämt pressa på tills hennes ringmuskel ger med sig. Jag stannar upp lite för att ta det försiktigt. Men Isabella verkar bara vilja ha mer då hon pressar sig mot mig. Jag tolkar signalen och låter hela min kuk glida in i henne innan jag börjar knulla henne. Känslan är fantastisk. Trångt så att det nästan gör lite ont. Hennes knipmuskler som till en början lite krampakrigt tar tag i min kuk innan hon vänjer sig.

För bara en timme sedan satt jag här med värkande stånd och fantiserade om hennes trånga stjärt. Och nu uppfylls den fantasin och är dessutom minst dubbelt så fantastisk som jag tänkte mig. Den här tjejen njuter verkligen av att få rumpan fylld med kuk!
Tempot ökar och jag känner att jag börjar närma mig klimax. Även Isabella verkar trivas . Hennes hand har sökt sig ner mellan hennes ben och hon smeker sin fitta frenetiskt. Jag vill inte komma för tidigt och drar mig därför ur henne. Jag ser hennes hål långsamt återsluta sig och jag trycker in två fingrar i henne samtidigt som jag i stundens ingivelse ger henne en rejäl dask på stjärten. Jag får ett gillande stön till svar och låter åter min kuk leta sig in i hennes trånga hål. Denna gång går det lättare och med bestämda skjut återgår jag till att knulla henne.

Isabella har tidigare visat lite tendenser till att tycka om att bli dominerad, och jag bestämmer mig för att testa hennes gränser lite. Jag tar ett stadigt tag runt hennes långa blonda hår och drar bestämt och hänsynslöst upp henne på knä samtidigt som jag fortsätter analknulla henne. Hon protesterar inte och jag håller henne uppe med en hand över hennes bröst som oömt sliter av henne bikiniöverdelen samtidigt som jag med andra handen tar ett stadigt tag om hennes haka och letar upp hennes tunga med min. Vi kysser varandra häftigt och vår saliv blandas med stön och upphetsade andetag. Hon tar tag i min hand och för den från hakan ner runt hennes hals där hon visar med sin hand att hon tycker om ett fast och stadigt grepp. Jag tar i ännu lite mer för att se vad hon klarar och får ett väsande stönande till svar.

Hon smeker fortfarande sin fitta och jag märker att hon börjar bygga upp till orgasm. Hennes stön blir högre och mer intensiva och höfterna börjar rycka okontrollerat. Plötsligt känner jag hur hennes redan trånga stjärthål kniper åt min kuk och instinktivt pressar jag in min kuk så långt jag bara kan i henne medans hon kommer i en skälvande orgasm. När hon efter ett par sekunder kommer tillbaka från orgasmens rus säger hon med en slapp och kåt röst ”Sluta inte.”
Jag återupptar bearbetningen av hennes stjärt samtidigt som jag håller ett stadigt tag om hennes hals och oömt leker med hennes bröst. Med jämna mellanrun låter jag mina fingrar glida in i hennes mun och hon suger girigt på dem när jag trycker ner dom så långt jag kan.

”Så du tycker om att tjuvtitta på oskyldiga flickor när dom sitter och kissar?” Säger hon plötsligt med en överdrivet oskyldig flickröst. Det tar en sekund innan jag förstår innebörden i det hon sade och jag tappar fullständigt initiativförmågan och stannar upp. Tankar snurrar i mitt huvud och ångest blandas med upphetsning. ”Fortsätt att knulla mig.” säger hon och jag gör som hon säger, men med minskad intensitet då jag är fullständigt perplex över hela situationen. Min hand som tidigare masserade hennes bröst kupar nu bara hennes bröst i förvirringen och fångas upp av hennes hand. Hon för den neråt och visar att hon vill att jag ska smeka hennes fitta.

”Jag kanske har något mer åt dig.” Säger hon sedan med en hemlighetsfull röst. Fortfarande något förvirrad undrar jag vad hon menar, samtidigt som jag börjar hitta tillbaka till situationen och mer engagerat fortsätter att knulla henne.

Min ena hand håller ett stadigt tag kring hennes hals och min andra omväxlande smeker och fingerknullar hennes fitta samtidigt som min kuk glider in och ut ur hennes trånga stjärt. Synen av min kissande flickvän dyker åter upp i mitt medvetande men avbryts snart när jag känner något varmt över mina fingrar och jag inser att hon står där på knä och kissar! Min hand blir alldeles blöt av den varma vätskan och kåtheten känner inga gränser. Jag känner att min egen orgasm är på väg och tar ett extra stadigt tag runt hennes hals samtidigt som jag med några snabba hårda stötar i hennes stjärt bygger upp till min utlösning. Jag släpper taget kring hennes hals och knuffar ner henne på filten så att hon åter står på knä och putar med rumpan. Jag känner att utlösningen kommer fortare än jag tänkt mig och kan inte hålla tillbaka den när jag känner en kraftig stråle som lämnar kuken samtidigt som jag håller på att dra mig ur henne. Jag runkar kuken samtigt som jag ser Isabellas hand mellan hennes ben och hennes kiss som skvätter och rinner längs insidan av hennes lår och fitta. Min kuk fortsätter att stötvis spruta ur sig tjocka strålar med sperma som landar på hennes stjärt och lår och över hennes hand och fitta. Filten under oss är genomblöt av kiss och fittsafter och min sperma som börjat droppa ner från Isabellas kropp och skjöljs bort av kisset. Hennes stjärthål har ännu inte hunnit sluta sig och en smal rännil av sperma rinner ur den, ner mellan hennes blöta uppknullade blygdläppar för att sedan droppa ner på filten.

av honom.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: lunedi

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-22

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (9 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Kruse skrev

Mycket bra.. Härligt sexigt..

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter