Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Smygtitt

Vi ska ses för första gången. Vi ska träffas hemma hos dig. Jag kommer med tåget några timmar innan du slutar för dagen och vi bestämde att du skulle lämna din dörr olåst så jag kunde gå in och vänta på dig.

Du kommer ifrån ditt arbete tidigare än beräknat och du skyndar hem. I hallen ser du min jacka och mina skor, men du ser inte mig. Ett ljug från ditt sovrum gör att du drar dig ditåt.

Dörren står på glänt och just som du skall öppna dörren och kliva in, ser du mig komma ut från duschen. Jag har en handduk virad runt kroppen och en runt håret. Jag låter handduken om kroppen falla till golvet och du ser min långa smala kropp genom dörrspringan.

Jag vill göra mig vacker för dig undertiden jag väntar på att du skall komma hem. Jag böjer mig ner i min väska och tar upp min väldoftande bodylotion. Sakta smörjer jag in ett ben i taget. Huden blir skimrande och doftnade. Jag fortsätter upp över magen och låter händerna fara över brösten.

Du känner att din kuk sakta vaknar till liv. Jag tar handduken från håret och mitt långa, fuktiga, röda hår faller ner över ryggen. Jag fortsätter att gnida in lotion över min kropp. Den glänser som siden.

Du smeker din kuk utanpå jeansen och ser mig lägga mig på din breda säng. Mina händer retar bröstvårtorna och jag stönar tyst. Du förstår att även jag börjar bli kåt.
Jag för ner min hand till min fitta och börjar smeka med fingret i springan.

Du tar fram din kuk och runkar sakta samtidigt som jag för in ett finger i mig. Juckar det in och ut ganska snabbt. Du öppnar försiktigt dörren lite mer för att se bättre. Som jag ligger har du en fri vy över min fitta och när jag särar på benen ser du hur min väta glittar.

Jag avbryter mina smekningar och böjer mig ner och rotar i min väska. Jag tar fram min dildo. En ganska stor penisformad stav. Du ler förtjust när du ser att din egen kuk är större. Och du runkar lite snabbare. Försatsen gör att din hand glider snabbt och lätt.

Jag väter min dildo i munnen, suger på den som vore den en riktig kuk. När den är våt av min saliv för jag den neråt till fittan. Med ett stön för jag in den i min fitta. Juckar den in och ut. Du hör det surrande ljudet när jag sätter på vibratorn. Jag juckar den in och ut, ibland drar jag ut den helt och en liten flod av väta följer med ut varje gång.

Jag låter den vibrera på klittan och för in den igen, om och om igen. Du ser på mina höftrörelser att min orgasm inte är långt borta. Jag stönar högre och högre. Du runkar din sprängfyllda kuk intensivt. När jag kommer ropar jag ut min orgasm utan att hålla tillbaka, jag tror ju att jag är ensam. Mina rop döljer dina dova stön du ger ifrån dig när du kommer.

Min kropp rister och rycker, mina höfter rullar och jag håller staven maximalt inkörd i min fitta genom hela orgasmen. Din sats slår emot väggen i sprut efter sprut.
Du ser hur den sega säden sakta rinner ner efter tapeten.

Min kropp lugnar sig sakta. Jag drar försiktigt ut dildon ur min våta fitta och kryper ihop i sängen. För att vila någon timma innan du kommer hem.
Du ser min runda rumpa, och min mjuka rygg när jag drar filten över mig.

Försiktigt skjuter du upp dörren helt, och kliver in....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter