Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Smygsprut i natten

Sakta smög han ned med dörrhandtaget och öppnade dörren in till lägenheten. Han hade varit ute med polarna denna kväll och det hade både blivit en och flera öl som marinerat hans kropp i alkohol. Han var berusad, men inte så berusad att han inte visste vad han gjorde. Det var därför han kom ihåg att smyga med handtaget och smet så in genom den öppna ytterdörren och stängde den ljudlöst bakom sig. Han klev ur skorna och hängde försiktigt av sig jackan på klädkroken intill dörren. Han visste mycket väl vilka som var hemma, i sovrummets dubbelsäng låg hans sambo, Anna, och sov tungt. Det gjorde hon alltid. Dörren in dit var stängd men han visste att hans sänglampa brann så att han skulle hitta fram till sängen utan att slå sig fördärvad. Det som skilde denna natt från andra var att hans sambos syster, Mia, låg och sov i soffan i vardagsrummet, utanför sovrummet.

Han smög försiktigt fram till dörrposten som ledde hallen in i vardagsrummet. Inte ett ljud gav han ifrån sig. Hans blick justerade sig till det ljus som sommarnatten släppte igenom de fördragna vita gardinerna. Hans blick svepte över rummet bort mot soffan där hans blivande svägerska låg och sov. Hon låg där på mage. Täcket hade halkat ner en smula och det vita linnet hon bar lyste nästan i vardagsrumsdunklet i kontrasten med hennes solbruna hud. Försiktigt satte han ena foten innanför tröskeln och tog ett första smygande steg samtidigt som hans händer vant lossade på bältet i midjan. Öronen lyssnade på helspänn och för varje steg såhördes hennes tunga sovande andning allt tydligare. Det knirrade plötsligt till från parketten och han frös stilla mitt i steget. Hade hon hört hans i eget tycke ljudlösa förflyttning?

Nej, hennes andning var lika tung som tidigare. Han andades ut och flyttade åter foten framåt samtidigt som händerna knäppte upp den översta knappen i sina jeans. Mias blonda kortklippta pagefrisyr avtecknade sig tydligt mot kudden där hon vilade sitt näpna huvud. Ytterligare ett par steg och han var framme vid vardagsrumsbordet och nu var det bara det som skilde dem ifrån varandra. Han lyssnade intensivt. Från sovrummet hördes inte ett ljud, endast ljuset från hans sänglampa smet under dörren och blev till den enda tända ljuskällan i rummet. Han förde in hankanten alldeles intill Mia som sov så sött i soffan. Hon var verkligen sin syster lik där hon låg – det var väl frisyren som skvallrade om att det var en annan än Anna som låg i soffan. Den lilla uppnäsan, fräknarna och de fylliga, nu lätt särade, läpparna var näst intill identiska med hans sambo. Kuken som han höll i högerhanden fylldes på med åtrå och den svällde. Försiktigt sträckte han ut vänsterarmen och tog tag i det tunna påslakanet som låg över Mias kropp. Med en långsam rörelse drog han i det vita lakanet så att Mias kropp avtäcktes centimeter för centimeter. Han flämtade till när hennes svällande rumpa kom i hans blickfång. Alldeles perfekt rund och fyllig delades hennes skinkor av en minimal vit stringtrosa. Kuken sprätte till då hans ögon åt henne där hon låg med lätt särade lår i djup sömn.

Han förde högerhanden sakta över ollonet och kände hur en stor droppe försats trängt ut ur kukhuvudet. Han masserade in vätskan över sitt stora ollon och njöt intensivt av den glatta beröringen. Han började sakta runka kuken. Det pirrade betänkligt i pungen och han förstod att han var nära att komma. Mia andades tungt i sömnen och han drömde sig bort till att få kliva fram med sitt praktfulla stånd till henne och känna hennes läppar omslutahans kladdiga kukhuvud. Hans blick svepte över sin sambos systers kropp som låg intet ont anande framför honom i vardagsrumssoffan. Hon bar ingen bh och han kunde se bröstens rundning under linnet. Han runkade kuken allt intensivare och kände nu hur han var på väg att komma. Han reste sig snabbt men försiktigt i samma stund som pungen signalerade sats på väg och lutade sig fram mot Mias runda rumpa. Med ett par långa drag om den stenhårda praktkuken sprutade han sin tjocka vita sperma över sin sambos systers sexiga röv. Långa vita strängar av het sperma la sig över de fasta skinkorna och i stjärtskåran som delades av snöret från den minimala stringtrosan. Skakande av kåthet och nervositet flämtade han ut med kuken bara centimeter från Mias svällande röv.Med en försiktig, om än dumdristig, rörelse så halade han upp mobiltelefonen ur vänstra jeansfickan och fotade sitt konstverk både en och två gånger. Straxt därefter placerade han påslakanet över hennes nedsprutade röv och smög in på toaletten för att tväden natten. Riktigt djupt.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2008-06-08

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter