Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sluta inte.

Två glas vin in är vi. Sitter i en liten soffa. Kvällen har varit ganska stel - det har försökt pratas om allt möjligt, men vi fastnar i att prata jobb. Vi är inte riktigt kollegor, men är i samma bransch. Att snacka för mycket med varandra vore att dela hemligheter. Sekretess och GDPR. Det blir stelt när vi byter ämne. Jag försöker mest inte stirra på henne, men det är svårt. Och jag fattar, eller jag tycker, att hon försöker låta bli att stirra för mycket på mig.

Jag är kanske inte hennes typ. Hon är väl egentligen inte min typ? Hon är normallång, normalbyggd, normalsnygg. Eller, vad folk säger är hon det. Men sedan vi sågs första gången på den där konferensen så har jag inte kunnat tänka på annat. Mörkblont hår, melerade ögon. Solbränd och lite fräknig. Ser snäll ut, och har ett vackert skratt. Skrattade mycket med mig den gången. Nu är hon här mittemot mig i hennes soffa. Vinflaskan står på bordet, bredvid någon mörk choklad. Hon håller sitt glas nära munnen, ser på mig. Hennes nagellack matchar läppstiftet.

TV:n visar en dokumentär om den döende planeten, vi låtsas titta. Egentligen vill jag inget annat än att röra vid henne.

Hon sätter ner sitt glas på bordet och sträcker sig över mina knän, mot lampan bakom mig, och med ett klick stänger av den. Det mörkblonda håret nuddar mig. Jag känner hennes parfym.

- ”Ursäkta, jag tycker det är lite för ljust”, säger hon.
Jag ler tillbaka, säkert asfånigt. Hon fattar precis vad hon har gjort.
- ”Är du okej?”
Jag nickar. Får fram ett kort
- ”Kom närmare” säger jag.
Hon tar mitt vinglas ur mina händer och ställer på bordet. Självkontrollen, kom igen nu. Jag kan inte bara reagera. Annars tappar jag den. Andas in och ut. Hon slickar sig om läpparna.

Första kyssen. Äntligen. Hon ler, andra, tredje kyssen.
- ”Äntligen” säger hon.

Fler kyssar, längre och tyngre. Jag sitter fortfarande rakt i soffan, hon - bredvid, vänd mot mig. Hennes händer är på mina axlar. Mina händer är på hennes höfter. Självkontrollen, var är du?

Hon drar sig närmare och börjar knäppa upp min skjorta.
- ”Vänta”, säger jag. Hon blinkar frågande. ”Låt mig.”
Försiktigt flyttar jag henne så hon grenslar mig. Hennes klänning rullas upp längs låren.
- ”Kyss mig igen. Sluta inte” försöker jag säga så lugnt jag bara kan.
Det fungerar. Hon stoppar in händerna i mitt hår och kysser mig. Intensivt. Hon smakar vin och choklad. Hon känns muskulös men samtidigt mjuk under mina händer. Mina fingrar vandrar längs hemmes rygg, rumpa, lår. Allt är precis så bra som jag trodde att det skulle bli. Hon pressar höfterna mot mig, känner att jag är hård, ler och sträcker sin hand mot min kuk. Det får hon inte.

Jag griper hennes handled, lyfter upp mott mitt huvud och placerar i mitt hår.
- ”Kyss mig. Sluta inte!” upprepar jag.

Hon fattar. Däremot ska jag utforska. Emellan hennes lår, hennes mjuka och varma fitta, under hennes trosor. Jag känner på den utanpå. Den är precis så varm som jag trodde. Hon fortsätter kyssa mig, nu på halsen. Jag lägger båda händerna på hennes höfter igen, och hon för min ena hand längs sitt bröst, nedanför magen, och mellan låren. Trosorna är lätta att föra åt sidan. De är fuktiga. Hennes blygdläppar är lena, varma och blöta. Jag följer dom med fingertopparna, fram och tillbaka. En paus i hennes kyssar. Hon ler och andas ut, sjunker ihop och slappnar av i axlarna. Lägger sitt huvud på min axel, kysser mig igen, från sidan. Jag smeker henne längs blygdläpparna.

Det går för långsamt. Jag vill ingenting annat än att faktiskt knulla henne hårt, och komma djupt i henne, men det vore inte rätt. Inte Rätt! Självkontroll. Kom igen.

Jag låter istället mitt pekfinger glida in emellan hennes blygdläppar. Hon pausar för en mikrosekund mitt i en kyss. Jag ler, hon också. Jag låter mina fingrar fortsätta. Andra handen för jag upp mot hennes nacke, håller om den, håller ner henne mot mig. Smeker vidare. Hon rör sig lite i takt med smekningarna. Håller om min nacke. Vi sitter fortfarande kvar i soffan, i ljuset från en TV, med en nästan tom flaska vin på bordet. Jag är orimligt medveten om hennes och min andning, våra kroppars kontakt och rörelser. Hon nästan rider, gungar i mitt knä. Jag smeker henne vidare. På blygdläppar, på klitoris. Jag tror att jag har hittat rätt. Den rätta rörelsen, de ömma punkterna, där mina fingrar gör mest skönt för henne. Hon andas snabbare, kyssarna blir mer och mer sällsynta, krånglar hon sig bakåt. Hon bara tittar mig rätt i ögonen, något bakåtlutad i mitt knä, händer på mina axlar, min hand utanpå hennes fitta.

Jag för in mitt långfinger. Inte djupt. Precis innanför. Hon ler och blundar. Jag möter hennes höftrörelser, hjälper till att gunga. Böjer långfingret och känner på den främre slidväggen. Hon är så varm inuti. Det är säkert stunden, och vinet, och adrenalinet, men hon känns så varm. Jag gör långsamma, lockande rörelser med långfingret inuti henne. Hon stelnar till igen, slappnar av, lutar sig in för en kyss. Jag fortsätter.

Nu äntligen. Ett nytt ljud. Knappt hörbart stön från hennes läppar. Jag vill höra det igen. Vad gjorde jag nyss? En långsam, hård smekning upp och ner för hennes slida med mitt långfinger. Och lätt drag mot mig. Hon stönar igen. Och igen. Jag hittade något. Vi fortsätter, hon ökar sin takt, rider min hand mer eller mindre, men det är inte samma sak.
- ”Långsamt. Kyss mig.” säger jag igen. Så lugnt jag bara kan.
- ”Nej, jag vill ha den!” svarar hon gnyande och tittar ner mot min kuk.
- ”Du får vänta.”

Jag reser mig lite, med henne kvar grensle mig, lägger ner henne i soffan, med huvudet över armstödet. Hon drar upp sin klänning. Jag, knästående på golvet mellan soffan och soffbordet, drar av henne trosorna. Särar på hennes knän, följer insidan av hennes vänstra lår med min kind ner, ner mot blygdläpparna.

Hon är så varm, och våt. Och smakar så gott. Jag testar försiktigt med tungspetsen. Sedan med hela tungan, och till sist med hela munnen. Hon låter mig ta för mig, andas lugnt och tyst. Jag vill höra stön igen, så jag för in två fingrar i henne. Ungefär på samma sätt som förut. Hon reagerar direkt, klämmer ihop mitt huvud med låren för en sekund. Vi skrattar till lite, men jag fortsätter. Hon rör sig litegrann, med hela kroppen. Jag känner hur hon trycker sitt bäcken uppåt, mot mig. Jag är djupt i henne med min ena hand, djupt i hennes doft och smak med mitt ansikte. Jag äter och smeker. Äntligen ett till stön från henne. Jag tittar upp mot hennes ansikte, ser att hon stöttar sig på sina armbågar och tittar på mig, ansiktet spänt av njutning, tänder blottade.

Jag för min andra hand upp mot hennes slida, ett finger in. Trycker försiktigt nedåt bakre slidväggen. Uppåt med pekfingret och långfingret med motsatt hand. Försöker hålla tempot och rörelserna likadana med tungan. Lyssnar. Hon skakar till tyst. En gång till. Stönar till, det övergår till en fras:
- ”Mmmfortsätt…”

Jag fortsätter. Jag äter henne, trycker emot med tungan och slickar i takt med hennes egna rörelser. Håller emot med fingrarna. Mitt saliv rinner ner på hennes fitta, från den på mina händer, droppar på hennes soffa. Hon stönar mer, oftare. Skakar till i kroppen. Jag känner att hennes fitta drar ihop sig lite kring mina fingrar. Hårdare? Spänner högerhandens två fingrar som är liksom krokade i henne, rör hela armen ut och in, pressar fingertopparna upp. Hon griper mitt hår, hårt, lite för hårt, trycker mitt ansikte nedåt. Som om jag behöver uppmaning att vara där. Min högerarm jobbar nu, istället för bara fingrar. Rörelsen blir mekanisk, men nu gör det inget, jag har hittat den. Jag har nästan glömt att jag vill stöta kuken i henne, det här tar hela mitt fokus.

Hennes fitta krampar till om mina fingrar. Låren klämmer ihop mitt huvud igen. Naglarna trycks in i min hårbotten. Hon är varm, svettig och skakar. Hon stönar till, genom sammanbitna tänder, genom ett halvt leende. Jag hör henne, känner henne. Får inte sluta nu. Hennes stön kommer stötvis nu, hårdare. Jag ger mig inte. Jag vill veta hur hon kan låta.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter