Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Sleeping Beauty

Det började med att min kusin skulle bo hos oss ett år för hennes föräldrar hade fått ett jobb utomlands och Kajsa som hon hette ville gå klart skolan här i Sverige. Jag var vid det här laget 16 år och Kajsa 15 år.

Hon var den sortens tjej som alla killar drömmer om, söt, sexig, tuff och utåtriktad inte utan att man blev kåt när man såg henne i sina tighta toppar och minst lika tighta byxor.

Hon bodde i eget rum nere i källaren med egen ingång och eget badrum. Jag minns så väl första gången jag såg henne på ett annat sätt än som min kusin…

Vägg i vägg med hennes rum låg garaget. Jag skulle åka iväg till plugget så jag gick in i garaget, satte mig på MC: n och skulle precis rulla ut när jag såg hur det lyste från dörrspringan till hennes rum. Som den kåta tonåring man var så gick jag tyst fram till dörren och lyssnade, bara stereon som skvalade ut morgon musik jag böjde mig ner och kikade in genom nyckelhålet, perfekt tajmat. Kajsa kom ut ur badrummet endast iförd ett badlakan lindat runt sin kropp. Hon stannade till framför spegeln som låg i slutet på den lilla korridoren och började kamma sitt långa ljusa hår.

Radion spelade upp någon låt som hon tydligen gillade skarpt för hon började dansa på ett otroligt sexigt sätt framför spegeln. Hon stod mest stilla men rörde på kroppen i ålande rörelser nästan som hon visade upp sig för en fantasi kille som stod framför. Hon lossade på handduken och drog i den lite nästan som att retas med den påhittade personen framför henne, så släppte hon ner den och jag kunde nu från sidan se min otroligt sexiga kusin helt naken. Att tiden rann iväg från mig och att jag skulle komma försent till skolan brydde jag mig inte det minsta om.

Hennes perfekt runda flickbröst med små uppnosiga bröstvårtor, hennes platta och vältränade mage, en tät men väl ansad ljus buske hade jag nu i mitt blickfång. Hon förde upp händerna till sitt hår och började fixa till det… Oops hon tappade visst ett hårspänne. Hon böjer sig fram med häcken mot mig och plockar upp det, vilken syn. Liten och fast häck och man kunde urskilja den lilla bullen mellan skinkorna. Tyvärr så ”försvann” hon iväg till den delen av rummet där jag inte hade insyn ifrån där jag stod och tjuvkikade så jag drog upp garagedörren och stack iväg till skolan med ett rejält stånd.

Efter den dagen så ägnade jag många stunder utanför dörren tjuvtittandes på min sexiga kusin ibland ivrigt runkades min stenhårda stake.

Nu till det som blev min sexuella debut. Jag kom hem kring 1 på natten till en lördag och skulle precis låsa upp ytterdörren så ser jag hur två av Kajsas kompisar kommer släpande på en as packad Kajsa. Jag lovade att ta hand om henne och se till att hon kom i säng, jag fick också lova att inte skvallra om det, känsligt sånt där i den åldern.

Jag öppnade garage dörren och släpade in henne den vägen eftersom garaget låg på källarplanen skulle jag inte behöva smyga med henne släpandes genom hallen där uppe och riskera att mina föräldrar skulle vakna och föra ett jävla liv.

Jag lyfte upp henne i sängen och tittade på henne. Hon såg så söt och oskuldsfull ut, hon hade ett par svarta tights och en svart topp över det hade hon en kort jacka som jag hjälpte henne av med. Jag lyssnade på hennes tunga andhämtning, hon verkade vara helt borta i drömmarnas land. Hon låg på rygg och jag satt på sängkanten. Kåtheten tog överhanden, här låg nu mina sexuella fantasier helt i mitt våld.

Jag la handen på hennes bara mage, smekte den lätt. Hon var varm. Nu eller aldrig, tänkte jag och planerade att säga om hon vaknade att jag bara skulle hjälpa henne i säng. Jag lade ena handen runt hennes högra bröst. Det kändes mjukt men ändå fast. Jag lade nu bägge händerna på hennes bröst och klämde och kramade dom samtidigt tittade jag på hennes ansikte med hörseln på helspänn efter minsta tecken på att hon skulle vakna upp. Inte en tillstymmelse till reaktion. Bara en liten titt, tänkte jag.

Jag lyfte upp toppen över brösten och smekte henne lätt över spets BH:n. Kände hur hennes små bröstvårtor var styva av min behandling. Lyfte upp BH:n och frilade hennes bröst, dom ändrade knappt form efter att dom kommit ut ur sina kupor. Dom såg nästan exakt ut som jag sett henne åtskilliga gånger framför spegeln fast hon nu låg ner.

Jag smekte dom nu i sin nakenhet, kände hur huden på vårtgården knottrade sig. Vågar jag kyssa dom? Tänkte jag. Tog mod till mig, en lätt kyss på ena vårtan. Ingen reaktion. Sög in vårtan i munnen och juckade den fram och tillbaka mellan mina läppar. Gick över till den andra och upprepade proceduren. Nu var jag så kåt och hård att jag höll på sprängas.

Jag måste bara göra nått åt min kåthet och jag drog knäppte upp jeansen och plockade fram min kuk som reste sig snabbt till fullängd. Ollonet lyste nästan i det halvdunkla rummet. Fattade tag med höger handen runt skaftet och drog ett par hårda runktag, tittade på hennes härliga bröst och runkade kuken. Smekte ena bröstet med den lediga handen och fantiserade mer än vanligt om Kajsas mjuka kropp. Jag tänkte att jag håller på tills jag känner det är dags att komma då slutar jag. Sagt och gjort, snabba runktag och smek och kram på bröstet och när den välbekanta känslan började komma nöp jag av, igen och igen…

Jag kände att jag var på väg en fjärde gång och skulle precis nypa av när Kajsa själv kupade sitt ena fria bröst och drog lätt i vårtan det blev för mycket och jag tappade själv kontrollen. Det lilla sunda förnuftet jag hade kvar i skallen var som bortblåst, jag lutade mig närmare Kajsas mage och tömde min sats över magen och brösten. Jag bet ihop hårt för att inte skrika rakt ut, jag sprutade och sprutade det kändes nästan som om det aldrig skulle ta slut. Pustar ut och tittar på henne där hon fortfarande låg som jag hade placerat henne, toppen och BH:n uppdragna ovanför brösten. Vit kladdig säd från naveln och upp över brösten mellan dom bildades det en lite pöl av sperma. Panik känslorna kom krypande, vad hade jag gjort?

Skyndade in på toaletten, hämtade papper och började ta bort bevisen för mina på tok förbjudna handlingar. La åter tillbaka brösten i Bh:ns skyddande kupor och drog ner toppen på rätt plats. Tassade iväg till mitt rum och lade mig i sängen. Trots att jag precis kommit i en av dom kraftigaste orgasmerna i mitt unga liv så var jag fortfarande väldigt kåt. Blundade och tänkte på hur härlig hon är, ville ha mer. Mycket mer. Kuken pockade åter på uppmärksamheten och jag gned den lite genom tyget till min boxer kalsonger. Jag hade ju inte fått sett hennes lilla fitta, bara titta är ju inte så farligt tänkte jag… Smög obemärkt ner till källar rummet igen. Kajsa låg fortfarande i nästan samma ställning som tidigare.

Jag smekte först brösten utanpå toppen mest för att se om hon hade kommit upp ur djupsömnen men det verkade hon inte ha gjort. Smekte ner för hennes sida, över magen. Fattade tag om kanten på hennes tights och drog sakta ner dom, fastnade lite över häcken men snart var det under trosorna. Jag drog ner dom helt till fotknölarna och lirkade ut det vänstra benet. Smekte nu upp för hennes lår mot mitt mål, hennes svarta spets string trosor. Hennes kön andades hetta, jag lät fingrarna glida in under det tunna tyget och smekte henne lätt över blygden. Tog bort handen och lät trosorna gå samma väg som byxorna.

Hennes ben låg helt raka och hennes välansade blonda lilla buske dolde hennes mest intima delar. Jag tog tag i hennes höger ben och flyttade ut det lite och sen ut lite med det vänstra, så ja nu särades hennes yttre blygdläppar lite grann. Jag förde ner handen och smekte hennes lite längs med blygdläpparna, särade på dom mer och öppnade nu upp hennes lilla tonårs fitta. Plockade åter fram kuken och började runka den lätt. Förde ner ett finger mot hennes ingång och lät det sakta glida in i henne, hon var lätt fuktig. Pullade henne ett litet tag för att sen låta fingret glida upp mot den blodfyllda klittan. Hon släppte ut ett lite pustande läte och lät sina händer glida upp mot sina bröst som hon började smeka utanpå toppen.

Jag satt prickstilla i någon minut, en minut som kändes som timmar. Jag kunde svära på att jag hörde mitt eget hjärta bulta så spänd och nervös var jag. Vad skulle jag säga om hon vaknade? Men hon verkade inte vakna upp nu heller så jag fortsatte min behandling av den nu alltmer våta lilla fittan. Skulle jag våga smaka på henne? Tanken for genom mitt huvud. Jag hade inte legat med någon tjej i mitt liv ännu men jag hade smekt tre tjejer och hade slickat våran blyga grann tjej tills hon kom för något år sedan. Jag särade på blygdläpparna och blottlade klitoris, böjde mig ner och la en blöt puss rakt på den, hon smakade kvinnligt köttigt. Jag stack ut tungan och började slicka upp och ner för den lilla skåran.

Jag var helt i min egen värld, jag älskade det här med att slicka fitta. Jag koncentrerade mig på klittan som jag hade läst och hört om att man skulle göra och snart fick det oanad effekt. Kajsa frustade till, spände upp kroppen, anades ut häftigt och stötvis för att sen bara sjunka ihop med ett Mona Lisa leende på läpparna. Hon förde ner sina händer mot sitt kön och jag skynda snabbt att flytta bort huvudet från hennes skrev. Hon la händerna på musen och för första gången sen jag bar in henne ändrade hon ställning. Hon rullade över på sidan med ena handen fortfarande mellan benen. Jag satt på sängkanten med ett fruktansvärt stånd och kände mig nästan lite blåst på konfekten. Nu kunde jag inte se mkt av henne och gå upp på mitt rum och runka ensam efter det här kändes nästan lite misslyckat.

Jag tittade på hennes runda, fasta häck och smekte min stake. Lade mig bakom henne och lät kuken glida upp och ner för stjärtskåran. Lät ollonet nosa i ingången till det lätt bulliga lilla musen, försökte komma in men hennes skinkor låste till så jag kom inte in, kände frustration. Då till min förvåning ser jag hur hon tar tag med sin ena hand och särar på skinkorna. Blygdläpparna särades, en rosa såphal skåra blottas och mitt ollon glider obehindrat in i den varma slidingången. Jag var inne…

Jag sjunk djupt in i henne till roten av min stake. Hon kändes alldeles underbart härlig. För första gången var jag nu inne i en kvinna, så det var så här det kändes tänkte jag nöjt. Jag gled försiktigt ut en bit och sen in, började snabbt att hitta en lagom skön takt att knulla henne i, tyckte jag. Helt plötsligt rullar hon av mig, pitten glider ur med ett ploppande läte. Hon lägger sig helt på mage men hon hade fortfarande inte gett några mer tecken på att hon hade vaknat. Jag ser ner på min fittsafts indränkta kuk och bestämmer mig för mer.

Tar tag om en kudde som ligger i sängen och för den under hennes mage på så sätt kommer hennes underliv upp en bit. Särar på hennes ben och glider nu utan problem rätt in i henne med en hård stöt. Jag pumpar på fort och bestämt, tänker att om jag kommer så är det bara låta satsen komma över den där fasta lilla häcken. Musen kramar och klämmer på alla dom rätta ställena och jag njuter till max. Kajsa borrar ner ansiktet i kudden och jag hör hur hon försöker kväva ett par skrik när orgasmen åter igen exploderar i hennes kropp. Jag känner hur jag närmar mig mitt mål och ska precis dra mig ur när Kajsas lilla fitta krampar tag om kuken samtidigt som hon spänner hårt med skinkorna om min stenhårda balle. Jag känner hur det nästan svartnar för ögonen och trots att jag fick en sån otrolig orgasm nyligen så kommer jag nästan lika stark nu. Jag tömmer hela min kvarvarande laddning rätt upp i hennes inre, det känns nästan som om ryggmärgen ska följa med. Jag drar mig ur hennes alldeles nedkladdade mus och rullar över och kippar efter luft.

- Mmm underbart det där var precis vad jag behövde, hör jag plötsligt Kajsa säga.

Jag hoppade nästan ur sängen, hörde jag rätt? Var hon vaken?

- Är du vaken? Frågade jag dumt, men inget svar bara den där tunga andhämtningen som hon hade haft innan.

Jag våndades över hur jag skulle lösa det här med sperman i henne, insåg att det fanns ingenting att göra. Låg sömnlös ett bra tag innan jag med stor klump och nervositet men lyckligt avslappnad somnade in...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter