Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Slavuppdrag 1

Jag hade satt in en annons på en kontaktsite på nätet för att kanske finna en dominant kvinna gärna lite äldre och mogen.
Annonsen löd: Undergiven man 46 år 191 cm, 93 kg söker dominant kvinna gärna mogen att tjäna, Madames villkor gäller till 100%, massage, tvätt, städning, matlagning eller vad nu Madame kan tänkas vilja.
Tål även bestraffning vid dåligt utfört arbete.
Svar till: slav37@hotmail.com

Trodde väl inte att chansen var så stor att få kontakt men efter en vecka fick jag ett mail från Maria som bodde i en grannstad och var intresserad, efter lite mailande fick vi till slut telefonkontakt och Maria gav mej order att infinna mej hos henne fredag klockan 16.30 prick.
Dagarna som var kvar till fredag var väldigt långa och många fantasier passerade mitt sinne och sanningen att säga var jag nog väldigt nervös över vad jag gett mig in på.
Fredagen kom och jag gjorde mej i ordning så nyduschad med lite röda kinder stod jag framför Marias dörr och ringde på med hjärtat bultande i bröstet, hörde det rörde sig innanför dörren och dörren låstes upp och Maria bad mig stiga in i hallen.
Jag tittade på kvinnan som stod i hallen med ett leende på sina läppar, bedömde att hennes ålder var ca 55 år, rätt så kort med stora bröst och bred rumpa och lite putmage, halvlångt rött hår med ett vackert ansikte, klädd i en enkel kort klänning som avslöjade hennes figur och som avslutning ett par strumpklädda ben med fötterna nerstuckna i ett pumps med klack.
Maria tittade på mej uppifrån och ner och sa: du vet vad vi kom överens om, jag bestämmer och du lyder!, min torra hals kraxade ett ja och mitt huvud nickade.
Med hård röst sa Maria, från och med nu kallar du mej Madame Maria!, ja Madame Maria svarade jag.
Ta av dej kläderna och häng dom snyggt på galgen så att vi får sätta dej i arbete!
Jag började lite tafatt försöka klä av mej och såg otåligheten lysa i Marias ögon men till slut var det bara kalsongerna kvar och jag tog ett djupt andetag och lät dom falla.
Maria tittade på mig där jag stod med röda kinder och gav order om att gå in i rummet, jag lydde snällt, Maria gick runt mej och nöp lite i skinkorna på mej och sa sedan att noggrann besiktning skulle ske senare just nu var det viktigaste att få mej satt i arbete, Maria tog sedan fram ett slavhalsband som sattes runt min hals och sedan två läderband varav det ena spändes runt min slaka kuk och det andra runt ollonet och i bandet satt en liten mässingspingla fastsatt, kände hur det började rycka lite i kuken av att känna Marias varma händer röra min kuk.
Ut i köket gav hon sedan order om!, jag följde Maria som en hund och väl där ute öppnade hon skåpet och tog fram ett rosa förkläde som hon gav mej order att sätta på mig, jag lydde lite förvirrat och försökte knyta fast det på min nakna kropp, fick till slut fast det till Marias belåtenhet och insåg att kuken börjat svälla ordentligt pga. läderbandet och upphetsning, kände mej rätt så löjlig när jag såg att förklädet stod rakt ut pga. min styva kuk.
Maria gav mej ett leende och pekade på diskbaljan, där är din plats och disken ska torkas efter disk och alla bänkytor skall blänka när du är klar!, sätt igång!
När Maria kom till dörren vände hon sig om och sa, är pinglan tyst mer än 10 sekunder tolkar jag det som att slaven inte jobbar så hårt som han bör och det kommer att bli smärtsamma följder.
Inriktade mej på arbetet även om mina tankar tänkte på annat än disk, jag stod naken med en pingla i kuken hemma hos en äldre dominant kvinna och diskade, tänk om mina arbetskamrater såg mej vilken hit det skulle vara jag som är sedd som en hård man, chef och HD-åkare.
Tappade upp vatten och försökte vara noggrann med vad jag gjorde Maria var i rummet bredvid så jag såg inte till henne alls vilket naturligtvis fick mej att fundera på vad hon gjorde och vilka planer hon hade, diskningen flöt riktigt bra även om det var lite svårt att få till mina rörelser så att pinglan pinglade som det skulle men till slut gick det riktigt bra och det var inte så mycket disk kvar när det ringde på dörren!, jag kände paniken komma, helvete hon får främmande och här står jag naken med förkläde och kuken i vädret!
Jag stod blickstilla vid diskbaljan och hörde Maria gå till dörren, dörren öppnas och Maria hälsar någon välkommen in, kläder som hängs upp och en kvinnoröst hörs, har han kommit?, hör Maria svara: ja han står i diskbaljan!
Paniken sprider sej hos mej men inser att jag inte kan göra så mycket åt saken, hör Maria ropa till mej från rummet, kom hit och hälsa slav!!
Inser att det nog är bäst att lyda så med sänkt huvud går jag in i vardagsrummet och stannar mitt på golvet.
Det här är Madame Gun slav!, ner på knä och kyss hennes fot!, skammen över att vara naken och ha stånd under förklädet får mina kinder att blossa röda men snällt går jag ner på knä och kysser en högklackad pumps samtidigt som jag försöker göra mej en bild av vem kvinnan är.
Madame Gun verkar vara i ungefär samma ålder som Maria men med helt annan kroppsform, 180 cm skulle jag tro, smal med långa ben och liten byst, välvårdat yttre och långt blont hår, klädd i halvlång kjol och blus.
Vad söt han är Maria!, har du satt honom i arbete?, har du besiktat honom?
Han har inte varit här så länge och jag ville vänta tills du kom!
Kändes förnedrande att ligga på knä framför dessa Madamer och höra dom prata om mej men inte med mej men samtidigt styvnade kuken än mer.
Jag tycker vi låter honom få arbeta lite till så vi hinner fika och prata lite eller vad tycker du Gun?
Stå upp slav hör jag Maria ge order om!, ställer mej snällt upp och hör Gun säga: blir det inte lätt slarv med arbetet om slaven springer runt och är kåt?, slaven ska ha sina tankar på arbete!
Gun lyfte på förklädet och tog ett hårt tag i min styva kuk och vände sig sedan till Maria med orden, kunde ju varit större men den får väl duga sedan smiskade hon till den med handen så att det pinglade sedan tog hon av bandet med pinglan och släppte ner förklädet igen.
Maria och Gun sätter sig i soffan och Gun ger mej order att runka av kuken för oss så du kan koncentrera dej på det du ska!
Känner hur jag stelnar till vid hennes ord!, menar hon allvar?, men hinner jag säga innan Gun far upp och ger mej en örfil, slavar ska lyda skriker hon samtidigt som hon sliter av mej förklädet och tar ett stadigt tag i kuken och drar några hårda drag i den.
Ja Madame Gun svarar jag förskräckt över hennes häftiga humör, börjar runka lite tafatt och känner mej väldigt dum över att bli beskådad av två Madamer men snart börjar det kittla i kukroten och jag tittar på Maria och Gun, Gun ser vad som är på gång och jag hör hennes röst säga spruta slav!
Låter satsen pumpa ut ur kuken och landa på golvet, Maria och Gun tittar på mej där jag står och ger order om att jag ska slicka upp efter mej!, törs inte annat än att lyda och slickar noga upp den saltsmakande sperman från golvet.
Stå upp slaven säger Maria och jag lyder snällt, Maria kommer fram till mej och spänner åt remmen runt kuken ett snäpp och återsätter pinglan runt ollonet och ger mej order om att återgå till köket, fixa kaffe och slutföra disk och torkningen.
Ute i köket sätter jag på kaffebryggaren och plockar med disken samtidigt som mina tankar på Maria och Gun + remmen gör att kuken börjar växa till sej igen.
Lyckas hitta kaffekoppar, fat och en bricka som jag dukar upp kaffet på men någon kopp till mej trodde jag inte var aktuellt, går naken in till Madam M&G med kuken vajande under kaffebrickan och söker Marias blick, hon nickar godkännande och jag ställer fram på bordet och tar ett steg tillbaka.
Maria tittar på mej och säger golvet härinne behöver skuras, borste och hink finns i städskåpet sätt fart och det är naturligtvis knäskurning som gäller.
Hämtade hink, trasa och borste och gick in i rummet och jag insåg att måste krypa runt på knä med stånd och stjärten i vädret framför dessa kvinnor som deras fikaunderhållning, det kändes förnedrande men jag upptäckte att jag gillade min undergivna roll mer och mer vilket mycket väl syntes på min kuk som blå och stolt stod rakt upp.
Började skura noga och kröp lydigt runt på golvet och hörde Madame M&G diskutera min kropp och på vilket sätt jag arbetade och vad jag skulle kunna tänkas användas till.
Jag höra Maria ge en order om att stjärten ska puta upp mer i vädret, jag försöker lyda så gott det går och fortsätter skura.
Maria klappar med händerna och jag vänder blicken mot henne och hon ger order om att skurningen räcker för tillfället och att jag ska ställa undan städutrustningen och komma tillbaka in i rummet.
Sköljer ur trasan och hinken noga och stänger städskåpet och tar ett djupt andetag och går tillbaka in i rummet, stopp säger Maria när jag står mitt på golvet, stannar så snabbt jag kan och står med sänkt blick och kuken vajande/pinglande.
Både Maria och Gun står nu upp och kommer fram till mej, nu slav ska du besiktas och undersökas och allt kommer att noteras i din slavbok som vi har gjort i ordning till dej.
Sedan följer mätning av min längd och vägning på vågen, mätning kuklängd, grovlängd och notering av hårfärg, ögonfärg, skostorlek, notering av födelsemärken och andra kroppsliga kännetecken.
Gun gör sista noteringen i boken och säger, vi kommer att fota slaven senare och alla dina framsteg och felsteg, bestraffningar kommer att noteras i boken.
Som det ser ut just nu tycker vi att slaven ska gå ner ca 5.5 kg och slaven måste bli bättre på att raka sig både i ansikte och underliv och vi har redan fått lite noteringar i boken angående slavens uppträdande, diskningen gick riktigt bra men borde gått mycket snabbare, lydnad har inte heller varit snabb nog, skurningen var lite patetisk men vi ska nog få lite ordning på dej slav.
Maria tog nu till orda, slaven har förstått att han är endast här för vår skull och inget annat?
Ja Madame Maria svarade jag snabbt.
Vad vi än ger order om ska slaven lyda snabbt och aldrig tveka!, vi kommer att bestraffa slaven för sitt eget bästa i hopp om att det snabbar på slavens träning/lydnad.
Böj dej framåt slav så vi får besikta din anal!, kände hur det hettade i ansiktet av förnedring och jag tänkte fan vad lätt det är att vara stöddig i mail och telefon jämfört med verkligheten mina funderingar bröts snabbt av ett pisksnärt på rumpan och ordern NU!
Hoppade till av den plötsliga smärtan och böjde mej snabbt framåt, sära på benen slav ryter Maria och jag skyndar mej att sära så mycket jag bara kan.
Känner Madame M&Gs händer smeka mina skinkor, drar med naglarna och nyper lite i hullet, smeker in mellan benen och river lite i min pung, nu ska slaven stå riktigt stilla så ska Madame Gun kontrollera dej slav, Madame G stack sedan fram sin hand till min mun och jag upptäckte att den var klädd med en latexhandske, för ditt eget bästa slav kanske du vill suga på fingrarna innan dom sticks in i ditt stjärthål?
Lydigt och med skräck i blicken började jag suga och slicka på Madame G fingrar i mitt försök att få dom så våta som möjligt, han verkar duktig med munnen hör jag Madame G säga till Maria innan fingrarna tas ur min mun, i nästa stund känner jag ett finger bestämt trycka på mot min anal och sedan tränga in i mej, förnedringen känns total men samtidigt känner jag att kuken pulserar hårdare än den någonsin gjort.
Han var oskuld eller hur Maria?, ja han skev att han var oskuld där bak och att han var skräckslagen över att förlora oskulden, kände ett finger till tryckas in i mitt bakre hål och hör Madame G säga vi kommer nog att träna upp honom vad det lider samtidigt som hon drar fingrarna in och ut i mej.
Fingrarna dras ut och jag får order om att ställa mej upp, en snara dras sedan runt mina handleder och repet läggs runt en krok i taket och mina armar sträcks mot taket och repet säkras, står där och känner mej väldigt utlämnad till dessa kvinnors godtycke men den som sig i leken ger får leken tåla tänkte jag och bet ihop.
Så lilla slav nu står du still vare sig du vill eller inte!, Madame M&G gick runt mej och klämde, nöp och rev med naglarna över min hjälplösa kropp och till slut fokuserade dom på mina bröstvårtor, kände hur hårt dom började nypa dra och rulla dom mellan sina fingrar nästan som om det vore en tävling om vilken som kunde vara mest hårdhänt, klarade inte att hålla masken längre utan började vrida mej och stöna av smärta, tyst slav hörde jag Madame Maria säga och jag bet ihop och tystnade.
Han har stora tåliga bröstvårtor sa sedan Maria till Gun vilken instämde med en nick, kanske dags att låta honom få visa lite vad han kan eller vad tycker du Maria?
Du har så rätt! släpp ner armarna får vi se vad han kan, Madame Gun släppte sedan ner mina armar och släppte mej lös, såg att kuken var helt blålila av kåthet/svullnad, det värkte lite både i anal och bröstvårtorna av den omilda behandlingen och jag undrade vad dom hade tänkt sig nu?
Maria kom fram till mej och visade ett par klämmor med tyngder, dom här ska slaven ha på sina bröstvårtor som påminnelse om vilka som bestämmer över slaven, smärtan var stark när Madame satte fast klämmorna men jag lyckades bita ihop och efter en liten stund övergick smärtan till en mer molande värk som man nog skulle kunna stå ut med en stund.
Maria tittade mej stint i ögonen och frågade, är allt bra slav?, ja Madame hörde jag mej själv svara, nu slav ska du gå ner på alla fyra och krypa som den hund du är fram till Madame Gun!
Jag tittade upp och såg Gun sitta i soffan med kjolen uppdragen och jag upptäckte att hon hade stayups och var troslös, jag kröp enligt order närmare den härliga synen och precis framför hennes fötter fick jag order om att stanna och kyssa Guns fötter, Gun lyfte upp sin högklackade fot och satte den framför min mun och sa kyss mina fötter slav, jag kysste snällt och försökte samtidigt snegla upp mellan Guns lår och lyckades se en glimt av en rakad glansig fitta med stora blygdläppar en syn som gjorde mej om möjligt ännu kåtare.
Gillar du vad du ser slav frågar plötsligt Madame Gun?, Ja Madame synen är härlig!, nu ska slaven få visa vad tungan duger till, seså kryp in och börja slicka!
Kröp lydigt in mellan Guns varma lår och kände fittdoften i mina näsborrar, lät min tunga nudda fittan och fick känna den härliga smaken i min mun, började slicka lugnt och metodiskt runt fittan och lät ibland tungan nudda clittan, kände att jag tydligen gjorde rätt för Madame Gun vred sig och stönade av behandlingen, plötsligt sved det till i min bakdel och jag ryckte till av förvåning, fortsätt slicka och var still röt Madame Maria till mej bakifrån och jag fortsatte snabbt med insikten att Madame Maria hade börjat piska mej samtidigt som jag slickade Gun.
Gun verkade nu börja närma sig extas enligt stön och stötar med fittan mot min mun och Maria sparade verkligen inte på krutet för det smällde hårt på min stjärt och känslan av värme och förnedring blandat med smärtan i stjärten och bröstvårtorna gör att kåtsaften droppar från mitt blålila ollon.
Plötsligt tar Gun tag i mitt hår och trycker ner mitt huvud hårt mot fittan samtidigt som hennes kropp skakar av orgasm och hon skriker av njutning, jag ligger fortfarande kvar mellan hennes lår och känner att Maria äntligen slutat piska min stackars stjärt, Gun lyfter upp mitt huvud från fittan och säger, du kommer att bli en duktig slickslav med lite träning, jag kände mej inte så lite stolt över berömmet och hoppades att det inte var sista gången jag fick slicka hennes sköna fitta.
Blev kommenderad upp till stående igen och både Madam M&G tog sedan av sig framför mej vilket var en härlig syn att skåda, Maria tog av sig klänningen och jag fick se att även hon hade stayups och var troslös, fittan hennes var en riktig rakad bullfitta som var alldeles glansig av fittsaft och hennes bysthållare var sprängfylld av stora härliga pattar och när BH föll flämtade jag till av synen, kuken riktigt värkte av att vara bunden men ändå tror jag den inte skulle varit mindre utan remmen för synen av dessa kvinnor gjorde mej kåtare än jag trodde var möjligt, Gun släppte sedan sin klänning och blottade sin hela kropp och jag fick se hennes bröst för första gången, brösten var små och fasta med stora sugvänliga vårtor och BH använde hon inte alls.
Gillar du vad du ser slav? frågade Gun, ja Madame Gun svarade jag med grötig röst.
Madame M&G smålog och kom fram till mej och Maria tog ett stadigt tag i kuken, hård och fin den är Gun!, sedan tog hon av remmen med pinglan och drog några drag i den, kändes härligt skönt med Madame Marias varma hand runt min svällda kuk och jag hoppades hon skulle fortsätta runka men den glädjen tog slut lika fort som den började.
Seså slav in i sängkammaren med dej sa Maria och smiskade till mej på kuken, ryckte till av smärtan och följde efter Gun som gick före, väl inne i sovrummet fanns en stor dubbelsäng med stadiga stolpar och jag fick order om att lägga mej på mage och dessa härliga kvinnor band sedan fast mej i sängstolparna så att jag låg som ett X sedan tog Madame Gun och förde in sin hand mellan mina lår och drog ut kuken bakåt så att den blev liggande klämd på ett otrevligt sätt.
Vi ska se hur piskbar du är lilla slav sa sedan Madame Maria, jag låg fastbunden och hjälplös och hoppades att dom inte skulle vara allt för hårdhänta med min stackars kropp, du ska veta slav att det här provet kan påverka din framtida chans att få träffa oss mera så det bästa du kan göra är att bita ihop och försöka var en man!
Jag nickade och låg spänd och stilla och väntade, pang sa det när första slaget träffade min stjärt och jag ryckte till i mina fängsel men lyckades vara tyst, duktig slav hör jag Maria säga, nu kommer slaven att få 50 rapp på stjärten och vi vill att slaven räknar högt och tydligt, minsta räknemiss gör att vi börjar om!
Herregud tänkte jag vad har jag gett mej in på och min stjärt som redan var varm och röd, pang sa det och nästan skrek ett!, pang igen men från andra hållet vilket fick mej att inse att dom stod på varsin sida och slog vartannat slag, två ropade jag , pang, pang , tre, fyra fortsatte jag ropa och tänkte att min stjärt kommer att bli köttfärs innan dom är klara.
Pang, fem, pang, sex, när vi passerade 30 slag började jag bli hes men kraxade på så gott jag kunde, kände att slagen började kännas lite mindre men insåg att det berodde på att stjärten började domna bort, pang small det till och smärtan var helt plötsligt värre igen när dom började piska längre ner på mina oskyddade lår, trettioen, trettiotvå skrek jag.
Vi var nu framme vid 46 och jag stålsatte mej allt jag kunde och önskade att jag var någon annanstans, pang , pang, pang, pang sa det när Gun eller Maria vilken vet jag inte gav mej sista fyra slagen rakt bakifrån in mellan låren så att min blottade kuk träffades, jag vrålade rakt ut och spände desperat min kropp i en båge och rasade sedan ner igen liggande i hemsk smärta som långsamt avtog!
Glömde slaven något hör jag Maria säga?, helvete jag glömde räkna!, 46, 47, 48, 49, 50 väste jag genom smärtan, duger inte riktigt sa Gun men vi skriver upp 50 slag i din bok så har slaven något att se fram emot sa hon glatt!
Mina bojor släpptes och jag fick order om att vända mej och sedan bands jag fast på samma sätt igen, kuken skulle säkert ha slaknat av smärtupplevelsen men pga. läderremmen stod den fortfarande blå och stolt rakt upp.
Maria tittade på mej och sa: slaven tittar på Madames bröst vill han kanske smaka?, ja Madame svarade jag snabbt!
Madame Maria klättrade upp och satte sig ovanpå mej och lät dom stora tunga brösten dingla ovanför mitt ansikte vilket var väldigt retfullt så nära och ändå onåbara för mej i min fastbundna position, efter ett tag böjer Maria sig längre ner och börjar smiska mitt ansikte med sina stora bröst, känns väldigt trevligt att få smisk av något så mjukt och härligt, känner att Gun börjar leka med min kuk, river med naglarna i pungen och runkar långsamt , känns som om man vore i paradiset så skönt är det!
Brösten lyfts upp och Maria tittar ner på mej med ett leende och säger nu ska jag prova slavens tunga!
Maria positioner om sig och jag ser hennes stora feta röv sänkas ner över mitt huvud och jag sticker ut tungan för att vara beredd, slicka anus slav får jag order om och jag börjar slicka runt hennes anal som har en lite frän doft men det är ju inte läge att klaga direkt, Maria verkar gilla vad jag gör och när jag försöker trycka in tungspetsen i hennes anus stönar hon högt och verkar nöjd med mitt jobb, Maria flyttar sedan på sig så att fittan med en hård clitta trycks ner mot mitt ansikte och jag börjar slicka upp hennes härliga safter samtidigt som jag känner något varmt på min kuk och förstår att Gun börjat suga min kuk, hon låter tänderna rispa lätt över ollonet så det blir en blandning mellan smärta och njutning som ger mej gåshud över hela kroppen.
Maria verkar njuta av att bli slickad och jag som verkligen älskar att slicka klagar inte heller enda problemet är att det blir svårt med andningen när Maria trycker ner sitt underliv mot min mun, känner att hela mitt ansikte är dyblött av Marias safter, Gun har slutat suga och helt plötsligt känner jag att min kuk glider in i hennes varma och faktiskt trånga fitta och hon börjar knulla mej med långsamma upp och ner rörelser, kan man vara mer i paradiset tänkte jag, två härligt dominanta kvinnor som sitter på mej så att jag får fitta både i munnen och på kuken, känner hur det börjar spänna i kuken och jag försöker fokusera alla mina tankar på att slicka Maria men det är svårt när Guns varma fitta obönhörligen mjölkar min kuk, Maria vrider sig mer och mer under min tunga som försöker tungknulla hennes hål och jag märker att hon inte har långt kvar.
Plötsligt känner jag hur Gun plockar bort klämmorna från mina bröstvårtor och smärtan som drabbar mej är 10 gånger värre än när dom sattes dit, vrider mej av smärta samtidigt som hon tar tag med fingrarna och håller i sig i mina smärtande bröstvårtor när hon börjar rida min kuk snabbare och snabbare, samtidigt som sperman bubblar upp i kuken när min orgasm närmar sig trycker Maria med ett gnyende ner fittan över mitt ansikte så att jag inte kan andas och jag känner hennes kropp skakar av orgasm och samtidigt sprutar min kuk in i Guns sköna fitta, hade jag inte haft munnen full i fitta skulle jag skrikit rakt ut.
Maria sitter kvar en liten stund innan hon rullar av mej och blir liggande bredvid mej med ett stön och jag drar ett välbehövligt andetag, Gun fortsätter rida min kuk med en otrolig frenesi och fortfarande misshandlade mina bröstvårtor med glansig blick, normalt skulle kuken slaknat nu men eftersom den var så hårt bunden och blodfylld stod den fortfarande men det var inte längre skönt utan smärtsamt att bli knullad, ser hur Gun stelnar till och hennes muskler spänns när orgasmen genomströmmar hennes kropp och hon blir sittande stilla med ett belåtet leende.
Var det skönt slav frågar Madame Maria från min sida?, ja Madame Maria svarade jag!
Gun klev nu av min värkande kuk och sa till mej att slaven har lite att slicka rent känns det som, hon kröp sedan upp och satte sin spermadroppande fitta ovanför mitt ansikte och gav mej order om att slicka rent efter mej!
Började slicka lämningarna efter min kuk och tänkte att det var andra gången på samma dag jag fick slicka min egen sperma men det var betydligt godare nu när den var uppblandad med Guns fittsafter, Maria hade nu krupit ner och tagit loss bandet runt min värkande kuk så att smärtan började släppa och det kändes bara skönt när Maria tog min nu slappa kuk i sin mun och började slicka och suga.
Gun ansåg snart fittan vara ren och både hon och Gun reste sig och började släppa loss mig från sängen och jag fick order om att gå ut i rummet och ställa mej på golvet, lydde snällt och fick stå där själv en bra stund och kände hur misshandlad min bakdel var och hur svällda och ömma mina stackars bröstvårtor hade blivit, kuken hade nu kurerat sig och var inte helt liten utan börjat få halvstånd.
Till slut kom Madame M&G ut till mej och Maria hade nu kameran med sig och den utlovade fotograferingen tog vid, tänkte att måtte aldrig dessa bilder visas för någon annan, jag med illröd stjärt fotad i undergivna positioner, när dom blivit nöjda satte dom sig i soffan med fittorna uppspärrade och gav mej order om att stå på alla fyra framför soffan.
Fick faktiskt stånd igen över synen vilket tycktes roa mina Madamer, Maria tog sedan till orda och berättade att dom trots mina brister kunde se en viss potential hos mej att bli en duktig slav även om nu vägen dit var lång och krokig.
Slaven ska nu få ett erbjudande att få träffa oss hela nästa helg för en lite längre mera krävande utvärdering, vi vill du ha tillgång till din kropp från fredag klockan 16.00 till söndag klockan 21.00, vi vill ha slavens svar nu!
Tänkte 1 sekund innan jag med tydlig stämma sa: ja Madame Maria det vill jag gärna!
Bra slav sa Madame Maria!, då är det vissa saker som slaven måste åtgärda till nästa fredag, 1. Slaven ska gå ner minst 2.5 kilo
2. Slaven ska vara välrakad både i ansikte och underliv.
3. Slaven ska ha stövlar med sig.
Varje missat hekto ger 10 piskslag och varje missat hår ger 5 piskslag + att det dras ut med pincett.
Under denna helg kommer slaven att få utföra hårt kroppsarbete dels för att det behövs men även för att slaven behöver mycket träning för att komma i form, all klädsel slaven kommer att behöva är stövlar och slavhalsband, slaven har även 50 uppskrivna piskrapp att se fram emot.
Utöver kroppsarbete kommer det att bli mycket hjälp inne med städning, matlagning och fotvård, hjälp med rakning, massage och även annat som slaven behöver träning på.
Har slaven förstått?
Ja Madame svarade jag med ett leende och kysste deras fötter!
Seså slav res dej upp och runka av kuken för oss innan du får tillstånd att gå, reste mej snabbt och började runka till den härliga syn som dessa kvinnor utgjorde och den här gången kändes det inte skamligt utan bara härligt och det kändes i mitt hjärta som om jag hittat min plats och fast jag inte gått än längtade jag redan till nästa fredag.
Sprutade ut på golvet och gick sedan ner på alla fyra och städade efter mej, Maria kom sedan fram och tog av slavhalsbandet och jag fick tillstånd att klä mig och gå.
Satt på min ömma stjärt på väg hem och drömde om nästa helg och kände att kuken ryckte lite vid tanken på vad som skulle komma.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: slavjohan

  • Publicerad Publicerad: 2006-04-12

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,6/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Madame S skrev

Du kanske är ett lämpligt ämne

Betyg: 4
Svealandskillen skrev

Gillar historien då den är synnerligen välskriven, trovärdig och uppeggande.. Bra tema också..

Betyg: 5
skrev

Härlig novell, skriv gärna fler..

Betyg: 5
Kizzi Zizzi skrev

Wow den va fantastisk tycker jag! :D härligt knäpp och superbra

Betyg: 5
Distefano skrev

otroligt upphetsande....vill vara han...

Betyg: 5
Klas skrev

Mmm,tänk om

Betyg: 5
erslavkleksa skrev

Läckert,uppeggande.Och ett dröm senario.

Betyg: 5
Salk skrev

Skulle gärna byta med honom

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter