Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Skolsyster III


Fredrik mejlade redan på eftermiddagen nästa dag och talade om hur härligt han hade haft. Särskilt det som hände när Inger sov jämte oss. När våra fingrar lekte med könsorganen under tiden vi knullade. Han bifogade några fina bilder där Inger och jag kysstes.
Jag mejlade tillbaka och skrev att jag också tyckte det var härligt.
Nästa dag fick jag mejl från Inger som talade om hur lycklig hon var efter vår träff. Hon ville gärna göra om det. Hon skrev att jag skulle säga till om jag var hemma själv någon annan gång.
Jag skrev att jag hade haft en underbar kväll hos dom och vill också göra om det.

Tiden gick och det blev höst. En dag sa mamma att vi var bjudna till Stockholm på ett bröllop. Dom tänkte åka och bo på hotell över natten. Hon undrade om jag ville följa med, men jag sa att jag ville stanna hemma. I tankarna var jag redan hos Inger och Fredrik.
Jag mejlade på en gång till Inger och sa att jag skulle vara hemma själv sista helgen i september.
Hon mejlade tillbaka och sa, vad roligt, då kan vi väl ha lite mysigt igen.

Veckan innan mina föräldrar skulle åka så fick jag mail igen där Fredrik bad mej komma till dom kl 19 på lördagskvällen. Jag meddelade att jag kommer.
Men dagen efter fick jag en mindre chock när mamma sa att min kusin kommer och stannar hos mej eftersom hennes föräldrar också skulle med till Stockholm. Jag blev sur men det var inte så mycket jag kunde göra.
Så jag meddelade Fredrik att jag inte kunde komma för att min kusin skulle vara hos mej.
Han mejlade tillbaka och sa att dom hade diskuterat och att vi var välkomna båda två. Det blir ju svårt att hålla oss i skinnet men det ska väl gå. Vi har ju redan förberett en middag men det räcker till en till.
Ok, jag ska fråga henne när hon kommer, meddelade jag.

På Lördagsmorgonen kom min kusin Lisa med hennes föräldrar och efter en stund gav våra föräldrar sej av efter att ha förmanat oss. Lisa är ett år äldre än mej och hon är en yppig blondin. Hon är väldigt kurvig med stora bröst och rund rumpa, inte direkt fet, men lite kraftig, ganska sexig faktiskt. Vi tyckte det var skönt att vara för oss själva och vi hade så mycket att prata om. Vid lunchen talade jag om för henne att vi var bjudna till min skolsyster och hennes man på kvällen.
- Måste vi gå, sa Lisa
- Nä det måste vi väl inte, men dom är jättetrevliga, sa jag. Jag har varit hos dom förut.
- Vad då? Trekant eller, sa Lisa
Jag skrattade till men sa inget. Hon log mot mej och hon förstod säkert att hon gissat rätt.
- Ok, vi kan väl gå dit en stund om du vill, sa hon. Men jag har ju bara dom här kläderna.
- Du får gärna låna av mej, men dom kanske är för trånga. Jag har ju inte så stora behag som du, sa jag.
- Fast vi kan ju kolla mammas garderob, dom kanske passar.
Så vi gick in och rotade bland hennes kläder och hon hittade en del som hon skulle prova senare.
- Jag tror jag ska ha kjol, sa jag
När klockan var 17 så sa jag att jag skulle duscha. Jag tog av mej allt utom trosor och bh. Sen dröjde jag mej kvar och plockade med kläderna. Lisa satt vid datorn och chattade. Men när jag stod framför spegeln och höll upp kläder framför mej så märkte jag att hon sneglade på min rumpa. Jag tänkte att hon är kanske lite bisexuell hon också. Jag låtsade tappa kläderna och vände rumpan mot henne medan jag böjde mej ner och plockade upp. När jag tittade upp så vände hon hastigt ansiktet mot datorn igen. Jag log för mej själv.
- Vill du också duscha, frågade jag.
- Ja det kanske jag skulle, sa hon.
- Vi kan ju duscha samtidigt, sa jag, så kan du hjälpa mej med håret.
- Jag får se, sa hon, jag behöver inte tvätta mitt hår.
Jag gick ut i badrummet och började duscha. Jag trodde inte hon skulle komma men efter en stund hörde jag hennes röst.
- Nu kommer jag, sa hon
Jag drog undan draperiet, och hon stirrade på min fitta ett ögonblick. Jag gav henne en badmössa innan hon steg in. Hennes bröst var stora men fasta och dom gungade skönt. Bröstvårtorna var små men vårtgårdarna ganska stora. Hennes fitta var också rakad som min.
- Är du också nyrakad, sa jag och log
- Japp, gjorde det i går kväll, sa hon. Ska jag hjälpa dej med håret nu?
Jag gav henne schampot och böjde mej bakåt mot henne och hon schamponerade håret. Det var skönt att känna hennes fingrar massera hårbottnen. Sen sköljde hon ur håret.
- Tack, sa jag. Ska jag tvätta dej på ryggen?
- Ja det kan du göra, sa hon.
Så jag började tvåla in hennes axlar först sen neråt och kunde inte låta bli att tvåla in den härliga rumpan också. Hon verkade tycka om det. Hon protesterade i alla fall inget. Men jag tyckte det var bäst att inte gå för långt.
- Kan du tvätta mej på ryggen också, frågade jag.
- Visst, sa hon, och började tvåla in mej. Jag blev så kåt av att känna hennes händer på mej särskilt som hon också ägnade sej en del åt min rumpa. Sen tvättade jag mej färdigt och gick ut. Jag tog en handduk om håret och ett badlakan om kroppen och gick till mitt rum. Efter en stund kom Lisa också insvept i ett badlakan.
Sen höll vi på att prova kläder i nästan en timme. Till sist hade jag bestämt mej för en tunn sommarkjol och en vit blus. Under hade jag vit bh och vita trosor. Lisa hade hittat mammas sexiga underkläder som hon provade och dom passade perfekt. Det var en svart spets-bh och svarta spetstrosor. Hon hade också fastnat för en kjol som spände lite över baken. När hon provade en tröja så skulle jag se hur den satt. Jag rättade till den och lyfte lite i hennes bröst. Hon drog efter andan men hon sa inget. Sen poserade vi båda framför spegeln och var ganska nöjda med resultatet. Lisa var lite rosig om kinderna och jag tror hon förväntade sej att något skulle hända under kvällen.

Snart var vi på väg och strax innan 19 så ringde vi på. Fredrik öppnade och hälsade oss välkomna. Han kramade min hand lite extra, men sen tittade han uppskattande på Lisas byst. Inger kom och kramade oss båda.
Hon var klädd i ljusblå urringad blus och mörkblå kjol som gick ner till knäna. Såg att lisa kollade urringningen när vi stod och pratade. Sen bad Inger oss sitta ner medan hon gjorde färdigt i köket.
- Jag kommer strax, sa jag och gick ut i köket och kramade Inger bakifrån.
- Jag tror att Lisa är lite bisexuell också, viskade jag till henne.
Hon log mot mej och pussade mej på munnen. Jag undrade om hon behövde hjälp, men hon sa att hon strax var klar. Så jag gick tillbaka till dom andra. Fredrik undrade om vi båda drack vin, och vi tackade ja.
Under middagen pratade Inger och Lisa hur det var på deras skola. Så jag och Fredrik snackade om sport eftersom jag är ganska sportintresserad. Samtidigt tåflirtade vi med varandra. Jag kelade lite med både Lisas och Ingers fötter också. Lisa verkade gilla det för hon smekte tillbaka.
- Hjälper du mej ut med disken Fredrik, sa Inger när vi var klara.
Dom försvann ut i köket.
- Tåflirta lite med Inger, viskade jag till Lisa.
- Ok, sa hon och log.
Fredrik kom tillbaka med skålar och Inger kom med glass och jordgubbar. Fredrik hällde upp mer vin och jag började känna av alkoholen. Samtalet gick mer och mer in på sex.
- Har du nån pojkvän Lisa, frågade Inger.
- Nej, jag är ganska nybliven singel. Jag gjorde slut med min förre kille för 3 veckor sedan. Det blev lite struligt.
- Vad hände, frågade Fredrik.
- Han blev så svartsjuk när han kom på mej med att hångla med en annan kille så jag fick ringa efter pappa som hämtade mej. Sen dess har jag inte träffat honom.
- Där hör du Inger, sa jag och skrattade.
- Så länge som hon hånglar med dej Nilla så är det ingen fara, sa Fredrik och skrattade.
- Jaså ni hånglar, sa Lisa, och log mot mej.
- Kanske det, sa jag, och log tillbaka.
När vi ätit färdig kände jag mej ganska påverkad av vinet och Lisa var också lite fnittrig.
- Ska vi titta på bilderna nu, frågade jag Fredrik
- Det kan vi göra, men Lisa kanske inte tål att se dom.
- Jag tål det mesta. Nu blir jag nyfiken, sa hon.
- Ok jag startar upp datorn, sa Fredrik.
Under tiden hjälpte vi Inger att plocka undan. Sedan ställde vi oss bakom Fredrik där han satt framför datorn och började visa bilderna av mej och Inger.
Lisa tittade intresserat. Hon stod snett bakom mej.
- Oh vilken fin bild, sa hon när vi såg en bild på oss när vi kysstes och tungorna lekte med varandra.
- Ja den är läcker, sa Fredrik, men vänta bara.
När vi kom till bilderna där vi hjälpte varandra av med kläderna så kände jag Lisas hand på min midja. När jag tittade bakåt såg jag att Inger hade lagt armen om Lisas midja. Jag log mot dom och la min arm om Lisas midja också. Jag blev kåtare och kåtare där jag stod. Min blus hängde utanpå kjolen och nu drog jag upp den lite så Lisas hand hamnade på min nakna hud. Hon smekte sakta med fingrarna. Nu hade vi kommit till bilderna där vi låg nakna på sängen och oljade in varandra. Jag drog upp Lisas blus från kjolen och genast stoppade Inger in sin hand och smekte hennes rygg. Jag smekte hennes rumpa och jag märkte att hon börjat andas snabbare.
- Vill du också prova oljemassagen, frågade jag.
- Vet inte om jag vågar, sa hon.
- Om du är blyg för mej så kan jag hålla mej undan, sa Fredrik
- Nej det är ju orättvist om du ska sitta för dej själv, sa Lisa
- Kanske jag vågar, sa hon och fnissade.
- Jag går och hämtar lite badlakan så länge och plockar fram oljan, sa Inger
- Kommer ni så kommer ni.
När vi tittade på dom sista bilderna kände jag att Lisas hand blev ivrigare. Nu smekte hon min rumpa. Jag trevade efter knapparna i hennes blus. Hon vände sej mot mej så jag kunde knäppa upp. Fredrik hade vänt sej om och tittade intresserat på.
- Får jag knäppa några bilder, frågade han.
- För mej får du, sa jag. Vad säger du Lisa?
- Ok, viskade hon.
Hon var alldeles röd om kinderna när hon knäppte upp min blus.
- Ska ni inte pussas lite, sa Fredrik
Då gick jag närmare och Lisa vände sin mun mot min. Hon kysstes lite tafatt först, men sen började hennes tunga leka men min.
- Får inte jag vara med, sa Inger.
Hon hade kommit in och stod bakom oss.
- Kom Lisa, sa jag, och gick mot Inger.
Lisa följde med och vi började knäppa upp hennes blus. Inger kysste först mej på munnen, sedan Lisa. Sen drog hon av min blus och sedan Lisas. Jag tror Lisa var lite småfull för hon började posera för Fredrik. Jag drog av Ingers blus och slängde den på Lisa. Sen gick jag fram och lossade hennes kjol och drog ner den.
Hon sparkade av sej den och dök på mej och drog av min kjol. Sedan tog vi båda tag i Inger och tog av hennes kjol.
- Vill du knäppa upp min bh Lisa, frågade Inger
- Visst, sa hon och knäppte upp och lät bh-n falla.
Hon tittade på brösten.
- Du får röra dom, sa Inger
Försiktigt tog hon med handen om ena bröstet och smekte. Jag såg hur bröstvårtorna började bli styva. Samtidigt gick jag bakom Lisa och knäppte upp hennes bh. Hon lät den falla till golvet och Inger började smeka dom stora brösten. Nu var Fredrik bakom mej och tog av min bh. Han tog tag i mina bröst bakifrån och kramade och jag kände den hårda kuken pressas mot min bak.
- Ska vi klä av Fredrik, viskade jag i Lisas öra.
Hon var genast med på noterna och vi började slita i hans kläder. Inger tittade på och skrattade. Snart hade vi tagit av honom allt utom kalsongerna. Det putade betydligt i dom.
- Ska du eller jag, sa jag och tittade på Lisa.
Hon satte sej på huk och drog ner kalsongerna och kuken poppade ut och stod styv och ståtlig. Hon rörde vid den lite, sen backade hon undan.
- Får jag hjälpa till lite nu, sa Fredrik.
- Det kan väl gå för sej, sa Inger.
- Vem ska jag börja med?
- Börja med den äldsta, sa Inger
Han föll på knä framför henne och drog ner trosorna sakta samtidigt som han kysste venusberget som förra gången.
- Vem är näst på tur, frågade han.
- Lisa är äldre än mej, sa jag.
Då kröp han över till henne och gjorde likadant. Lisa ryckte till när han kysste fittan. Samtidig stod inger och smekte hennes mage. Sen var det min tur att känna hans läppar, men på mej drog han tungan över springan också. Jag stod nu så jag kunde krama Lisas bröst. Dom var hårda men samtidigt mjuka att ta på. Jag såg att hon blundade och njöt av Ingers och mina händer på hennes kropp.
- Kom så går vi in i sängkammaren, sa Inger.
Vi följde efter henne och jag daskade Lisa på stjärten när jag gick efter henne.
Sist kom Fredrik med kameran.
- Vill du ha lite massage nu Lisa, frågade Inger.
- Kanske kunde va skönt, sa hon
- Lägg dej ner på mage, sa Inger
Hon gjorde så och vi började olja in ryggen och rumpan. Jag kände blygdläpparna när jag drog handen upp på innanlåren.
- Så skönt, sa Lisa
- Nu kan du vända på dej, sa Inger.
Nu var vi på hennes bröst och masserade. Jag böjde mej ner och kysste och slickade bröstvårtorna. Inger hade börjat olja in magen och kom närmare och närmare fittan. Lisa suckade och jag såg att benen gick isär lite i taget ju närmare Inger masserade fittan. Nu masserade hon blygdläpparna och Lisa gav ifrån sej små stönanden. Jag kysste nu hennes mage. Stack in tungan i naveln och lät den rotera. Nu kände jag Lisas hand på min rumpa. Den trevade sej fram till mitt sköte och hon fingrade på blygdläpparna. Jag hade nu min tunga på översta delen av fittan medan Inger hade ett finger i henne och drog det ut och in. Lisa började få lite ryckningar när jag nådde klitoris med tungan. Jag snurrade tungan runt knoppen och snart så kom hon med en kvävt skrik.
- Åh gud vad skönt det var, sa hon, efter en stund.
- Så du ångrar inte att vi gick hit då, sa jag.
- Näe, inte ett ögonblick.
- Nu vill jag massera, sa hon sen.
- Vem vill du massera, frågade Inger.
- Kanske den som är äldst först, sa Lisa
- Det är jag, ropade Fredrik.
- Haha, du får vänta lite, sa jag
- Då är det jag, sa Inger, och lade sej ner på rygg.
- Vi hoppar över ryggen, sa hon och skrattade.
Jag hällde upp olja i Lisas händer och hon började på magen, men snart masserade hon brösten intensivt. Jag böjde mej fram och kysste Ingers mun och stack in min tunga i hennes mun. Hon sög på den sen tryckte hon in sin tunga i min mun. Hon andades häftigt för nu närmade sej Lisas händer hennes fitta. Fredrik tog kort för fullt men det märkte vi knappast. Men nu kände jag hans hand på min fitta där jag låg med rumpan i vädret och kysste Inger. Hans fingrar halkade omkring på mina blöta blygdläppar. Plötsligt kände jag hans kuk pressas mot mitt hål och den gled genast in. Jag suckade i Ingers mun och hon öppnade ögonen och såg på Fredrik som knullade mej bakifrån. Hon sträckte in handen under mej och nådde våra kön. Jag såg nu att Lisa låg och tittade in i Ingers fitta medan hon fingrade på klitoris.
- Använd tungan Lisa, sa jag.
Då sträckte hon ut tungan och slickade lite försiktigt men sen blev hon ivrigare och ivrigare och Inger började darra. Hon gnydde högre och högre. Hon glömde fingra på mej så jag tog min egen hand och masserade min klitta. Först gick det för Inger, sen kom Fredrik med ett vrål, och strax efter exploderade jag i en härlig orgasm som byggts upp under hela dagen. Jag föll ihop över Inger och Lisa kröp upp jämte henne torkade svetten ur min panna och kysste mej på munnen och jag kände Ingers fittdoft från hennes läppar. Fredrik lade sej också ner på sängen, på andra sidan om Lisa, med sin nu slaka glänsande kuk. Det var bara Lisa som var på alerten.
- Nu är det din tur Nilla, sa hon.
- Låt oss vila en stund först bara, sa Inger.
- Vila ni, jag kan börja så länge, sa Lisa. Lägg dej på mage Nilla.
Jag rullade runt på mage och jag kände att det rann sperma ur fittan. Lisa började vid nacke och axlar men snart var hon nere på rumpan och masserade. Nu var jag kåt igen och längtade efter att hon skulle smeka fittan. Hon drog med fingrarna över blygdläpparna några gånger men sen bad ho att jag skulle vända på mej. Nu kom Inger och Fredrik också och jag kände allas händer på min kropp. Jag blundade och njöt när händerna ersattes av läppar och tungor. Lisa hade fått smak på att slicka fitta så var redan igång och slickade mina blygdläppar. Någon lyfte upp mitt ena ben och kom in med armen. Sen hörde jag att det började surra och kände vibrationerna mot mitt hål. Det var Inger som tagit fram staven och nu tryckte hon in den i mej samtidigt som Lisa slickade och sög på klitoris. Jag gjorde samlagsrörelser med underlivet och kände orgasmen byggas upp. Nu märkte jag att Lisa slutade slicka och istället var Fredrik därmed sin tunga och Lisa kom upp och kysste mej. Hon doftade av min fitta och det fick mej över gränsen och jag skrek till i Lisas mun när jag kom.
När jag kom till sans igen låg alla runt mej och tittade på mitt ansikte. Kanske för att det trillade några tårar från mina ögon.
- Ni är så underbara, snyftade jag.
- Det är du också, sa Lisa.
- Ja du är en härlig tjej, sa Inger.
- Jag instämmer, sa Fredrik.
- Men Fredrik har ju inte fått massage, ropade Lisa.
- Det är klart lille gubben ska ha massage också, sa Inger och kysste honom.
- Lägg dej här mellan oss.
Han lade sej snällt på rygg mellan oss och blundade. Vi började alla tre att knåda honom. Nu stod kuken rakt upp och Lisa Började fingra på den. Jag böjde mej ner och kysste och slickade på ollonet. Sen sög jag in det i munnen och Fredrik gav ifrån sej ett ljud och juckade i min mun. Efter en stund slutade jag och tittade på Lisa. Hon nickade och lät läpparna omsluta ollonet. Fredrik juckade till så hon fick in den för långt så hon hostade till. Men sen sög hon in den igen. Jag såg att Fredrik smugit in sin hand mellan benen på Lisa och bearbetade hennes fitta. Jag kröp över till Inger och smekte hennes bröst.
- Äter du p-piller Lisa. Frågade Inger.
Lisa drog ut kuken ur munnen och svarade att det gjorde hon.
- Vill du känna den där härliga kuken i dej?
- Jaa, sa hon. Ska jag rida?
- Ja gör det du, sa Inger.
- Det får hon väl, Fredrik?
- Jag är aldrig omöjlig, sa han och skrattade.
Lisa kröp upp och grenslade honom.
- Nej, på andra hållet, sa jag.
Jag kom ihåg hur skönt det var att bli slickad under tiden som kuken gled i mej. Så hon vände sej med ryggen åt Fredriks ansikte och sjönk ner över kuken. Den gled in nästan med en gång och jag knuffade Lisa bakåt så hon vilade på hans bröst. Fredrik la händerna på Lisas bröst och kramade. Nu var hennes kön och hans kuk öppet för våra tungor. Jag kröp dit först och smakade både på kuken och hennes klitoris. Nu kom Inger och ville vara med. Hon fick ta över och jag tog massagestaven. Sen gick jag bakom henne där hon låg med rumpan i vädret. Satte på andra hastigheten och drog den upp mellan hennes lår. När jag rörde hennes blygdläppar med den så började underlivet röra sej och när jag kom till klitoris så pep hon till. Sen tryckte jag in den i henne och hon började kvida mer och mer. Lisa red allt vildare och jag såg hur ansiktet vred sej i vällust. Jag masserade Ingers klitoris under tiden jag körde staven ut och in snabbare och snabbare. Efter en liten stund gick det för henne och hon föll ihop. Jag kröp fram och tryckte in ett finger jämte kuken i Lisas fitta. Samtidigt masserade jag hennes klitoris och genast gnällde hon till och jag kände fittmusklerna krama mitt finger och hans kuk. Då tog Fredrik några långa snabba drag och sprutade i Lisas fitta med ett vrål.
Nu blev det alldeles tyst. Det enda som hördes var våra häftiga andetag.
Vi låg länge och pustade ut.
- Nån som vill ha kaffe, frågade Fredrik, och vi skrattade.
- Jaha, från det ena till det andra, sa jag. Det kanske vi behöver innan vi ska gå hem.
- Ni kan duscha först om ni vill, sa Inger. Jag ska hämta badhanddukar.
- Ja det kunde va skönt, sa jag. Vill du också Lisa?
- Ja om du hjälper mej, sa Lisa och skrattade.
Så vi sprang nakna till badrummet och strax efter kom Inger med handdukar. Inger följde också med in så det blev ganska trångt men vi tvålade in varandra så gott det gick. Plötsligt öppnade Fredrik och knäppte några bilder.
- När får jag se bilderna, frågade Lisa.
- Ja du får väl snart hälsa på oss igen, sa Inger.
- Gärna det, fast jag bor ju så långt härifrån så det kanske dröjer.
- Vi mejlar några så länge, sa Fredrik. Kaffet är nog klart nu.
- Vi kommer strax, sa Inger.
Men innan vi gick kramade och kysste Inger både mej och Lisa.
- Så härliga tjejer ni är, sa hon. Det märks att ni är släkt.
När vi fikat och var på väg hemåt började Lisa skratta.
- Vad är det, sa jag.
- Jag har varit så nervös för att jag känt dragning till tjejer, men nu är jag bara glad.
- Hur länge har du känt så?
- Ända sen puberteten tror jag.
- Jag också, sa jag. Är vi inte en konstig släkt?
Vi skrattade båda.

När vi kommit hem sa jag till Lisa att hon kunde sova jämte mej istället för på madrassen på golvet. Hon tackade genast ja och kröp ner naken hos mej. Hon lade armen runt min midja men snart började hennes hand utforska min kropp och jag blev kåt igen.
- Jag vill slicka dej igen, sa Lisa.
- Ja gör det, sa jag, du slickade så härligt förut.
- Det är första gången för mej och jag tycker om det, sa hon under tiden hon kröp ner mellan mina ben. Jag föreslog att hon skulle vända på sej så jag kunde slicka henne samtidigt. Så innan vi somnade så hade vi fått varsin orgasm till.
Och jag var inte alls sur längre för att min kusin skulle sova över hos oss.

------Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-23

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Per skrev

Helt underbart
Följer Pernillas bravader
med suktande svajande savande stång 5+

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter